Lördag




Gick en sväng på stan m. Andreas och Alvin och käka lite lunch. Sen drog vi på bio, premiär för lilleman, pricken och fläcken. Haha skulle hellre viljat gå på Svampbob eller fåret shaun men det var den enda filmen som var från 2 år. Men Emil satt helt still och käka sina russin, han dissade popcorn. Tills de var ca 5 min kvar då satte han sig och bajsa så vi gick lite innan de var slut och bytte. Men han tyckte de var kul med bio ialf ;)

När vi kom hem gick vi spåret och sen hoppa kidsen i vattenpölarna. Lyckliga barn! 

28 februari


I torsdags blev det jobb och sen gasade jag raka vägen till Åtvid hem till Li för ljusparty m. massa tjejer och damer ;) fick massa gott att äta, lyx! & träffat Ida och Meja 4 dagar på en vecka wohoo! 😘

Igår jobbade jag till 18 en fredag, jag som alltid slutar 14 annars. Men någon var tvungen hoppa ut bilen och spy på vägen till jobbet så.. 

Fredagsmys, onyttigheter och somna i soffan👌

26 februari




I tisdags jobbade jag till 14. E och A hämtade upp mig på jobbet så åkte vi till Leos lekland och mötte upp Ida, Johan & Meja för massa bus. Åkte sen hem till dem och startade grillen. Årets första, sååå gott! Sen la vi kidsen för natten och vi satt uppe till spöktimmen och bara babblade, alltså fan va ni är bra! 

Frukost och bus innan vi åkte en sväng till dollar store och sen hem för pannkakslunch. Och juste grabbarna tog tag i att göra iordning deras gästrum. Rivit tapet, spacklat och målade nästan klart. Det går undan! Vi gjorde hemmagjord pizza och stannade till och med kvar på onsdagsmys/onyttigheter. Haha inte lätt att bli av med oss 😂. 

22 februari



En lördag med fina vänner! Började med att jobba till 15. Vid 16 möttes vi upp på prison Island för att leka av oss. Tjejerna mot killarna, Girls mot ostfrallorna haha. Ja skrattmusklerna fick jobba ialf. 

Alla åkte sen hem och svirade om för Harrys. Där det blev mat, den oxfilén 👌 massa babbel, skratt, dans och drinkar. Ramlade in hemma hos mamma vid 3 tiden. Och mår kanon idag så sköönt! Tack för en kanon dag/kväll mina vänner, kärlek till er ❤️ 

❤️

💃✌️👊

Är det inte häftigt att man är bättre än bäst än alla dessa leksaker, djur och figurer. Att man är den som är de bästa för sitt barn. Att man står högst upp på listan, att man är den dem älskar mest! För fybubblan vad jag älskar dig min son, du är mitt allt! ❤️

Onsdag




När vi vaknat till här hemma åkte vi till Leos lekland. Där finns inget "nejnej" där går vi/springer dit Emil vill. Vi åker en rutschkana 100 ggr om han så vill vi gör allt som han vill! Han är verkligen i himmelriket där bland alla rutschkanor och djur. Han hälsar, pratar och klappar på djuren. Han och djur alltså 😍 skön dag och någon tvärdäckade i bilen på vägen hem

18 februari


Igår jobbade jag och A kom med lunch tunnbrödsrulle m. potatismos & rostbiff från stångebro, mums! & sen semla på det proppmätt.. Vid 14 var det dags för utvecklingssamtal för Emil 2 år haha dem visade bilder och pratade om honom en glad kille som babblar järnet vet vad han vill och är väldigt tydlig precis som hemma med andra ord skönt! :)

På kvällen var mamma och Anders barnvakt åt Emil här hemma medans vi såg på bio, mr Grey! A tyckte den var seg, men själv tyckte jag den var f a n t a s t i s k t . b r a ! Det är ju en riktig tjejfilm. (& dem flesta som inte tycker den va något vidare har inte läst böckerna medans dem som har tyckte den var 👌) När vi kom hem låg Emil och sov och mamma och Anders åkte hem och vi bytte plats med dem i soffan och fortsatte se blå ögon (svtplay) 

16 februari

Såhär tjurig var E när vi hämtade hem honom. Han tyckte vi hade övergett honom :(

Igår började vi morgonen med frukost buffé, gosade ner oss lite i sängen igen innan vi bytte om till badkläder och satte oss i ett utebad och lekte lite i stora bassängen. Gjorde sen iordning oss för hemfärd. Kanon helg! 

Kom hem till mamma och Anders där det bjöds på lunch. När lilleman vaknade åkte vi hem och han va bra pipplig, livrädd att vi skulle åka ifrån han igen :)


Alla ❤️ Dag







Glad alla hjärtans dag på er mina fina! ❤️ Min dag var helt perfekt! Så himla bra att febern & träningsvärken bara försvann där någonstans. 

Vi köpte med oss donken hem till mamma och Anders och åt lunch där och bytte alla hjärtans dag presenter, pussade lilleman hejdå innan vi for iväg till Högby spa. Det var av mamma och Anders vi fick det i julklapp, tusen tusen tack ni är bäst!

Bytte om till badkläder i vår stuga/rum och i min väska ligger det ett stort paket jag inte lagt där i. Min alla hjärtans dag present en ny skinnjacka!! Du är för jäkla bra älskling!!! Taaaaack! ❤️ .. Selfie pinnen köpte han till sig själv (oss) i gemensam present hahaha..

Vi började med lite fika innan vi hoppade i det varma poolerna inne och ute. Asså fybubblan så skönt det är att sitta ute i ett varmt bad! Sen var det dags för lyx hamam 1 timme (inget kommer slå den gången vi var i Turkiet på hamam) men det var förjäkla bra det här med. Det behövdes! Badade lite mer innan vi gick och duschade och gjorde iordning oss och tog en snabbis in till Motala för vi bara måste ju ha godis på kvällen, åt vi något sen?! Vi var proppmätta ifrån 3 rätters skagentoast, oxfilé & efterrätt. Kom först satt kvar till sist, jag har fan inte en enda tråkig stund med dig. Du är min bästa vän, min hjärte vän! 

14 februari



E fick fåtöljen i lite tidig Alla ❤️ Dag present! 

Igår hann jag vara på jobbet en timme innan dem ringde och sa att Emil höll på att hosta ihjäl sig. Han gick några steg satte sig ner hosta så han nästan kräktes och gick lite till innan han satte sig ner. Lillavän! Men väl hemma var han helt sig själv och hosta knappt ingenting.

Jag frös som en gnu istället. Och A kom hem med färska räkor, kräftor och kungskrabba. Kungskrabba måste va något utav de godaste jag/vi ätit! Jisses så gott och priset är ju därefter.. Sen på kvällen fick ja feber jippie vi som ska iväg ihelgen på spa. Gick och la mig tidigt och nu mår jag "bra". Har fortfarande lite feber men tänker inte va hemma för det. Mår ju bra i övrigt! Och är inte ett spa perfekt att "vila upp sig på" 😄

11 februari






Ledig dag. Emil har fortfarande lite feber men är helt sig själv förutom att han inte äter något. A åkte in till tornby och vi gjorde bananpannkakor men nä det fick jag äta själv minsann. (Han som annars älskar pannkakor, raggmunk, bananpannkaka och ugnspannkaka). Sen bakade vi kärleksmums tills pappan i huset kom hem. Fikade lite och tog sen en liten sväng i backen. Får se om ungen håller sig vaken tills det är dags för natta han skippade lunchluren :/ 

10 februari



Jobbade 10-14 åkte sen direkt hem till Malin och Seth. Massa mys, bus och babbel. & lilla killen då bara växer och växer ❤️

Åkte sen hem där karln fixat middagen, lyx. Och Emil hade piggnat till han har haft feber igår och idag hoppas han mår bra imorgon. Han får världens energikickar på kvällarna springer runt som en dåre och skräms och ska bli skrämd skrattar så han storknar :)

9 februari


Igår somnade jag 02 vaknade 08. 6 h sömn, jag som behöver minst 8 för att vara människa var super pigg! Så jag hann storstäda hela huset innan jobbet, haha. Efter jobbet åkte jag och hämtade Emil hos hans farmor och farfar. Det hade gått kanon :)

Vi åkte sen hem till mamma och Anders. Busade och snyltade mat. Och dit kom även Albert på kvällen, saknade människa! Åkte sen hem och myste i soffan innan ögonen gick i kors. 

8 februari


Efter jobbet åkte jag med mamma till graven tände ett ljus på Carolines grav och skotta fram graven ur all snö. Åkte sen hem till mamma och Anders tills dem skulle ut på stan så skjutsade in dem och sen åkte jag hem till Kimpan och Tommy.

Där bjöds det på mat och sen melodifestivalen. Ja sen började vi twerka. Hahaha eller ja vi kom ialf upp med benen på väggen sen samarbetade inte kroppen haha ja dör så kul. Sen fortsatte vi med youtube och gamla låtar från 90 talet och stod och försökte lära oss danserna. 

Nu ligger jag hemma i sängen helt ensam och känner att skrattmusklerna fått jobba. Braaa kväll bästa vän och Tommy lär väll drömma mardrömmar 😂😜 och jag ska nog lyckas somna ensam och mörkrädd!

7 februari


Igår kom Malin och Seth hem. Vi körde taco fredag och efter maten la jag Emil för natten. Sen babblade vi och myste fram till klockan slog spöktimmen. En riktig tjejkväll + en liten gladskit som varvade med sova och busa! 😄

Idag lämnade jag Emil hos hans farmor och farfar. Han ska sova där tills imorgon för jag jobbar helg. & ikväll ska jag mysa med Kimpan och sen åker jag och hämtar lilleman efter jobbet. 

5 februari


Har precis lagt Emil. Och här sitter jag ensam som de senaste 6 kvällarna men inte för att A jobbar. Utan han fick för sig idag att åka till Sälen torsdag - söndag. Ja idag kom den idén.. Jag är verkligen inte den tjejen som säger nej eller hindrar eller stoppar A om de är något han vill göra.

Men kalla mig töntig om ja blev en aning irriterad eller framförallt ledsen. Vi har inte setts på ca en vecka och jag jobbar i helgen!! Lite framförhållning hade ju inte skadat. Men han fick till de ialf. Barnvakt hela helgen, så jag blev helt jäkla ensam med andra ord. 

Ja skulle va ännu mer ledsen besviken om de var så att ingen hade tid för mig som de alltid brukar va när man är ensam att alla andra är iväg. Men hela helgen är bokad!! 😄 & spelar ju ingen roll om man är arg eller besviken min kväll blir ju inte bättre för de så kul för han då!!!

Kärlek


Idag var vi på BVC för att kolla så lilleman växer som han ska. 
Och visst gör han det! 87 cm & 12,5 kg kärlek 💙

4 februari


Idag skulle hela familjen åkt till Ida, Johan & Meja men A blev utringd på jobb så jag och Emil planera en hemma dag. Men äh vi åkte dit själva. Mitt lokalsinne vet vi ju hur de är med. Glömde svänga av på motorvägen och tog mig en chansning på en annan väg. Väl näästan framme har en bil kört i diket och fick hjälp av en traktor kan ju börja med att vägen är typ bara anpassad för en bil japp där fick ja backa ca 500 m i ett vitt jäkla vinterland men jag klarade de något svettig, heja mig!!!

Vi blev bjudna på lunch, promenad och pulka och snowracer för de små. Fika och sen stannade vi kvar på middag för att sen ha en sovande kille i bilen redo för sängen hemma! 

Finns de något bättre än bästa vänner sådana man kan spendera timmar med utan att tröttna. Sådana man känner att man kan dela allt med som värmer ens hjärta. Japp jag har många sådana och ni är för jäkla bra allihopa! ❤️

3 februari



Jobbade och åkte sen och hämta Emil på dagis sen åkte vi direkt hem till Sarah, Edwin och lilla Thilda. Hallå sötfia, så galet söt!! Fika och massa bus och mys. Stannade på mat och sen åkte vi hem lilleman slockna på två röda. Tack för idag! :)

Melissa 2 år







Igår åkte jag och Emil hem till Kimpan & Melissa för 2 års kalas! Bara det att det bara var vi 4, haha ja folk va.. Men vi hade de trevligt lunch, lunchlur, tårta sen kom kims kompis med barn och så lite mer tårta och på kvällen beställde vi hem pizza. Heldag med dem bästa ❤️🎈

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus