31 maj




Idag har vi tagit det lugnt här hemma. Albert har jobbat och när mamma slutade jobbet åkte jag och Emil med henne och Johan till ikano för shopping. Vi åkte sen hem hit allihopa och mötte Albert i dörren som skulle ut och cykla med grannen (A's nya hittepå haha). Grillade sen och mamma visade att hon kan hon med ;) sen fylldes soffan med grannungarna som spelade NHL, kul ;) 

Utvilad


Den här skitungen la vi igår 18.30 och han somnade på stört. Såg ju framför mig att jag skulle få gå upp runt 06. Men han sov till 9 idag!! 14,5 h hel galet! 

Emils rum


Heltäckningsmattan har kommit på plats för en tag sedan och listerna åkte upp igår. Och idag har vi fått dit väggdekoren, blev jätte fint! (Vi fick dubbel uppsättning så Albert gick loss lite här och var med någon pippi och blomma, haha) Det blev kalas bra förut såg de så kalt och tråkigt ut. Inte världens bästa bild, mattan är mycket mer turkos i verkligheten. Men nu kan man äntligen börja ställa in leksaker, hyllor och böcker och få Emil att förstå det här är ditt rum! 

30 maj


Jobbat idag 10-14 det var sköönt att komma hemifrån lite. Jag vill gärna inte säga att mitt barn är jobbigt men fytusan vad jag saknar min Emil! Han har inte ätit på ca 4 dagar annat än välling på kvällen och någon gång på dagen (som aldrig sker annars men något måste han ju få i sig) jag utan mat på en dag är ju vidrig och han utan 4 dagar är lika. För jisses va han har gnällt han ska va i famnen och inget duger han som är så lättroad jag kan säga att både jag och Albert är helt slut. Nu är han äntligen frisk ialf så nu ska bara aptiten tillbaka! 

Igår hade vi Rasmus här på mat överlycklig kille och idag kom han hit på eftermiddagen och lekt med Emil och spelat NHL. Albert har fått sig en liten beundrare och vi en perfekt barnvakt hihi :) 

Torsdag


Idag vaknade Emil upp och hade prickar/utslag/flammigt röd i hela ansiktet, nacken och halsen.. Vi väntar och ser hur det blir annars ringer vi.

Åkte till tornby köpte högtryckstvätt till pappan i huset och ny säng och allt som behövs till lillemans rum. äntligen ska de bli färdigt! På vägen hem får jag sms av Alberts mamma som säger tredagarsfebern och jag läste på visst tusan är de det. Han har ju haft feber 3 dagar på 4 kommer prickar på kroppen som håller i sig några dagar, helt ofarligt! Såå sköönt där föll en sten! Och idag såg vi att det är andra framtanden + den bredvid som spökat och snart är igenom. 

29 maj


Albert kom hem sent från jobbet igår. Emil somnade halv 8 jätte skönt tyckte jag, hann plocka undan och städa här hemma och sen vaknade han igen och vägrade somna om, kul! Han somnade väll igen halv 11 kanske en stund efter Albert kom hem. Kanske bara ville säga hej och godnatt till pappa först innan han tog natta ;) & A hade köpt med sig den häääär godispåsen hem, mina stackars muskler täcks utav nytt fett hela tiden hahaha..

Konstigt att så några har en åsikt tycker jag, förstår att ni kanske skiter fulla fan i mitt hår men endå.. Men tack ni som sa något och majoriteten tyckte ljusa upp och jag håller med er så får de bli! :)

28 maj


Pommes var de enda som gick att få i ungen, ibland måste man..

Tjolahopp.. Idag stod det fotografering hos Laila Villebeck på schemat som Emil fick i dop present av sina fina faddrar Ida och Oskar. (Skjutit på de som tusan, först ville jag att han skulle kunna sitta, sen stå, sen 1 år, sen gick tiden & nu blev de av!) 

Vi kunde inte valt en sämre dag. Albert skulle följt med han kom inte ifrån jobbet, Emil har haft feber i 3 dagar. Idag varken åt eller sov han. Han tjöt kanske 30 minuter medans vi var där den där timmen. Han som alltid är nyfiken på allt och alla satt fast i min famn och ville inte alls skratta och vara glad. Men hon sa att hon fick till en massa bra bilder endå så jag hoppas på det bästa! 

27 maj



Utslagen feber kille

Febern var som bortblåst igår på dagen men inatt var han kokhet igen med 40 graders feber. Nästan ingen sömn inatt resulterade i migrän för mig och noll energi. Vi har parkerat oss i soffan, sover omvartannat.. 

Visste ni att man får vabba 120 dagar på ett år?! Vi jobbar typ 250 dagar på ett år.

Måndag


Mamma kom hit när hon slutade, hon skulle egentligen hämtat Emil från dagis idag. Men hon kom hit med jordgubbar och så slingade jag hennes hår, fin fint! Emil är så rolig han kan inte gå barfota i gräset han tycker det är såå obehagligt så filten är som en bur han stannar där ;)

26 maj

Hur söta är inte dem här sandalerna från crocs som Emil fick igår?!

Emils feber har sjunkit till 38,2 idag när vi vaknade, så blir att vara hemma från jobb och dagis för vår del idag. "Han är ju inte sjuk" bara kroppen som reagerar med feber när tänderna spricker igenom som förra gången. Men smärtfritt är det ju inte för ont gör det på stackarn! 


Morsdag




Tradition alltid smultronstället på morsdag! Grattis till alla underbara mammor på vår dag! Det är verkligen glass i stora lass, åt en jätte god glass "go bananas" mums! Emil fick en grod glass men var inte ett dugg intresserad utav mer än chokladkexet. Gick längs vattnet och shoppade lite kläder och skor till lilleman.

När vi kom hem gick vi över till grannarna på kaffe och sen var det fotboll, Louise mot barnen och dutta bollen, haha. När vi kom in var Emil jätte varm visade 40 graders feber, kul! Han har dreglat hela helgen t-shirtsen dygnsura och idag varit så gnällig och velat vara i famnen typ hela tiden och inte ätit något knappt, så kan inte vara mycket annat än tänder som spricker igenom. Hoppas han sover bort febern, stackarn.. 

Hååår


Jag är ju grym på att tröttna på saker och är ibland lite väl spontan och impulsiv. Har funderat ETT BRA TAG nu på vad jag ska göra med mitt kära hår. Utväxten börjar göra sig påmind och ska jag ha kvar ombre?! Ljusa upp håret där uppe eller köra mörkt som sist? Eller ska ja färga hela barret i en och samma färg? Isåfall vilken?! Alla är vi ju så bra på att tycka saker hela tiden, så varsågoda tyck till!

25 maj


Igår var vi över hos grannarna. Grillade, efterrätt och onyttigheter på det. Ungarna busade, Emil ramlade ner från altantrappen och fick en snygg bula i pannan. Han tror nog att han är lika stor som hans kompis Emil som är 1 år äldre, inte lätt att vara liten ;) För övrigt sjukt jobbigt att dem heter lika dant, nej Emil, nej inte du, ja mena dig, lalala haha! 

Min karl är snäll han. Efter att alla ja pratat med höll med om att vagnen var ful så åkte han idag och bytte den. Egentligen får man ju inte lämna tillbaka vagnar det är ju ingen bytesrätt och på babyproffsen får man ju knappt något lagat om det är trasigt. Men Albert lyckades fanns bara rosa och svart kvar så fick bli en svart!! TACK! & ja jag är skit töntig men den var fan inte snygg den grön/snorgula färgen. 

Ny vagn

Emil har fått en ny vagn. Han använder knappt vagn längre, icandyn är ju på dagis som sov vagn. Hemma vet jag knappt när vi använde vagn senast men bra att ha till semestern, barnvakt, promenader osv. Jätte bra vagn, skön och stabil och inte alls sådär ranglig som dem för några hundralappar. Men Louise är inte nöjd med färgen vad har min karl för smak? Den där var gräslig men är han nöjd sååå :o 

24 maj


Vilken frihet att bara kunna öppna dörren springa ut och leka!

Kul att man äntligen kan börja riva ut och använda sommarkläderna. DOCK inte lika kul att de flesta shortsen är alldeles för stora och ramlar av höfterna. Förra sommaren satt de nästan så kärlekshandtagen vällde över. Men 7-8 kg skillnad märks väll antar ja ..

Jobb helg för min del & ikväll är vi hembjudna till grannarna för grillkväll :) 



Fredag



Kan man säga att sommaren är här nu? För fy sjuttsingen så h ä r l i g t det är. Har varit ute hela dagen och lekt med grannarna. Sen kom Malin och Hampus,  grillade, ahlgrens bilar pannacotta och godis så vi fick ont i magarna. Tänk att man nu kan sitta ute till sena kvällen!! 

23 maj


Här sitter han från morgon till kväll. Att man kan tycka att det är så kul! 

Idag kommer Malin och Hampus hit på grillat och lillkillen i magen såklart, MYS! :) 

.


Så sant så sant!

22 maj


Idag skulle jag och Emil haft en härlig dag med Malin och Ida men Albert har vart sjuk och är hemma idag och vilar upp sig, så vi ville inte riskera att smitta någon utifall att. Himla tråkigt! 

Men vilket jäkla väder den här veckan bjuder på! Vi ska rensa och städa här hemma. Och förhoppningsvis få ordning på Emils rum, måste köpa en ny säng till honom men kan inte riktigt bestämma mig, lutar åt en växasäng. 

Gung-gung-gunga


Emil älskade att gunga förut sen kom vintern och de gick några månader och prövade att gunga igen det var inte kul alls 2 min max sen skulle han ner. Men sen vi flyttade ändrades de totalt ungen ska inte göra annat än att gunga. Han springer ut till gungorna innan vi ska till dagis, han gungar på dagis, när vi kommer hem från dagis springer han direkt dit och när vi gung-gung-gungat en evighet, tar han ett åk i rutschkanan och sen ska det gungas igen.. Helst sååhäär h ö g t ! 

19 maj


Heldag på jobbet idag, skickade iväg Tomas hem till mig så han fick lägga in Emils heltäckningsmatta i hans rum, blev kalas bra! Albert målade hans rum igår så vi skulle ha satt dit list och djuren på väggen idag men någon somnade tillsammans med Emil vid läggningen och ville sova för natten han med så jag gav mig ut på en spring runda idag med. Och jag klarade 3 km idag igen!! Undra när mina ben ska orka öka tempot just nu går det inte att lägga i en högre växel benen viker sig då. Otränad säger Albert, OM jag är!!

3 km


Har haft ett sjuhelsikes uppehåll med allt som har med träning att göra. Gymmade ju på bra där ett tag, plankan och squats framför tvn och någon springtur då och då. Dock har ju Albert jobbat konstant så har ju inte haft någon barnvakt och att springa med barnvagn händer inte igen förens jag kan springa typ 10 mil haha..

Meeeeeen idag gav jag mig ut jag var så sugen dock spöregnade de, men väntade en stund och vips så kom solen. För första gången i mitt liv sprang jag 3 km! Utan att stanna, utan att dö. Andningen var bara jobbig första kilometern sen fick jag håll istället haha. Men hur ska ja klara 5 km som är mitt mål till sommaren. Det är ju så tråkigt att springa och så lååångt hah de enda som är skönt är ju efteråt. 

18 maj








Gjorde iordning smörgåsar och fika och hoppade på cyklarna och tog en cykeltur till badet för lite picknick, så mysigt! (Jag älskar picknick tjatar på Albert att han ska göra överrasknings picknickar med tända ljus på kvällarna, haha). Va en jäkla backe ner till vattnet och den skulle såklart bestigas upp och ner, ner och upp. Och att gå ut på bryggan med en badtokig kille va väll inte de bästa han ville ju hoppa i, han fick plaska lite med fötterna men var inte helt nöjd med de ;) 

Pusss



Meeeeen jag vill inte vara med på kort mamma!!

17 maj

 
 
 
 
Igår kväll satt jag och Albert uppe sent in på natten och bara pratade och lyssnade på musik, så mysigt! & jag som alltid är tjejen som aldrig dricker alkohol provade ett rose jag haft hemma länge, barefoot, såå gott fick i mig halva flaskan. Och imorse vaknade vi en timme innan Emil, den ungen får guldstjärna ;)
 
Åkte ut till Ida och Johan idag, Andreas och Alvin hängde också på. VILKET JÄKLA VÄDER DET BJÖDS PÅ! Fick grillade hamburgare och korv till lunch och sen kom Johans mamma och man och hade med sig rabarberpaj, sicket kalas! Sparkade boll med Hugo, ungarna lekte i lekstugan och sooool, härlig dag!
 
 
Fortsatte sen hem till Björnes föräldrar där Björne behövde hjälp att fixa något med sin motorcykel så under tiden lekte vi i Björnes gamla lekstuga, hur kul kan det vara lixåm? haha. Åkte hem lagade mat och sen kom Snutson hit på besök, alltid lika trevligt! & ungen har varit ute hela dagen och hela kvällen och behöver väll inte säga hur lätt han somnade, som en stock.

16 maj

Duschen är såå rolig! :/

Jobbade 10-14 idag, hinner knappt komma dit innan man ska hem igen typ haha. Den här veckan har Emil inte blivit ledsen alls när jag lämnat honom, så skönt. Dock är de ju förståligt att dem blir de då man hängt ihop med dem varje dag sen dem föddes. 

Ikväll har vi haft Tilda, Andreas och Alvin här. Grillade och ungarna åt och åt och åt. Och dem höll sig vakna länge och busade och Emil slocknade direkt när dem åkte hem. Emil fick sin första fästing idag såå pyttepytte liten men så äckligt, dock gick de kanon att få bort den när han somnat som tur var! 



Godmorgon

Tänk att jag får vakna upp med den här solstrålen varje dag. 





14 maj


Varit på tornby och köpt en massa nödvändigheter. Åkte hem och provade elvispen (någon slängde den gamla i en bunke full med smet!) så vi slängde ihop en sockerkaka så han fick vispa och sen hjälpte Emil pappa klippa gräset. Bara han får vara med och hjälpa till så är han så duktig och försiktig, det är ju så dem lär sig och tycker det är kul! 



Studiedag

Min kille som inte är så liten längre 

Studiedag på Emils dagis idag, så vi får spendera hela dagen tillsammans idag också, mys! Började morgonen med att ligga och dra oss en timme till halv 9 (han hoppade i sängen, kramades, kullerbyttor, en puss, kasta kuddar osv..) Tagit bort plasten som hängt ute på altanen och alla "kryss" som varit på fönstrena, ja kan tycka det är snyggt men vi har ingen "lantlig stil" så blev mycket luftigare och snyggare utan. 



Vi är som vi är

Jag är en väldigt ärlig tjej där rätt ska va rätt, som hellre ger än och tar. Social och ett enormt behov av att "prata av mig". Jag ÄLSKAR att umgås med mina vänner. För mig finns det alltid tid och jag kan alltid ta mig tid, före som efter jobbet. Umgås med alla sina vänner tillsammans finns det något mysigare? Grillkvällar, myskvällar, filmkvällar, utekväll.. Men ibland känns det som att inget händer om man själv inte tar tag i det och ibland skulle de va kul och vara den som bara blir bjuden. 

Vissa av er tjejer anar nog inte hur mycket ni betyder för mig, hur glad och tacksam jag är att just n i finns i mitt liv. 

Min bästa fina vän Kim. Vi har kännt varandra sen vi var små små tjejer på tallholmsvägen. Tjejen med glasögon som påminde om vår Caroline, min syster. Det har gått år där vi knappt hälsat på varandra och sist var vi ifrån varandra när vi var gravida men blev vänner igen när det små var någon månad. Jag måste nästan säga att det stärkte oss. Hon är den som ALLTID finns där när som var som. Som en syster.



Före & efter


Före & efter bilder på nedervåningen, lite skillnad. Börjar mer och mer kännas som vårt hem. För var dag som går så blir det bara finare! I hallen ska Albert göra nya garderobsdörrar och sen lite list här och var sen är nedervåningen så gott som klar. På övervåningen återstår Emils rum, hoppas de blir lika fint & lekfullt som bilden i huvudet :) 

Jag är så stolt över Albert han är så duktig och han har verkligen lagt ner tid på allt. Han har "byggt" ett hus till oss. Han jobbar inga 7-16 pass och har åkt ut hit varje kväll efter jobbet och kommit hem seent, inte gjort mycket annat än att jobba! & TACK alla ni underbara familj och vänner som hjälpt oss, u n d e r b a r a ! 

13 maj


Igår jobbade jag 10-18 tiden gick jätte fort! Mamma jobbar halvdag på måndagar så vi bestämde att hon skulle hämta Emil från dagis så att han inte skulle behöva gå enda till 18.30 sin första dag (säkert inte han emot, hah). Jag och Albert kom hem nästan samtidigt och hemma var mamma och Anders, maten var färdig så var bara att sätta sig och äta, LYX! 

Idag tog jag ledigt från jobbet och dagis, fick en tid på vårdcentralen för Emils hosta som han haft i cirkus 7 veckor och så har han fått prickar, knottror på hela kroppen. Känns typ som sandpapper när man drar över kroppen, ska ju va lent som en babyrumpa! 

Bus


N a c k d e l e n med att ha kyl&frys som har handtag som lilleman kan öppna typ sissodär 10 ggr om dagen, ibland hittar man honom sittandes där inne och stängt till dörren. Han vet så väl att det är AJA BAJA och desto roligare är det ju då såklart, skitungen .. (Ett barnlås ska införskaffas)

Köket


Vi har hakat på Kimpans idé. Hon tyckte verkligen inte att vi skulle ha ett bord i köket "ett där vi bara äter frukost". Och vi kan hålla med nu, gillar när det är luftigt! Men det känns lite tomt och jag skulle såå gärna vilja ha en soffbänk, skulle passat så bra. Men nu har vi ett skåp som inte går att öppna då. Tänk om vi hade vetat att vi inte skulle ha ett köksbord då kunde man valt ett hörnskåp. Bara att tänka om, spåna idéer.. 

Vardagsrumsmatta


Emil valde matta men jag väljer färg. (Grå som man är;) 

Igår letade jag för fullt på jobbet efter en grå, vit och svart randig men fick nöja mig med den färgglada, så finns den i dem färgerna såg jag idag, glad tjej :) kommer bli tusen gånger bättre! 

11 maj

Emil föll pladask för den här mattan till vardagsrummet ;) Jag skulle vilja ha en svart och vit men den här får duga tills vi köper en ny soffa. 

Igår jobbade jag och början på vardagen började igen efter 15,5 månad som mamma ledig. Nu avslutar vi de kapitlet och börjar på ett nytt. Spännande

Idag efter jobbet tror ja vi ska sätta igång och måla Emils rum så man kan börja inreda där och att lilleman har ett eget rum att sova i. 

Fredagsmys


Fredagsmys, vi har varit ute i flera timmar efter dagis och lekt med grannbarnen och mammorna. Slängde ihop en pizza till middag (goodaste pizzadegen!) Emil åt mer än mig haha. Skulle gå och lägga Emil efter maten slutade med att Albert somnade och Emil vägra så jag och Emil har fredagsmys när det egentligen skulle va jag och min stora kärlek ;) 

9 maj

Cyklade och lämnade lilleman på dagis tar 3 min och du behöver knappt trampa, nerförsbacke woho. Åkte sen hem till min fina vän Malin som ja bor nära nu :D Där bjöds det på jordgubbar, sååå gott och så fixar hon ihop världens lyx lunch, hon kan hon. Åt så de sprutade ur öronen. 

Hämta Emil från dagis och nu är inskolningen över, som alla sa innan klarade E det där galant han är ett dagis barn. & kul för mig att lärt känna personalen, lokalerna och rutinerna det där kommer ju bli Emils andra hem, så det känns tryggt och kanon bra :)





8 maj

Hejdå 

Under tiden lilleman var på dagis åkte jag till ullstämma och frostade ur frysen, städade badrummet och ringde dit Kimpan när heltäckningsmattan skulle ut, vilket sliiiiiit!! Tejpen satt som klister mattan var tung som fan men de där fixade två tjejer. TACK FÖR HJÄLPEN! Nu är jag helt klar där och sagt hejdå, Albert ska bara dit och spika lite snabbt imorgon.

Dagis hade gått kalas bra som vanligt, åt som aldrig förr och sov alldeles för bra. Emil får sova inne i vagnen för sover han ute hostar han sönder lungorna så de är skönt att de funkar. Det är ju bara de där hejdå momentet som inte är så kul att gå ifrån en ledsen kille men de går ju över lika fort. 



Kök&hall



Idag kom Alberts mamma och pappa förbi på kvällsfika och ville kolla in huset. SÅ skönt det är att ha en spis och ugn så man äntligen kan laga riktig mat. & så kom trappstegen på plats nu ikväll (ni ska få se mer utav hallen när A gjort dörrarna dit)

7 maj

Ungen som alltid vägrat haklapp, men Missan hade den igår klart Emil kan ha den då ;)

Igår kväll somnade Emil tidigt och på nolltid, skönt! Så vi skruvade ihop hatthyllan och satte upp den och fastnade sen i soffan med ett jääkla skitspel Kimpan fick mig att ladda ner, man ska bara gångra siffror hur kul låter de? & hur lyckas man fastna haha.. 

Idag var jag bara med på dagis 20 min men så ledsen mitt hjärta blir när jag går. Men lika fort går de över som tur är. Dem hade vart på utflykt gått och lekt på den stora skolgården och skogsvandrat, Emil hade tyckt de var super kul. När jag kom och hämtade honom satt han och lekte med dem stora killarna och ville som igår inte alls följa med hem, men märks när man kommer hem att han saknat sin mamma för han är väldigt kramig och gosig ;)

Under tiden Emil var på dagis åkte jag till ullstämma och städade köket. Kimpan kom förbi och hjälpte till att dammsuga, man tackar! För det är fasan inget kul de där asså önskar man slapp men förhoppningsvis blir de färdig städat imorgon.. 





6 maj


Alla på Kimpan 

Idag var jag med en stund på dagis, när dem var ute och lekte sa jag hejdå fick en kram och gick, han blev lite ledsen. Kimpan och Melissa kom hit och timmarna gick vid 14:15 ringde dem och sa att han vaknat, 2 h sov han! Jag som trodde sovningen skulle va problem. Åkte och hämtade honom och han blev glad när han såg mig sen sprang han iväg och ville absolut inte följa med hem, ser jag som att ungen TRIVS på dagis :)

Elektriken kom hit och fixade så vi ä n t l i g e n har en fungerade spis och ugn så vi kan laga mat. Fikade lite, ungarna busade och sen fixade jag mat Kimpan fick bestämma då blev de lax, potatis och romsås. 



Måndag




Idag var Emil på sin först vårfest med sitt dagis. Picknick, klappa lammen, fåren och hönsen. Han trivdes! Sen skulle alla barnen sjunga, Emil ställer sig framför alla istället och dansar, snurrar runt och klappar händerna. Den där ungen ä l s k a r uppmärksamhet och vara i centrum. :) 

5 maj

Beställde hem påstrykningsbara namn ettiketter och klistermärken. Perfekt till dagis! :)

Igår höll vi på här hemma och fixade, Albert slängde skräp och jag åkte och storhandlade med mamma. Äntligen är kyl, frys och skafferi FULLT! 

Idag var de dags för dagis igen, vi körde som förra veckan vi gick hem efter lunch eftersom Emil inte varit där på 4 dagar. Men imorgon lämnar ja honom en stund över mat och sovningen så kommer ja när han vaknat :)

I eftermiddag/kväll är det vårfest på Emils dagis hemma hos någon som har en ladugård med massa söta små lamm och andra djur så släpar med mig Emils mormor, haha. 




Första natten

I köket ska ett runt bord in

Lite bilder från nedervåningen, mitt i kaoset. Soffan & soffbordet ska bytas ut i sinom tid ;) 

Första natten i huset. Albert och Björne flyttade allt från ullstämma till grebo igår. Allt hade gått kanon smidigt! Andreas, mamma och Johan kom hit och hjälpte till. Björne agerade sen grillmästare så goootti! Vi kom inte i säng förens sent i natta skjutsade hem björne vid 1, och jag klarade mig utan att köra på vildsvin och grävlingar, fiii, mörkrädd, djurrädd.. Men han den där björne han är så snäll han! 

Packat upp en hel drös med kartonger idag, tar ju aldrig slut.. Men värst är ju alla svarta sopsäckar och kartonger proppade med kläder, inte visste jag att vi hade sååå mycket kläder, puuuuh..



Idas babyshower







Babyshower för fina Ida idag! En kanon dag. Vi blev 10 tjejer hemma hos Idas mamma. Bullens varmkorv m. bröd till lunch, så barnsligt gott!  

Jag fick agera lekledare gissa vem som var vem som barn, gissa barnmat, gissa chokladbajset (först tyckte dem de var äckligt sen satt de och slickade upp chokladen hahaha), gissa storleken på Idas mage (där var dem schyssta och tyckte hon var lika rund som lång, haha) & så fick alla skriva på en body, har ingen bild men blev så fint och ett kul minne. 

Avslutade med tårta, cupcakes och kakor. Tilda var snäll och gjorde en SÅ FIN TÅRTA! Tusen tack. Och paketöppning, hoppas ungen gillar snuttisar ;) tack alla ni som kom och jag tror Ida blev super glad! Nu längtar vi efter bebis :)
























Vidrig hosta

Har du varit såhär liten? 

Emil har hållt sig frisk hittills riktigt bra. peppar peppar. Förutom feber för ca 5 veckor sedan och då började hans hosta (han har falsk krupp). Vi har ringt 1177 för att få tips och dem gör ingenting mot hosta de kan hålla på i flera veckor och vara riktigt långdragen. Högt läge, vatten och näsdroppar är de enda man får höra. Men nu har den blivit så vidrig, ringde BVC men vi skulle avvakta.. Han hostar sig igenom nätterna, inte mycket sömn för någon utav oss. Han tar i så man är rädd att han ska spy (vilket hänt flera ggr) eller hosta upp lungorna och man ser hur obehagligt han tycker de är. Så länge han inte har feber, blir hängig eller slutar äta så får vi vänta ut de.. Stackars liten!



2 maj


Igår hade vi sovmorgon och slappade hela förmiddagen. När mamma slutade jobbet lämnade vi av Emil där så åkte jag och Albert till grebo. Städade köket & tvättstugan och tog bort allt skyddspapper från golvet, SÅ JÄVLA SNYGGT allt blev tillsammans med golvet, nööjd!! 

Idag har vi tillbringat förmiddagen på tornby köpt grindar, köksinredning och tusen andra saker. Jag och Emil ska tvätta och packa resten utav dagen, börjar flytta imorgon!! :)

1 maj


Igår firade vi Valborg hemma hos Ida och Oskar. Bjöds på grillat m. färskpotatis, finns de något godare? Och efterrätt såklart ;) Gick och kollade på brasan och fyrverkerier, fascinerande tyckte lilleman. 

& Emil var helt tokig i lilla barton han var jätte försiktig klappade på honom och ville att den skulle pussa på honom men sen fick han för sig att bära upp den och skulle ha honom hela tiden, vet inte om han trodde de var ett litet gosedjur i lagom storlek för honom haha.. Sen somnade han och Barton nästan samtidigt på Ida, så söta :) 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus