Drömmar och Mardrömmar


 
Sen jag blev gravid drömmer jag JÄMT, varje natt. För någon vecka tillbaks var det bara mardrömmar, vidriga, vaknade upp mitt i natten av att jag grät, eller hoppade ur drömmen, väckte Albert och somnade om i hans famn. Nu sen 4 dagar tillbaka är det bara drömmar om att jag kommit på Albert att han är otrogen, jag har stått och sett på när han kysser en annan, jag har stått utanför ett fönster och sett han haft sex och varje natt är det en ny tjej. Jag välkomnar dessa mardrömmar igen, när vi bor i tält, jag är vän med en som springer runt med kniv och mördar folk. 
 
Jag ska köpa mig en drömfångare, en stor jävel. Usch..
Aldrig varit med om att jag minns drömmarna så väl morgonen där på. Jag brukar drömma och glömma.. 

31 augusti

 
I tisdags åkte vi hem till mamma och Anders på kvällen och åt smörgåstårta och firade Anders som fyllde 50 år i onsdags. Vi gav honom en "liten tunna?" med olika öl och en ölbok man kan sätta betyg och hej och hå. Jag älskar smörgåstårta men satan i gatan va denna var god. Det blev så mycket över så nu har jag förätit mig till både lunch och middag. Haha.. 

Igår var en tung dag, huvudet hängde inte med, halsen kliade till förbannelse, näsan rann stup i kvarten. Det var hyffsat lugnt på jobbet, Inga-Lill kom förbi och tjattrade och sen kom Andreas förbi och hängde. Har ni inte något att göra någon dag, kom förbi och hälsa på, ni uppskattas till tusen om ni kommer på eftermiddagen och har med er fika, HAH.. 
 
 

v18 (17+5)



 
Hade så fruktansvärt ont i hela magen igår, visste inte vart jag skulle ta vägen när jag kom hem från jobbet. Kunde inte stå upp, kunde inte ligga på mage, rygg eller sidan, det enda som hjälpte va att ligga i badet. Som tur var vaknade jag upp och mår som vanligt. Förutom denna jävla hals som kliar sönder.. 

v18 (17+2)

 

Kvällsmage,
på något vänster ser magen jätte stor ut i verkligheten och i spegeln, men på bild vill den inte få samma verklighetsuppfattning, haha. Och i morse vaknade jag och "hela magen" låg åt höger, såg skit skumt ut, rörde på mig och la mig åt vänster men den flyttades till höger igen, såg så kul ut. 

Tårtor


Känner ni mig har väll ingen missat att jag älskar tårta?
Dem här två bjöd jag på i söndags när vi firade mig. Tusen tack för alla gratulationer och presenter. Fick min kamera (i somras, förtidigt, som vanligt, hihi), pengar, presentkort, smycken, tyger, pocket, "gravid vin" hah, blommor osv.. 

Firade även min och Alberts 3 års dag. Tiden springer iväg .. 

where the light is

 
I lördags blev det tårtbak och sen kom Sebbe hit, grabbarna satt och drack öl och sen for vi hem till Sebbes mamma, där det var lite folk. Drog sen ner till stadsfesten, hann inte mer än halvvägs innan det rent av pissade ner regn. Satt i öltältet, hörde några toner från Takida, när det blev uppehåll sprang jag och Albert ner till stan och satte oss på mörners och åt så jävla god mat, grillad lax, bakadpotatis, cream fraishe och tsatziki, sjukt gott!

Hade två killar bredvid oss i 25 års åldern, när Albert var och beställde började den ena killen prata med mig. Sen när jag och Albert fått vår mat sa den ena killen till sin vän, "Det blir inget ligga för han ikväll, han dricker öl och hon cola, jag ser sånt på signalerna" jag fattade först inte att han pratade om oss förens jag kom på fan jag dricker ju cola och Albert öl, då höll jag på att dö, var tvungen att titta ut genom fönstret och bet mig hårt i läppen för att inte börja as garva och Albert hade god lust att säga "Du, vi är förlovade och väntar barn, så det blir nog allt ligga ikväll" hahaha, foooolk.

Ombre


 
I fredags kväll fick jag ett ryck och bara kände för att ljusa upp min ombre i längderna/topparna ännu mer. Då solen har blekt de mörka / utväxten, så var det inte längre så stor "brytning". Sagt och gjort släpade med mig karln till affären och köpte hårfärg, redan innan hade han sagt ifrån, jag tänker inte hjälpa dig. Skit it då, men vet ni, jag är jävligt duktig av mig och blir det fel har jag bara mig själv att skylla. Men det blev kalas bra, och fick hur mycket komplimanger som helst utav en tjej i lördags, woho! (+ att Albert tyckte det vart snyggt, vilket typ är huvudsaken, höhö)

bäbis kläder


 
Åkte till Ljungsbro marken med Albert i lördags, tog 3 min att gå igenom hela skiten, jag var ute efter strumpor, älskar marknadsstrumpor, men icket, fanns inte ett enda stånd med strumpor, då förstår man hur jävla dåligt det var va? hah. Inga-Lill var ialf där och sålde ut massa bebiskläder från Amberlia (finns på nya tanneforsvägen). Jag tycker det är skit svårt att köpa kläder om man inte vet om det är tjej eller kille, men hittade ialf några neutrala som passar till båda, 150 kr, som hittat!

24 augusti

 
Idag var Clas på jobbet, en säljare till oss. Alla tycker typ att jag borde vara jätte tjock och gå och vingla fram, haha. Men han kläcker ur sig "man ser ju bara magen om man tittar". Klart som fan man bara ser om man tittar, tittar du på ryggen ser du ju ingen mage, herregud! På bilden ovanför tycker jag förvrigt att magen ser JÄTTE stor ut, den växer ju från morgon till kväll och detta är efter lunch, och folk tycker att jag inte är stor? jag är STOR..

Eller som killen på 5-6 år igår, "Är du sådär tjock eller är du med barn?" Tur för dig unge man att jag är med barn. Hans mamma höll på att skämmas ihjäl och jag bara älskar barn ;)
 
Mamma fick även höra på bebis hjärtljud idag, hon började typ tjuta och har "döpt" bebisen till grodan?! och hon tror stenhårt på att det är en tjej, hon säger hela tiden HON, undra hur omställningen blir för henne om det sen visar sig att det är en HAN! hah.

v17 (16+6)


 
HELVETE va svårt det är, fortfarande att ta magbilder, haha. Ny strategi ta alla bilder på morgonen och från samma  sida varje vecka. Imorgon går vi in i v 18, kändes som jag skrev igår att vi gick in i v 17? Och om 2 veckor är det dags för andra ultraljudet, längtar!
 
Det enda jobbiga med graviditeten för min del (förutom att jag mådde små illa i början) är att jag har yrsel ggr 100, känns som jag är tillbaka i tonåren då jag svimmade allt för ofta. Varje gång jag ställer mig upp svartnar det och jag måste ta tag i något, peppar peppar har jag endast svimmat en gång. Och min jävla värk i ländryggen i slutet utav dagen. Förutom det så har jag nog aldrig mått bättre! 

Jäävligt nyfiken


 
Jag började blogga för många år sedan, förut kunde jag skriva allt jag bar på inombords, det var skönt att skriva av sig. Idag vågar jag inte vara lika öppen, jag låter inte fingrarna flöda längre. Jag skriver främst min blogg för att kunna ha allt samlat, gå tillbaka minnas och för att min familj, släkt och vänner läser den. 
 
Mina unika besökare ökar just nu för varje dag, så vilka är ni som tittar in här och läser min blogg? :)
(sen jag skrev det här inlägget tidigare idag, har 30 personer varit inne och läst och ingen "vågar" skriva sitt namn?)


22 augusti

 
Igår efter jobbet blev det att åka och storhandla, kylskåpet och frysen ekade gick inte ens att skrapa ihop till en måltid haha. Fuskade sen med Saigon, köpte med oss hem och tryckte i oss friterad kyckling ris och sås.

Så idag när jag vaknade började jag morgonen med att lyssna på bebis hjärtljud för att sedan bege mig ut på en 45 minuters pw, bara för magen växer behöver ju inte låren och röven göra desamma, HELVETE va otränad jag är, mina ben darrar fortfarande, hittade Alberts gamla mp3 med massa låtar vi lyssnade på när vi träffades för 3 år sedan, så gick runt i min egen värld, det var inte jobbigt förens jag skulle sätta nyckeln i dörren, benen höll på att vika sig, haha.. (kan ju inte skylla på att jag bär på extra vikt då jag gått ner 2 kg till 57)

Korvgrillning och fiske

 
Igår var det svårt att få upp karln, men efter ett tag fick jag upp honom och då blev det att åka och hämta upp Ida och Oskar, eftersom jag hade noll procent alkohol i kroppen fick jag köra Oskars bil Navaran, LASTBIL, ut till Ulrika, jisses men jag klarade det. Nästa bil blir ialf automat GARANTERAT! Tog båten och åkte ut på en ö och grillade korv och åkte sen ut på vattnet och metade, ALLA fick fisk till och med jag, efter mycket om och men vågade jag till och med sätta på masken själv och hålla i fisken. Lyckad dag, lycklig tjej. Och Albert blev vän med Otto, dem har haft lite svårt för varandra men han fick klappa honom, leka med honom och hålla i honom, om Albert blev glad? hah

Åkte sedan hem till Alberts mormor och morfar på mat, 3 rätters?! om vi var trötta och mätta. Höll på att gå omkull. Dem är ialf dem första som är glada och tycker det ska bli kul att vi ska ta reda på könet, alla andra tycker vi är "tråkiga" förstår det roliga och spänningen. Kul att man har någon på sin sida ialf ;)

Kräftskiva



I lördags blev det jobb sen åkte jag ut till tornby med Albert kollade barnvagn,
nu har vi bestämt oss för en. Jag som helt har varit inne på att vi ska köpa en begagnad men har nu kommit fram till att det blir en ny istället, man ska endå ha den i 3 år, de kostar fan med pengar men slår man ut det på 3 år så är det ju egentligen "ingenting" haha. Sen när är 12.000 INGENTING, jag har inte vunnit på lotto, ännu ..

Kvällen blev det kräftskiva hemma hos mamma och Anders m. Johan, Albert Ida och Oskar. Hade kräftor till förbannelse och massa goda pajer. Tror det blev lite för mycket dricka för alla, alla var typ överens om att Albert ska köpa en bräda till vagnen för sin pung? hah och om inte annat var det nog han som mådde sämst sen, ja han provade kräftorna från båda hållen, hah stackarn. Sjukt trevlig kväll, tack!

17 augusti


 
I onsdags var jag ledig, skönt att börja första veckan med två arbetsdagar och en dag ledigt. Spenderade den hemma hos Ida, vi gav oss på att slinga hennes hår, läskigt, för om det blir apfult får ju jag all skit, men det blev bra, haha. Och vilket jävla väder, satt ute och höll på att dö typ. Inte van vid sommarvärme för fem öre.
 
På kvällen gick Albert och jag ut och åt med mamma och Anders på olympia. Tre rätters, höll på att dö efter förätten, hah. Och Albert som tjockade i sig 2 deserter, inte konstigt han börjar få mage ;)

v 16 (15+6)


 
Det här med att ta magbilder är ju skit svårt, gör det endast för min egen skull för att kunna se skillnad vecka från vecka. Tog dessa i morse efter frukost, från en vinkel ser den jätte stor ut och från en annan ser den 10 ggr mindre ut, haha. Det är typ bara jag och Albert som tycker att den växer, alla andra tycker att det inte ser ut som att jag är gravid och speciellt inte när jag säger att jag är i v 16, va fan ska man ha världens mage då, ja ni alla är vi olika. Går ialf in i v 17 imorgon, snart har det gått halva tiden, läskigt.

listen to your heart

 
Här om dagen köpte vi en doppler så man kan lyssna på bebis hjärtljud, åh det var så himla mysigt att ligga och lyssna på, speciellt när man inte känner av att man har något vackert som ligger där inne och gror. 

Räkbåt



 
I lördags kom Tilda och Andreas hit på dagen grillade och killarna drack Pimm's kanna m. massa goda frukter (fan för att läskas haha). Hamnade sedan i matkoma typ, satt och pratade tills klockan var redo att åka till Berg för räkbåt, gottgottgott! Jag tror det var 2 personer som roade hela båten och avslutet på kvällen då en föll i vattnet gjorde ALLT, hah. "hur i helvete kan du va så dum så du ramlar i kärringjävel?" 
 

Dit vingarna bär



 
 
I fredags var en tung dag, så kvällen tillbringade vi på Bishop, åt god mat och vandrade sedan vidare hem till Inga-Lill där klockan rusade iväg och vi åkte hem mitt i natten. Jag är lyckligt lottad för dem människor jag har i mitt liv. Alla väljer vi dem vi vill umgås med, ingen mår bra av folk som sårar och stjäl energi. 

v15 (14+5)


Bilderna är tagna igår kväll, alltså då den är som störst. Så idag är vi i v15, 
14 veckor + 6 dagar har gått och går imorgon in i v 16.
Tänk att det redan har gått 105 dagar
& endast 175 dagar kvar, hjälp!


10 augusti


 
Igår gick jag upp sådär förskräckligt tidigt igen för att få ha bilen. (ja vi ska köpa en bil till, hah). Åkte och köpte med mig mcdonalds och satte mig på jobbet, tog några kunder, shit va ovant, haha. Åkte sedan och köpte med mig glass och servade asfaltskillarna, för att sedan fortsätta till Amberlia och hälsa på Inga-Lill som jobbade, fördrev 2 timmar där, sedan var det dags för taxin att hämta upp Albert, åka och handla mat, hämta ut paket och sen hem för att göra köttfärspiroger, mums!

the dark knight rises


I onsdags
åkte vi in till stan efter Albert slutat jobbet, åt kebab, som det blir om Albert får bestämma, aja mat som mat, haha. Sen blev det bio the dark knight rises, jisses så bra, jag är helt kär. Förutsägbar men det är ju nästan alla filmer, men super super super bra! 



Lax i romsås

 
Du behöver:
4 bitar lax 
1 dl vatten
1 dl creme fraiche
2,5 dl grädde
3 msk hummerfond
1 burk stenbitsrom
ev. lite salt och peppar

Gör så här:
Blanda ingredienserna till såsen och låt dem koka upp. Skär laxen i bitar och lägg i såsen.
Låt fisken puttra med i några minuter. Servera med pressad potatis, eller som mitt blev mosad (utan press, hah)

Baconkyckling

 
 
Du behöver: (4 port)
4 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 burk creme bonjour vitlök och örter 
2 dl grädde
1 tsk sambal oelek
Salt & peppar
Riven ost

Gör så här:
Värm ugnen till 200 grader, stek  kycklingen så den får en yta, salta peppra, koka upp grädden, creme bonjour och sambal olek någon minut, lägg kycklingfileérna i en ugnsform och höll över allt klegg, 30 minuter i ugnen, när det är 10 minuter kvar släng på knaperstekt bacon och massa ost och vips så är det klart.

Passar såväl till potatis som till ris eller pasta. Vi valde pasta denna gång.

8 augusti

 
Gick upp vid halv 6 igår för att få ha bilen, jag var nog inte vaken utan körde bil i sömnen, hur fan kan man gå upp sådär tidigt, rena rama självmordet. Ja jag gick och la mig och sov till kl 10.00 igen, jag behöver sömn.
 
Tog en spontantripp till farmor och farfar, där även Naomi var. Åt ihjäl mig på massa gott fika och hade det för bra, haha. Åkte sedan och hämtade karln på jobbet och åkte hem och lagade kyckling med vitlök och örter, mums! och vräkte i oss en påse bacon chips, ajabaja!

6 augusti


 
Igår kom min saknade karl hem igen, kollade one tree hill och åkte sedan till Saigon och tog med oss mat hem, kyckling m. wokade nudlar och friterad kyckling, ris och sötsur sås, fan så gott. Hyrde 3 filmer också men såg bara the descendants och den var väll sådär, väldigt seg. Sen fick jag äntligen somna i Alberts famn igen, mhm kärlek! 

Sommar paradis





 
Var ju hos morfar och Inger förra veckan med lillebror, morfar var den jag var mest nervös för att berätta för om våran lilla skatt, men det brukar bli så att är man nervös och beredd på det värsta, haha så brukar det bli tvärtemot. Han är inte bara min morfar utan även min chef, men han tog det som en morfar/chef ska göra, lättad! Drack världens godaste rabarbersaft som Inger gjort, solade och tog båten till torpön och åt super god lunch, mums.

Dem bor i världens finaste sommarparadis, vattnet precis intill huset och världens finaste utsikt, dem har ett 20 tal höns som går fritt, 2 st får och 4 äckliga albinos kaniner, ioou. Och är det inte sommar, hoppar man i skridskorna och åker på isen, åh sådär vll jag också bo, fast att behöva åka nästan 7 mil varje dag fram och tillbaka till jobbet, nej det funkar inte. 
 

47 års racet


 
Åkte till Sviestad med mamma, hälsade på lillebror som jobbade och kollade på roadracing, cross, speedway, Ja jag håller mig till mina crosskillar, eftersom Albert inte är hemma får jag stå och smådregla. Men jag hittade min man (ja asså dröm man, han ja ska drömma om inatt alltså) jisses, inte nog med att han kör cross han kör även motorcykel i tunna, tatuerad, "skitig" och bara förjävla läcker! man får titta men inte röra, jag vågade inte ta ett kort framifrån fast alla kom fram och tog kort på honom då han åkte på någon gammal motorcykel men jag förstod att han inte skulle tro att jag bara ville ha kort på motorcykeln om de inte var så att jag skulle våga be honom gå av den, haha. 

Nä, jag har min man, min alldeles egna perfekta underbara karl. Han har tagit mig med storm,
så han släpper jag inte i första taget. Han ska allt få stå ut med mig resten utav våra liv.

v14 (13+6)

 
Kvälls mys magen, längtar tills den håller i sig hela tiden, den putar pytte pytte lite på morgonen och tills
kvällen är det en liten bula, förutom när jag ska gå och lägga mig då kan man tro att jag är i 7 månaden, haha.

Dem senaste dagarna har jag varit så jäkla känslig, mina känslor far åt alla möjliga håll, ena stunden är jag
jätte arg för ingenting, glad för ingenting och gråter för absolut ingenting. Och värre är det när man är ensam hemma, jisses. 

En kväll med mamma

 
Idag har jag varit så rastlös, det här med att ha semester när ingen annan är ledig är inte någon hit. Var ute och gick med Neo 1,5 h och tittade på 2 filmer, sen kom Albert hem duschade och åkte med Andreas till Loftahammar över helgen, ensam och övergiven, hah. 
 
Hade ialf kvällen att se fram emot, mamma kom och hämtade mig, skulle egentligen gått ut och ätit och gått på bio, men den vi ville se gick endast kl 18.00 och det gick inte, så vi gick till mörners och åt ceasar sallad och hamnade bredvid ett par som babblade på om allt möjligt, älskar folk som bjuder på sig själva, haha. Gick sen vidare och tog oss varsin onyttig fika. Tack för ikväll älskade mamma

Gravidlista

När fick ni reda på att du var gravid? Den 22 maj, så overkligt att jag gjorde flera stycken.
 
Beräknat förlossningsdatum: 1 februari 2013

Var det planerat? 
yes

Berättade för familjen: 
Mamma dagen efter vi plussade och alla andra efter ultraljudet..

Har du mått illa?
 lite grand i början men det var inte alls så farligt.
 
Foglossning? Nopp

Andra krämpor?
 extremt trött bara..
 
Cravings: inget speciellt faktiskt. 

Avsmak för något?:
 kaffe, annars inget. 

Vad tror du att det blir för kön?
 no idea, Albert tror en tjeja och dem andra som "gissat" också, men jag förblir ovetandes tills det kommer svart på vitt, haha.

Första ultraljudet: 
25 juli

Andra ultraljudet: 
Det blir i mitten utav september. 
 
Behöver du kissa ofta? inte mer än vanligt.

Hur mycket har du gått upp i vikt:
 Ingen aning, äger ingen våg, startvikten var 59 kg, så ska väga mig nästa gång hos bm. 

Är du rädd inför förlossniningen?
 Har inte kommit så långt i mitt tänkande, känns väldigt långt bort, men vips så har väll ett halvår gott. Men andra har ju klarat de så varför skulle inte jag?
 
 

Film på youtube

Nu ska jag tipsa er om något som min lillebror visade mig (jag kanske är sjukt efter som vanligt). Om man inte vill vara olaglig och ladda ner filmer och inte orkar hyra film så kan man se filmer på youtube. Finns hur mycket som helst, jag har bara kollat svenska filmer eftersom dem amerikanska inte är textade, haha. Så dem senaste dagarna har jag kollat (nörd) Svensson, svensson I nöd och lust, åsa nisse wälkom to knohult, älska mig, I rymden finns inga känslor och Den bästa sommaren, haha det märks att jag har semester va.. 
 
  
       

 

A piece of life


Förra veckan åkte vi ut till Sebbe, Nettan och FIlips land,
grillade korv, busade med Filip (eller Filip busade med oss) och lilla Neo är kääär i Filip, han ska va precis där Filip är, pussa på honom, slicka på honom och helst utav allt sitta fastklistrad på honom, tur att Filip tycker det är kul men vad är det för hund vi har? haha.

På kvällen hade vi lite kräftskiva, så sjukt gott. Sen slutade väll inte allt som det skulle, jag och albert skulle sovit i tält men istället åkte jag och Nettan in till akuten och tillbringade hela natten där, som tur var va det inte va hon trodde att de va, men illa endå. Ja ibland får man helt enkelt följa med dagen vart den tar en, somnade ensam i en alldeles för mörk lägenhet utan både man och hund. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus