Höst

 
 
 
Hösten bjuder på så många fina färger, tagit en promenad som vanligt och myst hemma. Försökt få den här otroligt charmiga söta unge att sova, han brukar sova 3 ggr på dagen 30-60 min per gång, idag har han endast sovit ca 30 minuter EN GÅNG! om han är grinig? tjurig? ledsen? arg? jobbig? hujeda mig .. Vart ute 40 min för att få han att somna, men icke bara gallskrik, försökt söva han i vår säng, nix ställer sig upp i krypställning står och juckar. Låtit honom vara vaken och försöka få honom GLAD näää, då gnuggar vi oss i ögonen, skriker, gråter, trälar, ger mat, nää all mat och frukt är skit. Älskling du kommer hem snart va? haha

30 september

Sture som bebis!
 
Igår hade vi slappar dag här hemma i soffan fram till klockan blev 14, då var det dags för husvisning. Men det var då inget att ha, så små rum att jag skulle få cellskräck. Men bara att kolla vidare, någon gång är det väll vår tur fast det känns väldigt lååångt bort, haha. Men jag är så sugen på att göra om, inreda och få ha sitt eget!
 
Åkte sen in till stan och köpte pyjamasar till Emil och ett hopprep till mig, så nu jäklar ska jag få upp flåset och hoppa av mig mitt sista kilo ;) Man brukar ju säga 9 månader upp, 9 månader ner. Jag har nästan alltid legat på 59-61 innan jag blev gravid, men som startvikt hade jag 59 kg, men egentligen har jag ju gått i "mål" när jag nu väger 60, haha.. (jag skulle inte kunna bry mig mindre, men endååå). Och vad gjorde vi efter de, jo vi köpte med oss FIKA och åkte hem till Björne och Sture och fikade och grabbarna spelade lite tvspel, Emil var överlycklig för att se Sture, hasade sig efter honom och satt och prata med honom och skratta och var överlycklig hela tiden, gulle! Ja Sture är en katt alltså ;)

Tjejkväll

 
 
 
 
 
Efter vi hade varit i Malexander, släppte Albert av mig i stan, tjejerna hade spelat bowling så kom när dem hade spelat klart, vi gick sen 8 tjejer och åt mat på kniv & gaffel, jätte mysigt bara att maten var inte ett dugg god, usch haha så starkt och en pasta som liknade en soppa, fem tummar ner, men det var ju tur att jag inte hade gjort annat än ätit på dagen, haha. Vi gick sen vidare och satte oss på Harrys, det här med att kolla på folk, finns det något roligare? Tack tjejer för en kul kväll och tack för lånet för alla bilder ;)
 
Kom hem till Björne och Albert som satt och drack öl, somnade klockan 3 och blev väckt 2 timmar senare av en grabb som ville ha välling, sååå trött, fick sen somna om och sova 3 timmar till, men jag som är van och i behov av minst 7-8 h sömn, jisses.. 

Kusin och syssling träff

 
 
 
I lördags var vi i Malexander hela dagen, A's mormor och morfar hade styrt ihop en släkt träff, men tror lite det var för han fyllt år och att dem varit gifta i 65 år ;) Emil fick träffa sina kusiner igen och sysslingarna för första gången. Det bjöds på 3 rätters + tårta, degklump haha. Roligast var Benjamin tyckte Emil och han tyckte nog detsamma, båda helt fascinerade utav varandra och Benjamin är sååå gullig, försiktig och snäll. Tills några minuter innan vi skulle hem, innan hade han klappat på Emil fint, kramat, pussat och gett honom nappen, han tyckte väll han hade varit för snäll för sen tog han tag honom i tröjan, slet i håret och blev en riktig tuffing, hahah. älskar barn!

Fredag

 
Åkte hem till Ida och Oskar och spenderade dagen där, där bjöds det på kladdkaka och glass, såå gott. Tog en promenad och sen lekte Emil av sig, ålade sig efter Otto och Smulan och satt och as garvade när Ida busade med Otto. Dem där djuren är lite mer i hans storlek, han tok älskar dem, kollar vart dem är hela tiden och sitter och pratar, klappar och pillar på Otto, mysigt :)
 
Åkte hem till en karl som jobbat alldeles för mycket, han såg ut som sju svåra år och kunde knappt hålla upp ögonen, men vi åkte och köpte mat på wok away och tittat på idol, han gav upp nu så får se klart slutet själv, haha. Men trodde faktiskt han skulle ge upp tidigare så jag är imponerad! ;)

8 månader

 
Stora killen blir idag hela 8 månader
Snart har du funnits lika länge på utsidan som på insidan ♥

27 september

 
 
Igår kväll kom Oscar hit och självklart ville inte Emil sova så efter att ha varit lite blyg, blev det full rulle, han ville ge nappen till honom hela tiden (han har blivit så snäll, förut skulle han bara ha och ta, nu är han gullig och ger bort sina saker, haha). Och så fick Oscar honom att lära sig dumheter, räcka ut tungan, såg ut som en ödla när han fick in snitsen, hahaha. 
 
Idag fick Emil besök utav mormor på morgonen igen, drack kaffe och sen slutar allt på golvet som vanligt, golvet är de nya soffan, bara det att min kropp är inte gjord för detta, haha. Får se vad vi hittar på idag, ingen aning om när Albert kommer hem idag, han började ju jobbet vid ett inatt och antar att han vill sova en stund när han kommer hem så kanske bäst att hålla sig borta då ;)

torsdag

haha, jag älskar den här bilden ifrån balen!
 
Sara kom hit förut och hade med sig fika och satt och tjattrade och blev avbrutna av den lilla mannen i huset som behöver sin uppmärksamhet, ett leende hit, ett skrik dit och vips ålande in i ett annat rum och hopp hopp i knät, slänga ner alla saker på golvet om och om igen, haha. Älskar spontan besök så det var jätte kul och var visst 2 månader sen vi sågs sist, 2 MÅNADER? vaaart tar tiden vägen .. 
 
Nu kom den stora mannen hem så ska väll ställa mig och göra lite mat, får bli kyckling och bacon sandwich / club sandwich eller va tusan man kallar det, gott är det ialf, haha. A ska börja jobba snart igen, i natt, så ber till gudarna att natten blir lugn och inte behöva bli väckt vid 4 och sen vid halv 6 igen för att gå upp???!!! 

26 september

 
Idag var det dags för BVC igen, 8 månaders kontroll. Jag och Albert gissar alltid innan vad vi tror och jag trodde definitivt att han kommit över 9 kg och 70 cm. Men lilleman väger nu 8650 g & 71 cm. Men så mycket som han rör på sig gör han väll av med all mat innan de ens hunnit ner i magen, haha. Nu flyger dem ju inte iväg i vikt och längd längre som de var de första månaderna och tur är väll de, dem är tunga som dem är ;) Och nu ska vi inte dit förens om 2 månader, på 10 MÅNADERS kontroll, jisses .. 

charmtroll

 
 
 
 
Kimpan och Missan kom hit idag och lekte hela dagen, pusskalas, ålade och kröp omkring, busade, grinade, drog i håret, dunka den ena i golvet och allt som hör till! haha de är så söta det där två charmtrollen. När Albert kom hem fick han ta över båda två, den ena hungrigare och tjurigare än den andra, babblarna på så klarade han det där galant karln ;) Avslutade med pannkaksmiddag för allihopa innan Kimpan begav sig hemåt och nu har vi bosatt oss i soffan, typ som vanligt haha.

pusspusspusspuss

 
 
Vi sitter på youtube och tittar på barnlåt efter barnlåt, Emil har musen och klickar runt hejvilt, helt plötslig har han fått upp 10 olika sidor, stängt ner saker, bytt låt och lyckats med allt möjligt och man får ABSOLUT inte ta musen ifrån honom, skriker som en stucken gris och sådär skit nöjd när han får på en ny video, haha.. det är nog dags att Missan kommer snart ;)
 

25 september

 
Mamma kom hit imorse innan jobbet på en kaffe, prat och bus med lilleman. Emil är så fascinerad utav Hilton, han är så läskig och rolig på samma gång, går man ifrån honom är han inte katig, sitter man med honom så är han skit glad, haha.
 
Sitter med färg i håret nu, det är så risigt och ingen lyster för fem öre så det får duga för stunden, skulle behöva sätta saxen i det och kapa det en bra bit också, men får bli en annan dag. Sen blir det lek och bus m. Kimpan och Melissa :)

24 september

 
Saaatan i gaaatan så kallt det är ute, öronen fryser, näsan rinner och när man kommer in efter morgonens promenix är man skit frusen, brrrr.. Men endå rätt mysigt när man gosar in sig i en filt i soffan med en stoor kopp te, lyx och så lite mys med liten. Dock så är han skit förskyld, näsan rinner konstant och hosta på de, stackars liten.
 
Skulle varit med Ida idag egentligen men hennes jobb kallade så jag har rensat förrådet/garderoben, bytt plats på sommar och vinterkläder och skulle precis ge mig på att ta in utemöblerna i förrådet när regnet kom. Så får väll fortsätta ikväll när Albert är hemma. För nu ska jag möta upp Lina och få partylite ljusen :)

sunshine

 
 
 

23 september

 
Emil har sovit hela natten men så snorig han är, vart kommer allt snor ifrån? haha. & så har han smittat sin pappa också, han har legat och hostat och vart hängig i helgen.. Vi började morgonen här med ett bad, E i badbaljan i duschen medans jag stod och duschade samtidigt, hahaha. Sen traskade vi bort till affären och handlade de saker som saknas till middagen ikväll, blev så sugen på baconlindad kyckling m. ört philadelphia och klyftpotatis med holiday sås, smaaaskens!
 
Rensar litens garderob, slänger upp lite på tradera och lägger lite i en gebort påse, ungen har fortfarande 62 i vissa kläder, haha det är ju typ 2-4 månader? Och han blir snart 8 månader, höhö stoora storlekar? När jag endå är igång ska jag rota fram alla kartonger i förrådet med höst och vinterkläder och byta plats med sommar kläderna..

22 september

 
 
I fredags vilade vi upp oss, latade oss i soffan, tittade film, lekte, myste och sooov. Emil som i vanliga fall är skalman med sin ät och - sov klocka hoppade över ett mål mat och åt inte på 6,5 h! Och natten var kanon, tittade på idol och sen slocknade vi i sängen och lilleman väckte oss första gången halv 7 på morgonen, sköööönt.
 
Igår åkte vi till Norrköping och strosade runt i stan, fikade, shoppade, lunchade. Fyllde på E's möss och vant garderob. Och jag fick med mig en höst och en vinter jacka hem. Började med att jag var och prövade en Barbour jacka, såååå snygg men inget för Louise plånbok i nuläget. Så letade jag vidare efter en vinterjacka som jag behöver (eftersom jag var preggo förra vintern) och hittade en snygg på stadium och Albert ville betala den men han fick inte det. Så då går han och köper Barbour jackan åt mig!!!!! Ibland blir jag inte klok på den där karln...
 
Hämtade sen upp mamma så åkte vi ut till Klockrike där det var öppet hus för Stefan som fyllde 50 år, bjöds på grillbuffé och tåårta, sååå gott, perfekt dag ;) & Emil hoppade runt i famn efter famn och charmade alla, goa glada unge. Skulle egentligen haft barnvakt på kvällen och gått ut och ätit och gått på bio, men klockan tickade iväg, så vi tog med ungen hem, la han i sängen och slängde oss och myste i soffan istället m. ost och kex. HELT OK!

20 september

När du var såhär liten kunde du somna när, var och hur som helst..
 
Vi ligger här i soffan mer eller mindre helt utslagna båda två, den här natten bjöd inte på många timmar sammanhängande sömn alls, lillknodden är förskyld och täppt i näsan så in i bomben. Han vaknade vid 22 igår och vägrade somna om i sin säng och jag avskyr att ha honom i sängen h e l a natten, han är som jag, kan inte ligga still, helt plötsligt vaknar man av att man får en spark i ansiket, nästa gång är det i magen, sen är det någon som drar en i håret, haha. Albert gick upp vid 4 idag och hans humör + mitt humör utan sömn, jisses, ja blev såå arg för han inte kunde göra välling, hahah.. Den här dagen blir till att försöka få igen några timmar sömn, städa och röra lite på fläsket..

19 september

 
Efter lite morgon mys i soffan traskade vi bort till öppna förskolan på baby träff, barn mellan 0-18 månader. Sång och lek, Emil trivs som fisken i vattnet, titta på de äldre barnen som kryper och går omkring och helt lyrisk över allt som händer och sker i rummet, haha. Emil har sovit i 1,5 timme nu, händer inte allt för ofta! Så ska fortsätta den här dagen med att springa fram och tillbaka till tvättstugan, jippie...

18 september

 
 
 
 
 
Skogsmulle och jag har idag spenderat dagen hos hans farmor Liza, där bjöds det på lunch, lek och bus, fika och en timmes promenad och massa prat, härlig dag. Fortsätter kvällen med att hänga med A till Andreas och Matilda, han ska fixa bilen så följer väll med, så slipper jag sitta här och ruttna haha.

Tisdag

 
biiiiitas och dra i håret, hahah
 
Kimpan och Melissa kom hit, dem små var båda på bra humör, den ena krypandes omkring och den andra ålandes (jag undrar om E kommer lära sig krypa, han kanske nöjer sig med att åla för han tar sig ju fram hur bra som helst med de?) & Emil har lärt sig säga mamma nu, mamma mamma mamamamamamama, haha så gulligt! 
 
När de skulle hem satte jag och E på oss kläder för att gå ut en sväng, men kom inte utanför dörren innan jag var tvungen att sätta mig ner, fick en svimattack och låg sen på golvet och fick fram efter ett tag, "Kim, kan du hämta en påse" splaaaash, så kom spyan, fiiiiifaaaaaan! Kritvit som ett spöke gav vi oss ut på en liten promenad för att få ungen att sova, gick sådär, men efter lite frisk luft mådde jag ialf så mycket bättre. usch, fy och blä.
 
Sitter nu och väntar på att min karl ska komma hem, så jag kan krypa upp i hans famn i soffan och bli pillad i håret, ååh. Lilleman gick alldeles för lätt att söva idag, gav han välling i vår säng och myste tills han slog igen ögonen innan allt var slut och låg och sniffa på honom tills han börja veva med armarna "sluta mamma!" så la han i hans egna säng och inte ett ljud, han som brukar leva rövare och skrika sig svettig. 

17 september

Ida kom hit imorse och hängde här på dagen, gååår så jäääkla långt imellan gångerna men endå så känns det som när man väl ses att det var igår man sågs, munnarna går i ett och det går fort att komma ikapp vad som hänt i livet. Svarvade ihop en blondie-brownie kaka med hallon som vi gottade i oss och byttes om att ha lilleman hoppandes i knät, eneeeergiknippe. & snart kommen Kimpelimp och Melissa hit och fortsätter liva upp dagen, tjejen har ju lärt sig krypa nu så får väll se om Emil tar efter, brukar ju hända något nytt efter varje gång dem setts, haha ;)

16 september



Morgonpromenad och hör och häpna varvade med 20 minuter gå supderdupersnabbt och 20 minuter spriiinga. Och när jag kom hem kändes det som om jag kunde sprungit ännu längre, heeejja! Ett hopprep ska införskaffas i veckan också och hej va det ska hoppas ;)

Åkte sen till återvinningen skulle kommit därifrån med en tavla (ska göra en griffeltavla) men får ta hjälp av Albert med vad vi ska ha för ram, haha beslutsångest. Kom istället där ifrån med 2 st zinkhus, det var för billigt för att motstå, typ 170 kr för båda! (visste inte att det fanns nya saker där, trodde bara det var begagnade) annars när jag kollat har dem kostat runt 200-700 kr styck, så rena rama kapet!

Ohyra i diskhon

 
 
 
 
 
Den här grabben ä l s k a r vatten, ä l s k a r att bada. Så medans Albert lagade mat fick han sällskap av lilleman och resultatet blev ett nerblött kök, överlycklig kille och super god lax, potatis och romsås, haha :)

14 september

 
usch hemsk natt, vaknade halv 4 med ett ryck och inte var det av lilleman utan av en så sjukt jäkla läskig mardröm, SOM JAG DRÖMT FÖRUT, plus att det känns som att det står någon i sovrummet, fyfyfyfy. Vågade inte somna om ifall jag skulle somna in i drömmen igen, så slog på tvn och fastnade framför one tree hill, fick sällskap vid 6 i sängen och sen somna vi vid 7 en halvtimme, fick nog och har precis varit ute på en timmes promenad, skööönt.. Hoppas på att kunna sova en stund nästa gång E ska sova annars lär jag väll knappt hålla mig vaken till 19 ikväll. 

fredag

 
håååånglar upp mormor
 
 
Fick mitt paket från posten runt 11 tiden, sååå skönt slapp man sitta hemma hela dagen. Åkte sen och hämtade ut ett till paket haha och åkte förbi jobbet "en stund" fastnade där i typ 3 timmar. Precis när jag kom hem mötte jag Andreas och Albert på gården som skulle åka till Andreas land, så fick en snabb hejdå puss innan dem åkte. Hämtade upp lite grejer och åkte sen direkt hem till mamma och Anders där dem bjöd på inbakad fläskfilé m. svampstuvning och klyftpotatis, så gott! Tittade lite tv, tills jag gav upp nyss och åkte hem och slängde lilleman i sängen, gnällpelle på kvällarna. Ska väll försöka hålla mig vaken ett tag till innan jag ger upp jag också, det här med att ha hela sängen för sig själv lockar inte alls och fredagen den trettonde också? puuuuh...

till månen och tillbaka

 
 
 
 

13 september

 
 
 
 
 
Igår kom Kimpan, Frida och Melissa hit, Frida skulle låna de små för någon skoluppgift gick väll bra tills Emil började stört tjuta haha. Lekte sen med dem små, hängde framför andra avenyn (det går här hemma varje dag typ 8 h om dygnet vare sig jag är hemma eller inte, hahaha). Och E var väll inte på sitt bästa humör direkt INGET dög, han var på bristningsgränsen hela tiden, inte min lilla goa glada unge det där, när inte ens va i famnen duger då är det illa.. Åkte sen hem till Tilda, Andreas och Alvin, där det bjöds på mat, lek och bad. 
 
 
& idag väntar jag på att posten ska köra ut ett paket till mig, och jag ska va hemma mellan 9-16, assssååå va fan, vågar man ge sig ut på en 40 mins promenad? tjeeena kan ni vänta där lite kommer om en halvtimme, man kanske kan va lite schysst och säga på fm eller em ialf. jaja man kan ju ha tur att det kommer snart, haha.

11 september

 
 
 
Började morgonen med bus och lek som vanligt och jag mååååste köpa en stoor golvkudde snart, får trädsmak i arslet av att sitta timmar efter timmar på golvet haha. Hoppade sen i träningskläderna för att ge sig ut på morgonens pw, som vanligt. Det är så skönt och så kul när man märker skillnad på kondition, vikt och att jag mår och känner mig så mycket bättre. Proffs på att påbörja saker och sen dör det ut efter någon vecka, men det här har blivit till rutin, toppen! Har suttit och pysslat lite med fotoböcker, skrivit ut foton (älskar skrivaren jag fick av A i födelsedagspresent, kan skriva ut bilder direkt från mobilen), städat, gjort egen barnmat till E och saknat min karl. Klockan är 22 och han har inte kommit hem från jobbet ännu, så trist :(
 
Det slår mig varje år när datumet visar 11 september, hugger till i magen. Det är ett sorgligt datum för många, många hemska saker har hänt 11 september. Och inte minst för oss, för vår familj, vår släkt, våra vänner. Vår finaste Caroline lämnade oss för 19 år sedan, så liten, 5 år gammal. Som mamma skrev "åren går endå är hon bara ett barn". 

Busungar

 
 
 
 
Idag åkte jag och Emil hem till Tilda och Alvin och hängde där hela dagen, lek, bus, lunch, prat och mys. Och dem där små, så stora men endå så små, busungar :)

10 september

 
Var och handlade lite nya saker till E här om dagen och hans favorit sak just nu är gåvagnen, han tok älskar den och passar utmärkt till honom eftersom han älskar att STÅ och hålla i saker, så han går omkring med den där (ja när vi håller i honom, hah), juckar den fram och tillbaka, sitter ner och försöker dra sig upp och plockar upp saker och lägger i saker i vagnen, söötnöööt. 

9 september

 
I lördags åkte jag, Emil, Albert och Johan till farmor och farfar där det bjöds på lunch och fika, härlig dag. Hämtade sen upp Björne och Oscar och åkte ut till Matilda och Andreas på kräftskiva med massa folk, trevlig kväll. & igår kom lilleman hem vid 11 och Albert var väll lika överaskad som jag att han var uppe då med, haha han dagen efter är typ död. Men vi åkte ut till tornby för vår vagn har gått sönder, först säger A att det är kört bara att skrota men sen insåg han att det gick och fixa och trixa lite, men klumpig som han var förstörde han det när det nästan preeeecis var klart, så får vänta någon vecka så får vi hem en ny grej. Alltid ska det vara något..
 
A köpte 20 trisslotter, vinst 270 kr woooohoo, min knapp på mobilen håller på att säga adjö, internet här hemma är ett skämt, tangentborden åker ut de ena efter de andra, bilen lever sitt egna liv, fel efter fel efter fel... De enda som håller ihop och inte går sönder här hemma är VI, hahah..

5 september

 
Inatt blev det inte mycket sömn, E hade skrik och panik kalas och vi har fått in en dålig vana att runt klockan 04 slänger jag över honom i vår säng och sen sover vi till 8-9, så länge han sover i sin säng när han ska lägga sig och timmarna efter de, struntar jag i morgonen för det är sååå mysigt. Men i natt ville han komma runt 1 tiden och vaknade säkert en gång i halvtimmen och skrek, sparkades och levde rövare, zooooombie. 
 
Idag är Albert på dejt med Oscar, dem skulle ut och äta och sen hade han fixat biljetter till något, spännande haha. Men vad jag saknar att ha min karl hemma, idag är han väll inte hemma förens jag somnat och igår slutade han jobbet vid 22. Med A vet man aldrig när han kommer hem från jobbet, jag har vant mig det är vardag för oss. Ni ska vara glada ni som har killar som har en tid när det slutar, när ni vet att klockan 17 får ni avlastning, får ni tid att göra det ni inte hann med under dagen eller vad som. Men jag vill inte vara den som klagar då jag tex vet hur Kimpan har det, hon är ensam i veckor, månader själv, så vad är några kvällar för mig, haha och inte tala om det som är ensamstående, men och andra sidan är inte jag det, babbel babbel.. 

4 september

 
 
 
Hälsade på jobbet idag, lämnade Emil där en stund och tog mammas bil till stan en snabbis och lämnade tillbaka en present, skumt det känns att ränna omkring utan vagn, tomt och ingenstans att ha alla väskor, påsar osv, haha men skönt att slippa ta hissen hela tiden.
 
Gått minst 1 mil samanlagt dag, cheeeeck, fyifan va svettigt det var hem från jobbet tog väääärldens omväg och solen bara gassa och helt svartklädd, pöööh sista kilometern kan jag inte kalla att vi ens gick var snarare myr steg, pööh. Slängde Emil i badbaljan och jag hoppade i ett skönt skumbad när vi kom hem. Albert har inte kommit hem från jobbet ännu, så får väll se när han dyker upp, E ligger sen länge och sover och jag ligger och slö tittar på idol. 
 
Att lägga Emil för natten är ibland lättare sagt än gjort han vrider, vänder, snurrar, leker tittut och tar minst 30 minuter innan han kommit ner i varv hur trött han än är när man lägger honom, hur mycket man än buffar, vaggar och drar fingret längs pannan, lilla hjärtat haha så söt så jag smälter. Men ibland liiiite jobbig ;)

3 september

 

 
 
 
Det märks att vi går mot kallare månader, men lite mysigt endå, tända ljus, man kryper närmre varandra i soffan, här om dagen avslutade vi kvällen med skumbad och igår satt vi och doppade frukt i smält choklad, jag dööör så gott. 
 
Idag slängde vi oss på gräset, rullade lite boll, busade och tog lite kort, vilket jävla väder, satte på mig stickad tröja och skinnjacka, fick lov att ta av mig jackan, såå sköönt, dagen fortsätter med att springa fram och tillbaka till tvättstugan, vet inte hur många som har barn som säger att det tvättar minst en gång om dagen, säger man bara så eller har dem knappt några kläder till ungen? Jag skulle aldrig vilja tvätta så pass ofta, väljer hellre att köpa på mig en drös med kläder så jag kan tvätta när jag känner för det, jaja.. 

1 september

 
Igår åkte jag hem till mamma och Anders, gick till lekparken gungade lite, överlycklig kille, håller i sig själv, tar fart själv och största flinet. Gick sen och kollade på hopptävlingarna som var i Ånestad en stund innan vi gick in och käkade tacos. Kimpan var rastlös så jag åkte hem och dem kom hit och gottade i oss chips, dipp och massa babbel, fina vän. Blev bortskämd med ännu mer presenter fick ett choklad fondue set, massa frukt och choooklad, perfekt för en choklad älskare :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus