It's a little boy

 
Ledig dag, spenderade förmiddagen hos Emilia, år och dagar sedan sist, så hade lite att prata om, haha. Fick lunch och sedan cyklade jag hemåt. Tog bussen in till staden och mötte upp Albert, stor dag, pojke eller flicka. En envis grabb där inne i magen för ville verkligen inte visa vad som döljde sig mellan benen, men barnmorskan såg pungen och snoppen flera gånger, så vi litar på det. Allt känns mer verkligt nu, förut har de varit en anonym bebis, nu är det en pojke, en Emil. älskade älskade lilla unge. Medans vi låg och tittade på ultraljudet, satt Albert och tänkte va ungen skulle ha för kläder om de blev en tjej eller kille, haha okej? Hade sen kontroll hos barnmorskan, sf mått 25, blodsocker, järnvärde och allt annat var normalt. Jag, bebis och magen är helt normal, alltså inte för liten, inte gått upp för lite och inget annat än, noooormaaaalt! 
 
Mamma, Anders, Malin, Ingalill, Tilda m.fl trodde tjej, medans
Jag, Albert, Ida, Oskar, Emilia, Morfar m.fl trodde kille, VI VANN! haha

Living room



 
Köpte nytt soffbord på blocket förra veckan och igår målade Albert klart bordskivan vit, jag är super nöjd. Och bytte bort den röda mattan till en grå/vit korthårig rya. Så nu ska bara kuddarna få nya färger, se om vi httar något snyggt på ullared i helgen. 
 
Igår var äntligen värmen tillbaka, firade det med pepparkakor och glögg, satan i gatan så gott, tror jag åt upp en halvburk med pepparkakor, haha. Ju närmre vintern, julen man kommer ju fler godsaker är det som frestar, tur att jag har något att "skylla på" när jag går upp i vikt, hah.

zonterapi

 
Igår efter jobbet följde jag med mamma till en vän i Kisa som håller på med zonterapi och lite annat för kropp och själ. Jag provade zonterapi, Vi körde på fötterna och öronen, man masserar och trycker på olika zonpunkter på foten för att ge energi till de delar i kroppen man har "problem med". Jag säger då det, helvete va ont det gjorde på vissa punkter/zoner, jag ska prova och se om det lindrar min smärta i bäckenet och rygg och axlar. Det handlar nog mycket om att tro, men jag behövde inte säga var jag hade ont, hon kände de bara genom att trycka och massera på mina fötter, jag är sjukt fascinerad utav vad folk kan och man kan lära sig om kroppen. Hela din kropp, finns på din lilla fot, hela din kropp, alla organ finns på din lilla hand, hela din kropp och alla organ finns till och med i ditt öra. Istället för att äta massa mediciner kan du genom att trycka och massera dina fötter förebygga och tabort förskylning, njursten, urinvägsinfektion, magproblem osv osv, hur coolt? hur fascinerande?

Satte även några frö kulor i öronen för att få igång energi, kändes som att ta nya hål i öronen på det zonerna för rygg och bäcken, ajaj. Ska definitivt dit innan förlossningen för att lindra och förebygga förlossningssmärtor, nu vet jag ju inte hur det känns att föda och inte om det kommer lindra, men väl värt att pröva! Har nu även lärt mig att genom att stampa hälarna i backen tar du bort trötthet, och "smek" ta den ena handen runt den andra handleden när du är nervös/orolig och mycket annat, när någon får en allergichock ska man nypa ihop örat så det blir ett väck där uppe, och hur man väcker någon när den sover genom att trycka på två punkter på foten, haha, Albert passa dig!

Live your life

 
 
Sen i fredags har vi bott i kyla, det har varit så jävla kallt, termometern har stått på 14 grader, fan värre än vad det är på jobbet. Halsat i mig te och tänt miljoner ljus varenda kväll, mysigt visst, men fan för att somna och vakna i kyla. Nu är det äntligen fixat, hoppas jag. Dem sa att värmen kom igång så hoppas det stämmer när man kommer hem.
 
I fredags hade Albert sin nya tradition med sina gamla jobbarkompisar bowling. Så jag åkte hem till mamma och Anders efter jobbet och snyltade mat, hemma gjorda hamburgare, mums och sen xfaktor. Kom som vanligt hem en full karl och väckte en, han tyckte han var snäll när han tände och släckte lampan, jag tyckte det var för jävla jobbigt, antingen är lampan tänd eller släkt inte tända den varje gång man ska ta en ny tugga av mackan.. suck, haha.

I lördags jobb, åkte sen hem och slängde in en "lördagsstek i ugnen" några timmar senare avnjöt vi de med sås, potatis och gele, HELVETE SÅ GOTT, varför gör man inte det oftare, hur enkelt och så oootroligt gott! Hade sen mys i soffan framför så mycket bättre och onyttigheter, typ som vanligt, haha.

Ny soffa

 
Före, världens skönaste soffa men för stor för vårt vardagsrum..

Ny soffgrupp, (kass iphone bild)
 
Fick våran soffa såld igår, så vid halv 7 hämtade vi upp Björne åkte till Ikea köpte ny 3-sits soffa, fotölj och fotpall i Ektorp vitt (de bästa med den är att om vi flyttar till större kan man köpa till fotöljer eller 2-sits soffa). Och sen fick det bli en ny kökslampa när vi endå var där, hah. Fick betala 1000 kr för allt, utöver de vi fick våran soffa såld för, värt! Så nu ska det inredas i vitt, silver och grått. Men har inte bestämt mig om det ska ske efter jul eller innan, då rött är varmt och fint på julen, big problems .. 

v 26 (25+4)

 
 
100 dagar kvar tills det är beräknat att bebis ska titta ut, 180 dagar har paserat. Vart tog dem dagarna vägen? Kändes som det var någon månad sen vi plussade. Just den där månaden då jag verkligen inte trodde att det gick vägen. Och om prick en vecka får vi veta mer om dig, om du är vår dotter eller son, en flicka eller pojke. 
 
Jag känner mig inte gravid, får man säga så? Jag har lite små ont i ryggen på kvällarna, har gått upp 3,5 kg (helt normalt) men jag har aldrig vägt över 61 kg, och jag går upp för att jag ska, inte för att jag äter godis, det är bara en siffra. Men jag kan inte rå för det, jag vill inte svälla upp, jag kommer att svälla upp, jag vänjer mig väll.. Jag älskar endå den där magen, den växer, bebis växer, nu känner jag av varje dag att det är vår skatt där inne, förut var det bara som en degklump för mig. Svammel svammel.. 

Det är en spricka i allt

 
När mamma fyllde år, fick hon presentkort på paus och gå på Pernilla Andersson med mig, när hon kommer hit till Linköping i november. Jag är en person som älskar att ge lika mycket som jag älskar att få, kanske låter egoistiskt men allt handlar bara om att ge och ta, och att ro om varandra. Och det behöver inte kosta pengar, att få en kram är lika underbart som att ge en kram..
 
Åh vad jag längtar till jul, första advent, glögg, pepparkakor, mys, tända ljus.. och julafton och alla paket, haha. Jag har blivit mycket väl påmind om att detta är typ sista julen jag ligger i fokus sen kommer allt gå till mitt, vårt barn, barnbarnet osv. Albert glöm inte bort mig!! haha

23 oktober

(gammal bild)
 
I lördags tog vi sovmorgon, skulle sen ge oss ut på en promenad men tog en jävla tid innan vi kom utanför dörren då Alberts rygg gick i lås? Aldrig sett killen ha så ont, låg på golvet och kunde inte ta sig upp, hjälplös.. Men efter ett bra tag gav vi oss ut, förstår inte varför han ska börja hålla på och springa och hoppa när han har ont, typ som om det blir bättre då? haha, Gjorde iordning mig och åkte med Malin och Sandra till Emelie och Elin, och begav oss sedan till strandgatan för bowling, jag kom inte sist ialf, haha.. 
 
I söndags var det slapp dag, tittade filmer och åkte sedan till åtvidaberg, till Malin och Hampus, käkade pizza och spelade bingolotto, hampus fick ialf bingo, jag vinner aldrig, (men spelar du inte, kan du inte vinna!) 
 
Igår var det jobb, fan va trött man blir av mörkret, jag älskar kvällarna när man sitter i soffan och när man ligger i sängen och tittar tv och bebis gör sig påmind sparkar och snurrar runt i magen och Albert håller sin hand, närhet. Men när jag ska försöka sova, somna in i min skönhetssömn då får den jätte gärna försöka sova också, igår var det förskräckligt, inte det lättaste att somna när magen hoppar runt och bebis sparkar för livet, hoppar typ till varje gång jag får en spark och vissa sparkar är inte allt för sköna... Men nej här ska inte klagas, det är mysigt, hah.

20 oktober

 
Igår hade vi hemma mys, lagade mat och hamnade framför x faktor, sen somnade typ Albert så jag låg och kollade på tv i sängen medans bebis levde rövare i magen. Låg och funderade lite, jag har varit helt neutral till frågan om jag tror det är en tjej eller kille som ligger och gror i magen, men nu har jag fått någon känsla utav att det är en kille. varför? ingen aning.. mamma tror ju stenhårt på en tjej, och Albert tror en kille och Ida och Oskar en kille med antar jag eftersom dem döpt den till Harry, haha. Men om lite mer än en vecka vet vi, pirrigt. 
 
Idag har vi tagit sovmorgon, kollat film och repriser och ska nu ge oss ut på en promenad, andas in lite frisk luft. Och ikväll står det tjej kväll på schemat hemma hos Emelie m. några tjejer och bowling, kul! 

19 oktober

 
I onsdags var jag ledig som alltid, tog sovmorgon, långdusch, sydde klart molnbyxa, sprang mellan tvättstugan, symaskinen och soffan. Sen var det dags för föräldrakurs? på storken, jag hatar sådant där, inte direkt så man fick reda på något vettigt, allt var ju lixåm självklart. Åkte sen hem och gosade ner oss i soffan framför Johan Falk, råkade se 107 patrioterna före spelets regler, men vad gör det om hundra år.. 
 
Igår åkte vi hem till mamma efter jobbet och firade henne m. Lillebror, någon tjej, Albert, Tomas, Saga och Ella och åt tacos och massa onyttigheter. Och va dem där tjejerna är goa, 8 och 10 år och man blir tillsammans med en kille bara för att kunna dumpa honom "det är jätte kul, och han kommer tappa hakan när jag dumpar honom, för han har aldrig blivit dumpad". haha, och killbaciller är äckliga, ska aldrig pussa någon inte ens när dem är över 18 år, haha.
 
Fredag idag, så skönt och jag är ledig i helgen, jobbat 3 helger i rad, så satan i gatan va skööönt! 

v 25 (24+4)

 
När man ser sin mage varje dag tycker jag inte att man märker om den vuxit eller inte, men är nu inne i v 25. Och kollar man på  bilderna så har den allt vuxit rejält från v 20 till 25. Och jag är så trött på att höra va liten mage du har, du kan omöjligt vara i 6 månaden, ALLA ÄR VI OLIKA! Finns visst inget lagom, antingen är man för stor eller för liten. 

bebisbyxa

 
Iförrgår satt jag på jobbet och försökte leta fram hur man syr egna bebis kläder, om någon var gullig och delade med sig, men herregud va folk håller på sina kunskaper, haha. En body såg alldeles för svårt ut, (men skam den som ger sig). Eftersom jag inte har några mönster att utgå ifrån, så ritade jag bara av ett par byxor jag hade hemma. Hade inget tyg hemma så dem gråa gjorde jag utav ett par mjukisbrallor jag aldrig använt och se på fan, jag som absolut inte har något tålamod lyckades efter ett x antal felsyningar lyckats skapa en byxa! 
 
Och igår slutade jag tidigare så tog bilen in till stan och köpte tyger, så imorse blev jag klar med ytterligare en byxa. Egentligen borde det ju vara så att man syr mindre fel på andra saken man gör, jisses tror jag sytt fel på varenda sömn och satte mudden ut och in först, lyckat, så satan i gatan vad jag är bra på att sprätta, hah. Men va kul det är när man lyckas, jag brukar ge upp ganska fort, men nu vet jag att jag kan, så får se vad nästa projekt blir. 

15 oktober

 
I Fredags kväll åkte vi hem till Ida och Oskar efter jobbet, dem bjöd på kräftor och västerbottenspaj MUMS! Sen slingade jag håret på Ida och satt och degade i soffan tills alla höll på att somna, förutom Albert som speedade upp smulan som hoppade upp och ner, haha. 
 
I lördags blev det jobb, åkte hem och la mig i soffan någon timme tills Albert skulle ha skjuts till Björne, jag åkte hem käkade mat och myste med mitt lördagsgodis, tom och jerry påse, haha och tittade på film. Och fan för att vara gravid ibland, blir man ledsen blir man ledsen som fan, blir man arg blir man verkligen arg och blir man orolig då vänder sig hela magen ut och in. Vaknar jämt på nätterna när Albert inte är hemma, han skulle hem skapligt, och när han inte är hemma vid 1, (han skulle ta bussen och gå genom skogen) nog fan tror jag att han blivit uppäten av grävlingar, usch. Se till att ha en telefon som batteriet inte dör på hela tiden, gaah! 
 
Igår jobb igeeeeen, sen åkte jag och Albert på visning, som inte var något att ha över huvudtaget, så svängde förbi hemma hos Alberts mamma och pappa på lite fika. Åkte sen hem och lagade lax, potatis och romsås (så sjuukt gott) och såklart tjockade lite chips frramför Johan Falk. 

12 oktober

 
Igår tjockade mamma och jag järnet på jobbet, efter lunch åkte jag och köpte STORA färska bullar på 7eleven, sen åkte hon och köpte mcdonalds innan bion, och jag tog big mac, jag äter aldrig big mac men var jätte sugen, smaka sådär, så nästa gång dressar vi den som en mc feast, haha. Och sen godis till bion så klart, mådde sådär sen, men bion var ialf jätte bra, men som vanligt när man går på bio med mamma så lever hon sig in i filmen TOTALT, sitter och förvarnar henne innan det blir läskigt men likt fan skriker hon och hoppar runt i stolen, HAHA!

Tog bussen till jobbet idag, fan va bekvämt, (bara det att om man ska ta bussen hem går den 18.00 eller 18.30, totalt värdelöst). Ikväll kommer Albert och hämtar mig efter jobbet, åker ut till malmslätt och tillbringar kvällen hos Ida och Oskar, ska agera frisör och bli bjudna på mat, mys.

leggings

 
Fyller på min garderob med ytterliggare 3 par nya leggings. Eftersom det är det enda som jag går runt i om dagarna,
som jag kommer i, som är skönt att gå i, så kan man ju inte ha för många? Dem kostar ju endå bara 79:-/st.

11 oktober

Igår åkte jag in till staden och var med Ida, Sara kom och joinade lunch också innan jobbet, sen gick vi några varv på staden, Ida skulle plocka ögonbrynen och jag tog ett par andetag och gav mig på att våga färga mina bryn, jag plockade ju sönder mina i tonåren och nu har dem slutat växa i "början". Men det blev väll bra, behöver  bara fylla i lite i "början" av brynen, så istället för att fylla i hela, så är det ju toppen. Skulle åkt hem till Ida och slingat hennes hår också men tiden rusade iväg, så vi åkte och hämtade Albert på jobbet och sen åkte jag och Albert hem och rensade här hemma, så nu är klädkammaren ren från skit, hah. På kvällen kom Ebbeson hit och lämnade ett tangentbord som Albert köpt av honom, jag får inte längre ha en mus utan den sitter på tangentbordet, I hate it! haha
 
 
Nu blir det jobb, tog ett tag att komma upp från sängen, för helskotta så kallt det är både inne och ute, buuurrrr.. Jobba sig igenom timmarna på jobbet, sen ska jag på bio med mamma, hypnotisören. Hon frågade innan vi bokade om jag klarade av att se den? varför skulle jag inte? jag du är ju gravid, man klarar inte av samma saker som innan då, HHAHA WHAAAAT? hon är rolig hon.. 

v 24 (23+3)

 
Idag har jag haft så jäkla ont i magen, eller utanpå, på skinnet eller vad man ska säga, hah. Spänt som fan, skinnet vidgar sig väll ytterliggare för att kunna göra min mage ännu större, hjäälp. Nä men när jag skrattat, nyst och hostat så känns det som magen ska spricka. Men jag trivs med min mage, nu syns det att jag är gravid, det är mysigt. Men mina tröjor börjar bli för korta, blir som en springa där nere, tuttarna och magen tar för mycket plats, haha. Går ofta i Alberts tröjor på jobbet, så mamma tycker jag ser ut som en urken morsa som inte har något som helst modeintresse, schyssst! HAHA (på vårt jobb är det kallt så inutahelvete, hellre jobba varmt och bekvämt än att gå runt och se snygg ut, jag har ju redan min karl? hahah)
 
Tog ut min navelpiercing i helgen också, fy i fan så ovant, är det sådär min navel ser ut? hah, haft piercing sen jag var 13 år, 8 år har det suttit ett smycke där. Får se hur snyggt det blir sen, man har ju sett snygga ärr, bristningar folk får vid hålet. Men vad är ett fult ärr gentemot de man får, en vacker liten skapelse. 

8 oktober

 
Igår blev jag väckt av Albert som kom med frukost på sängen, han kan om han vill, sen åkte han iväg med sin pappa till landet och jag somnade om, gick sen ut på en pw i det underbara höstvädret. Hamnad sen framför dreamfilm.se och sollade igenom några filmer. Sen kom Albert hem och lagade mat och gosade ner sig i soffan med mig, älskar söndagar.. 

Välkommen vecka 24

 
Idag gick vi in i v 24, känns som det är lördag varannan dag, för nu springer veckorna förbi. Fick hoppa in och jobba idag, då vi har annons, älskar när Inger kommer in och jobbar också, för då får man så goda bullar och bakverk till frukost, hah. Tur att jag och bebis delar på allt jag äter, annars skulle jag väll rulla fram (skämtosido).

På tal om jobbet, jag älskar mitt jobb, tycker det är skit kul att gå från ett hej, vill ni ha hjälp, till att hitta den perfekta mattan åt kunden, ta betalt och en nöjd kund går därifrån, köra hela loppet, istället för att bara stå och ta betalt. Men fan för vissa kunder, vissa har jag lust att rulla in i en matta och kasta i containern, eller sy deras gröna matta med en rosa langett, visslar man på folk när man behöver hjälp? Kör man med oss som är yngre, behandlar man oss som skit bara för man är gammalsurkärring/gubbe. Dålig attityd går inte hem hos mig, jag tillåts inte att trampa på, trycka ner för jag är lika gammal som ditt barn/barnbarn, jag kan mitt jobb, jag är duktig på det jag gör, jag gör alltid mitt bästa, fuck yoooooou.. Åh vissa blir jag så irriterad på.

Efter jobbet åkte jag,mamma och Albert hem till lillebror där även farmor och farfar var och firade Johan ytterliggare en gång, tog sen ett varv på netonnet, och åkte och handlade lite mat till kvällen. Så nu väntar jag på bakadpotatis och kött. Och samtidigt sitter min karl och målar spjälsängen vit, han kan han, det blir super fint! 

Spjälsäng

Jobb, jobb, jobb igår, som vanligt med andra ord. Men ibland uppstår saker som gör att allt känns tusen gånger värre, tyngre, jobbigare. Bit ihop, stå ut, va stark. Igår hade vi många besök, vilket uppskattas, haha. En gammal kompis till mamma kom förbi, som jag inte sett på år och dagar och sen kom Yvonne förbi på lunchen och sist men inte minst Albert, haha. 
 
 

Efter jobbet åkte vi till Norrköping, käkade mat och sen ut på vishan, köpte en spjälsäng till pyret, antar den blev glad för jävlar va den låg och sparkade i magen, haha. Fulaste färgen, men med lite vitt färg så blir den som jag vill ha de. Vi var förut inne på ikea's men den ser så "fyrkantig" ut och är skev. Och våra krav var ju att sidan går att ta bort, och är höj och sänkbar likaså madrassen, så det där blir perfekt! 

3 oktober

 
Igår hade jag en super trött kille här hemma efter jobbet, åt mat och sen slocknade han i soffan, haha. Så där låg jag själv tittade på tv och smaskade vindruvor. La mig sen i sängen och bebis levde rövare i magen och man såg alla sparkar utanpå magen, magen studsade åt alla håll och kanter, så overkligt att det ligger en bebis där inne, hälften av dig, hälften av mig. Jag är så glad att det är du som är pappa till vårt barn! 

Onsdagen är här och så välkommen, ledigt, och jag ska inte göra ett smack, titta igenom repriser jag missat, gå en långpromenad, städa och rensa lite här hemma. En hel vecka till ledighet igen sen.. 

v 23 (22+2)

 
Nu har vi gått in i v 23, jämför jag från förra veckan så har det nog inte hänt något alls. Eller så hade jag ätit mer godis förra veckan innan jag tog bilden, haha. (tar bilderna på kvällarna nu). Jag mår toppen, förutom bäckenet som gör ajaj vissa dagar.

Jag började på 59 kg som min startvikt, gick ner några kilo i början, men nu har jag gått upp 2 kg till 61 kg. Fortsätter vi såhär blir det ju grymt, jag är livrädd att gå upp massa kilon som jag sen inte kommer klara av att gå ner. "peppar peppar". Bebis som sparkar känner jag varje kväll och ibland på dagarna. Och jag har hört folk som inte kan sova om nätterna för bebis sparkar så mycket, tydligen gör vår bebis det med, bara det att jag har aldrig några problem med att sova "peppar peppar" haha, för härom kvällen somnade jag före Albert och han låg och höll om mig och då kände han massa sparkar och buffar, lille hjärtegrynet! 

Tååårta

 
 
Igår efter jobbet åkte Albert och jag hem till mamma, för att fira Johan m. mamma och Markus. Mamma hade lagat jätte god pasta m. kräftstjärtar och massa grojs i. Och sen mumsade vi tårta såklart, att man inte tröttnar?

Grattis lillebror

 
Idag fyller den här skitungen 19 år, fan känns som jag själv är 19 år fortfarande.
Så efter jobbet blir det att fira honom med mat och TÅRTA! (tredje dagen i rad, underbart, hah)

1 oktober

 
I fredags efter jobbet kom jag hem till ett gäng grabbar som satt och drack öl och kollade på Inna på tv:n, haha, alltid samma. Skjutsade sen in dem till stan för bowling och mat och jag åkte och köpte med mig max hem (tjock då jag även ätit mcdonalds till lunch, hah) Hängde framför en film tills jag somnade gott och vaknade efter 3 mardrömmar vid 3, Albert kommer hem, äter kebabrulle i SÄNGEN, pratar så öronen blöder, jag blir super pigg och han somnar på direketen, kul.
 
I lördags började firandet på jobbet, jobb 10-17, tiden sprang iväg, när vi låste grindarna höll jag på att somna, så jävla trött, men åkte hem till mamma och Anders och köpte med oss ming, sjukt gott! och fortsatte kvällen där tills jag höll på att somna i soffan.
 
Igår fortsatte firandet och det var mer folk än i lördags, riktigt kul! Åkte sen hem och myste med min karl, lagade pasta med räkor i pesto, spelade bingolotto, Albert vann 100 kr, haha och vet inte hur många krornor vi gjorde av med för att ringa in vid Bingo, hah. Och sen fortsatte kvällen framför tv:n i min underbaras famn, med hans hand på magen och bebis som ligger och sparkar och buffar. Så mysigt! förut har jag bara kunnat känna när jag ligger i sängen på sidan, nu känner jag de och Albert när jag ligger eller sitter.. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus