30 april

 
Igår när vi var på bvc vägde och mätte vi lillen som vanligt och nu är långeman 62,5 cm och väger 6,2 kg, stoora killen! Nu väger han näääästan dubbelt så mycket som när han föddes (3310g), han är alltså 2 nyfödda Emil, har han varit så liten? 
 
Idag är de egentligen sista babymassagen men killen sover foortfarande?! och vi ska vara där kl 11, så känner att jag inte vill väcka honom och stressa med mat och allt på 30 min. Så vi kör på en slapp dag idag och ikväll ska vi hem till Ida och Oskar, mys :)

29 april

 
Idag var det dags för 3 månaders vaccinationen för lilleman. Albert följde med då jag hatar att se när man tar sprutor, så Albert fick ha honom i knät och så valde vi att ta sprutorna samtidigt så det skulle vara över fort. Jag satt mitt emot Emil och han var jätte glad först sen när dem stack in dem började han gallskrika i typ 5 sekunder sen var det över, ååh duktiga kille, jag som trodde han skulle bli otröstlig. 
 
Åkte sen till jobbet en sväng och fick med mig 5 gäddor hem, jag vet inte varför jag tackade ja?! haha så äckliga och där ligger dem i min kyl, usch! Hoppas Alberts mamma vill ha dem annars kastar jag dem, jag kan inte laga någon maträtt med gädda och är det ens gott? haha.
 
När jag kom hem från jobbet så har lilleman varit lite gnällig, han skulle ligga på mig och sova, fick absolut inte lägga ifrån mig honom försökte två gånger för jag höll på att kissa på mig men nej då gallskrek vi, så fort jag la honom på bröstet igen somnade han, haha, babygymmet har gått bra men får inte gå någonstans måste ligga bredvid, försökte ta ut diskmaskinen NEJ absolut INTE, så fick ligga och gosa på golvet tills Albert kom hem. Lillevännen hoppas vi slipper feber, nu är han bara varm.

28 april

 
Idag fick jag sovmorgon, Emil vaknade halv 7 för mat sen somnade vi om och när jag sen vaknade halv 9 hade Albert gått upp med Emil och gjort iordning frukost till mig, ibland kan han min karl ;) Slötittade lite tv och sen somnade Albert i soffan så då flyttade vi oss till golvet och gjorde lite massage, så kul när han tycker så mycket om det! 
 
Åkte sen hem till mamma och Anders en stund på utomhus fika, såå skönt när solen ligger på. Nu sitter vi här hemma och väntar på att grillen ska bli klar så man får lite gott i magen och hoppas det finns någon bra film att titta på ikväll. Något tips? Men har inte ni sett pitch perfekt se den, riktigt bra haha!

lördagsmys

 
Igår kom Ida, Oskar och Otto hit, Oskar fick äran att rengöra plattorna med Albert, schysst tajmat haha. Sen gick vi ut och gick en sväng, snacka om att man har turen på sin sida när det börjar hagla när man precis sätter sin fot på gården. Blev sen tacos, asså kan man tröttna eller? sååå gott och det var så länge sen vi åt det att munnen saknat smaken, ååh. Och eftersom Emil blev 3 månader igår hade Albert köpt någon rosa mousse tårta, inte jätte god men får väll låtsas tårta som tårta, haha. 
 
Och hur söt är inte myssen Emil fick utav Ida och Oskar då, nu är det bara byssen som saknas!

3 månader

 
ååh idag blir vår underbara unge hela 3 MÅNADER, man kommer väll aldrig sluta säga att tiden går föör fort men endå så är det så roligt att se hur han utvecklas och man vill se mer mer och mer men endå vill man att tiden ska stanna. 

27 april

 
Igår städade jag här hemma, som jag hade loovat Albert, haha. Gjorde mina övningar och gick sen ut och powerwalkade så svetten rann, hurtigt! Jag rör mer på mig nu, en för några veckor sedan men endå har jag gått upp 2 kg? Men mina jeans jag köpte för en månad sen i stl M satt som ett smäck då, nu köpte jag samma jeans i stl S och dem sitter som ett smäck nu, men vad är det man säger muskler väger mer en fett? HAH. aja så länge kläderna blir för stora så skiter jag i om siffrorna på vågen ökar. 
 
På kvällen åkte vi hem till Malin och Hampus i åtvidaberg, där bjöds det på minipizzor, onyttigheter och en massa babbel, en bra kväll helt enkelt :) Och Emil fick en mammahaj och bebishaj att gosa med, taack!
 
Idag tog vi sovmorgon här hemma och slö tittade lite serier, nu sitter jag här hemma ensam, grabbarna åkte iväg för att gå i Albert affärer och handla, så jag ska bara vara hemma lata mig och påbörja någon ny bok, haha. Och ikväll kommer Ida, Oskar och Otto hit, MYS! Sist jag var hos Ida så busade Smulan och Otto och Emil följde Otto med blicken heela tiden när han sprang omkring, han har sedan han föddes haft ögonen med sig men det är så roligt nu när han följer ALLT med blicken, man får inte missa något. 

26 april

 
Idag ska vi bara vara hemma, skulle behöva stoooorstäda, vilket Albert tjatar rätt bra om, haha, så ska väll köra ett race nu medans lilleman sover. Vaknade 06.20 idag av lilleman som ville ha mat, jag var glad över att få sova så många timmar en natt till men sen upptäckte jag när jag tittade på klockan att Albert också låg kvar, HAHA någon flööög upp ur sängen, tacka gudarna för Emil annars hade vi nog sovit ett bra tag till ;) 

25 april

 
Igår åkte jag och Albert hem till hans mamma och pappa på mat, eller ja dem struntade väll i om vi var där dem ville väll mer träffa Emil antar jag, hah. och sen mumsade vi i oss äppelpaj, åh så gott! 
 
Idag sov ungen till HALV 10, jag gick upp vid 8, gjorde morgon träning, käkade frukost och hängde framför tv:n, man bara jaha vad gör man nu då? men som tur var fick jag ett sms utav en rastlös Ida, så vi hoppade i kläder och åkte hem till henne och Otto och gick en låångpromenad och sen skjutsade jag henne till skolan och vi åkte och tvättade silversara, åh jääklar vad hon glänser, ja tjejer dem kan dem också! Nu har jag suttit på framsidan och solat och lillen har roat sig i babysittern. Ska snart ställa mig och göra raggmunk och ivänta karln för att sedan åka till tornby, skulle behöva ett par nya jeans och nya skor :)

morgon träning

Jag kör ju squat challenge (som rent utav dödar mina ben, haha!) och sen kör jag igenom dem här två nedan. Behöver jag säga att jag är genomsvett efteråt?! Om jag fortsätter att köra det här varje morgon borde jag ju kunna visa mig i shorts och slippa gömma mig i vassen i sommar?!
 
 

min solstråle

 
hur underbara är inte dem små, man kan bara titta på honom och le så skiner han upp i ett stoort leende och skrattar. Och han ligger och pratar och gör massa härliga ljud, mamma hjärtat <3 Han försöker för fullt att vända sig från rygg till mage, kommer halvvägs sen tippar han tillbaka, alltså är det inte lika lätt på skötbordet längre att byta blöja han kör med hela koppen och försöker göra allt annat än ligga still, men innan man vet ordet om det så är väll det där ingen match längre. Och på lördag är han REDAN 3 MÅNADER!!

suga på tummen

 
Min lilla skitunge har hittat tummen, han har i några veckor sugit på händerna och alltid haft dem vid munnen, men här om dagen låg han i babygymmet och så tittade jag och bara whaaat? då låg han och sög på tummen jätte nöjd! haha. Usch har skräckbilden framför mig när en gammal klasskompis sög på tummen tills hon gick i 5-6:an och den var helt sönder sugen, uuusch, haha.
 
 

24 april

 
I söndags var Albert bakis och hade soffhäng, jag hade ingen lust alls att göra honom sällskap när det var så fint väder ute, så jag och Emil gick en promenad och satte oss sen på framsidan, hann nästan läsa ut min bok och sova någon timme innan lillen vaknade. Sen åkte vi hem till mamma och Anders där även Gun och Eskil var, är så kul att se hur lyckliga och glada gamla blir av att se och hålla ett barn. Där bjöds det även på grillat, känns som man kommer tjata ut det innan det ens blivit sommar? haha
 
I måndags åkte jag och Emil hem till Ida när vi vaknat, gick en långpromenad och gick sen hem och käkade lite lunch och myste i soffan. Tills det var dags att åka hem till Li, mitt hår var så sjuukt slitet och tovigt så hon fick sätta saxen i det och såå mycket bättre det blev, nu kan man dra fingrarna igenom det utan att fastna, haha. Och hur charmigt är det med ett skatbo på huvudet, knappt borsten tog sig igenom det, tusen tack!
 
Igår var det dags för babymassage igen, vi var fullgrupp med 8 morsor och 8 bebisar, Emil klara näästan hela massagen 5-10 minuter innan de var slut blev han hungrig så fick sitta och tittta på dem andra. Så kul att se först blir en bebis ledsen sen smittar de av sig på den andra och börjar en skratta, skrattar den bredvid. Meen så stor skillnad det är på bebisar som är lika gamla en är enooormt stor en annan är jätte liten och en är super lång medans den andra är jätte kort, smal och tjock, och allt är normalt, haha.
 
 

20 april

 
I fredags tvättade jag som sagt, åkte sen med mamma till stan och lämnade in mitt armband hos guldsmedjan, ska sätta dit två hjärtan som jag fått utav Albert. Åkte sen hem till mamma och Anders och åt mat och tittade på let's dance. Trodde jag skulle få somna tillsammans med Albert, men han kom hem långt efter jag somnat. Emil väckte mig klockan HALV 7 idag, istället för 5 som alltid, u n d e r b a r a unge! 
 
 
Började morgonen med att göra scones och titta på alvin och gänget 3, efter de vaknade Albert äntligen och sen kom Oscar hit och vi for en runda på tornby och stan, satt sen ute i solen resten utav dagen och avslutade kvällen med grillat. 
 
Har ju haft ont i magen, konstig magsmärta i ett par dagar också, och jag har tänkt tanken att tääänk om det skulle vara så att jag är gravid (hade inga gravsymptom när jag väntade Emil förutom ooonda bröst) Så pratade med Albert och båda bara men nej så kan det inte va, båda skulle typ dööööö om det visade sig vara så, så hemskt det skulle vara. Så var bara tvungen att köpa ett gravtest för att slippa oroa mig, aldrig varit så nervös tidigare, men det var SÅ JÄVLA NEGATIVT som det bara går att bli, aldrig blivit så glad över ett minus, hujeda mig, typ all magsmärta släppte. Alla berättar ju hela tiden hur lätt det är att bli gravid igen direkt efter man fött. Skulle vara en mardröm.. 

19 april


tur att man har den här solstrålen hos sig varje dag, varje minut.
 
Igår hade jag en depp dag. Och inte nog med det hade jag sådan jääkla magsmärta, gjorde såå ont i magen, men det är väll resultatet efter 2 dagar med knappt någon mat i magen och för mycket tankar, men idag är det mycket bättre! Har tvättid idag, 5 proppfulla ikea påsar med kläder, så tråkigt!
 
Saknar Albert, knappt setts någonting, vi som skulle ha EN HEL VECKA tillsammans. Blir ingen fredagkväll tillsammans heller, han ska ut och äta med några, så jag åker hem till mamma och Anders ikväll och bjuder in mig på mat. 

I'll never stop loving you

 
Det var länge sen jag hade en sån här dag med känslor&tankar som flyger åt helvete, de gör mig alldeles förvirrad och ledsen, jag har alldeles underbara människor runt omkring mig, men när det känns som att jag inte ens kan prata med Albert, min andra hälft, då känner jag mig ensam, hur ska man kunna prata med någon som inte vet hur det känns, eller hur det är. 
 
Jag har alltid varit bra på att bygga upp murar och få dem att rasa, jag har gett dig en ny chans gång på gång på gång, i hopp om att den här gången blir jag inte sårad, den här gången blir jag inte lämnad, men varje gång blivit sviken och står där med ett avbrutet telefonsamtal och en vilsen själ. Vissa ord ska inte någon behöva höra, absolut inte från en vuxen, och FRAMFÖRALLT INTE från dig! jag bestämde mig för 3 år sedan att bygga upp min mur igen och aldrig mer få den att rasa. Jag vill inte ha kontakt eller ha något att göra med någon som inte ville ha det med mig, och nu låtsas som ingenting har hänt. Jag blir tokig, varför ska jag öppna upp mig för dig, låta dig omfamna mitt liv som om vi betyder något för varandra. 
 
När Emil kom till världen, var det den häftigate upplevelsen jag varit med om. Kärleken till honom växer för varje dag, jag vill inte missa en minut av hans liv, jag vill se han växa upp, ta sina första steg, säga sina första ord, gå med han till sin första skoldag, vara med på hans skolavslutningar, vara där när han är ledsen, glad och arg. Han kommer veta att jag ALLTID kommer att finnas där för honom, JAG kommer alltid ställa upp för honom. Jag skulle aldrig lämna honom för något här i världen. 
 
att jag har fått lära mig här i livet att det är inte en självklarhet för vissa att göra allt för sina barn, har bevisats gång på gång. Och de kommer aldrig få igen den tid dem har missat, och det finns inga ursäkter, inga ord som kan förklara varför, när jag själv har den känslan, den vetskapen om att jag aldrig i min vildaste fantasi skulle överge, lämna mitt barn. Det är ingen hemlighet om vem jag skriver om, alla kan läsa mellan raderna. Hur kan någon kalla sig för morfar ens tänka tanken, när han inte ens är min pappa? Jag känner inte honom.

18 april

 
I måndags hade vi slapp dag, på kvällen gav jag mig ut och sprang varvat med gå fort soom fan, men ALDRIG mer ge sig ut och springa direkt efter maten, fyifan vilken håll jag fick, men för mig var det viktigt att jag gav mig ut sen skiter jag i att jag inte orkar springa hela tiden, men snart sååå ;)
 
I tisdags gick jag och Emil på första babymassagen, åh vad han gillade det, låg och skrattade och pratade heeela tiden. Och det där med att ha en helt naken kille framför sig i 1 timme har ju sina risker, som tur var slapp jag bli nerkissad som hon bredvid mig, hade handuken som skydd heela tiden, hahaha. När Albert kom hem från jobbet åkte vi till banken och där fick vi glada besked, får låna mycket mer än vad jag/vi trodde i och med att jag är mammaledig och Albert är säsongsanställd. Så nu hoppas vi på att det kommer upp något roligt på hemnet!
 
Igår åkte jag och Emil hem till Ida i ljungsbro var ute och gick en långpromenad, hämtade upp Karolina och gick sen hem till Ida och fikade och babblade som vanligt :) Åkte sen och hämtade upp lillebror, så åkte vi till Motala för att fira Naomi som fyllde år. Lilleman visade sig inte från sin bästa sida, gnäll bebis, övertrött så in i hoppsan, haha.  Och inte det lättaste att få han och somna när det är så mycket folk och så mycket att titta på, men någon slocknade direkt när vi satte oss i bilen!
 
Idag ska jag baaaaraa slappa, vädret är ju för jävla trist. Ska titta klart på de få avsnitten av american horror story som jag har kvar, första säsongen var galet bra, andra är obehagligare men inte alls lika bra och Mallan sa att det skulle komma en tredje så det hoppas vi på. Och det där med att Albert skulle vara ledig en vecka, bara jobba en dag? Nej, blev en hel vecka med jobb istället, kuuul.
 
 

15 april

 
Efter vi kom hem från Ida och Oskar igår la vi pyret i sängen kl 21.00, jag la mig också och kollade lite tv men somnade nog straxt därefter, Alberts klocka ringde någon gång vid 5 och lilleman sov fortfarande, halv 6 vaknade han och ville ha mat, la honom sen i hans säng igen och båda somnade om direkt till klockan 9!! 12 h sömn, han kände nog att sin mamma ville ha en natt med 8,5 h sammanhängande sömn. Det var lääänge sen jag kände mig såhär utvilad, det här kan jag leva läänge på!
 
Idag har vi gått en promenad, gjort mina squats + några andra ben och magövningar. Och sen bara hängt i soffan har fastnat framför american horror story kan inte sluta titta, det är så bra! haha.

Helgen

 
I fredags hade vi slappdag Emil och jag, gjorde inte många knop alls, tog en tupplur på dagen och sen kom Albert hem, lagade kött och sambal oelek m. klyftpotatis så gott och så kom Björne och höll oss sällskap på kvällen. Han tog sin mata bebis oskuld och så små tittade vi på let's dance eller det var väll mest jag, dom gjorde nog allt hellre än de och sen körde dem squat challenge, hahaha Albert har fuskat som fasen så han är inte med längre.
 
 
I lördags åkte vi till Sommen och firade min morfar och Emils gammelmorfar (låter som gubben har åldrats som fasen sen Emil kom hahaha) Han fyllde 70 år i onsdags så där bjöds det på massa god mat och tårta, och så var det kul att träffa kusinen och morbror också!
 
När vi kom hem på kvällen kurrade vi ihop oss i soffan och tittade på the notebook, var så länge sen jag såg den och den är såå fin, Albert har sagt att han nästan fällt en tår till den filmen så jag hoppades få se en blöt kind, men fick nöja mig med extra många kramar och pussar, haha varför blir man extra gullig när man ser andra som är det? eller är det bara jag, käääärlek. Nästa film som är en utav mina favoriter a walk to remember ska vi se någon kväll, "Love is like the wind, I can't see it, but I can feel it"
 

Igår åkte vi hem till Ida och Oskar som också fyllt år, han fick en pizza sten till grillen och ett uppladdningsbart skal till iphonen. Tjockade i oss pizza till mat och sen hade Ida bakat tåårta, så gott! Albert som inte är så förtjust i "godsaker" tog om 3 ggr, så allt hade hon lyckats!
 
Idag, en ny dag, en ny vecka, Albert skulle varit ledig hela veckan, så skönt tänkte jag. Eftersom karln bara tog ledigt 1 vecka när Emil kom (man har rätt till 2 veckor). Men sjääälvklart tackar Albert ja till ett annat jobb, så ja vi får väll se om den här lediga veckan som han och JAG längtat efter få sova ut och inte ha en massa måsten, utvecklas till. Jag gissar på att det inte blir en vecka hemma med Albert. 

Glaad polis

 
Min lilla solstråle, det är inte längre bara ett litet knyte som ligger i hopkurrad och stirrar på ingenting, han är med i blicken hela tiden, jollrar, "pratar", ler, skrattar, gråter, skriker. Han vet verkligen vad han vill och det är så kul att han börjat uppskatta babygymmet, det har aldrig varit några problem att lägga honom där men nu leker han med leksakerna, slår på dem och tar tag i dem och ligger och pratar och kör med armarna och benen. Och det är så mysigt när man sitter och pratar med honom och busar och kittlar honom och han skrattar så han tar i med hela kroppen, mamma hjärtat smälter, lilla minimini människa <3 
 
.. men det är inte alltid en dans på rosor, idag väckte pyret mig alldeles för tidigt och eftersom jag är bortskämd med sömn så kändes det och han väägrade somna i vagnen, när han väl gjorde det efter en promenad vaknade han direkt när vi kom hem, aldrig hänt? jag som tänkte ta mig en powernap, bytte blöja, gav han mat men det var en missnöjd bebis, gnällig och skrikig, men efter ett par timmar ä n t l i g e n, somnade båda en timme. Idag var första gången jag känt, faaaan jag vill bara va ensam en timme och få sova (& då vet jag att det finns folk som har skrik och kolik bebisar vareviga dag, men jag har ju tyvärr inget att jämföra med) Men efter min nap är jag en ny människa igen och såklart sover lillen nu och gjort ett bra tag, övertrött var nog bara förnamnet.

11 april

 
En glad och nybadad kille igår, hans nya grej är att stoppa in hela handen i munnen, mhm mums! Älskar hans gose valkar som börjat komma upp på armarna och benen, så mjuk och go lille skrutten.
 
Idag var vi på bvc (gick för övrigt dit efter jag gjort dagens squats, att gå i nedförsbacke kändes typ som att jag skulle tappa benen när som helst, och det här vara bara 50 st!!) ialf, så växer liten som han ska, väger nu 5640 g, vi mätte inte idag utan ska göra det när vi tar vaccinet nästa gång, hjälp! men ska mäta honom när Albert kommer hem, för skojs skull. Hon gissade på 60 + - noll, återstår att se ;)

30 dagars squat challenge

 
Ska utmana mig själv med 30 dagars squat challenge, från 50 till 250 benböj på 30 dagar, kommer ju dööö. Men får se om det blir någon skillnad på ben/rumpa/lår, om inte annat kommer jag få känna på en sjuhelsikes träningsvärk var eviga dag, start NU!

10 april

 
Igår hade Emil och jag tjejligan här + Alvin, vi bjöd på kallrökt fläskfilé, potatisgratäng och sallad till lunch. Hade duschat håret med en halv burk hårinpackning i håret och borstat det alldeles för mycket för att vara redo för att göra slingor i hätta. Satte oss ute i solen och sen hade Sara, Ida och Tilda varsin "dra upp håret pinne" i handen och jag som trodde det skulle ta typ 7 timmar att få upp några slingor, om jag ens trodde att vi skulle få upp några slingor, men det där gick ju på nolltid, och visst blev det slingor, blev helt över förväntan, JAG ÄR  NÖJD! tack snälla ni för hjälpen. 
 
 
Albert och jag satte oss ute i solen och spelade simpsons, fick sen sällskap utav Emilia och Olivia, Olivia samlade pinnar, gjorde jord/pinn/snö kaka och gick sen in och pratade med Emil och lekte lite åt honom, det krävs inte mycket för att roa sig själv i den där åldern, haha så söt..
 
Käkade sen mat och tittade lite på tv, sen ringer Ida och Oskar och frågar om dem får komma förbi och bjuda på gooofika, absolut, så blev kvällsfika, gosa med Otto och kika in deras nya bil, jag kan byta bil, silvrig som silvrig ;)

8 april

 
Idag var jag och Emil på stan med mamma, åt luch, bakad potatis m. skagen mmhm! Hon shoppade lite kläder, jag försöker hålla i min plånbok, haha farligt när man går runt på stan. Emil fick en ny jacka och ett par skor utav mormor och sen var jag och hämtade ut en jeansoverall till lilleman jag beställt, eftersom den gråa fleeceoverallen gjort sitt, liten börjar bli stor, var inte länge sen den var alldeles för stor. 

rubrik

 
I lördags efter vi tatuerat oss åkte vi hem till mamma och Anders och fikade och hämtade lilleman, åkte sen hem och tillbringade kvällen med Oscar, käkade grilladkyckling och klyftpotatis, så gott! och sen hängde grabbarna framför youtube hela kvällen typ, nä jag är inte riktigt ett lika stort fan utav fail compilation, eller va de heter, några klipp går an men flera timmar? haha nä, har skrattat klart efter typ 3 st. tur att det finns mobilspel, höh.
 
Igår hade vi slappdag här hemma, tittade på några avsnitt utav några serier, gick en promenad, åt lunch ute i solen/blåsten, fortsatte sen kvällen framför någon film och gottade i oss guacamole, räkor och baguetter, skön söndag helt enkelt!

mammaledig & serienörd

 
Dem här serierna följer jag, men är på senaste avsnittet på alla, så får ju sitta och vänta på att de ska komma ut varje vecka! följer ni någon galet bra serie? Alla tjatar om the walking dead, så får väll se om det är något för mig med.

Lördag

 
Igår började vi morgonen med våfflor på sängen, så onyttigt men så gott! Åkte sen och lämnade Emil hos Anders, satt ute och solade ett tag innan vi åkte till max tattoo och tatuerade in Emils namn, enda sedan jag var liten har jag sagt att om jag får barn ska jag tatuera in dens/deras namn på handleden, och idag står jag här med en son och hans namn på min arm. Jag ville ha det enkelt och cleant, så jag blev nöjd! (& så fyllde jag i och förbättrade min fjäril på handleden så bra som det nu kunde bli)
 

feeling free

 
I torsdags kom ju Tilda och Alvin hit, satt ute i solen hela dagen och åt våfflor såklart,
på kvällen åkte jag, Albert och Emil hem till Björne och Sture som bjöd på tacos, gottgottigottgott! 
 
I fredags åkte jag och Emil och hämtade upp Ida i stan, sen gick vi en runda på ikano, fick med mig ett par jeans hem, åkte sen till Maxi och handlade för kvällen och sen hem till henne och satte oss i solen, börjar kännas i ansiktet av all sol och alla dessa fräknar som ploppar upp, pippi nästa! Sen kom Malin, Tilda och Alvin. Vi skulle grilla och ingen av oss hade typ gjort det förutom stått och tittat på, men guuud så bra det blev, tjejer kan dem! Hamnade sen i soffan och småtittade på lets dance och skrattade så tårarna sprutade, hahaha, sex är aldrig ett tråkigt samtalsämne, jisses! ;)

4 april

 
I förrgår hoppade jag faktiskt i springskorna och tog mig upp för en backe 2 ggr, men tyckte det var alldeles för mycket folk ute att skämma ut sig för, så jag pressade mina stackars ben att springa 1,5 km efter också och sen gå hem plocka upp Alberts hantlar och köra utfall med 20 kg, kan säga som så att mina ben skaaaakade efter de. 
 
vaknade upp igår med vääärldens träningsvärk i låren, fyifan aldrig varit med om maken, såå ont. Men gick hem till Emilia på morgonen, varje gång jag satte ner foten i backen bara ilade de i hela kroppen och gå från sittande till stående var ju som att sätta knivar i låren. Tillbringade dagen där, Olivia var barnvakt åt Emil, de roligaste hon tycker med honom är väll att ta ut och stoppa i nappen, haha. Gick sen hem satte mig i solen, läste lite och somnade en timme, haha och sen kom Albert och Hägg hem och joinade, hade till och med hägga som assisten vid maten, kunde äta i lugn och ro, tuppen upp ;) vår son ska ALLTID bli hungrig samtidigt som oss, eller gnällig.
 
Om jag trodde jag hade träningsvärk igår, så vet jag inte vad jag har idag, när jag vaknade i natt och skulle ge lilleman mat höll jag på att falla ihop när jag gick upp från sängen, men nu har jag gått runt lite så det känns liiiite bättre, samtidigt som det gör så ont är det endå skönt. Men ska nog ta det lite lugnt med mina utfall, kanske köra med liiite lättare vikter, haha. Nu sitter jag och Emil och inväntar Tilda och Alvin, & så vaknade jag av världens sug efter våfflor, så väntar på att få stoppa i mig våfflor m. jordgubbar, grädde och sylt mmmhm!

2 april

 
Jag har enda från födseln haft en riktigt snäll kille på nätterna, han har väckt mig två gånger på natten kl 2 och mellan 4-5 och så somnar vi om till 8-9. Men nu i 3 dagar har han vart super duper snäll och endast väckt mig en gång per natt kl 5 och sen vaknar han igen vid 8-9 som vanligt, helt choockad när jag vaknar och ser vad klockan är. Det här skulle jag verkligen kunna vänja mig vid, haha. 
 
Idag är det lika fint väder som igår, har tvättstugan också så får varva sol och bokläsning med tvättandet, ska även hoppa i springskorna och försöka ta mig upp och ned för en backe några gånger, när är det minst folk ute? hahaha. Börjar jag inte nu så kommer jag ju skjuta på det tills imorgon, iövermorgon osv osv.. Nä nu börjar operation komma i gamla jeansen.

Emil inviger grillen


1 april

 
I lördags hade vi sovmorgon, tog en runda på ikano och åkte sen hem till mamma och Anders, skulle ätit påskmat men det räcker gott och väl en gång om året för mig, så vi skippade påskmaten och körde på en grillkväll istället, så mycket godare!
 
Igår åkte vi hem till Ida och Oskar på dagen, satt ute och solade, grillade korv till lunch, gick ut och gick en promenad och slängde oss sen i soffan och moffade i oss deras STORA PÅSKÄGG, och duktiga Oskar slängde in en söndagsstek i ugnen som vi åt till middag, SÅ GOTT! spelade sen bingolotto, man kan ju tycka att någon kan vinna något ialf, men icke, vi löste ialf "ordjakten" på första bokstaven, alltid något haha.
 
Idag började vi morgonen i soffan framför ett avsnitt arrow och the following, satte oss sen på framsidan i varsin solstol, såå u n d e r b a r t härligt väder, åkte sen och köpte en ny grill och gick på en lägenhetsvisning men den föll oss inte alls i smaken. Och nu har vi precis invigt grillen och mumsat i oss alldeles för mycket mat! Så skönt att fått ha fyra dagar ledigt tillsammans med Albert, de har gått jätte fort men endå hunnit med en massa!

en rubrik var det ja

 
I onsdags åkte jag och Emil hem till Ida i Ljungsbro på morgonen, var ute och gick och köpte sen med oss lunch och gick hem och satte oss och fick sällskap utav Johan, babblade på tills hon skulle åka och jobba, skulle då egentligen varit en snäll tjej och tvättat bilen, men åkte istället till jobbet och fixade en matta till bagaget, alltid något haha!
 
I torsdags åkte jag och Emil hem till Tilda, Andreas och Alvin och hängde där hela dagen. Åkte sen hem en stund och städade och åkte och handlade med Albert, och sen kom de tre hit och grillade på kvällen, gottinamnam.. 
 
& i fredags var jag på gymmet kl 10.00 med Malin!!! hade en liten klump i magen där först. Men gick tusen gånger bättre än vad jag trodde, körde igenom hela kroppen och tänkte sen klart jag kommer få träningsvärk ÖVERALLT, men icke lyckades bara få i armar/axlarna och lårmuskeln, kanske inte är så överdrivet otränad trotsallt hahaha. åkte sen hem till Alberts mamma och pappa på påsklunch där även Filip, Åsa och Martin var.
 
& påtal om träning, jag vill ju kunna springa, så Tilda tycker jag ska träna intervall, springa upp ner för en brandt backe, så jag tränar upp min kondis som är på noll. Så innan jag kan ge mig ut i backen med henne har jag ungefär 3 veckor på mig att tjuvträna så jag inte behöver skämmas ihjäl, haha. Och nu har Albert fått för sig att han också ska springa MED MIG, kommer ju aldrig komma undan nu, hahah att man ska ha så dålig kondis, tung andning och typ va nära på att dö, inga fjäderlätta ben här inte .. (& Albert och Tilda ska tydligen utmana varandra på milen, och i den utmaningen ska jag definitivt inte hamna i, hah)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus