31 maj

 
I onsdags hade jag tvättstugan, skönt att lillemans garderob är påfylld igen, ekade tomt, hade 2 bodys kvar innan jag startade tvättmaskinen, jag väntar typ alltid ut i det sista med att tvätta, helst 1 gång i månaden! När jag hade lagt lilleman i vagnen och gick och tittade till han efter en stund så hade han lyckats få upp fötterna på "locket", han och hans jävla fötter och ben. Har höjt ena sidan på sängen nu som varit i jämn höjd med vår säng då han bökar runt så dant, ligger upp och ned, ligger på sidan med fötterna utanför sängen och snett och allt annat än rakt och stilla, hah!
 
Igår kom Ida hit, vi slingade håret på varandra och under tiden låg lilleman i baljan i vardagsrummet och tittade på, kan säga att när vi var klara var vardagsrummet som en pool fullt med vatten överallt så jäkla mycket som han plaskar och skvätter, så roligt att han tycker så mycket om att bada! (på onsdagskvällen la vi ut vår vagn på blocket) Och senare på dagen kom det ett par och köpte den, vilket klipp vi betalde 12000, använt den 4 månader och dem köpte den för 5500, snacka om att göra en bra affär och vagnen är ju som ny! 
 
Åkte sen och hämtade ut postkodslotteriet cyklarna mamma vunnit (2 st) och tillsammans vann hon och Anders 5 st likadana cyklar, ja ibland ska man ha tur, haha! Och vagn lösa som vi var åkte vi till Norrköping och köpte min icandy peach tomato, fick bli en röd. Så Emil bytte sitt vita åk till ett rött vrålåk, såå nöjd! Så jäkla skön att köra, smidig och tar typ noll plats gemfört med den gamla. Jag är super duper nöjd. Sen åkte vi hem och så kom mamma på mat räkor i krämig gräddsås m. pesto och ananas och glass till efterätt så gott! 
 
 
Idag åkte jag och ombesiktade ena bilen och den gick igenom, så skönt! Åkte sen till Amberlia som ska slå igen och har typ 50 % på allt i hela butiken, fick med mig onepiece, fleecetröja, bodys, byxor, pyjamasar och lite annat skit, har typ alla kläder därifrån så fick leta för att hitta sånt jag inte redan har, haha ilandsproblem. Och sen åkte jag till jobbet en stund och hälsade på tills Kimpan hade tid att käka lunch m. mig på donken och sen drog vi till Amberlia igen så hon kunde shoppa lite till lillan och jag fick visst med mig lite till hem, hah.

icandy peach

 
jag älskar den vagnen vi har, tycker den är jätte fin och sjukt skön att köra. MEN den tar stoor plats i bilen och är sjukt klumpig (klart den blir det, när man väljer den största vagnen emmaljunga har). Jag har käärat ner mig i icandy peach. Den är sjukt snygg att titta på, lätt att fälla ihop, svängbara/låsbara hjul, fullt liggläge och tar inte stor plats. Vi la 12000 på vår vagn, man får väll knappt 5000 om man säljer den och den här kostar 8000-9000, hm.. men han ska ju ändå ha den tills han inte längre behöver en vagn, slår man ut det är det ju inte mycket pengar.. Eller så kan det ju komma upp en fin på blocket för några tusenlappar, tack!

29 maj

 
Igår kväll grillade vi, vilket man alltid brukar uppskatta och tycka är gott, började med att Albert glömde köpa sås eller något att göra sås med (ekar i kylskåpet) och hur torrt är det inte att äta utan sås? så gjorde en äcklig pulver bea, sen var "potatis räfflorna" sten hårda (glömde bort dem i ugnen) och köttet var segt och smakade skit, haha varken jag eller Albert åt upp. En gång till innan har vi lyckats göra så äcklig mat att vi inte ätit, det var när vi gjorde torsk m. äggsås, fyfan smakade skit! hahaha
 
Har mjukisklädernas dag idag, titta film, springa mellan tvättstugan och bara slappa, en perfekt regning dag, & ikväll ska jag försöka lyckas med maten, potatis snurror och kyckling, kan ju inte gå fel två dagar i rad, haha.

gröt

 
Idag är det tredje dagen vi testar smakportioner med gröt, det går framåt nu tar han in det i munnen och geggar runt med, men han vill hemskt gärna stoppa in händerna i munnen efter varje sked, haha. Men åker inte ut lika mycket efter varje sked så han borde ju få i sig något, dem är så gulliga när dem får in något i munnen, sitter och skrattar åt alla minspel han har för sig, haha.

28 maj

(hej flugan! haha)
 
Jag vaknade helt chockad idag vid halv 8, lilleman hade inte väckt mig någon gång under natten, han som är som en klocka vid 05, och alltid vaknar och ska ha mat. Det var istället Alberts klocka vid 05.14 jag vaknade av och fick tjata på att han skulle gå upp. Om det inte vore för det har jag fått sova en hel natt utan att behöva gå upp. så jääävla skönt! Hade tid hos BVC vid kl 9, så fick stressa lite med att få i han mat, klä på oss och rusa dit, fan vilket väder jag hade både tröja och jacka på mig, svettigt! 
 
Lilleman väger nu 6745 g och är 63 cm lång. Trodde faktiskt han hade fått en växtspurt nu känns som han blivit större, haha, men han går upp och växer som han ska och följer kurvan så han är perfekt mitt lilla hjärta :) Sara kom sen hit och hängde med oss, babblade igenom dagen och fixade till en "nyttig" lunch m. ciabatta, mozarella, tomat, ruccola, rödlök och oregano i ugnen. (kan ju inte bjuda mina vänner på havregrynsgröt, haha, men jag har endå gått ner 1 kg sen jag började, heja!) tack för idag! :) 
 
Nu ska jag sätta igång och börja städa här hemma, så Albert blir glad sen hjälper han mig när han kommer hem så det blir stooorstädning, behövs verkligen, inte gjort en rejäl storstädning sen någon dag innan lilleman kom när varenda milimeter glänste, haha usch ja!

4 månader

 
Idag åkte vi och hämtade upp Kimpan och Melissa, packade in oss i en bil och åkte sen till ikano, strosade runt i affärer, men som vanligt när man är ute efter något hittar man ingenting. Kimpan bjöd sen på lunch, taack! Och sen åkte vi till biltema och öob och köpte lite saker till dopet. Och sen hem till Kimpan och myste lite innan det var dags att dra hem och laga mat och lillgrabben somnade som en stock hemma i vagnen. 
 
Idag blir Emil 4 månader, 4 månader sedan vi låg uppe på förlossningen och fick upp vårat underverk på bröstet. Tittar på dig varje dag och förundras över hur söt, snäll, charmig och duktig du är, vår lilla grabb. Mamma och pappa är så stolta över dig, älskade vän!
 
Idag är det andra dagen vi prövar smakportioner med gröt, han har inte riktigt fått in tekniken att maten ska in i munnen och inte ut, att tungan ska va inne i munnen och inte utanför men det kommer väll, ser så gulligt ut och klet runt hela munnen, gullunge!

Morsdag

 
Igår var det morsdag, som alla tidigare år åker vi alltid till smultronstället på morsdag tillsammans med mamma, Johan, Albert, Yvonne, Lina och Philip och i år även Emil och inte nog med de, i år är det även MIN DAG! 
Var kanske inte världens glassväder men det gick allt i. Förra året när vi åkte dit var jag gravid i kanske 4-5 veckan, såå åksjuk jag blev på vägen dit, var tvungen hoppa ur bilen och sätta mig fram och mådde inte alls bra, det här året sitter vår 4 månaders son och bara dreglar efter Philips glass, tiden springer iväg..
 
Jag önskade mig frukost på sängen på min dag, slutade med att jag fick gå upp själv och göra frukost till Albert och mig. A är en sådan där person som hatar att hitta på överaskningar och komma på paket. Medans jag älskar att pyssla och överaska och ge bort paket. Men han "hade inte haft tid" att ordna något då han varit med mig hela helgen, haha och sen bara "vad vill du ha, ska vi hoppa in i en affär och köpa något" haha jag avstår tack. 
 
Åkte sen hem till Alberts mamma på fika och hon fick minsann rosor utav honom, gulle hon. Och min mamma fick en jätte fin tröja som bara skrek henne. Nästa år kanske pyret fått sin pappa till att göra frukost åt mamma och kryper upp själv i sängen och ger mamma en stooor kram och säger, jag älskar dig! (haha drömma kan man ju alltid!)

Lördags

 
I lördags drog vi ett varv på ikano för att kolla lite vagn och så köpte vi 2 par shorts och lite annat välbehövligt till lilleman. Gick sen in en snabbis på Ikea käkade lunch och köpte med oss 2 matstolar hem, en hem till mormor och Anders och en hem till oss. Åkte sen hem till mamma och Anders, Albert fixade mammas och våran bil. Sen bjöd dem på grillat, grillspett så sjukt underskattat! Emil invigde sin barnstol, stora killen, så duktig! Och vilken härlig kväll!

Emil & Melissa

 
Vaknade med skallebäng idag kl 5 och kunde inte somna om, så gick ut och la mig i soffan och tittade på film, halv 11 vaknade liten och som tur var blev huvudet bättre efter några timmar och sen kom Kimpan och Melissa förbi en stund och lekte och gosade lite på fårskinnet, Emil var mest fascinerad utav Melissas fötter han fattar inte att han har egna, haha.

24 maj

 
Igår var jag och Emil super sociala haha, åkte hem till min farmor och farfar på morgonen, där bjöds det på super god kycklingpaj till lunch, Emil bjöd på sitt bästa humör, skratt, prat och leenden. Farmor drog med oss ut på promenad i regnet haha och sen gick vi in och fikade på rabarberpaj m. glass och Emil fick med sig en body och 2 isbjörnsgosedjur hem (behövs väll nya då han bröt nacken på sin nalle, haha).
 
Åkte sen hem till familjen Stenholm och hälsade på Anna, Amanda, Lina och lilla Joy. Inte träffat dem på säkert 3 år nu (asså det är fan sjukt hur fort tiden springer iväg, 3 år det är ju helt galet!) Amanda har en dotter på 2 år i juli så söt och gooo! Hon bäddade in Emil i sina dyrbaraste snuttekuddar och hjälpte honom med nappen, kramade honom och gav han massa pussar. När Emil fick flaskan med ersättning blev hon så avundsjuk och ville också ha välling, så hon la sig bredvid honom och så låg dem och gosade med varsin flaska, så sööta och klappade honom på kinden en levande docka, haha. 
 
På vägen hem till Linköping stannade jag till hos min storebror som jag inte sett på år och dagar heller där jag även träffade hans tjej och söta hund. Emil var väll inte på bästa humöret, sovit 30 minuter på hela dagen så var en liten gnällpelle. Någon slocknade ialf på en gång efter Albert gett honom mat och la honom i sängen och idag tog han sovmorgon till halv 11!
 

Tisdag & Onsdag

 
I tisdags åkte vi hem till Tilda och Alvin och tillbringade dagen där med massa prat och mys. De skiljer 3 veckor på de små och de har legat lika i både längd och vikt nästan hela tiden men nu måste Emil ha sprungit om i längd ialf, han ser ju mycket längre ut. Ska bli så kul att se kidsen växa upp och följa deras resa, allt från att lära sig krypa till gå, lära sig prata till att bråka, busa, leka ååh de små liven.. 
 
I onsdags tog jag och Emil en powerwalk till jobbet (gick 1 mil fram och tillbaka, fast regnet hängde i luften, duktigt!) Jobbade några timmar, tog ett tag och komma igång Emil vägrade ligga i vagnen och sova så slutade med att mamma och Emil satt på golvet och lekte. På vägen hem träffade vi på Albert och sen gick vi till affären och handlade till kvällens middag, varm smörgåstårta, Albert typ vråldissade förslaget men jag var så sugen så då fick han laga egen mat om han inte tänkte äta, men slutade med att Albert tog om en bit, sedär ja karlfan, haha! Här får ni receptet så enkelt och så gott (fast mäktigt!!)

Du behöver:
1 pkt stora ”polarkakor” med 3 stora runda i (6 halvor)
2 paket Bacon
3 dl creme fraiche
1 paket Philiadelphiaost
2 tomater
Champinjoner
Riven ost
1 påse (chips)dipmix med smaken – Ranch

Så gör du:
Sätt ugnen på 200 grader, klipp baconen i små bitar & skiva champinjonerna, bryn sedan på dom. Blanda creme fraiche, philadelphia och Ranchdipmixen, blanda sedan ner baconen och champinjonerna, blanda. Varva sedan med bröd, röra, bröd, röra, bröd, röra och toppa de med skivad tomat & strö över riven ost. In i ugnen tills osten smält och ät tillsammans med en god sallad!


Måndags

 
I måndags satt jag och Emil och klippte och klistra lite med hans fotoalbum, nu har bilderna tagit slut, så beställde hem 100 nya så jag har lite att pilla med när man får en ledig stund. Och man märker att tiden flyger iväg när man tittar tillbaka från gravidmage, till förlossning, nyfödd, 1 dag gammal och nu helt plötsligt 4 månader på måndag! Satt även ute och solade i det fina vädret och Emil som har HATAT att ligga på mage bara somnade på magen sådär, allt vänder verkligen på bara en natt. Han vänder från mage till rygg och ålar sig framåt, lägger man honom på mage så tar det inte många minuter innan han tagit sig framåt någon meter och snurrar runt, ser jätte kul ut haha men han har inte förstått att armar och händer fungerar ;) På kvällen blev det att laga fetaostbiffar, klyftpotatis och tsatziki, så gott och så mycket godare allt blir när man äter mat ute, sooommmar!

Safe Haven

 
ååh har ni inte sett filmen safe haven, se den, såå fin! Om ni gillar the notebook, Dear John, A walk to remember,
The lucky one osv så gillar ni den här med
. Albert gillade den också, men han är ju lite tjejig ;)

19 maj

 
I fredags kväll kom Ida och Sara och hämtade mig, så åkte vi hem till Ida lagade tacos och jag försökte lära mig dricka vin, (slutade med att jag gör det som jag absolut inte ska göra, blanda dricka, ska hålla mig till en! haha som tur var slapp jag illamående) Vitt vin, rosé, cider och öl. Åkte sen in till stan och mötte upp Malin och satte oss först på cioccolata och tog ett glas och sen förflyttade vi oss till storan och slog oss ner i sofforna, mysig tjej kväll! Tog bussen hem vid 12 och möttes utav Oscar och Albert som satt ute och chillade, hoppade ur kläderna och slängde mig i sängen tog inte många sekunder innan dessa ögon slocknade, haha. Och precis när jag somnat tror ni inte Albert till idiot tar kort med världens blixt, åååh så gullig!
 
Igår tog vi sovmorgon här hemma till typ halv 11, undantag för Albert som körde till KLOCKAN ETT! ja han lever gott han. Tittade på någon film och gick sen till ica och inhandlade lite mat till kvällen, fyfan så fint väder det bjöds på, på kvällen, satt ute och myste, grillade och bara njöööt! En heldag med min lilla familj, inget planerat, inga måsten, så sköönt ibland! Och lilleman prövade sittläge i liggdelen vilket han uppskattade och prövade även sittdelen, men tycker han är liite liten för den, eller ser framförallt sjukt liten ut, så ska införskaffa oss en till smidigare sittvagn att ha när man åker iväg. Hamnade sen i soffan framför eurovision, absolut inget fan utav det där men Albert hade något att tycka om precis allt och alla, haha!
 
Idag har vi inte gjort mycket annat än slappat heller, hela familjen badade för första gången i badkaret, så mysigt och Emil tycker det är så skönt och kul! kollat på en film, Parker, en ny film med Jason Statham, jag ääälskar den mannen och finns det typ någon dålig film med honom? åååh, haha. Suttit och pillat lite med Emils fotoalbum och nu är Albert ute och springer i regnet, duktig kille! och ikväll blir det nog att beställa hem mat från Saigon, mummms!

17 maj

 
Igår hämtade vi upp Ella och Saga efter skolan, åkte och köpte glass och åkte sen hem hit. Ella lekte extra mamma åt Emil igår, gick ut och gick med vagnen, bar runt på honom och kollade till honom hela tiden, haha så söt och hon är så liiiten så ser så roligt ut. Snacka om att ungen blivit bortskämd med att bli buren idag, haha.
 
Idag kommer Kimpan och Melissa hit och leker och ikväll blir det tacos hemma hos Ida m. Malin och Sara och sen drar vi in till staden och myser på någon uteservering, häärlig fredag!

från mage till rygg

 
Vår lillegrabb är inte direkt något fan utav att ligga på mage, men tränar några gånger om dagen
och igår hände det, han rullade från mage till rygg 2 ggr efter varandra, STORA KILLEN! 

16 maj

 
Albert var ju dödssjuk i helgen så man gjorde typ bäst i att inte vara hemma för sin egen del, så i fredags slingade ja håret på Ida och gick en långpromenad i malmslätt och i lördags hängde vi med Kim och Melissa och på kvällen blev vi bjudna på grillat hemma hos Sofie och Uffe mm mums!
 
I tisdags åkte jag och lämnade lilleman hos Ida så dem fick en heldag tillsammans så jag kunde åka till jobbet och  jobba lite ifred, tusen tack! På kvällen fuskade jag med donken då Albert jobbade över och hade en riktig gnällpelle, så trött och kunde inte komma till ro.
 
Han har i flera dagar i rad nu varit i så STORT BEHOV utav närhet, hela hela tiden, jag som är van att kunna lägga honom i babygymet någon timme och han roar sig själv eller i babysitern, men nej det ska bäras, bäras och bäras. Visst det är mysigt en stund men blir skapligt trött i armar och rygg och man blir ju handikappad, får knappt duscha, laga mat kommer inte på fråga, jag som är van att kunna göra allt! Och man får ju inte sitta ner man måste gå runt också, haha ja herregud lillevän
 
Igår hade vi en slappdag och såklart gå en miljon varv i lägenheten och senare på dagen fick man allt lite sol ute och åkte sen in till stan när Albert slutat jobbet, fick en ny bikini utav Albert och åkte sen hem till mamma och Anders på mat.
 
& idag inviger jag min bikini faaan så skönt ute lite kallt när det blåser men åh känns som sommar! Ska vid 14 åka och hämta Ella och Saga från skolan så dem får leka med Emil, som dom tjatat ;) 

sista kilona..

ett dygn senare var denna graviditet över ..
 
Det här med att vara gravid var ju en häftig upplevelse, en helt fantastisk resa, bara det att man önskade ju att det slapp ta 9 månader för ungen att bli färdig bakad, men det är ju så det är så var ju bara att gilla läget. Då var man ju "fint tjock" huden var stram och inget daller som flängde runt, haha..
 
Nu 3,5 månad senare sitter ju inte allt som det ska, jag vantrivs inte i min kropp, ABSOLUT INTE, som Albert jämt säger till mig när jag känner mig tjock och ful, "du har fött ett barn, du är fin". Det kunde ju ha varit mycket värre. Men nu har jag ca 4-5 kg kvar till 58 kg som jag vill ligga på (okej sanningen är att jag egentligen skiter fullständigt i dessa siffror på vågen, men måste ju ha ett mål). Så nu ska jag ta tag i det här på riktigt så man kan ha bikini i sommar utan att fettet ska hänga över bikinitrosan och att kläderna som man kommer i garderoben sitter som de en gång gjorde!
 
MINST 35 min pw varje dag (ca 3,5-4 km). Vilket inte borde vara någon match då jag nu i tre dagar har börjat morgonen och gått 8, 7 och 6,5 km. ÄTA 3 mål mat om dagen (är grym på att slarva med lunchen) Så finns det inte mat från dagen innan så blir det havregrynsgröt till lunch m. sylt eller bär & 2 mellanmål. Jag är en sådan här person som hatar dieter i alla dess former, jag har aldrig prövat men alla personer jag har sett har ju gått upp lika fort dem börjar äta normalt igen. JAG TROR PÅ, att äta vanlig husmanskost i måttlig mängd (klart man får lyxa till det ibland) FRUKOST, LUNCH, MIDDAG, inte tabort något mål och röööra på sig! (Så egentligen ska ju inte det här vara några problem då det är helt normalt). Så på 2 månader ska väll det här gå att fixa, då ska de väll vara tillräckligt varmt så man vill bada..
 
 

10 maj

 
I tisdags kom Kimpan och Melissa hit m. massa fika och glass (inte så lätt att gå ner sina sista kilon när alla bjuder på godsaker haha), satt ute i solen heela dagen och så hjälpte hon mig med de sista med inventeringen, tacktack! Emil fick även ett par jäätte fina byxor och tröja av dem, taaack! Åkte sen till jobbet och skrev ut alla papper åt kontrollnisse. På kvällen gjorde jag och Albert ceasar sallad m. kyckling och gottade i oss, skulle kunna leva på det!
 
I onsdags bokade jag tvättstugan igen (hade den på tisdagen med, men orkade bara göra 2 maskiner haha) tacka gudarna att här vi bor är det typ alltid ledigt just när man vill tvätta! Så då ångrar jag inte en dag att vi kastade ut vår tvättmaskin. Låg ute på baksidan och gottade mig med en bok med lillen sovande bredvid, måste vara något med friska luften killen sover så himla bra ute och slocknar typ på en gång, gullungen!
 
Igår jobbade Albert i gränna, så jag och Emil packade in oss i bilen och åkte till A's mamma och pappas land utanför Boxholm, där även A's bror m. familj och mormor och morfar var, så där bjöds det på sååå god "sommar" lunch, varmrökt lax, rostbiff, potatissallad och massa annat gott. Och Emil fick en blåbärsmössa som Liza virkat, så fin, så nu har alla kusinerna varsin. Hann bara hem hämta upp Albert och sen åkte vi hem till Tilda, Hägg och Alvin, där det bjöds på tacos, glass och jordgubbar, snacka om vilken toppen dag, inte behövt röra ett finger, haha :) 
 
& idag ska vi hem till Ida och slinga hennes hår, och Emil får träffa lilla Otto. Ska dricka liiiitervis med te, Albert har blivit sjuk eller ja halsont och förskyld, och nu kliar det galet i min hals, jag har inte varit sjuk på ååår och dagar så tänker låta det fortsätta vara så! ppuh

ängla moster

 
Emil hälsade på sin moster igår, vår saknade ängel. Han kommer aldrig få träffa henne, lära känna henne, hon kommer aldrig få träffa honom, lära kära honom. Men han föddes med en ängel i sitt liv och kommer bära med sig det resten av sitt liv, som alla vi andra. Hon vakar över honom som hon vakar över oss. 
 
Vi förlorade en syster, ett syskon. Mamma förlorade sitt barn. Jag har fått lära mig att man går vidare, när allt känns för jävligt så rullar vardagen på endå. Jag var bara 3 år, jag vet inte vad jag minns då jag bladat ihop allt för länge sen med minnen, fotografier och berättelser. Jag har lärt mig att hur mycket man än saknar, längtar, hoppas, hatar, gråter så kommer hon aldrig komma tillbaka, de spelar lixåm ingen roll det blev som det blev. Tills idag, nu står jag här med ett eget barn, en egen son, om han skulle tas ifrån mig? Idag har jag ännu svårare att förstå hur mamma klarade att gå från 3 barn till 2. Det är det värsta som kan hända i livet. Idag förstår jag hur jävla stark min mamma är, Ingen ska behöva se sitt barn dö!

6 maj

 
I fredags kom Kimpan och Melissa hit, vi har ju inte setts eller pratat på 1 år!!! Men vi drog ett streck över allt och pratade igenom och blev sams, hah. Va rädda om era vänner, det känns inte bra i hjärtat att vara osams med någon. Det har ju varit riktigt tråkigt att det blev som det blev, när man kännt varandra typ hela livet, växt upp tillsammans och sen kasta allt i sjön. Och det skiljer 4 dagar på de små, ser ut som Emil är värsta mini haha. Satt ute i solen hela dagen, pratade, tjockade pizza. Gick sen in och satte oss och la Emil och Melissa bredvid varandra, Emil kunde inte släppa henne med blicken, haha. 
 
Kim var sen gullig och skjutsade in mig och Albert till stan, Albert skulle på "jobb fest" och jag skulle ut och äta med Sara, Tilda, Malin och Ida. Men blev visst bara jag, Sara och Ida. Och Ida åkte hem skapligt så blev sen bara jag och Sara, haha, det var den tjej kvällen, men vi hade det kul endå, god mat och liiite för mycket dricka för Louise, jag som är rätt så lätt påverkad, hahah. 
 
Emil sov hos mamma och Anders, fredagen till lördagen, var så tomt att komma hem på kvällen utan någon som låg och sov i sin säng, ååh mitt lilla gosetroll. Men halv 10 på lördagen knackade det på dörren och hem kom lilleman och väckte mamma och pappa! Gick sen ut och satt i solen hela dagen tills Emil och jag åkte hem till Ida och åt bakad potatis, kyckling och röra och hade det mys.
 
 
Igår hade vi ute dag igeeeen, s å ,  u n  d e r b a r t ! Åkte bara en vända till ikea och köpte ett parasoll så man slipper leta skugga åt Emil hela tiden. På kvällen hoppade vi i inlinesen och tog en premiär tur hem till mamma och Anders, såååå kul! där bjöds det på grillat och sen åkte vi hem igen, snacka om att det kändes som en sommarkväll, man blir så lycklig av sådana där dagar!
 
 
Idag har jag besiktat bilen, började med att Albert kastade om 2 bokstäver i reg.nr när han bokade så jag fanns inte med, men tur är väll att man är tjej när det gäller sådana där grejer, hahah! Har sen suttit på jobbet, skulle skriva in allt med inventeringen men datorerna på jobbet lever ju sitt egna liv, så tog med mig allt hem och ska sätta mig ute i solen och jobba lite. Vill du komma förbi med lite fika? du är så välkommen :)

1 maj

 
På valborg var vi hemma hos Ida och Oskar, m. Hägg, Tilda och Alvin. Grillade, var och tittade på elden och hade det bra! På onsdagen var Albert ledig så han höll på, på baksidan tog fram utemöblerna och fixade fint medans jag och Emil satt på framsidan och solade, åkte sen in till ikano tog en glass och glodde i affärer. 
 
I torsdags åkte jag och Emil hem till Sarah och Edwin, inte träffats på flera år, gick högstadiet ihop. Hon har en liten son på 1 månad, så himla sööt, svårt att förstå att Emil har varit sådär liiiten, åååh. Pratade, fikade, pratade, så kul, finns ju inte så många i sin närhet som har barn! På kvällen kom Oscar hit, Albert och han satt och kollade bilar så jag fick hoppa in i sovrummet och titta på tv, schysst! haha

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus