Söndag




Han är pussig den här killen, pussar allt och alla ;)

Cyklade och kollade på fotboll grebo vann och Hampus gjorde mål, duktigt ;) och såklart mys att va med mallan! Emil skulle helst vilja varit på plan och spelat men fick nöja sig att springa vid sidan med de andra kidsen. Kvällen avslutade vi med mat och filmen brick mansions m. Paul Walker! 

Söndags shopping


Åkte och bytte ett par jeans jag fick av Albert igår som satt alldeles för tokigt. Så bytte till ett par skinny jeans med slitning på lager. Har alla färger i den modellen tok billiga och tok sköna!! Och sen fick Emil 2 par skor till hösten/vintern. Nu är de bara overallen som saknas, sen är vi redo! & Albert som hade önskat att han skulle kunna köpa massa nytt till garderoben hittade bara en t-shirt, haha alltid så när man vet vad man vill ha eller behöver något. Och när man inte ska köpa något eller har dåligt med pengar hittar man massor!

Nu ska vi snart kolla på fotboll med mallan och hejja på Hampus!! 😄

31 augusti


Malin och Hampus kom hit ikväll på mat och mys. Hemma gjord pizza och massa babbel. Och mys med bebis i magen, så mysigt att känna lilleman! Snart är han här! & jag och Albert fixade snapchat så vi alla satt och skickade till varandra hahaha.. 


Godis till barn


Att prata om barn, jämföra och diskutera det kan vara väldigt känsligt. Jag "jämför" ordet går ju inte att komma ifrån vill man veta när någon började gå, prata, krypa, äta mat med bitar, glass osv och någon frågar måste man ju säga ok min var / din var / han var. Men vare sig någon började gå vid 9 månader som 15 månader är inget rätt eller fel, vi är alla olika och utvecklas olika och alla gör de i sin egen takt!

Men de jag ville komma till. JAG/VI skulle aldrig ge Emil godis. Han har fått smaka chips, salta pinnar, popcorn och då är de 3-4 stycken sen är han nöjd. Kakor, bullar, tårta osv får han när vi fikar, blir bjudna. Men jag ser verkligen inte varför jag ska ge Emil godis när han inte ens vet vad de är, visst han skulle säkert älska de. Men jag vet dem som ger sina 1,5-2 åringar lördagsgodis?! Har dem bett om en påse?! Och ploppar upp bilder och ser dem på Ica som ger sina småbarn i samma ålder och mindre än Emil klubbor?! Nej nej nej de är tabu här hemma. Så länge som de går och lite till. Jag kan förstå att det är svårare med andra barnet när dem alltid vill ha samma saker. Men de finns så mycket annat som dem älskar frukt, knäcke m. smör och vindruvor en kväll är lycka för Emil! (Det här är vad jag tycker, alla tycker vi olika)

29 augusti

Båda helt inne i bilar, blixten mcqueen.

Idag hämtade vi Emil ifrån dagis också, hans mamma och pappas jobbtider krockade så de är klart man ställer upp! Och ingen var väll gladare än vår Emil. Busade med Millan, gungade, lekte, tittade film och hade fredagstacos innan han gick hem, mys! Nu sitter jag här med en liten kille som inte vill sova och en pappa som gick och la sig klockan 20 en fredagskväll, KUL! 

Emils rum



Satte upp en tavelhylla i Emils rum över sängen. HELT SJÄLV! Och den är så jäkla rak och perfekt ;)

Emils rum är så kalt tycker jag.. Men han har så mycket böcker så synd att dem bara ligger på golvet så några fick komma upp på väggen och ge lite färg. Ville egentligen ha 2 stycken men då slår man i huvudet eftersom de är snedtak på andra väggen. Men blev bättre än innan ialf! :) nu ska ja bara få min karl att "bygga in sängen" och massa fler kuddar och roligare sängkläder haha.

28 augusti





Den här ungen är FULL m. BUS! Laddad för lek och bus med Missan och Kimpan idag. Dem är saknade

Ett gott skratt


Har ni bjudit någon på ett gott skratt idag? Jag "ramlade" i en papperskorg med huvudet före idag på jobbet. Hahahaha Tomas och jag skrattade så tårarna sprutade. Tog typ en kvart innan vi kunde prata normalt igen och skrattar så fort jag tänker på de, han skulle ha filmat! HAHA

Ny soffa?

Perfekt med en film i bilen när man inte vill att ungen ska somna :)

Alltså Albert och jag, haha. Vi har alltid sett framför oss hur perfekt de blir med en divan i vardagsrummet. Åkte och köpte en idag, en begagnad från blocket. Kommer hem och de blir så fel så fel så fel! Passa inte alls. Och tur var väll då att vi köpte en billig och inte beställde en från mio med flera veckors leveranstid.. Så här står vi med 2 soffor och vill ha kvar vår gamla. Men ja tur är väll att de bara är att slänga ut den på blocket igen och förhoppningsvis få tillbaka pengarna, hahah.. 

26 augusti


Idag är de inte bara min födelsedag..
Jag firar också 5 år tillsammans med min bästa vän, min själsfrände, pappan till mitt barn och mannen i mitt liv! Jag älskar dig i all evighets evighet! 

25 augusti

Min lilla frukostkompis.
Alltid pålägget av

Min namnsdag idag! Hahah de är verkligen något att fira, säkert ingen som missat ;) bjöd på tårta på jobbet!! & en tandläkartid på de som gick kalas utan några hål utav alla godsaker :)

Tror min älskling har förstått att de här med att läggningen ska ta 30-60 minuter inte är någon hit. Så ikväll istället för att lägga honom i vår säng vid nattingen la ja honom i hans säng (har inte fungerat förut då de vart alldeles för kul med alla leksaker) men idag drack han upp vällingen vände sig om medans jag låg och kramde honom 5 minuter senare utan skratt, grimaser, roliga ljud och hopp i sängen somnade han! Tummen upp på den!! 


Nike air max 90


Var på tornby idag och fick min födelsedagspresent av Albert. Blev ett par Nike air max 90 rosa. Tacktacktack älskling! 

Åkte sen hem till mamma och Anders där de bjöds på mat och A hjälpte henne med bilen! 

Ombre


Har varit så trött på mina solblekta blond/gula fula toppar så ja köpte askblond idag och färgade HELA håret med haha de blev bara lite ljusare där uppe trodde ja skulle få gå i mössa men min ombre/ljusa toppar blev GRÅ. Så jäkla svårt att få rättvist på bild. Men ja kanske bättre än gult ialf haha. Tur jag har Li så nu ska de schamponeras och håret får bo i balsam ett par dagar så kanske de grå släpper och de blir en fin färg! :) 

Lördag


Haft fullt hus här hemma hela dagen och ätit massa fika och TÅRTA och jag som inte ens ville ha några presenter (bli firad) fick såå mycket fint, tusen tack!

Fick för oss att gå ut på en kvällspromenad som slutade på dentus med god mat och vuxendricka. Var sköna gröna grebo idag och sen gick dem till dentus så var massa folk och underhållning, & Emil sov så gott i vagnen var bara att bära över honom i sin säng när vi kom hem :)

23 augusti

Regn regn och regn ..

Igår åkte vi hem till Johan, Ida och Meja. Bjöds på tacos, mys, prat och skratt. När man kan prata om precis vad som helst med sina vänner då är det kärlek, trygghet & v ä n s k a p ! Myst och pussat på Meja så man klarar sig ett tag, åh mysmysmys!

Idag blir de fullt hus här hemma, tårta, fika och familj & släkt. Alla har ju inte sett vårat hus ännu så de ska bli kul! :)

22 augusti


Igår när vi kom hem fortsatte vi dagen i köket och bakade, någon fyller ju år snart, haha. Sen blev klockan middag så var bara att fortsätta med att laga mat fick bli lövbiff i vitlök&örter m. Potatis i ugn

Vi började förra veckan att lägga Emil i sitt egna rum igen. Han sover såå mycket bättre. Jag får gå in 1-2 ggr antingen för nappen eller för att han vill ha lite närhet. MEN inatt/morse slog han upp sina blå vid 05, KLOCKAN FEM! Han skulle verkligen inte somna om fyfasen, men välling nere i soffan så tog de 10 min och så fick vi sova till 08.30 helt godkänt! 

Ikväll skulle vi åkt hem till Sarah, Philip & Edwin men han har åkt på en dagisbacill. Så får bli en annan dag, så vi byter ut dem mot familjen Andersson/Ljungberg istället, hihi bebismys! :)

21 augusti


Idag var de dags för 1,5 års kontroll för lilleman. 11,5 kg och längden ville han inte veta. Han vägrade att lägga sig ner nej, nejnejnejnej, näääää så vi sket it. Men bygga torn och riva är han kung på och rita gick kanon. Visa kroppsdelar på dockan gick sådär han ville hellre visa på sig själv. Han visade huvud, öga, näsa, mage, hand och fötterna visade han med att hoppa och stampa hah.. Och 8 ord skrapade vi ihop, han har ju inte samlat på sig ett ordentligt ordförråd ännu han suger lite på den karamellen men hej, tack, oj, där, titta, mamma, vad gör du, vad är det, nej, ja kan han och använder sig flera gånger om dagen (sen kan han härma ljud och överraskar oss med ägg, mjölk, glass och sånt lite då och då) men de släpper ju de med som allt annat :) 

Och sprutan var de med ja. Jag var l i t e besviken på att Albert inte kunde följa med jag har så svårt för de. När ja ska ta de själv tittar ja bort och mår så illa men nu är de ens lilla hjärta som ska ta de, man ska hålla i och man ska va beredd och de går ju inte att titta bort och så ska man trösta visst han grät medans hon höll på sen var de bortblåst men jag trodde ja skulle behöva lägga mig på golvet hahah Fyfan.. 

19 augusti


Emil har varit jätte enkel att lägga för natten i fleeera månader. Men nu när semestern är över och vi ska tillbaks till rutiner de går inte att lägga honom. Förut fick han välling och vände sig bara om och somna tog 5 min typ. Nu tar de allt mellan 20-60 minuter. Han har inte slagit igen sina blå förens 20 och ibland 21! Visst han behöver inte gå upp kl 7 på morgonen han kan sova till 9 men man behöver den där egentiden på kvällen.. Men hoppas de vänder snart, han är ju så trött men väljer istället att hoppa i sängen, försöker få en att skratta gör konstiga ljud och grimaser, haha unge soooooov!

18 augusti


Heldag på jobbet, ikväll kastade vi ihop en pastasallad m. kassler enkelt, snabbt & gott! Idol premiär och paradise hotel, nu börjar "hösten" med te och myskvällar. 

Alberts födelsedagspresent till mig (alltid föörtiidig ;) sitter jag och letar ut ett par schyssta sköööna skor. Skulle köpt dem igår men kunde inte bestämma mig om jag vill ha ett par air Max eller en "vanlig träningssko" att traska runt i.. 

17 augusti


Jag mår inte prima ballerina, fytusan så jobbigt med förskylning. Huvudet hänger inte med, näsan varvar med att rinna och va täppt och halsen den kliar. Men förhoppningsvis dör de väll ut snart och så kanske man slipper de i vinter hahah.. Emil kommer väll dra hem både de ena och de andra :/ 

Igår myste vi hemma med pulled pork i pitabröd och en film. Idag åkte vi till tornby, Emil sov enda fram till lunch i vagnen, sen käkade vi buffé på chili, tankade med energi så man orkar springa efter honom ;) A köpte en ny klocka och E fick lite påfyllning i garderoben. Precis ätit kycklingburgare i bröd m. guacamole såsåsågott! Skönt att vädret är som de är så man får ligga i soffan utan dåligt samvete :)

16 augusti


Jobbade 10-14, vaknade upp med halsont. Emil har vart förskyld och så har väll jag smittats av någon dagisbacill jag med. Halsont och täppt, sååå jobbigt när halsen kliar skulle vilja köra ner en borste.. Ikväll blir de hemma mys m. god mat och någon film :)

Mys på stan






Igår va mamma och Anders barnvakt åt lilleman så tog jag och A bussen in till stan för lite egentid. Vi slog oss ner på aioli tapasbar, aldrig ätit där innan så vi tog en färdig meny så man fick smaka lite av varje, fanns hur mycket som helst att välja på så nästa gång vet man lite mer vad man vill ha ;) men såå gott! Gick sen vidare till yellow fellow och drack en massa drinkar och bara pratade. Hittade två nya favoriter "banan & kokos" och mango daiquiriTog sen bussen hem till mamma och Anders vid 23, som på gamla goda tiden när vi träffades i början, bara att nu låg vårt lilla troll i sängen när vi skulle sova. Jag är så lycklig som har dig, du gör mig hel! 

14 augusti



Idag var en sådan där dag då alla jobbar och vi är lediga, efter mys, bus och lek klättrade vi på väggarna. Så vi åkte till återvinningen och kikade lite hittade den p e r f e k t a soffan till övervåningen i vitt skinn skulle blivit såå snyggt men självklart stod de såld på lappen.. När vi endå var i hackefors åkte vi såklart förbi jobbet och fick några timmar att gå, åkte truck, sprang runt och försökte hjälpa till ;) 

Ska snart börja med maten pasta m. pesto och räkor, såsåsågott! & invänta karln så man får se klart Spider-man fick se om allt jag såg igår + 5 min längre än i förrgår bara för han inte sett den?! haha

15 Fakta


• svaaaag för choklad och kombon hallon&lakrits 
• känner mig aldrig törstig, dricker för att jag måste, men alldeles alldeles för lite. (Konstigt att min kropp ballar ur varma sommar dagar? :/)
• klarar inte av köer, kryper i kroppen och blir svimfärdig.
• tror min graviditet tog bort min migrän, från att ha haft migrän flera ggr i månaden till 1-2 ggr på cirkus 2,5 år nu!!! Peppar peppar
• jag har såå svårt för folk som inte är "pratglada"
• sex är de bästa samtalsämnet alla dagar i veckan!
• jag har stl 37 i skor men haft för några år sedan stl 38/39?!
• jag var bland dem längsta i klassen i mellanstadiet sen stannade jag och de flesta växte om mig, haha
• jag har varit blooond.
• jag har alltid umgåtts med äldre.
• jag berättar ALLT för min mamma. (Så pass dig! ;)
• jag har alltid haft ett jobb sen jag var 12 år.
• jag har bytt efternamn.
• jag är m ö r k r ä d d ! 
• jag har haft samma mobilnummer i ca 15 år!


13 augusti

Mina killar 

Jobbade 10-18 åkte sen hem till mamma och Anders dit Emil och Albert också kom. Vi blev bjudna på mat sen åkte jag och A och storhandlade i lugn och ro. Hämtade upp lilleman och nu är kyl, frys och skafferi proppfullt!! Ledig dag imorgon skönt.. :)


12 augusti


A somnade med Emil vid läggningen. Jag ligger i soffan och tittar på The amazing Spider-Man 2 och har sprungit till skafferiet typ 3 ggr.. Jag har sådan dålig jäkla vana alltid efter maten på kvällen i soffan måste ja tugga på något. Helst onyttigt såklart, varje kväll hela semestern har vi proppat i oss chips, godis, glass på kvällarna. Kommer inte kunna bryta de där på en kväll så jag knaprar knäckemackor och te! & försöker hålla mig till onyttigheter endast på helgen! if you are what you eat, I'm about to get really sweet ;)

När kommer nästa barn?


Vi har många gånger dem senaste månaderna fått frågan "När kommer nästa barn? Får Emil ett syskon snart?" Men den här helgen tog priset vet inte hur måånga som frågat, haha. Kan tänka mig att det där kan vara en ganska känslig fråga. Tänk om man håller på och försöker och man inte vill något hellre än att bli gravid och det bara inte tar sig. Tänk om man inte kan bli gravid igen?! 

Men nu är ju jag väldigt ärlig och frågar du så svarar jag. Och jag har själv ställt frågan då jag tycker det är "kul" att höra hur folk tänker, vissa vill ha tätt, vissa vill ha en sladdis, nöjer sig med ett, tar de när de känns rätt eller kanske inte är helt överens med sin partner.. 

Vi vill ialf ha ett till barn, ett syskon till Emil. Jag är en tvåbarns morsa förmodligen en grabbmorsa. Fast jag skulle gärna ha en liten tjeja, men som sagt det där är ju slumpen hur som så blir jag överlycklig! Men just nu vill vi bara njuta av Emil, tänk om nästa graviditet blir ett helvete jag som hade en kanon graviditet sist.. Jag är bra bebissugen och längtar till att bli gravid igen få uppleva samma häftiga känsla igen men det blir den sista och vi suger lite på den karamellen. Myser med alla andra bebisar som kommer tills det är vår tur igen om några år :)

10 augusti














Min morbror, hans tjej och hennes två barn var hos morfar&Inger i helgen så vi åkte dit för en härlig dag! Emil busade med Nellie och Liam, badade, matade ankan, tittade på fåren, hönsen, satt i båten och åkte båt! Blev bjudna på goood mat och glass, u n d e r b a r t ! Emil sprang efter bilen jätte ledsen när dem åkte hem, hihi sötunge! Och som vanligt somnade han när vi åkte båt, som sömnmedel!

9 augusti

Millan & Emil leker. Plingar på dörren och frågar "hej får jag leka med Emil?!" Så stor du blivit hjärtat!

Haft Oscar, hans tjej Maria och hunden Diva här på grillmys. Så underbar hund, Emil gick med henne i koppel dönöjd, klappade och myste med. Härlig kväll enda in på småtimmarna!

Torsdag



Idag spenderade vi vår dag med Ida och Meja. Massa bebismys, fika, lek, promenad och massa tjatter! De första Emil gör när han kommer dit är och springer till lekstugan haha. Det är helt galet va stor Emil blivit sen Meja kom, vi har ingen liten bebis längre! 

7 augusti

Nyvakna troll, morgon hälsning till pappan i huset!

Igår jobb 10-18, hem laga mat och fick lilleman i säng vid 20. A var inte hemma från jobb förens 23 så jag hade mys i soffan framför pll och The Killing (m. Joel Kinnaman) redan sett en säsong inte sådär super bra men duger helt klart när inget annat finns! 

Emil sov till nästan 9 idag sååå sköönt och han behövde nog den sömnen efter sena kvällar. Idag är jag ledig så vi ska hem till Ida och Meja och mysa! :)

5 augusti


Jobbade till 14, hämtade lilleman. Vi bakade muffins när vi kom hem. Och fick sen kvällsbesök av mamma/mormor. Flygande Jakob och fika och avslutade med att springa runt och gömma oss och skrämma varandra, haha.

4 augusti


Då var semestern över.. Tillbaks till rutiner, dagis och jobb. Man ska inte klaga på värmen men när man inte kan svalka sig eller ta ett dopp så är de fasen vaaarmt och jobbigt. Och få lilleman i säng "normal tid" är omöjligt. Vår övervåning är som en bastu och hur trött han än är så kommer han inte till ro helt genom svett. 

3 augusti










Idag åkte jag och Emil med Tommy, Kimpan & Melissa till borensberg för en dag med sol och bad. (A har halsont så han valde att stanna hemma..) Kom dit ca halv 11 och åkte hem vid 17. Emil var nästan i vattnet konstant. Mumsade korv med bröd, fikade, slogs med getingar och bara hade det gött! Alla tog sig till och med ett dopp! ;) häärlig sista dag på semestern!

2 augusti



Tack för igår mina fina! Emil fick en båt av Ida och Oskar så de första han gjorde var att hoppa ur kläderna och sen sitta i lilla poolen och plaska med den, dönöjd! Vi grillade, pratade, åt efterrätt, skrattade, åt onyttigheter, berättade"verkliga spökhistorier", sex, graviditet, bebis, "hur många barn får jag när jag blir stor, 12 st till Hampus" haha, babbel babbel in på småtimmarna, precis som de ska vara <3

1 augusti





Nu väntar vi på våra fina vänner Malin, hampus, Ida & Oskar.
För en grillkväll och massa mys <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus