26 mars

 
I söndags kom Malin och Hampus hit och hade med sig massa fika, så gick nog upp ett par kilo och minimannen fick sig en jätte fin onepiece och strumpur, tacktacktack! Och så blev det visst planerat att jag ska med Malin till gymmet på fredag morgon, låååångfredagen är det då jesus dör? för det kommer fan jag göra. Fick sådär plötsligt en klump i magen, kommer inte kunna röra mig dagen efter, haha herregud.
 
Igår hämtade jag upp mamma på morgonen, skulle på efterkontrollen på storken, väger nu 64, 5 kg kvar till startvikten, fast ärligt talat skiter ja i vågen, bara sidfläsket "kärlekshandtagen" och låren försvinner lite blir jag glad, träna träna träna, pöööh. Och flashade kissimurran för sista gången på länge hoppas jag, men den såg "normal" ut, stygnen hade läkt hahaha normal.. och livmodern hade gått tillbaka fint, slipper ja oroa mig för att något är fel. Jag har ju slarvat med knipövningar, så ska köpa mig ett par knipkulor så jag vet att jag kniper rätt, oh jisses va ja ska kniiiiipa, kommer va så bra att när A och jag har sex kommer ja kunna kniiiip(sa) av slangen, hööh.
 
Gick sen och lunchade med mamma och Yvonne, bakad potatis m. skagen, muums. Gick sen i massa affärer, mamma shoppade lite kläder till Emil, taack! och tanten slog till och köpte ett par gula jeans, hon är typ lika svårt och grå och trist som jag i klädväg annars haha. Åkte sen hem till henne och satte oss och solade på verandan, sköönt. Åkte sen och storhandlade med Albert, så nu är kyl och frys proppade igen!
 
& idag var jag och Emil på lilla föräldragruppen, brukade va typ 8 mammor men idag var vi bara 3, fast deras barn var 7 mån o 1 år så lillen låg bara på filten och sprattlade men skönt att träffa lite andra morsor, så ska pröva babycafét för bebisar i ungefär samma månad som Emil nästa gång. Gick sen ut och gick en timme, sååå jääävla skönt och lillen sov 3,5 h i vagnen, så jag somnade visst till en stund också, haha, det här med att vara mamma ledig är ju för jäkla skönt..

tudiluuu

 
Var ju på bvc förra veckan, 2 månaders kontrollen, allt såg kanonbra ut, nacken är "stabil" han är till och med så stark att han lyfter upp överkroppen när han ligger på mage, lillskiten, han var 57,5 cm och vägde 5010 g.
 
I lördags var vi på Emils första kalas, kusinen Filip fyllde 1 år, var massa barn där, lite väl mycket ljud och tutor för lillens öron, han blev lite rädd och kunde verkligen inte slappna av, var till och med så att när jag och Albert kom ut så kände man så skönt det var med tyyyyyst för öronen, haha, fick ialf god smörgåstårta och TÅRTA såklart. 
 
Albert åkte sen hem till Björne för grabb och ölhäng, så jag åkte hem till Ida och Oskar där duktiga Oskar hade lagat SUPERGOD MAT, han är duktig han, Emil hade inte sovit något under hela dagen, kanske 20 min i bilen, trodde det skulle vara en grinig bebis jag tog med mig dit men han somna lite i Oskars knä och låg i soffan och skratta och jollra, men skulle absolut inte sova mer. Väl hemma sen somnade han på direkten och Albert kom hem halv 4 och började härja. 
 
Albert hade fått höra av en att han skulle ha respekt och vara glad för mig för att jag låter honom göra saker med kompisarna, för dem kompisar han hade som hade blivit pappor var helt förändrade och kunde inte hitta på något längre. Va fan är det för tjejer? visst Albert hade lite i tankarna förut att livet förändras helt när man får barn man kan inte göra samma saker längre. Men de slog emot honom, klart man kan det, bara det att du måste ta med dig barnet SÅKLART. Men att Albert är iväg med sina kompisar, egentid, varför inte? man måste få egentid. Visst skulle han börja dra ut varje helg skulle jag bli lite fundersam eftersom han aldrig gjort det innan. Men lika som att jag drar iväg och ex handlar själv några timmar utan Emil, såå jävla skönt, slippa släpa ut och in med bilstolen. VI BEHÖVER EGENTID om de så är att handla, duscha, gå ut och gå, va m. vänner själv osv.  Men sen när vänner kommer hit och vi kommer till dem, ja då finns ju han alltid med, men det är de ju ingen som missat. Förstår mig inte på dem som sitter och håller sina karlar inne, måste man sitta i knät på varandra varje dag, varje helg, ja då förstörs fan allt. (ventilerat av sig ab)

yeeeeeah

 
 
Det är klart grabben ska ha en keps.

(dock en aning för stor, men han växer ju så de knakar)

22 mars

alltså måste dessa bilder vara nästan 4 år gamla, både Ida och Otto var små, hihi 
 
Igår åkte jag och Emil hem till Ida på morgonen, och det var ingen vanlig dag för det var Ottos födelsedag, 4 år! känns som det var typ förra sommaren som hon fick hem honom eller bara pratade om att hon skulle och titta på en hund, jo åren dem går, läskigt fort. Gick en promenad, skulle kolla på ett radhus som ligger ute, egentligen skulle det nog bara ta 10 min att gå dit ifrån Ida, men det blev en promenad på en timme, men ska inte alltid lita på kartan på mobilen, haha. 
 
Lillen ligger och sover ute i vagnen nu och snart ska jag väcka Albert, får se vad dagen har att erbjuda, ikväll ska vi ialf hem till mamma och Anders på mat och kolla igenom alla bilder dem tog när dem var i Thailand så man längtar ännu mer till sol,värme och sommaren, haha.
 
 

new clothes

 
Skulle åkt och köpt en cykel trainer till Albert idag, han har en jätte fin cykel som bara står i förrådet och så klagar han på att han blivit så tjock hela tiden så då kan han ju sitta framför tv:n och cykla om kvällarna nu innan man kan ut och springa, men vi kom inte så långt hamnade på Amberlia istället, 50% på allt så vi fick med oss hem 6 bodys, ett par jeans och en onepiece till lilleman i stl 62. Han har fortfarande 50/56 men vissa plagg börjar snart bli för små och när det är lite stort går det ju bara att vika upp. Men hur söta är inte bodysarna med hängslen och fluga då?

lillprinsen


18 mars

 
Igår åkte vi hem till Alberts mamma och pappa i malmslätt, satt ute längs husväggen i solen, så sköönt, åt sen lunch där och sen gick vi en promenad, det var ju dock inte lika skönt, blåste kallt som satan! När vi kom hem fick vi handskas med en gnäll bebis, vi är ju bortskämda med att endast höra gnäll när Emil är hungrig eller ont i magen, nu hjälpte inget och stackarn var så ledsen och skrek så han blev alldeles röd, höll på ett bra tag och sen tvärdäcka han. Trodde jag skulle få en sjuhelvetes natt utan sömn bara för att Albert jobbar natt hela veckan, men lillen sov lika bra som vanligt. 
 
& ikväll kommer mamma och Anders hem från två veckor i Thailand, känns som det bara gått ett par dagar sen dem åkte. Men ska bli lite skönt att slippa gå upp vid 8 varje morgon för att gå ut med Hilton och slippa skita på sig i soffan varje gång han börjar skälla på alla djur på tv:n, han bryr sig inte det minsta om djur ute, men på tv:n skäller han satan?! Och äntligen kan jag börja röra på fläsket ordentligt ute på barnvagnspromenaderna och slippa stanna vid var tredje lyckstolpe, haha.

Kusin besök


 
 
Igår hade Emil sin kusin Benjamin på besök, han sprang runt och lekte i våra kökslådor och tyckte stekspadarna var hur roliga som helst. Först var han livrädd för Hilton, sen blev de skräckblandad förtjusning varje gång han klappade honom, och sen sprang han efter Hilton hela tiden och skulle klappa och sitta bredvid, haha så söt. Emil fick sina första par skor utav Åsa, Matilda och Benjamin ett par super söta ifrån Ralph Lauren. 
 
 

Ida x2

 
I torsdags hämtade jag och Emil upp Ida på stan och åkte sen hem till henne och käkade lunch och myste i soffan. Det är så kul att se andra med Emil, Ida är ju den som träffat honom mest sen dag 3 som sett hans utveckling så hon känner honom ju bättre än andra och vet hur man får honom tyst, lugn och le, ofta när ungen börjar skrika och krångla så ger man ju ofta tillbaka den till mamma eller pappa, haha (tur att han oftast är rätt enkel). 
 
I fredags kom andra Ida hit, eller ja Ida L då, haha. Var jätte länge sedan vi sågs, så det var kul, men när tjattrandet kom igång kändes som det var typ igår vi sågs sist. Emil fick ett jätte fint paket med body, byxa och dregglis, tusen tack!
 
Albert och jag åkte sen in till stan och fyllde på hans garderob som vi rensade här om dagen, aldrig skrattat så mycket åt någon som rensat sin garderob, t-shirtar som var som magtröjor, jeans som knappt kom över låren och skjortor som han kunde spräcka. Det var någon som sa att han fått lite rumpa bara, tror till och med lilltån har växt, HAHA.. 
 
På kvällen åkte vi sedan hem till Ida och Johan i ljungsbro, där även Simon och Rikard var, dem kollade på hockey, jag fokuserade nog mer på deras hund hugo, totalt ointresserad, haha. Simon skulle ta hand om Emil, han var livrädd att han skulle spy så slutade med att Emil låg däckad i Idas famn hela kvällen, social kille. 

1,5 månad

 
Lilleman är idag 1,5 månad, och på bvc idag vägde vi som vanligt och Emil är nu en klump på 4,6 kg. Och idag fick jag igen höra att jag verkar vara en sådan trygg mamma, kan man få en finare komplimang, jag känner mig och är trygg, så det syns väll :)
 
 

den vackraste stunden

 
Lillprinsen har börjat bjuda på leenden titt som tätt under dagarna, blir alldeles varm i kroppen när han skiner upp i ett leende, åh lille vän, det går fort nu. Igår satt jag och Albert i soffan och petande han på näsan och körde med massa fåniga ljud och varje gång spricker han upp i ett stort leende, åh gullunge.. 
 
 

Bada


11 mars

 
I fredags gick jag hem till Emilia en stund på dagen, satt ute på altanen, guuud så skönt väder de va. Men så fort man kommer ifrån där de är lä håller man ju på att avlida. Kvällen blev det mys i soffan med karln, mumsade musslor och räkor framför breaking dawn part 2. 
 
I lördags fixade Albert med bilen hemma hos mamma så jag satt på altanen i solen och tittade på ryttartävlingen i ånestad, eller jag såg ju bara avlastning och när dem värmde upp, haha. Sen kom Ida, Oskar och Otto, grillade och tittade på melodifestivalen och Ida tog hand om Emil, tänk att min lill kille enda från start får växa upp och ha henne i sitt liv :)
 
 

Far&Son

 
 

8 mars

 
I onsdags gick jag hem till mamma och anders, skulle ta in posten och hade hoppats på att det var fint väder så man kunde stanna där och sitta och sola, men såklart inte! Fram och tillbaka är det 6,5 km, försökte gå i rasktakt så gott de gick men med en hund som stannar var tredje lyckstolpe och blötsnö var det tugnt att dra barnvagnen, men något måste de ju ha gett då det känns i röv och lår, haha.
 
Igår hade jag slappdag gick en promenad och sen kom Emilia förbi en stund och hon hade fått fortkörningsböter och skyller på att det är mitt fel för att jag inte hade svarat i telefon, så då åkte hon en annan väg och där var pooolisen, haha fyfan. 
 
Lagade mat åt karln, fylld kycklingfilé i smördeg och efterätt digestive och vaniljkesella varvat m. blåbär, passionsfrukt och kiwi, vardagslyx!
 

sov du lilla videung..


 
Kommer på mig själv mest hela tiden med att bara sitta och stirra på denna lilla gobit,
och alla dessa sovstilar, benen hit och armarna dit, händerna under huvudet, över huvudet, i ansiktet..

vi går samma väg

 
Är ju hundvakt åt Hilton i två veckor medans mamma och Anders är i Thailand, världens lugnaste, lataste hund, han är inte ett dugg krävande, man märker knappt av honom, men mamma är ju van att gå ut med honom tidigt på morgonen, som tur är går Albert ut med honom innan han åker till jobbet så får jag sovmorgon ;) men han har hjärtproblem så han äter 7 mediciner på morgonen och 2 på kvällen, vissa är lätta att lura i honom att det är godis men vissa är sjuhelskotta svåra, lindar in i skinka eller gömmer dem i kaviar eller lingon, ibland går det ibland slickar han runt eller stoppar i munnen och "spottar" ut dem, haha. 
 
Idag slöade vi framför repriser jag missat, gick sen ut på en långpromenad och satte oss sen på framsidan och lapade lite sol, påbörjade en ny bok jag fick i julklapp, andra boken av Carolina Gynning - Vanessa flickan i glaskupan, älskar när man fastnar i en bok.. Albert kom bara hem från jobbet sa hej och åkte sen iväg och spelade innebandy så ska snart börja med maten och sen slutar väll kvällen i soffan framför några avsnitt av arrow :)

tyyyyyst

 
Emil är nästan aldrig grinig, gnällig eller skrikig, bara när han är hungrig eller ont i magen, men ibland har man ingen aning om varför och de gick inte att få tyst på honom trodde vi, men lägger man mobilen eller ipaden nära honom med musik på blir han knäpptyst de funkar alltid! 

5 mars

 
I söndags hämtade vi hem lillgoset, gick på visning, aaldrig sett så mycket folk, galet! På kvällen kom mamma och Anders och sa hejdå och lämnade Hilton, dem åkte igår till Thailand i två veckor, jaag vill också! 
 
Igår åkte Emil, jag och Hilton hem till Ida, Otto och Smulan, gick en halvmil i det fina vädret och gick sen in och fikade och pratade av oss, så glad att jag har dig! 

day and night

I torsdags kom Saga, Ella och Tomas hit och hälsade på, tjejerna hade fight om vem som skulle hålla, mata och gosa med Emil, syskonkärlek, haha. Och så fick vi jätte fina kläder till lilleman, tusen tack.
 
 
I fredags var Albert ledig så vi var bjudna hem till hans mormor och morfar på mat, första gången dem träffade Emil, så glada dem blev, dock tyckte dem han kunde vara mer vaken nästa gång, haha (han är typ JÄMT vaken, förutom när man ska träffa någon som inte träffat honom tidigare typ, hah) Fick en fin "basket tröja" och vetenallen hugo till Emil :) På kvällen kom Tilda, Hägg, Alvin och Oscar hem hit, och så grillade vi, såå gott! 
 
I lördags åkte vi in till stan på dagen och köpte lite nödvändigheter, åkte sen hem och gjorde iordning oss för bröllop. Sebbe och Nettan gifte sig i trädgårdsföreningen, och sen blev de mat, tårta och dans i naturcentrum. Första natten vi sov utan lillgoset, han sov över hos mamma och Anders, någon gång ska ju vara den första :) 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus