Valborg

Min mobil inomhus = dassiga bilder, men min kille är ju bra fin endå ;)

Sista dagen på dagis för denna vecka, sen prövar vi att lämna honom nästa vecka, vilket personalen sa redan första dagen att denna unge är som gjord för dagis och hänga med kompisar, känns så skönt att andra ser att han STORMTRIVS! :) stora killen!

Åkte förbi jobbet medans Emil sov och fixade lite i lugn och ro tills helgen :) åkte sen och handlade och ikväll blir de att fira Valborg hemma hos Ida och Oskar, mys! 



Bakning


Vi hade en liten bak dag idag, chokladbollar dock tog pärlsocker slut mitt i och kaffebryggaren är i grebo vilket resulterar i inte alls lika goda som vanligt. Men vi gav oss på att göra kokosmums, man skulle vispa i 30 min så de var tur att Emil tyckte de var skit kul annars skulle jag gett upp. DOCK ska jag göra med smältchoklad nästa gång mumsmums alltså för skummet var skit gott men de blev för mycket med bara kokos. Jaja :) 

29 april



Dagis gick kanon idag med. Åkte med en sovande unge ut till västerlösa och kollade in Johan och Idas nya hus, kanon fint men vilka lantisar dem är nu ;) Karro och Zeke kom förbi också, fikade, pratade och Emil sprang runt och kollade in sandlådan, lekstugan och kastade boll till hundarna :) 






Måndag

Emil sov i 2 h, väckte honom sen. Kunde byta blöja, smörja in honom, klä på honom och bära honom till bilen då vaknade han, haha lagom trött. 





Hängt med Kimpan & Melissa idag, lek i lekparken, käkat glass och kylt ner oss hemma hos dem. Emil är helt färdig idag, inte mycket energi kvar ;)




28 april

Liten blir stor

Idag var den stora dagen här, första dagen på dagis. Nu börjar inskolning i 2 veckor. Jag har inte varit ett dugg nervös inför de här eftersom Emil är väldigt framåt älskar barn och vuxna. Alla har hela tiden sagt till mig att han kommer fixa de där galant! Och eftersom den här ungen är full med energi så passar det här nog honom perfekt. Inte för tidigt och inte för sent, det känns som 15 månader var perfekt för honom att börja, han kan gå, äta själv, ta för sig och visar vad han vill. 

Dagiset känns kanon bra, fina lokaler, bra personal. Vi började med lek och Emil brydde sig inte ett skvatt om mig jag fick alla andra ungar i knät istället haha. Fruktstund och sen lek i stora lekhallen, sen blev de sångstund innan maten och sen åkte vi hem och någon total däckade. Jag är glad att alla sover ute i vagn, han i ett rum fullt med barn ja vet inte om han skulle få någon sömn, haha

Snart fortsätter denna dag med lek och bus med Kimpan och Missan :)




27 April


Jag jobbade 11-15, och man gör ju inte annat än kryper på knäna och kapar altanmattor. Under tiden var E&A i grebo där de var städdag. Åkte ut dit efter jobbet så målade A trappen och jag och Emil var ute, han busade med dem stora barnen som slängde runt på honom i rutchkanan, gungbrädan och gungorna och han var dönöjd och delade ut pussar och kramar till höger och vänster. Sen fann han sin lilla tjeja som fick gunga honom i evigheter hon gav honom alla leksaker och visade sin kanin, så söt :) 

26 april

den här killen han vill, han kan & han ska, pappas kille :)
Tapeten sitter uppe i hallen på ö.v jag är nöjd, Albert & Anders tyckte de vart SILVRIGT. Men de blir ju golv och möbler som bryter av. Killar asså..

Idag blev de jobb 10-15, jag tycker de är så kul och skönt och jobba hoppas de håller i sig har ju rätt skönt schema när jag börjar :) åkte ut till grebo efter, där mina killar var. Lekte med grannarna och sen kom björne och hade med sig korv som vi grillade, gott! Björne är nog Emils idol han är helt tokig i honom, så kul att se :) 




Fredagsmys


Idag kör vi på fredags mys & alla tre i familjen är hemma för ovanlighetens skull. God mat, tv mys och onyttigheter, härligt! Märks att Emil saknat pappa.. 

25 april


Man är glad att man inte har några tvillingar, båda hoppar och studsar i knät haha. 

Idag har vi haft våra bästisar här, haha. Dem som alltid står ut med oss ;) ungarna sov en timme så fick vi lapa lite sol sen var de bus, mat (ingen skulle äta från sin egen tallrik, slutade med varsitt barn i knät ätandes från vår mat = samma mat, haha guuuud)

Ä n t l i g e n har Missan tuffat till sig lite igen, sätter Emil på plats och ger sig inte, BRA! ;D Förut har hon nöjt sig med att hon inte får något av honom nu drar hon och sätter sig där han sitter fast han knuffar bort henne igen och igen och igen, så roligt att titta på. Han har alltid fått köra över alla och de hjälper inte att ja säger ifrån för oftast sköter barnen de där själva reder ut saker, " vi vuxna " brukar bara förstöra. & förhoppningsvis blir de bättre när han börjar dagis då alla är äldre än honom och dem tål ju lite mer och säger ifrån! :) vår lilla huligan... 








Torsdag

Vart är Emiiiiil? Titt ut, igen igen igen.. 

Cyklade bort till lekparken vid mamma och lekte en stund innan hon kom hem. Fick mat i magen, kvällssällskap, tv, bus och snart väntar en kall cykeltur hem. Bästa köpet, han sitter helt fascinerad och tittar och pekar på allt :)



24 april

 

Den här ungen har någon kärlek till kartonger så fort han ser en ska han sitta i/på den, haha

Började morgonen med att vi hade tänkt spendera den på öppna förskolan men när vi kom dit var de utflyktsdag så vi gick hem igen tog cykeln och cyklade till trollskogen i vidingsjö. Sångstund, lek i sandlådan, titta på trollen, rutchkana, såpbubblor och fika. Ungen var så trött efteråt att han somnade i cykelstolen hem och har nu sovit 2,5 h :) & ikväll åker vi hem till mamma och snyltar lite mat! 

Onsdag



Klockan 9 befann vi oss på tornby, ja de hör inte till vanligheterna. Fick med oss hem tapeter, tapet lim, tak och vägg färg. Pengarna bara flyger iväg på sådana där jätte roliga saker :o & köpte en cykelbarnstol och hjälm till lilleman, perfekt när man ska till affären och dagis. Han tyckte de var super, så länge cykeln rörde på sig ;) bra betyg! 

23 april

I hallen på övervåningen får de bli en randig tapet efter mycket velande hit och dit. Hoppas jag hittar en vit-silvrig. & ska vi bryta av med ljust golv där uppe eller ha samma som nedervåningen .. ååh

Igår kväll kom mamma hit på mat flygande Jakob, prat och lek. Jag hoppas Emil kommer vilja ha samma relation med mig och Albert som jag har med min mamma. Jag har alltid kunnat säga allt till henne, hon vet mer om mig än några av mina vänner. Hon finns alltid där! 

Vilken natt de bjöds på, efter skrik som skär i hjärtat, man hör hur ont de gör gick vi in i vardagsrummet vid 05 somnade ungen om och sov till 07.. Jag är förstörd. Dessa tänder stackaren, en har kommit upp och två är inte långt ifrån.. & fler ska han ju ha


22 april

Igår hjälpte han till i trädgården och idag tyckte han cykeln borde fixas. Hjärtat du kommer bli precis som din pappa!

Igår var vi i Grebo hela dagen, åkte hem efter vi hade ätit middag och de var inte lätt att hålla ungen vaken. Han somnade i bilen vid 18 och sov till imorse 07.30 var rädd att han skulle vakna 06 imorse de är lixåm alldeles för tidigt för mig, puuh! 

Idag har vi varit ute hela förmiddagen och lekt. Måste dock köpa ny solskyddskräm till E, solen tar som tusan fast han har keps och långärmade kläder så är ju ansiktet oskyddat. Låt dessa härliga dagar fortsätta! 



21 april




Johan, Ida & Hugo kom förbi på en fika förut idag, så underbart att kunna sitta ute i linne och inte frysa!! Käkade lunch och sen tog jag och Emil en timmes promenad för att kolla läget i grebo aldrig sett mer än där vi bor och affären haha. 


Nu ligger vi och vilar lite och ser på barnprogram. Inte jätte bekvämt men ungen klagar inte. 

Söndag


Snabbaste tapet beslutet jag tagit, men jag är nöjd, lite list sen är kök&vardagsrum HELT KLART!

Mamma och Johan kom och var barnvakt åt lilleman så fick ja och Albert upp tapeten vid soffhörnan. Björne kom förbi en sväng och sen tog Emil och jag kvälla tar på krafterna att vara ute i solen hela dagen :) 

Lite trist att inflyttningen blivit framskjuten ytterligare. Men trappan ska torka i 5 dygn och innan de måste de målas i hallen och byggas ställning till de. Men den som väntar på något gott eller vad är de man säger :( :) 






älskade unge

Den här ungen har spring i benen han.







20 april

Det här är inte långt borta nu..

Igår körde jag och Emil ett varv på tornby lampor och tapet till vardagsrumsdelen. Åkte sen ut till grebo där Andreas och Albert höll på, Markus kom ut och kikade sen åkte dem hem då kom snutson istället och kollade läget. Åkte sen hem och grillade och Albert somnade tillsammans med Emil så ja jag satt i soffan själv och glufsade onyttigheter hah :)

Idag kom Kimpan och Melissa förbi en stund, ungarna sov hela tiden så jag och Kimpan kunde prata ostört i solen, jisses så varmt de är :D nu ska vi snart ut till grebo och mamma skulle ta Emil en stund ikväll, så kan jag hoppa i mina rosa arbetsbyxor ;)




19 april

Den här karln ger mig fjärilar i magen

Igår hade vi grill&mys kväll hemma hos mamma. Yvonne hade gjort fetaost knyten som Emil var helt tokig i han åt så många att han inte var så hungrig när vi väl skulle äta haha. Vi klappade hästarna som E tyckte var skit kul, öppnade påskägg och busade hela kvällen tills någon blev övertrött och utan välling ger inte ungen upp ;)

Glad Påsk

Malin och Hampus hade åkt förbi huset och hälsat på och lämnade en blomma, kort och en mjuk fotboll till Emil, gulliga NI! Tusen tack. Vilka fina vänner man har. & tack till alla er andra som skickat påsk kort :)

Ikväll blir det grillkväll hemma hos mamma m. Johan, Albert, Emil, Yvonne, Lina och Philip, som på julafton ;)





18 april



Så mysigt att somna i A's famn och vakna upp i. Någon som väcker en med en puss och säger jag älskar dig! Det var inte igår. 

A är i huset med Krull och jobbar. Emil och jag myser i soffan framför Barnkanalen varvat med att han springer runt med sina nya snabba skor så dem fick nog godkänt! ;) gullunge .. 



Torsdag


Efter tornby åkte vi hem gottade i oss varsin smoothie och både jag och Johan somnade och efter ett tag väckte Emil oss när Barnkanalen inte längre va kul, haha jisses. Johan ville se hur långt vi kommit i grebo så vi åkte ut dit, där Viveland och Albert var. Köket blev kanon nu ska bara fläkten upp, n ö j d ! 

Äntligen har vi en kväll tillsammans, har precis gottat i oss kallrökt fläskfilé m. Potatisgratäng som gick hem hos alla tre :) Albert gav mig ett STORT påskägg proppat med Louise godis. Emil fick ett stort med nya adidasskor, rolig tandborste och massa smoothies och självklart fick A ett med godis i han med, kvällen är räddad ;)

17 april


Idag har vi spenderat dagen ute på tornby tillsammans med min lillebror. Shoppat påskägg + innehåll och så unnade jag mig ett par nya jeans. & lilleman tog sin Max oskuld ;)

min lilla påskkärring





Hihi, inte de lättaste att måla och fota en liten kille som verkligen inte vill ha någon sjal på huvudet, men en danonino så var de glömt. Får se om han tar sig ut och jobbar ihop lite godis till sin mamma ;) 


16 april

Utslagna i soffan 

Idag började vi morgonen med att Kimpan kom hit och åt frukost med oss och babblade, mysigt :) Åkte sen hem till Tilda och Alvin där de bjöds på lunch, promenad och lek. Emil sov 1,5 h sköönt. Mötte sen upp Viveland i grebo som är snäll och hjälper oss att kakla köket, på vägen hem svängde vi förbi och hälsade på jobbet, handlade mat och nu ligger ungen utslagen i soffan i väntan på mat, kommer förhoppningsvis  vara lätt att lägga honom ikväll ;)


Tisdag

 
Vi fick denna dagen att gå också, efter lunch kom Ida och Hugo hit, Emil vaknade upp till Hugo som pussade på honom överlycklig kille :) Gick ut och gick och självklart skulle Emil hålla i kopplet, lagom stor hund hihi lite lek i lekparken och sen hem och äta fruktsallad m. glass. Bra dag, fint sällskap och pratat av sig för idag ;)

15 april

Min s t o r a kärlek! 
min lycka

Igår hade vi tvättstugan hela dagen, så tråkigt så de finns ju inte men dagen går ialf. Åkte sen och köpte en present till Emils farmor som fyllde år igår och sen åkte vi hem till dem. Där även E's gammelfarmor&farfar var bjöds på massa god mat och tårta :) Ungen fick en ny dille på blåbär fanns inget stopp haha.

Idag har vi inget planerat försökte få med min lillebror och åka till Leos eller bus fabriken och leka av Emil men icke. & vårt internet gick ut idag också, måste ju betyda att A trodde vi skulle ha flyttat nu, jaja man överlevde ju förr såå haha 

14 april

mina grabbar, min bästa vän, min framtid, jag älskar er
 
Igår jobbade jag 11-15 sen följde Emil med mormor hem och jag och Albert åkte ut till huset. Fick 5 timmar att gå i raketfart, satte upp gips, spacklade, målade och städade. A hade köpt ett par rosa arbetsbyxor till mig, ihopp om att jag kanske skulle tycka det var lite roligare och att jag kanske blev snäppet duktigare, hahah. Men nu ska det bara upp en tapet på en vägg i vardagsrummet och måla vardagsrumsdelen en gång till sen är det klart :) Förutom kaklet, mosaiken + fläkten som ska upp i köket. 
 
Så nu ska bara hallen bli klar med så kan vi flytta in, det behöver målas 1-2 ggr till och få bort färgen från trappan, slipa och måla, sen sååå. Börjar se ljuset. Kanske kanske kanske vi kan flytta in i helgen annars blir det garanterat helgen efter, L Ä N G T A R :)

12 april

gammelfarfar & Emil

 
Var inte det lättaste att lägga lilleman igår kväll då han somnade i bilen på vägen hem och gick knappt att få liv i honom men efter en timme att ligga och låtsas sova somnade han också. Så Kimpan kom hit på kvällen med en påse full med onyttigheter, godis, läsk, chips & dipp. Tittade let's dance och slingade hennes hår, riktig tjejkväll ;) Sen kom A och joinade och hade köpt med sig egna chips hahah..
 
Min jobb helg så jag tillbringade dagen på jobbet, Albert ute i grebo och Emil hade mysdag med Ida. Hämtade upp honom efter jobbet, fick en kram sen sprang han iväg till grannen och satte sig haha oblyga unge. Dem verkade haft en kanon dag och verkligen inte saknat mamma ;) TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN, så glad att han har er i sitt liv ♥ 

Åkte till Motala för att fira Naomi som fyller år bjöds på massa godsaker och marängswish. Och ungen höll låda hela kvällen och somnade bums i bilen hem och sover fortfarande. Så nu väntar jag på pappan i huset så vi kan ha lite lördagsmys.

Fredag

bästa melliset, banan, clementin och kiwi smoothie, E gav den 10 poäng :)
 
Vid lunch åkte vi hem till Kimpan, Tommy och Melissa. Där bjöds det på korvstroganoff m. ris och korvtokig som ungen är pillade han bara ut korven haha. Rensade och vek Kimpans garderob (föörstår inte folk som inte har ordning jag blir tokig, så de är ju tur att hon har mig ;) Sen blev Missan stekhet och fick feber, stackarn så vi åkte hem så hon fick vila sig frisk. Men förhoppningsvis kommer Kimpan hit ikväll och håller mig sällskap :)

11 april

smoothie tokiga unge
 
Igår tog A ledigt från huset, skönt att ha honom hemma IBLAND ialf och mamma bjöd in sig på mat här också så gjorde stekt kycklingfilé på en bädd av ruccola och tagliatelle m. en kall pestosås, mums :) & sen en kladdkaka men den blev inte sådär kalasgod som den brukar när man bara har ett ägg och karln kräver efterätt, haha jaja ;)
 
Idag blir det bus och lek med Kimpan och Missan. Hoppas bara Emil sover sin lunchlur och somnar någorlunda ikväll, skulle behöva några minuter att lufta huvudet. Han hostar igenom nätterna och sover så oroligt, de senaste dagarna har varit mycket gråt och sitta klistrad på mig. Jätte mysigt men skulle behöva lite luft att andas. Men det går väll över, är väll en blandning utav att jag och A inte ses så ofta heller, vi har ju hängt i hop cirkus 3 månader innan han började jobba med och då fick man ju avlastning med Emil, åka och träna, jobba lite och bara ge sig ut på en springtur när som. Men jag ska inte klaga E har alltid varit en enkel unge :) inget ska ju vara en dans på rosor..

10 april

grabben med de charmiga tandlösa leendet :)
 
Sovmorgon idag igen och vid halv tio knallade vi bort till öppna förskolan som vi inte varit på jätte länge, så det var kul. Emil dansade och trummade på sångstunden och kunde rörelserna till de flesta låtarna, duktig kille :D Lekte, busade och fikade. På vägen hem handlade vi ska prova en ny maträtt idag, börjar äntligen hitta ny lust till att laga mat och hitta nya maträtter. Dooock inte lika kul när man snart inte storhandlat på 2 månader, då man alltid äter mat själv. Men snart blir det ändring på det när vi slipper bo i två hem :)
 
Emil har ju inga tänder men nu börjar 3-4 st ploppa upp samtidigt, hoppas dem kan spricka igenom helt snart för man märker på honom att det gör ont, så fort han kommer imot munnen storgrinar han och han är stenhård annars. Han har svårt att komma till ro på dagarna och kvällarna när han ska sova, kanske då han märker av när han slappnar av att det gör ont? stackarn exploderar i munnen. Men nu vet vi ju att han har tänder där under ialf, som A var lite orolig för hihi ;)

9 april

ungen rymmer medans man tar en selfie, hahah.
 
Igår åkte vi ut till tornby direkt när vi vaknat och shoppade saker som A behövde till huset. Åkte sen hem till Ida där det blev att titta på den nya kattungen, så liten och sööt. Mumsade i oss våffel lunch och som vanligt satt Emil och smaskade i sig tills det inte fanns något kvar, hihi. Busade med Otto och latade oss i soffan hela dagen, Emil hoppade till och med över sin sovning på dagen, men när vi åkte hem var det någon som total däckade. Hann bara skala potatis så kom mamma hit med kött så kokade jag ihop en middag då båda våra karlar jobbade i huset. Tittade på film och satt med en godisskål bakom en kudde och tjuvåt när E inte såg, hahah. Inte det lättaste att lägga en unge vid 19 när han somnade 17.30 en halvtimme ;)
 
Idag har vi bara latat oss hela dagen, började med sovmorgon till 9.30!! Och vädret är ju inte allt för lockande. Tog oss iväg till centrum ialf och hämtade ut ett paket proppat med kläder från tradera, hälften var skit bodys och urtvättade plagg men 15 godbitar fick stanna i garderoben, men för ynka 145 kr m. frakt så hänger man ju inte läpp ;)

7 april

3 minuter orkade han med, sen gav han upp ;)
 
Började morgonen m. mys i sängen, frukost, lek och bus som vanligt. Och det här med att vara hemma när man vet att det finns chips och godis i skåpen asså jag orkar inte med mig själv, jag kan inte häjda mig jag kommer på mig själv att stoppa ner handen i den förbaskade påsen flera gånger. Blev så arg på mig själv, man får inte klaga över sin kropp om man inte försöker göra något åt det så jag sket i att det regnade hoppade i träningskläderna och gav mig ut på en runda, tack och lov hade det slutat regna när jag kom utanför dörren. Meeeeeen va jobbigt det är att springa med vagn, 3 km tog jag mig igenom men då ska jag medge att jag stannade två gånger och gick en bit höll på att kvävas så andfådd vart jag, hahaha, 5 km till sommaren?! ja veeet inte va.. kanske inte ska ha så "långa" uppehåll emellan gångerna, haha

6 april

 
Godkväll, igår kväll kom Ida, Johan och lille Hugo hit på kvällen. Emil tyckte de var skit kul när han slickade honom på fingrarna och sprang omkring med hans napp i munnen, haha. Cirkus 2 månader kvar tills vi får snufsa bebis, såå mysigt :)
 
Idag åkte Albert och Johan ut till Grebo och donade. Efter lunch kom vi och tittade så dem jobbade innan vi åkte till Åtvid och tillbringade resten utav dagen & kvällen hos Malin och Hampus. E fick äta pizza för första gången och vad han åt och åt och åt ;) Behövde nog fylla på med lite energi efter att ha "hjälpt" Hampus ute i trädgården, hihi.. Tack för idag ♥

5 april


A vaknade idag med typ migränanfall så jag och E höll ställningarna själva här på morgonen, åkte ut till grebo och kollade in köket när bänkskivan och allt är på plats, fin fint! Och lekte lite ute på gården med några grannar innan vi åkte hem till karln med huvudvärkstabletter. Mumsade i oss fruktsallad m. glass till mellis :) vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda mer karln är på benen igen ialf, sköönt finns inget värre än när dem är "sjuka" ;)

Fredag

 
 
 
Vilken härlig vår dag det har bjudits på idag med massa SOOL, suttit ute och solat och sprungit efter lilleman. Han älskar att vara utomhus och springa av sig och det är ju kul att se. När mamma slutat jobbet hämtade jag upp henne så åkte vi in till stan och mötte upp lillebror och hans tjej och satte oss och fikade ute, så skönt :) Tog sen en liten snabb shoppingrunda, Emil fick nya chinos, tröja, skor och 2 kepsar utav mormor, nöjd kille! 
 
Nu sitter vi och väntar på att grillen ska bli klar, ikväll blir det grillspett till middag, GOTT! & Albert är hemma ikväll saknar honom om kvällarna, så en perfekt fredag m. massa mys :)

4 april

 
Igår käkade vi lunch utomhus och E åkte bobbycar och gick runt med sin drake i snöre varv efter varv ute på gården. På eftermiddagen kom Kimpan och Melissa hit ungarna busade och vi babblade, valde sen mellan Max (dem har tydligen nya jätte goda pommes) och tacos till middag, de blev det sista. E gick och la sig vid 19 och Missan somnade inte långt därefter i soffan. Fick kvällsällskap hela kvällen, glad tjej :D 

3 april

 
Igår var vi bara hemma jag och lilleman fick sen se att mamma la upp en bild på att corren hade varit där med tårta så då åkte vi dit och mumsade i oss en bit och lekte av E innan vi åkte hem och gjorde pannkakor. Han har ju ätit dåligt i cirkus en vecka nu skippat allt som heter frukost, lunch, mellis och middag. Men tror en tårtbit gjorde susen för sen åt han 1,5 pannkaka. & idag på morgonen en hel macka så jag hoppas att aptiten är tillbaka igen :) 
 
 
 
Idag blev vi väckta utav telefon som ringde 08.20 tack för den sovmorgonen hjärtat! Var lastbilskillen som skulle lämna bänkskivorna så var bara att hoppa i kläderna göra en macka i farten till E och sen vara i grebo 20 minuter senare, snabba puckar. Åkte förbi jobbet för att få lite frukost i magen, TÅRTA haha Markus var allt sugen men tyckte det var för onyttigt till frukost, ääääsch ;) Så nu har vi precis vart och köpt en spishäll för ikväll ska Anders och Albert göra klart köket eller ja såga ut och sätta dit bänkskivorna sen antar jag att det inte är mycket kvar, förutom kakel+mosaiken som ska dit :) kommer bli KALAS SNYGGT! & jag är glad nu att vi inte tog högblanka luckor som vi vela emellan eftersom vartenda fingeravtryck syns på de och E med sina små fingrar som är överallt. 

1 april

 
Emils hosta fortsätter och någon matlust har han inte fått tillbaka alls, ibland går det att lura i lite smoothie, youghurt eller någon frukt men han är pigg ialf. Så igår lämnade jag Emil hos mamma en stund så åkte jag ut till tornby och lämnade tillbaka överbliven tapet, en trasig mus och fyllde på lite i stl 86 i hans sommargarderob, ska han växa så mycket tills dess han drunknar typ i de nu haha.. finns ju inte jätte mycket snyggt ute i affärerna som inte är sådär "töntigt" eller som man redan har och JAG skulle aldrig sätta på E en body nu, de har han inte haft på flera månader och det känns som han "vuxit ifrån de", men fick slinka ned 3 shorts, 5 t-shirts och ett regnställ när han nu snart börjar dagis. Måste hitta ett par ljusa jeans shorts och ett par vita sneakers så kommer han bli kanon snygg ;)
 
Vi stannade sen kvar hos mamma till kvälla då Anders och Albert var ute i huset och skruvade kök, så nu sitter alla stommar uppe. Och nu ska jag snart ut till huset så ska Tomas lägga in heltäckningsmattan i sovrummet så är det rummet klart :D Ikväll tar A ledigt från huset så ska vi lyxa till det med god mat, mys och någon film, lääääänge sen ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus