Torsdag

så liten, så söt & vilken tjattermaja, haha
 
Idag har vi hängt här hemma framför några serier, älskar hösten, Pretty little liars, vampire diaries, American horror story och spin off serier på de. Har även varit duktig och gjort ett par burkar barnmat att fylla upp frysen med. Sen fick vi även besök utav Moa, huliganen fick någon att leka med, hoppa och klättra på haha. Shit ungen fyller snart 15 år, har känt henne sen hon var kanske 5 år, när jag träffade henne första gången. Har varit tillsammans med hennes halvbror Niklas och hennes "låtsas/plast bror" Niclas haha så kooomiskt.

31 oktober

haha, halloween för 2 år? sedan
 
Igår åkte vi hem till Ida på morgonen, Emil blev nerpussad utav Hugo och lekte med hans leksaker, så gulliga! Sen gottade vi i oss pannkakslunch och satt och pratade och pratade i soffan. Åkte hem innan E rev hela huset, jisses vilken energi ungen har, slutar aldrig att förvånas. Från att hångla upp Ida till att kasta leksaker, riva ner modem, tangentbord, kablar, dra slita oooossssvvvv, andas 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, puh.
 
Lagade raggmunk tills karln kom hem och sen myste vi med pepparkakor och glögg framför tvn, sååå mysigt, luktar juuul. Kvällen/natten blev väll inte lika kul, lilleman somnade på A i soffan, la honom i hans säng sen sov han där en timme tills han vägrade somna om, satt och buffade, vaggade, smekte kinden en evighet, tog upp han i vår säng, han kunde verkligen inte komma till ro, somna 3 min vakna, skrev, grät, somnade om osv, tog in vagnen och körde fram och tillbaka, tillbaka till hans säng, till vår säng, satt upp, 3 timmar senare somnade någon medans det jag var så trött att jag inte kunde somna, zooombie.

iphone 5c

 
När A kom hem från jobbet åkte vi och kollade på en ny mobil, vågade inte överge iphone tänk om jag skulle bli missnöjd, har ju varit nöjd med iphone och den är ju så enkel. Ville köpa en som jag redan hade men A tillät mig inte, så fick bli en 5c en grön, såå snygg! Inte lika nöjd att det var han som drog fram plånboken, "känns bra för själen" säger han?! haha what a fuck, jag avskyr när folk betalar när jag har egna pengar.. Du är världens bästa pojkvän, och man behöver inte köpa saker för att vara det ♥ (har förbjudit honom att köpa minsta lilla julklapp till mig nu!) 
 
 
 
 

min hjälte ♥

 
 
 
min hjälte, min superhjälte
den här lilla krabaten fortsätter att visa vad han går för, han är ju en jävel på att åla men nu har han börjat krypa också, han tar typ 10 steg sen slänger han sig på golvet igen, en så länge går ju det fortare. Den här gången hade pappa rätt, mamma trodde du skulle nöja dig med att åla. Stora killen!

29 oktober

 
Hade lite ont i huvudet igår, gick ut och gick en timme när jag kom hem fick jag frossa och migräään, fybubblan låg på golvet med täcke och kudde och försökte göra allt för att inte somna, huliganen var ÖVERALLT varje gång jag var tvungen att sätta mig upp och ta ner huliganen från sina hyss svartna det och jag blev livrädd varje gång ifall jag skulle svimma. Kände sen att jag klarar det inte längre så A kom hem på stört, så sköönt la mig i soffan och somnade i två timmar. Vaknade och hade bara liiite huvudvärk kvar och lite ont i kroppen, hujeda mig! 
 
Under tiden badade dem och A hade i massa skum vilket inte hade uppskattats av lilleman haha, sen åkte dem och handlade och gjorde pizza och sen fuskade vi med godis framför tv:n, det gjorde nog susen, hah. Idag mår jag prima ballerina, men ska bara ta det lugnt, men måste åka och köpa en ny mobil, går inte att ringa eller pratar man så bryts det eller så försvinner man för den tappar täckning k o n s t a n t ! Ingen lust att lägga 6000 på en ny iphone när det finns iphone 4 för typ halva, men det får jag inte för A?! haha men lite sugen på en Samsung s3, hm jag som aldrig skulle överge iphone, men är ju bara en telefonjäkel som man ringer, smsar och kollar lite internet. såå tråkiga pengar för en rik morsa.

lekstuga

 
 
Vi bor inte så stort och endå hittar ungen nya "lekplatser" varje dag. Förut har favoritgrejen varit förstärkan och soffbordet, nu är det xboxet sätta på och stänga av, ställa sig under bordet, stänga dörrar FAVORIT!, finns inget han inte lyckas ställa sig upp med, ljuslyktor, spisen, hantlar och sen går han längs väggen ååh kan inte lämna honom ens en sekund då har han lyckats med något nytt. Livrädd att han ska slå i ordentligt, ja det är väll bara början .. Men han är bra söt när han tittar på en lite busigt och man ser hur nöjd han är, haha.

28 oktober

 
Igår åkte vi till stan, bytte storlek och färg på mina vinterskor haha, köpte ett nytt tangentbord för femtioelftegången, en radio till E's rum och käkade lunch innan vi for hemåt. Skulle stanna på vägen hem och köpa lussebullar, pepparkakor och glögg men nä det fanns ju inte i Berga, säämst.. Mamma och Anders kom sen hit en stund på kvällen och pumpade ut lite energi på lilleman. & Albert satt typ hela kvällen och försökte få min mobil att fungera som den ska, installerade ios 7 som alla andra, sa innan att det kommer säkert inte funka på min, hör och häpna den ballade ur, antingen har jag ingen 3G eller så har jag ingen service, jippie.. Så bara att införskaffa sig en ny då ..
 
 
Sååhäär har lilleman somnat varje kväll de senaste dagarna, något som var helt omöjligt förut, för när han blir trött kan han inte ligga still och gör ALLT för att inte somna. Det är så mysigt och jag vet en pappa som uppskattar och älskar det där till tusen, så mycket att han till och med tar han ifrån mig för att få ha honom liggandes på sig, haha.

nio månader

ett dygn senare hade vi världens finaste, skrynkliga lilla bebis i famnen.
 
I nio månader har vi varit gravida, bekantat oss med pyret i magen, väntat och längtat efter vår son, nio låånga månader och idag har vi haft honom lika länge på utsidan som på insidan, tänk att i arton månader har vi haft den här krabaten i våra liv, häftigt! Finns ingen kärlek som är så stor och stark som den till sitt barn. En liten mini version av mig och Albert, tänk att lite sex blev till en så jäkla charmig, go och söt liten grabb, lycka! :)
 

27 oktober

 
I fredags besiktade vi bilen på morgonen och jag har aldrig blivit så glad över en besiktning, blankt papper inte ens något bra att veta, fy bubblan såå skööönt den där bilen har ju annars varit proffs på att ta sönder sig själv, så nu slipper man kasta ut massa tråkiga pengar på en biljävel! Köpte med mig lunch och åkte hem till Tilda och Alvin. E vill leka med Alvin men han blir typ rädd för honom, haha inte lätt. Smaskade i oss tårta och sen åkte vi hem till pappan i huset som för en gångs skull var hemma skapligt och fixade käk, lövbiff, klyftpotatis och bea till idol, mysigt :)
 
I lördags åkte jag hem till Izabella och fick håret klippt, om vi säger såhär "löshåret" är avklippt och kvar är snedlugg och ett jävligt tjockigt, friskt och fräscht hår. Om det är ovant? Men det behövdes.. Och försöker intala mig att hellre ett lite kortare hår som är friskt och snyggt än att ha långt hår som är långt och slitet bara för att man ska ha långt! Albert hjälpte mig att slänga i lite färg på kvällen, rödbrunt, åååh så mycket finare det blev, riktigt snyggt! Kvällen gjorde A egen gjorda kycklingspett, skivad potatis och sallad, SÅ GOTT! och såklart så mycket bättre. Mys helg :)
 
Hade namnsdag igår, Amanda, det där är säkert en skitsak för alla andra haha men Albert kom hem med ett par vinterskor jag ville ha förra vintern men var för snål, glädje blandat med att nej jag kan köpa dem själv! & inte nog med det fick jag två stickade tröjor med, ååh han är för snälll. Och mamma tittade förbi också med en namnsdagspresent också, en utelykta, tack snälla!
 
 

24 oktober

 
ååh i två nätter i rad har Emil vart föörjävlig på nätterna, han har vaknat från halv 23.30 en gång i timmen hela natten, han ställer sig upp i sängen innan han ens öppnat ögonen, så står han där skriker och skakar och somnar om när han får nappen, sen börjas de om igen en timme senare, mer död än levande. Och det här med att gå upp kl 8-9 existerar ju inte längre, 7 helst om han får bestämma, fy bubblan! 
 
Morgonen bjöd på öppna förskolan, sång och lek och sen lyssnade vi på information om alla miljarder sjukdomar som existerar och blir värr när det börjar på dagis, 6-12 ggr per år blir dem oftast sjuka?! och det är ju inte en dag lixåm, harregud.. Vägde lilleman idag också 9 månader , 9 kilo ! Ska fixa lite mat sen kommer Sara hit och förgyller vår dag, härligt :)

23 oktober

 
Idag har vi en härlig innemysdag igen, busungen är på goooshumör. Tog ett varmt skumbad medan lilleman sov sin förmiddagslur och åkte in i mr Greys värld en timme, härligt! Springer fram och tillbaka till tvättstugan också, alltid lika kul och ska straxt ta en promenad till affären och inhandla lite till kvällens middag, kött, bakadpotatis och skagen, yummie! & i helgen ska jag bannemig pröva att göra pulled pork som alla tipsar om och säger är så förbaskat gott. 8 h i ugnen?! 
 
& något annat kul då, mätte och vägde mig för någon månad sen för skojs skull och jag har nu gått ner 1,5 kg och minskat med 2-3 cm lite här och var på kroppen, kuuul! Då har jag bara gått promenader (inte ens varje dag) hopprep, plankan och benböj. Och då äter jag vanlig husmanskost frukost, lunch, mellis, middag och lite snacks, bullar och kakor när jag blir sugen, inte dragit in eller dragit ner på något. Tummen upp! :) 

blöjunge

 
 
fina du ♥

22 oktober

 
 
Kändes som jag nyss skrev 1 oktober och nu är det 22 oktober, hösten är snart över, vintern kommer och julafton om typ 2 månader. Mysigt, hoppas man hinner njuta så att den inte bara flyger förbi den också. Kanske mannen i huset visar sig hemma lite mer eller om det kommer en jäkla massa snö då syns vi till våren igen, haha fan..
 
 
Här hemma har vi mys och chill delux, mjukiskläderna är på, sett fjällbackamorden - havet ger, havet tar. Fortsätter vår mysiga stund på eftermiddagen med en sovande kille i vagnen en timme, tar upp honom och han somnar om en timme på mig, u n d e r b a r t !

21 oktober

 
Halv 10 var vi på öppna förskolan i Johannelund m. Kimpan och Melissa idag, vaknade 08.50, så blev snabba ryck haha, sång och lek och sen däckade båda ungarna. Så Kimpan fixade till våfflor som vi mumsade på, eller Tommy fick stå och grädda dem och vi åt, vilken lyx hah ;)
 
Åkte sen hem och slängde mig i soffan med en sovande unge på bröstet i en timme och kunde titta på Bron i lugn och ro och när han vaknar är han så goooo, sitter kvar länge och myser i knät och pillar och gosar in sig. Älskar dessa stunder. 
 
Louise 22 år ringde sen sin mamma och frågade om hon kunde följa med till käkkirurgen, fått en kallelse för att kolla mina två visdomständer, hinner knappt kliva in i rummet innan dem säger att dem där två ska vi ju ta ut, dem opererar vi bort, åååh hjääälp om 2 veckor börjar vi med den ena, 10 dagar med oliidlig smärta x 2?? jag kommer dö.. Hela det här kalaset skulle gå på ca 8000 kr, hööööll på att hoppa av stolen, men som tur var har jag tandläkarabonemang, GRATIS! Om jag är glad? Om jag är RÄÄÄDDD!!!??

20 oktober

 nykär, jag älskar dig 
 
I fredags blev det fika på jobbet, mamma hade köpt en frusen tårta som hon sa hade varit framme så den hade tinat, men vad jag vet tinar inte en frusen tårta i kylen, så det blev att köra den i micron, haha asså vafan? nä det där va inget vidare, tur att det fanns lite annat smått och gott också ;) På kvällen lagade karln middag, kött och sambal oelek i harmoni, en av mina favvisar, så gott! och sen hade vi mys framför idol, A gick och la sig när det var slut, så jag satt uppe själv till halv 12 och tittade på vampire diaries.
 
& igår hade Tilda födelsedagsfirande där det bjöds på tårta, chokladtårta, och jag som älskar TÅRTA och CHOKLAD. Men jisses så mäktigt det blir men tur är väll det, haha ;) Slutade med att vi var kvar sist utav alla, så grabbarna åkte och handlade och så fixade dem fetaostbiffar och klyftpotatis och sen lite onyttigheter i soffan tills lilleman gav upp så vi åkte hem och la honom och han slocknade pang boom!
 
Idag började vi morgonen med mys i sängen, jag åkte sen och handlade goooood frukost, färsk juice, bröd och massa gottigott och sen har det bara varit lugnt. Ska nog åka och införskaffa både mig och karln några nya jeans, rensade för inte såå länge sen och gav några till Tilda men nu har A typ förbjudit mig att använda ett par jeans för dem sitter för löst, visst kul att det händer något men har snart inga byxor kvar, pööhö. Ajaa sen ska vi kolla in Johans nya lägenhet och sen fira mamma :)

klätterunge

 
Nya grejen här hemma är att klättra in under bordet, bara det att vi har inte en "skiva" där som alla andra har utan "spjälor?!" så inte lika lätt men det var tydligen inget hinder för honom endå, uungee.. & idag har vi gjort stora framsteg, förut har lilleman bara gått med gåvagnen när vi hållt i honom men nu GÅR HAN HELT SJÄLV, med små stappliga steg. Såå sött så jag smälter, mammas stora kille ♥

du & jag kompis

 
finns inte ord för hur mycket jag älskar den här grabben, fast att han väääldigt ofta nu för tiden går mig på nerverna eller hoppar rättare sagt på dem. Förstår inte hur en liten skit på snart 9 månader kan ställa till med sådan oreda i mitt huvud, han är ju överallt! Han är på allt, kablar, lampor, drar och sliter, bär bort honom och på noll tid är han där igen. Han stänger in mig jämt när jag är på toa, och sätter händerna nere vid dörren så det inte går att öppna utan att jag klämmer honom, haha asså vafan? Han fastnar med huvudet under lådor, under soffan och slår i saker och dunkar i huvudet i bord, stolar och ja han är hård som sten det är inte många gånger han börjar gråta. Hur kan man vara så envis? jag har ju mitt kvar hahah. 

18 oktober

Förra sommaren, Öland, bar på vår hemlighet, E i magen.
 
Igår åkte jag och Emil hem till Sarah och Edwin, skulle egentligen gått en promenad men vädret var ju inte det roligaste, dugg regn, grått och trist så köpte med mig fika istället och så satt vi inne och myste. Går såå långt mellan gångerna man ses, Edwin har lärt sig att sitta och Emil var och pillade på allt, kröp in i bordet, i kattmaten, i hundskålen som vanligt, vet inte hur många gånger per dag man säger NEJ, aja baja, fy, usch, EMIIIIL! och endå fattar ungen ingenting, han tycker det är skit kul när man säger till honom, ja jisses ;)
 
Åkte sen hem lagade kyckling, wok och nudlar så maten stod på bordet när mannen kom hem. Jag måste ge mig själv en klapp på axeln, jag skulle va överlycklig om jag hade mig själv som flickvän. Jag har alltid maten färdig när A kommer hem från jobbet, kommer alltid på maträtter och letar efter nya. Jag städar, diskar, TVÄTTAR och allt vad man nu gör i vardagen. Och jag klagar inte, visst att man skulle uppskatta en lagad middag någon kväll med lite mer kärlek än bara köttbullar och spaghetti för det klarar jag själv på nolltid, haha. Det enda jag klagar på eller som jag känner är tråkigt är att han jobbar så mycket, så sent. Men FÖRHOPPNINGSVIS blir det bättre i vinter. aja man kan inte få allt, jag har mitt livs kärlek, mannen i mitt liv och skulle göra allt för honom, sen får allt annat va och bli lite som det blir :) 
 
Idag blir det små fix här hemma, sen åker jag till jobbet eftersom det bjuds på fika där haha och så ska ja va med när dem tar kort till annonsen, någon ville tydligen ha med Lojsan på bild, och några andra är väll inte överlyckliga att dem måste ta om korten som redan tagits, hah, va gör man inte för bossen.

17 oktober

 
Igår åkte jag och Emil hem till Kimpan, Melissa och Tommy. Bjöds på god mat, lövbiff, kroketter och bea och dem lyxade till och med till det och hade köpt sallad för min skull, HAHA på Kimpans tallrik kan man aldrig hitta något färgglatt. Ja och dem två små hulliganerna, så söta och såå ombytta roller, när E var mindre var det han som slogs, kastade saker och tog den andras leksak nu är det han som får stå ut med att någon alltid tar hans saker, drar i hans hår, slår och kastar saker på honom, haha. 
 
Och nu på morgonen har vi vart på öppna förskolan, lekt, lekt, lekt och sjungit, var någon som tvärdäckade på vägen hem, skönt. & snart blir det att träffa Sarah och lilla Edwin, jätte länge sen sist så ska bli kul :)
 
& idag är det inte vilken dag som helst, det är min fina mammas födelsedag, GRATTIS! Ska förbi jobbet imorgon och snylta födelsedagsfika och på söndag ska vi fira henne igen, haha. Det blir en helg full med godsaker ;)

16 oktober

 
Idag har vi gått en låååång promenad, så fint väder att man bara kan gå och gå och gå, härligt! Och vet ni vad som hände idag, knappt så jag tror att det är sant själv, lilleman och jag satt i soffan och busade och så gnuggar han sig i ögonen och drar i örat = trött! Så la honom på mitt bröst och han gosade in sig pillade lite i mitt ansikte, höll i min arm och så somnade han, han låg där i 1,5 h, jag dööör så mysigt, kunna sitta och sniffa honom i håret och känna hans andetag, vet inte när det där hände sist, flera månader sen. Förut somnade han ju jämt så, men att ligga still nu näää. åååh det där kan jag leva länge på, älskade unge! Och morsan somnade till en stund hon också, hihi.. 
 
Ikväll ska A på hockey med Oscar och att va hemma ensam en hel dag + kväll, nej dör ensam döden. Så ikväll blir det hem till Kimpan, Tommy och Melissa på mat och mys :)

Emils lilla krypin

 
Äntligen är Emils lilla krypin färdigt, han sover bättre, vi sover bättre och så skönt med ett "extra rum" att ställa in hans saker i. Det blev ialf hur bra som helst och jag är jätte nöjd! Så nu klarar vi oss ett tag till, tills det rätta dyker upp eller framförallt vår tur med hus kommer, haha.
 
Fick ingen bra bild på hur det såg ut innan, skulle ha tagit en bild när all skit var där inne, jisses hur fick det plats? Men nu har vi ialf rensat och slängt och sorterat och strukturerat upp allt. Hatar att ha grejer som bara ligger men som någon säger att man inte kan slänga ;)

Tisdag

 
 
 
Ida kom förbi en stund idag, tjattrade och gick en promenix, alltid mysigt med besök. Och så hamnade jag på jobbet idag också, fick skriva ut nya foton valde andra ramar än vad jag hade tänkt mig, hah. Så idag blir rummet "helt färdigt" ;)

15 oktober

 
(hatar iphone bilder men man tager vad man haver)
 
Igår åkte vi hem till Kimpan och Melissa på morgonen och gick direkt till öppna förskolan så ungarna kunde leka av sig. Gick sen en promenad och sen hem till henne och myste en stund innan jag åkte till jobbet och lämnade E till mamma, hon ville ha en Emil dag så hon åkte hem och jag satt kvar en stund och skrev ut några bilder och for sen iväg till tornby och köpte ramar och lite annat som behövdes till lillemans krypin. Hann städa en stund innan mamma kom med huliganen igen, haha. 
 
Emil sov sin första natt i sitt krypin inatt, trodde först jag skulle få springa fram och tillbaka hela natten, men han ville ha välling 05.30 och sen sov vi till 8.45, inte hääänt på evigheter, såå skönt tror han mår bra av att sova själv, så störs han inte av när vi ligger och väder och vrider oss i sängen. STORA KILLEN! såå tomt det kändes, 8,5 månader som sovkompisar...

Helgen

 Sååhäär står ungen när han ska sova och när han har vaknat, haha
 
I fredags kväll grillade vi här hemma när mannen i huset kom hem. Såå gott och smakar nästan hundra gånger godare när man inser att det där kanske va sista för i år. Sen gjorde vi väll som nästan alla andra gjorde, myste i soffan framför idol.
 
I lördags tog vi det bara lugnt tills mamma och Anders sa att dem ville titta förbi så vi körde på en pannkakslunch och fika här hemma. E visade sina nya framsteg, stå, gå längs bordet och DANSA framförallt till Pitbull/Ke$ha - Timber, haha om inte annat går den varm här hemma. 
 
Det här var första helgen vi inte hade något planerat alls över huvudtaget och sånt får mig att bli så sjukt rastlös med en blandning av att det är lite skönt. Men eftersom det går sådär med hus just nu och jag vägrar att flytta till en hyres 3/4:a så länge så bestämde vi oss för att riva ut klädkammaren och göra det bästa utav situationen och utnyttja det extra m2 man har, så sagt och gjort.
 
Söndagen gick åt till att shoppa loss på Ikea, bygg max, mattjätten, flügger och sen var vi redo. HELA VARDGSRUMMET ÄR FULLT AV SAKER, hur kunde de få plats i det lilla rummet? haha och vart det ska ta vägen sen återstår att se. Fick upp några hyllor och krokar i det andra "rummet" sen ringde vi mamma och Anders och frågade om dem kunde ta lilleman en stund, så han fick följa med dem och kolla på sommarstuga. Så vi spacklade, slipade, målade, tapetserade, la heltäckningsmatta och fick upp gardiner för att täcka dörren, satte upp hyllor och lampan innan dem hann tillbaks, sköönt och så kom Oscar och gjorde sällskap en stund :) Nu ska vi bara ta in sängen och få det lite mysigt. Men sååå bra det blev, det är lixåm bara ett litet krypin men blev verkligen bättre än vad jag hade för bild i huvudet. Nu klarar vi oss några månader till, något år.. 

11 oktober

 
Igår fick jag åka och lämna Emil på Alberts jobb för såååklart kan den där karln aldrig komma hem skapligt, haha. Så brummade med gasen i botten hem till Ida, där det var en massa tjejer och damer ;) Bjöds på massa goda baguetter och morotskaka. Var kvar längst så jag kunde tjocka i mig lite extra och så skönt att bara kunna sitta STILL och prata utan att behöva jaga den lilla. (hemma hade minsan mitt troll saknat mamma, läggningen var inte det lättaste, hihi). Tack för en trevlig kväll ♥
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, bakat negerbollar, badat och tittat på några tv program jag missat. Och grabben fortsätter visa vad han kan, nu ställer vi oss inte bara upp och står där, nej nu kan vi gå längst bordet och förflytta oss från bord till soffa. Nöjd är bara förnamnet, lille plutten! & ikväll blir det kanske årets sista grillning, GOTT :)

Torsdag

 
Torsdagen bjuder som vanligt på öppna förskolan på morgonen, sång, lek och bus. Super kul som vanligt tycker E, men han klarade inte att hålla ut lika länge idag, men till 11 ialf, (han brukar ju vanligtvis sova mellan ca halv 10-11). Många av barnen är runt året och dem är så söta när dem precis lärt sig gå, ååh jag smäller av, snart är Emil en av dem där!
 
Ska försöka få in någon lästimme om Mr Grey under dagen, något avsnitt av orange is the new black (malin tipsade, såå bra haha) & ikväll blir det en tripp till Ljungsbro för ljusparty hemma hos Ida, tredje för i år, haha. Hoppas A är hemma tills dess så jag kan få en tjejkväll utan barn, lite ensamtid. 

10 oktober

Igår kom Ida hit en stund på dagen, slingade hennes hår och försökte samtidigt underhålla lilleman, gick väll endå hyffsat haha. Men håret blev ialf BRA ;) Fick sen den första boken femtio nyanser av honom, som jag började läsa, är väll typ den enda som inte läst? haha
 
 
 
Sen kom Kimpan och Melissa hit och ungarna är verkligen överallt och ingenstans, två hulliganer. Ställer sig på varandra, drar i varandra, tar varandras saker osv osv. Och Emil är så glad och vill pussas att han typ äter upp henne, haha. Till middag lagade jag en sååå god kräftsoppa m. vitlöksbröd, yummie!
 

9 oktober

 
tänk att du har varit såhär liten, en månad gammal
 
Igår hade vi tvätt och städ dag här hemma, blir inte så mycket roligare än så ibland, haha. Albert kom hem vid 19.30 från jobbet så då mumsade vi i oss tacos och avslutade kvällen i soffan, näähää? haha.
 
Det händer grejer med vårt lille pyre heela tiden nu känns det som. 
♥ han ålar sig sen ett tag tillbaka, det går foort som fan.
♥ ställer sig i krypställning, men när han ska ta sig vidare slänger han sig på golvet och ålar iväg.
♥ han STÄLLER sig upp själv m. hjälp av soffbordet och lådor.
♥ dricker vällingen själv, inte hålla, han kan själv! haha
♥ & det där charmiga tandlösa leendet håller i sig, inga bissingar ännu ;)
 
Jag har trott att E inte kommer krypa att han kommer nöja sig med att åla, men när han nu ställer sig i krypställning har jag ändrat mig, men A tror att nu när E kan ställa sig upp själv, är stabil och stadig, så tror han att han kommer gå före han kryper.. Men han kan gott vänta med allt detta, han är livsfarlig ungen redan som det är, haha.
 
 

8 oktober

 
Igår hoppade vi på bussen och mötte upp Ida på stan, gick nog in och ut ifrån varenda affär i hela stan innan vi slog oss ner och käkade lunch, bakad potatis, typ standard haha. Ida ställde vatten glaset liiite för nära Emil medans hon gick och hämtade maten, resulterade i en stoooor pöl på hela golvet, haha. 
 
När hon skulle jobba hoppade vi på bussen igen bara att jag satte mig på fel bussjävel så var tvungen att gå ifrån lasses, skiiit också! Väl hemma svirade vi bara om och tog bilen hem till mamma, fikade och hade "barnvakt" ;), skönt att slippa springa efter lilleman hela tiden, mamma och Anders byttes om, han rev ner vinflaskor, öppnar lådor, luckor och PILLAR PÅ ALLT! 
 

Johan 20 år

 
 
 
 
 
 
Igår firade vi lillebror som fyllt 20 år, jisses vad tiden går, känns som jag själv är 18 år fortfarande, haha. Johan har precis flyttat till en mindre lägenhet, där vi tydligen inte skulle få plats så vi körde kalaset hemma hos mamma och Anders m. smörgåstårta och glass. Var kvar där tills kvällen tills vi åkte hem la lilleman och vi tittade film och smaskade majskolvar m. smör och salt, varför äter man inte det oftare, godare än goooodis, ååååh!

Simhallen

 
 
 
 
 
 
 
 
När vi vaknat, ätit frukost och Emil sovit sin morgon lur packade vi in oss i bilen och åkte till simhallen, eftersom E ä l s k a r vatten och att bada så antog vi att det skulle bli en hit. Och vem var överlycklig hela tiden, tittade på alla barnen, plaskade och skrattade konstant, härligt! Så himla kul att se den där lyckan, fina unge!

Lördagen

 
Igår åkte vi en vända till stan och köpte lite nödvändigheter till lilleman. Gick och strosade en stund tills vi inte kunde komma överens om vart vi skulle äta lunch, haha så slutade med att vi köpte med oss subway hem och slappade ett tag tills vi begav oss hem till Johan och Ida där det bjöds på tacos, GOTT! Och det här med folk som har djur, jag älskart! Hugo sysselsatte Emil hela kvällen haha, suveränt.

5 oktober

 
(när Malin tog fram kameran och blixten går på drar han på världens smile/GAP! haha)
 
Igår kväll åkte vi ut till åtvid, hem till Malin och Hampus. Sist jag var där hade dem bara gjort iordning sovrummet och Hampus påbörjade att kasta ut köket nu var vardagsrum, hall och kök klart, sååå fint. åh jag vill, jag vill också! Vi blev bjudna på mat och gottade i oss onyttigheter, tog en promenad ihopp om att lilleman skulle somna men icke, han ville vara med och se idol, haha. Tack för en mysig kväll ♥

4 oktober

 
Igår var det full rulle hela dagen, började morgonen med att gå till öppna förskolan, förra gången satt mest E och tittade på alla barnen med världens största leende, igår ålade han sig fram till några och fick visa sina muskler för dem äldre barnen för det är klart att alla ska ha samma traktor och bil fast det finns hur många som helst, haha. 
 
Gick sen hem, käkade lunch och fick E att sova ialf en halvtimme, men bättre än inget. Träffade sen Lina och fixade med partylite ljusen, blev sånt strul men nu är allt löst haha. Vi åkte sen ut till malmslätt till E's farmor och farfar, gick en promenad, busade och sen kom Albert efter jobbet och det bjöds på god mat. Och lilla E visar sig alltid från sin bästa sida, inte sovit något sen klockan 15 och håller sig vaken till 21 utan ett ljud, gnuggade sig i ögonen och visade mest att det är inte kul att sitta still för länge. Ingen skrikande gnällande unge där inte.. 

Onsdag

Den här ungen får typ ett nytt blåmärke varje dag i pannan. 
sen har vi ju ett par stycken på armar och ben.
 
Morgonpromenad en timme, check, när man kommer hem är man både svettig och frusen brr.. Hoppat hopprep 15 min, fått in snitsen nu, så känner mig inte som klumpiga stina haha, men får bara hoppa när E sover, han blir livrädd annars. Och Emil fick paket idag, en massa nya kläder. Är inte lika tradera galen längre, men istället för att köpa ett par nya jeans för 199 så får man ett helt klädpaket med allt möjligt för ca 100-300 kr med typ 30-50 plagg, hur värt? och det som är fult är ju bara att kasta. 

2 oktober

 
 
 
Tycker det är jätte svårt att veta hur man ska klä dem små nu när det är så ruggigt, på morgonen minus grader, ena dagen svin kallt nästa strålande sol. Men nu har vi ialf bunkrat upp med höst - och vinter kläder. Skaljacka, fleecejacka, fleeceoverall, 2 overaller och vinterjacka. Men kör på det säkra kortet att klär på honom mer än han kanske behöver...
 
Igår skulle vi varit med Ida men hon har gått och blivit sjuk, så åkte och hälsade på på jobbet en stund, Andreas och Alvin var tydligen lika rastlösa för dem kom också förbi en stund, haha. Åkte sen och storhandlade så nu slipper man gå och småhandla för varje måltid, älskar när kyl och frys är proppade så mycket roligare att laga mat då! 

1 oktober


 
Igår hade Emil ingen bra dag, han sov mellan halv 10-10 sen somna han inte förens klockan 21.00 på kvällen. Det var första gången på 8 månader jag kände jag orkar inte! Hade lust att sjunka ihop på golvet och slå huvudet i väggen emellan allt skrik och panik. Skickade iväg ett sms till Albert och skrev "Första gången jag känner, jag orkar inte .." Direkt när jag skickat, så ångrar jag mig att jag skrev så, vadå orkar inte? Du har klarat så mycket mer och värre saker än det här. Mamma ringer och frågar om hon ska komma, nej, hon hade sagt till A att dem kunde ta honom i natt om vi vill, nej. Kan inte bara lämna bort honom för det är lite jobbigt, det ska vara jobbigt att vara mamma ibland. Men så glad att vi har så fina familjer/vänner som ställer upp. Men som tur var när Albert kom hem så fick ungen fram några leenden, men så började det igen när han skulle sova men efter mycket om och men däckade han mitt i vällingen. puuuh
 
& jag har alltid sagt att ungen kan vänta med att krypa/åla ingen brådska, då kan han istället börja gå direkt. ASSÅ jag skrattar samtidigt som jag suckar, Emil är ÖVERALLT och INGENSTANT. Fönar håret lägger han på mattan, vips är han i sovrummet och drar ner alla kläder, lagar mat, helt plötsligt höjs volymen på tvn. Dörrar stängs, lådor öppnas, stolar dras fram och tillbaka, tidningar ligger på golvet. Albert är inne på att köpa en lekhage jag kan snart beställa hem en i express leverans. Och han är mer vild en tam, han har 3 blåmärken i pannan och flera bulor, hahah.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus