30 november


Igår jobbade jag och på kvällen åkte vi hem till Kimpan, Tommy & Melissa. Taco mys och onyttigheter (kims godissmak är ju liite speciell ;) 

Idag åkte vi till tornby när vi vaknat till klockan 12 ;) och vem tusan åker dit en lönehelg, att man aldrig lär sig jag avskyr när det är kö och folk som trängs och står i vägen.. Åkte förbi hemma hos mamma och Anders på en fika och Emil fick med sig hem en adventskalender som mormor gjort, ett paket fram till julafton. Vi hade också så när vi var små och mamma har sparat den hon gjorde till oss, mysigt ❤️

27 november


Äntligen är Emil på bättringsvägen. Han vaknade vid 4 inatt och hostade nonstop tills han fick luftrörsvidgande så de är skönt att de fungerar nu! Vi stannar hemma resten av veckan för att bli fit for fight! (Ja en dag till haha) sen hoppas ja att vi slipper en sådanhär långdragen förskylning på länge igen.. För nu klättrar jag / VI på väggarna!

24 november


Sov alldeles för länge inatt. Vilket iofs var sjukt skönt bara att man blir så seg. Fick ögoninflammation/variga ögon igår kväll. Ihopklippade när jag vaknade och halsont. Men som tur var syns de inte hoppas inte de blir värre bara "peppar peppar". Jag åkte och jobbade till kl 14 sen kom mamma med Emil så byttes vi av. Så blir mys med en sjukling. Hoppas hoppas han blir frisk snart! ❤️ 

23 november


Albert har spenderat sin helg i västerlösa hos Ida, Johan & meja och hjälpt dem bygga kök och sovit där. Så jag och Emil har varit själva så imorse innan jobbet lämnade jag honom hos mamma och Anders. De va kämpigt att jobba idag, så trött så jag mått illa, huvudet har inte hängt med alls..

Fick en tid på jourcentralen med Emil nu på kvällen. Proverna var kanon, hals, mun, öron var också bra och lungorna var inte ett dugg påverkade vilket dem tyckte var lite konstigt med tanke på hans hosta för så mycket han hostar och tar i. Men de va ju skönt att höra att allt var bra. Han har bara en riktig jävlig hosta. Som vi får vänta ut.. Mamma ville ha honom inatt så jag får sova, känns sådär att lämna honom men jag vet att han har det bra! Lillevän låt de gå över fort!

Hosta


Klockan är snart 06.00 varit vaken 2,5 h. Emil hostar så man tror att han ska gå sönder. Han sväljer slem, spyr slem. Dricker och de kommer upp. Inte sovit en hel natt sen i tisdagsnatt. Jag som måste ha mina 8 h för att va människa börjar känna mig helt förstörd. Låt denna hosta gå över så du får sova, lilla vän.. 

julkort

Förra årets julkort
 
så jäkla liten, Frida hjälpte mig/oss ta förra året i deras studio..
 
Det här året fick jag klara det på egen hand. Inte liiika lätt i år, han ska vara precis överallt förutom där jag vill ha honom.. Men jag fick ihop ett julkort och man kan väll säga att det speglar honom rätt bra, ;) ni kan få se lite oredigerade bilder, haha..
 

Han




I 5 år har jag delat mitt liv med den här karln. Världens bästa! Det var han som jag alltid gav som exempel på hur en kille "ska" vara. På min 18 års dag fick jag världens bästa present, dig ❤️

Det är han som får mig galen, lycklig, ledsen, glad, arg. Det är han som kan såra mig mest, det är han som stärker mig mest, som får mig att känna mig som den bästa tjejen i världen! 

Han tar mig för den jag är, spelar ingen roll om jag höjer rösten 100 decibel, gråter tills jag storknar, pratar tills han får skavsår i öronen, går runt osminkad i fula kläder eller klär upp mig till tänderna. Han tycker om mig precis lika mycket vilken tid på dygnet det än är.. Du är kärlek, min kärlek!

Din dag


Jag glömmer aldrig bort de datumet du lämnade oss. Men din födelsedag hade jag glömt bort, mamma påminde mig.. Grattis på din 25 års dag! "Skillnaden är att jag har en syster i himlen och du en syster på jorden.."

Den här texten skrev jag för 8 år sedan.. På en svenska lektion man skulle skriva om något viktigt om någon som betydde i sitt liv. Om jag minns rätt... 8 år sedan..

Slår du upp ordet saknad i ett lexikon så står det"vara utan, längta efter". Den som har gjort de lexikonet har då aldrig varit med om att sakna någon. Sakna är när man ständigt känner en klump i magen, när hjärtat inte längre orkar slå. När du inte längre kan koncentrera dig på det du ska. Första gången jag kände saknad på riktigt var när jag var 3 år och min syster dog i cancer. Innan hon dog, och under tiden hon var sjuk så saknade jag ofta min mamma och syster som då näst in till bodde på sjukhuset. Men då visste jag att det skulle komma hem igen. Då behövde jag inte gråta ögonen torra som nu, då fanns det alltid ett hopp, om att en dag till skulle komma. Nu när jag tänker tillbaka och får höra minnen från andra om hur hon var, och se på kort, och dom där små minnena jag själv har kvar så minns jag hennes bruna ögon som såg ut som mina, hennes långa bruna hår som hon tillslut tappade utav medicinen. Hon visste jämt vad hon ville, och alfabetet redan vid två års ålder. Hon var väldigt blyg, hon pratade hellre om en person en med den. Sedan när hon började få medicin mot cancern blev hon klumpig och började snubbla. All den energi sjönk så fort. Tänk att bara sitta där, se hur en människa kämpar för livet, och inte kunna göra något, sjukdomstiden var nog jobbigast för mamma och pappa se ett liv bara försvinna ur kroppen. Vart ska man göra av alla känslorna? Jag vet ialf att alla drömmar, tankar och fantasier om att hon en dag kommer komma tillbaka hit igen aldrig kommer att uppfyllas. Jag kan inte sluta tänka på allt hon har missat här i livet, allt jag skulle vilja visa henne. Men nu i 12 år har jag saknat någon som jag aldrig fick lära känna, någon som inte längre finns. En del av mig som aldrig kommer tillbaka. En syster, en storasyster som saknas här i livet. Som togs bort ifrån det här livet på jorden, en syster, en änglasyster.

Tigerunge



Fick hem en urmysig "onepiece"/tigerdräkt från libero. Emil satte på sig den direkt men ungen som älskar mössor men hatar luvor. Han får panik så luvan fick inte va på länge ;) gullunge! 

❤️


Vad skulle jag göra utan dig?

I'll be the wall that protects you. 
From the wind and the rain. 
From the hurt and the pain 💞

Emils första år


Häromdagen fick jag äntligen tummen ur och gjorde klart fotoboken om Emils första år. Den har legat på datorn halvfärdig i flera månader. Och igår damp den ner i lådan. Såå fin! 60 sidor av kärlek, så värdefullt! Bara att påbörja nr 2 nu då :)


Namnsdag



Idag har den här gladskiten namnsdag, E m i l ❤️ 

Fick åka och hämta honom från dagis igår då han hostat massvis och matvägrat så vi var hemma idag med men han mår tip top så det är skönt!

Ska snart åka in till stan med mamma vi ska på massage och sen ut och äta. Skulle gått på bio också men fanns ingen film som lockade oss. Så får bli en annan kväll :)

Family


Albert har "bytt jobb" han har gått över till maskinlaget. Vilket innebär MER jobb, längre dagar. Han som inte jobbade tillräckligt mycket innan lixåm... Men han går sen ifrån säsongsanställning till helårsanställning. Vilket är positivt och en trygghet. Och är han nöjd är jag nöjd! 

Men att vara "ensamstående" jag skulle klara det galant jag gör allt med Emil & hemmet + jobbar. Enda skillnaden är att jag har en karl som jag delar säng med och får mysa med på helgerna. Jag klagar inte de minsta men visst skulle jag vilja ha mer tid med A. Men såhär är vårat liv. Och jag älskar A mer än vad jag trodde man kunde älska någon. Tänk om vi inte hade haft Emil fan så tråkigt livet hade varit då. Han har verkligen gett mig det finaste man kan få. 

12 november




Här är en av tusen bilder E tog, såklart på en grävmaskin ;)

Idag har vi varit på ikano med Ida & Meja. Käkade lunch på ikea och strosade sen runt i alla affärer. Fick med mig en ny jacka till Emil och lite kläder till hela familjen för typ inga pengar alls, tummen upp! & Emil satt still i vagnen HELA TIDEN, den killen som har energi för 5 ungar ;) mysig dag!

Stannade sen till på jobbet och åt tårta och lekte av ungen. Två flugor i en smäll nöjd mamma nöjd unge! ;)



11 november


Igår åkte jag hem till Kimpan efter jobbet. Bjöds på mat och massa babbel. 21.30 satt vi redo med 4 andra i biosalongen med chips, godis och dricka. Alltså filmen var väll inte as bra men om man blev rädd ett par gånger, fifan gömde mig i tröjan x antal ggr. Varför utsätter man sig för de?! Haha.. 

Idag efter jobbet tog jag med mig Saga och Ella till busfabriken. Emil var överlycklig, åkte rutschkana efter rutschkana, klättrade och sprang runt tills vi var helt färdiga. Så Kul! :)


10 november


Då var denna helgen över.. Tror jag jobbat 6 helger i rad nu. Och jag längtar såå till nästa helg då jag är ledig. Då har jag bokat in någon rolig aktivitet antingen simhallen eller busfabriken eller något annat kul som E älskar! 

Men innan dess har jag en bra vecka. Ikväll blir de hem till Kimpan efter jobbet och sen drar vi på bio Annabelle. Alltså jag vet inte sist jag såg en skräckis kommer dööö och sen åka hem mitt i natten kolsvart ensam 🙈 & på fredag har jag och mamma bokat massage sen tror jag vi ska ut och äta och kanske en bio på det! M Y S :)

Vänner ❤️

Jag är pratglad, social, framåt, öppen och ärlig med mina vänner. Jag behöver inte hymla om något. Inga hemligheter inget hålla tillbaka. Sen kanske jag inte är precis lika pratig och öppen när jag träffar någon ny första gången eller är i ett nytt umgänge men jag tycker och tänker inte annorlunda för det.. För det är något som alltid gjort mig tokig när man ändrar sig beroende på vem man är med ... 

Jag har 3 tjejer som mitt hjärta klappar lite extra för. 3 underbara tjejer som jag kan säga allt till, som jag får tillbaka av lika mycket som jag ger. När något händer är de dem jag vill dela det med är jag med om något roligt önskar jag att dem var med. Jag är så otroligt glad att få ha er i mitt liv ❤️

Fars dag










Firar ni också som vi tydligen gör detta år, annandag far, fars dag & fars afton?! Han borde förstå att de är samma med mors dag nästa år 😘

Emil har världens bästa pappa & jag är så glad att det var just du som blev pappan till mitt barn. Vi älskar dig till månen och tillbaka ❤️

Vinterland



Mysigt att vakna upp till ett vinterland ⛄️❄️

5 november

Tänk att du varit så liiten..

Idag fick Emil för sig att vakna när A gick upp vid 05, jippie! Aldrig hänt innan och de är faktiskt lite lustigt för Albert snoooooooooozar x antal ggr. Jaja inte mycket göra åt, blev en endaste låång mysdag, myskläder, dieselråttor & sjömansmöss, lek och bus! Perfekt dag! :)


4 november









Jobb & dagis. Åkte sen hem till mallan och Seth och så följde dem med och matade ankorna. Tur var väll de för annars skulle jag inte hittat några ankor haha mitt lokalsinne... Och ge inte en hel baguette till kidsen dem tror hela ska i. Tur att jag hade köpt mer ;) 

1 november






Efter jobbet åkte vi hem till Kimpan, Melissa och Tommy för att fira Kimpan som fyllt år. Fick tåårta och sen gick vi till affären (kidsen hand i hand dit, i affären och hem, hihi 😍) gjorde sen tacos och nu sover ungarna så onyttigheterna och big brother väntas :) 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus