Melissas 1 års kalas

ute på promenad m. pappa, tränar på att gå ute med skor & han är såå duktig.
 
 
 
Albert åkte ut inatt vid 2 tiden och körde snö har jag för mig, han kom hem runt halv 12, han fick sova en timme sen åkte vi på kalas, Melissas 1 års dag idag, G R A T T I S ! Fullt hus, massa paket och tårta till stora tjejen :) & Emil blev helt tokig när Missan fick sin sparkcykel/fyrhjuling, dem fick knappt montera ihop den han bara skulle ha den, haha..
 
Fuskade till det med kebab till middag, alltså jag har aldrig varit något fan utav kebab, men grindens kebab är riktigt god, har provat både kebabtallrik och kebab m. bröd, namnamnam! Då är det riktigt bra alltså, haha.. Albert ska ut och köra snö i natt igen vid 01 och jag börjar jobba vid 10 imorgon och Albert är inte klar då, såå tur man har så fina vänner som hjälper en med lilleman ♥

12 månader, 1 år

 
Har fortfarande svårt att fatta att vårt lilla pyre redan är 1 år, så mycket som har hänt på det här året. En graviditet, en längtan, mött den STÖRSTA kärleken i livet, fått följa världens finastes utveckling, från att han öppna ögonen, till första skriket, leendet, skrattet, rullade från mage till rygg, lärde sig sitta, åla, krypa och nu har han lärt sig att gå ♥
 
♥ 76 cm & 10 kg kärlek
♥ började gå en vecka innan 1 års dagen, 20 januari
 ställer sig upp själv utan stöd
♥ kan säga mamma, pappa & nej
♥ storlek 74/80 i kläder
♥ storlek 5 i blöjor

28 januari

 
 
 
 
 
Vi gav pappan sovmorgon till halv 12 idag, busade hemma och vilade oss innan det var dags att gå till BVC för 1 års kontroll och vaccination. Emil visade stolt upp att han lärt sig gå och när dem tog sprutorna gav han ifrån sig ett litet gnäll på sissodär 2 sekunder sen sa han inte ett ljud, så duktig och han var mest fascinerad över sina plåster han fick på låren, duktiga killen! Han väger nu 10 kg och är 76 cm lång. Vår bvc tant tyckte vi skulle börja med potta nu, eftersom Emil är så framåt och nyfiken så trodde hon att det skulle passa perfekt nu, alltså att börja leka med den, få honom att sätta sig där med och utan kläder och få honom att tycka att det är roligt, så blir att införskaffa en potta då, haha trodde de där var lååångt borta ;)
 
Åkte sen och STORHANDLADE, det har ekat tomt här hemma ett tag, älskar när kyl, frys och skafferi är proppade. & nu har vi precis varit ute och åkt lite pulka och Emil fick åka i en backe flera gånger haha så roligt han tyckte det var. Nu står karln och experimenterar ihop någon god mat, så hoppas han lyckas ;)

Hilton ♥

 
 
 
 
Även fast det var Emils födelsedag igår så rann det många tårar också, Hilton fick somna in, komma till himlen. Hans hjärta hade blivit så stort att det tröck mot matstrupen så han nästan inte kunde äta längre och hur mycket man än vill ha kvar sitt djur, sin vän så ska man inte låta dem lida. En sann djurvän vet när man ska ta farväl av ett djur. Men va jobbigt det är, och va jobbigt det är för mamma, men han får det bra där uppe, fina fina Hilton ♥

Emils födelsedag

 
Igår var ingen vanlig dag för det var Emils födelsedag, hurra hurra hurra! Igår förvandlades vår bebis till en 1 åring, tiden har gått så fort, nyss kröp han omkring här hemma nu är det spring i benen och stapplar sig fram så sött, plötsligt blev han så stor.. Ida och Johan kom förbi här på eftermiddagen och skämde bort ungen med ännu fler presenter, kläder och en skruvdragare, tror ni ungen blev glad eller?! slipper han ta Alberts haha. Och så vräkte vi i oss ännu mer tårta. Har slängt dem nu så nu blir det bannemig ingen mer förrän på fredag då vi ska på kalas hos Melissa ;)
 
& som jag skrev på instagram .. Jag är såå glad att vi har så fina människor runt oss som vill fira din stora dag, tack tack tusen tack för alla presenter och gratulationer, det värmer gott i hjärtat!

1 års kalas m. släkten

 
 
 
 
 
 
 
Igår fortsatte vi firandet med hela släkten, det var fullt hus! Alberts födelsedag igår så han fick massa presenter och Emil fick en massa han med bilar, traktorer, lastbilar, bollar, kläder, böcker, skor, pengar, matsett och allt vad det var, tusen tack. Från att inte ha haft någon bil till att nu kunna fylla ett helt garage, haha :) 
 
 
 
 
 
På kvällen kom Ida, Oskar och Otto hit och firade lilleman, dem vann nog presenttävlingen en brandbil han satt fastklistrad med den resten av kvällen och nu på morgonen, hihi. Vi käkade oxfilé, potatisgratäng och sallad, gottigottgott! Och avslutade kvällen med tårta såklart, proppmätta :) & Otto gillade ialf Emils fantasihus gick in där flera gången och la sig, så söt.

1 års kalas m. vänner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi haft första kalaset för Emil här hemma med "alla" vänner, ja dem som kunde komma, haha. Men det blev trevligt, Emil fick massa paket, bilar, bilar, lastbilar och bilar, haha överlycklig kille ;) Snart får pappa bygga ett garage. Vi fikade och Emil fick äta sin första tårta, inte sådär så att han vräkte i sig eller tyckte det var något speciellt, typ lika gott som ett rån, haha ;) och tåårta blev det ju över, men jag är nöjd dem blev fina! Tusen tack alla ni som kom och firade vår 1 åring! 

23 januari

 
Igår åkte vi och handlade allt till Emils kalas, både lördag och söndag blir det fullt hus här hemma för att fira VÅR 1 ÅRING! helt galet, kan fortfarande inte fatta att han har funnits hos oss i ett helt år, lika väl som det känns som att han ALLTID har funnits hos oss, älskade älskade unge.

På kvällen bjöd vi in oss själva hem till Andreas, Tilda och Alvin. A skulle hjälpa Andreas med bilen så vi passade på att få kvällssällskap och snylta mat, flygande jakob så gott hon kan hon ;) och idag blev det öppna förskolan med Alvin och Tilda och sen lämnade vi kidsen här hemma hos A så åkte vi och tränade. Resten utav dagen har vi busat med E, han går längre och längre sträckor hela tiden och tycker det är skit kul. Bakat tårtbottnar och sen har jag och E vart själva hela kvällen, A är hos Andreas dem lyckades tydligen inte så bra igår med bilen haha. Så vi har badat och myst här hemma. Han ligger och sover för natten och jag ska bara njuuuta av egentid ;)
 
 

liten blir stor

 här hade han precis lärt sig hur grillen fungerar och nu lär han sig att gå ;)
 
Idag släpptes Emils gå spärr. Han har sen flera veckor tillbaka tagit 3, 4 , 5 steg lite då och då. Men inte tyckt det vart något att ha och att gå och hålla i våra händer har inte kommit på tal, han har hellre kypit dit han ska. Igår tog han massa steg men inget mer med det. Men idag har han traskat runt här hemma hela dagen, stod i köket och gjorde mellis till honom helt plötsligt står en liten gosse bredvid mig som gått från vardagsrummet och till mig, ca 20 steg. Han går, stannar, går lite till, sätter sig ner och upp igen och traskar. Det är så skönt att när han sätter sig ner, ramlar eller snubblar ALLTID faller på rumpan. Och han tycker det är SKITKUL..ibland lite för kul så han bara slänger sig i väg, haha. Det här med att saker bara händer över en natt, det är verkligen så, åh lilla älskade unge, liten börjar bli stor

21 januari

 bildbrist.
 
Igår lämnade vi pappan hemma för ensamtid (tog tydligen på krafterna att va hemma själv med E både lördag och söndag, haha, dem som säger att det inte är jobbigt att va mamma ledig, att det inte tar på krafterna, hm.. A kommer ju aldrig va pappa ledig, iofs är han ju hemma nu typ 3 månader, men då är ju jag också hemma.) Ialf.. jag och Emil åkte hem till Kimpan och Melissa. Det första E gjorde var typ att hångla upp Melissa haha den där ungen alltså, han älskar barn, älskar alla. Men han har inte riktigt fattat att man kan inte vara lika "hårdhänt" mot någon som är lika stor som en själv som en vuxen, haha jisses. Men han hittade en bil hos dem som han körde runt med typ h e l a t i d e n, lycklig kille ;)
 
Idag står det tvättstugan på schemat, heeela dagen. Albert åkte ut i natt och körde snö och kommer väll inte hem förens i eftermiddag, kvällen.. & ikväll blir det gymmet med Tilda. Sen jag började träna har jag kört 4 ggr i veckan, vi har sagt m i n s t 2 ggr i veckan, men det känns för lite när man endå har tid och kan och framförallt tycker det är KUL! :)

20 januari

 
Igår körde jag och Tilda ett box pass, våra jympa pass har ju i jämförelse varit rena rama barnleken haha. Men det var skit kul, SKIT JOBBIGT, AP SVETTIGT. Kände några gånger att maten ville komma upp men jag klarade det. Totalt utpumpad efteråt, och idag trodde jag att jag skulle ha vidrig träningsvärk men armarna dem är tuuuuunga och kroppen är riktigt seg, skönt.. Idag ska jag och Emil hem till Kimpan och Missan och busa, var länge sen nu så ska bli kul :)

19 januari

 
Ä n t l i g e n, blev Emils fantasihus färdigt. Blev jätte mysigt där inne och det roligaste är att han kryper in där själv och sätter sig flera gånger per dag, med andra ord blev det väldigt lyckat både från vår och hans sida ;) 
 
Igår började jag jobba för första gången på snart ett år (gick hem 25 januari) så ska från och med nu börja jobba varannan helg och jag ser fram emot det. För det var riktigt kul igår, träffa folk, sälja och bara vara Louise. Så känns bra att mjukstarta så, för i April börjar jag jobb typ 80% när E börjar dagis. Åkte sen direkt hem bytte om, hämtade upp Tilda så körde vi ett gympapass. Kvällen avslutades med tacos framför en barnfilm när E somnat haha och ost och kex såklart. Idag blev det jobb igen och ikväll blir det ett boxpass med Tilda, H U R T I G T !

barnakuten

 
Eftermiddagen och kvällen blev väll inte riktigt vad jag hade tänkt mig igår ..
Ringde till sjukvårdsupplysningen igår på em för att E har haft diarré sen i förrgår och så var bajset kolsvart, googla lite och då stod det att det kan va blod i bajset?! så ringde 1177 och eftersom E inte ätit bläbär eller blodpudding eller något som kan ha färgat bajset så sa hon att det kan va blod, eller inre blödningar och sa att vi skulle åka upp till akuten.. det bara knöt sig i magen och tårarna började spruta, klarade inte ens av att avsluta samtalet, ringde Albert han skulle försöka ta sig ifrån jobbet så fort som möjligt så ringde mamma så hon fick följa med upp. (jag klarar inte sånt där själv och så svimmar jag av att bara se sjukhus typ).. Fick sitta på akuten i två timmar och vänta som tur var finns det ju barnväntrum med massa leksaker så E var nöjd. Dem tittade och undersökte honom och skickade sen vidare oss upp till barnakuten.
 
Där fick vi ett eget rum och dem tog prover och tester, och sätta på "en grej på fingret" för puls och hjärta var ju lättare sagt en gjort, fick sjunga, tjoa och tjimma, blåsa såpbubblor och tillslut gick det. Men då ska vi inte tala om att sticka i fingret, jag trodde dem bara skulle ta några droppar, nej nej här fyller vi 3 fulla rör med blod, E satt i mitt knä och det slutade med att det skvätte blod i ansiktet på mig, på hans kläder och typ överallt ååh.. Och sen till sist ett urinprov, jag trodde dem drev med oss när dem kom in men en mugg han skulle kissa i, men dem sa att vi skulle ta av han blöjan och låta han krypa runt och så fick man va beredd. Men vi tog av blöjan och man ser när E ska kissa för snoppen blir lixåm "laddad" haha tog sådär 3 minuter från att vi tog av blöjan så var muggen full, A fiskade upp varenda droppe kiss, HAHA va vi skratta och dem blev helt chockade sånt där kunde tydligen ta dygn ;)
 
Ialf.. Dem upptäckte när dem odlade på hans bajs att det var lite blod i avföringen, men alla andra tester var tipp topp så det var lite märkligt. Så idag ska vi lämna in några prover och rör med bajs och så ska dem kolla vidare. Men det känns bra, då vet vi att inget är galet och han har ju vart normal hela tiden, ingen feber, inget konstigt eller så.. Men då fick vi prova på att tillbringa en torsdag kväll uppe på barnakuten, E var nog rätt nöjd endå, försökte göra kullerbyttor i sängen, åkte rutchkana och lekte runt :) 
 
& idag började vi morgonen med öppna förskolan igen, på fredagar är det bara för pappor men vi "skolade in" Albert så han vet hur man gör och vart man ska, hihi. 

16 januari

 
 
Igår åkte vi in till staden, fick med mig hem ett par nya träningsbyxor och linne, 300 kr från h&m, värt! Sen hitta vi tyg som jag sydde ihop 5 kuddfodral lite snabbt när vi kom hem och ljusslinga till E's fantasihus, madrass och lite annat skit. Så när Albert kommer hem från att ha skottat snö i em så ska vi göra klart huset, så ikväll blir det godnatt saga där, hihi.. Nä nu ska vi till öppna förskolan, egentligen skulle A följt med men han jobbar ju och Tilda och Alvin men dem hade ingen bra natt så det blir bara jag och Emil ;)

15 januari

 
Emil somnade vid 19 igår, hann kappt lägga huvudet på kudden så slogs ögonen igen, så skönt. Meeeen Albert kom hem rund 22 tiden och då vaknade han till och han vägrade somna om, så jag gick och la mig vid 23 och grabbarna gick in i vardagsrummet och tittade på bilar 2, sen har han vaknat sådär överdrivet många gånger i natt också, nåågot på gång? aja ska inte klaga den där ungen kan man räkna på en hand nätter han vart jobbig... Nu väntar vi bara på att pappan i huset ska träna klart så ska vi möta upp honom i stan och dra en runda, sugen på nya träningskläder och madrass och tyg till E's fantasihus :)
 
Kom in på en tjejs blogg först ett inlägg om förlossningen och bebisbubbla, några dagar senare skriver hon att deras son dog när han låg och sov på pappans bröst, 2 dagar gammal.. Plötslig spädbarnsdöd. Det knyter sig i magen när man läser om det, det kan ju hända vem som helst när som helst. Finns det något värre än att förlora sitt barn? Vare sig det är i vecka 15, 30, 2 dagar, 2 månader, 5 år, 50 år gammal. Ens barn s k a överleva en själv..

Tisdag

 
 
Kollat repriser, busat, lagat mat för kvällen, sovit, handlat, åkt pulka, lekt i snön & nu dåå? haha. Emil tycker det är skit kul att åka pulka och krypa runt i snön M E N han hatar vantar, han skriker och skriker och skriker tills man tar av honom. Sen fryser han om händerna men väägrar vantar endå, A's mamma säger att sen när det är riktigt kallt då vill alla barn ha vantar, så jaa vi får väll se. Blir ju inte långa stunder ute .. 

14 januari

 plutten..
 
Igår kom Johan och Ida hit och hängde ett par timmar. Alberts kladdkaka gick hem hos alla, nybörjartur haha. När dem åkte hem började A skruva ihop Emils fantasihus och sen åkte jag och Tilda på ett gympa pass vid 20.00 trodde jag skulle jäspa mig igenom det men det hade jag inte tid med, det var jätte kul igår med dooock lite mer hjärngympa för mig då jag inte hängde med på alla övningar, känns som man gjorde en sak 10 sekunder sen helt plötsligt bytte hon och jaaa, min hjärna och kropp ska ju samarbeta, kände mig lite som en sprattelgubbe ibland..
 
Hade jätte svårt att somna igår och Albert höll på att måla och lät som han var en elefant typ och Emil bökade runt hela natten, vaknade flera gånger men somnade lika fort igen men inte lika lätt för en själv, och så gick alarmet igång 06.30 för att jag skulle gymma med mamma, den som inte tycker jag är hurtig får smisk.. Jag som är van att gå upp vid 9, men det var skönt, men skönare att gymma vid 9.30, fan kroppen sover ju typ fortfarande vid 7. Fick lov att lägga mig i sängen och vila en stund när jag kom hem, A och E sov ju fortfarande så kunde jag passa på, hahah.. Albert skottar snö hela dagen idag, så Emil och jag får hålla ställningarna själva idag :)

13 januari

 
 
Åkte och hämtade upp lillebror igår och sen åkte vi hem till mamma och Anders. Där bjöds det på raggmunk och Emil moffade typ i sig en hel själv. Åååååh vad den där ungen har börjat bladdra, jag vet ju vem det brås på. När jag var liten gick munnen i ett (& då säger alla, när du var liten? foooortfarande, haha) Tog 1,15 minuter att söva E igår när jag kom hem, suck och stön han skrek och letade efter pappa, men det var ju tur att han var där när han vakna i morse, pappagris. Albert har precis slängt ihop en kladdkaka (första gången i hans liv) för snart får vi besök utav Ida och Johan :)

minsötalillaponny..

Fina Spróti.
 
ååh det här är något jag kan sakna ihjäl mig efter.. finns det något mysigare och härligare än att rida på en sommaräng? sitta på hästryggen.. I sommar då ska jag sitta där igen på hästryggen. 

12 januari

 
 
I fredags kväll åkte vi hem till Ida och Oskar, där bjöds det på jätte god mat, pasta m. fläskfilé och efterätt, mums! Massa prat, mys och skratt. Lilleman somnade på typ 10 sekunder i deras säng efter att flängt runt och busat med Otto. Jätte mysig kväll som vanligt ♥
 
Igår började jag och Tilda morgonen med ett gympa pass, svettigt men riktigt kul. Åkte hem duschade och sen åkte vi och köpte lite brädor och sen hem till Andreas och Tilda. A skulle fixa bilen och sågade till E's fantasihus. Blev kvar där till kvälla, käkade mat och lyxade till det med efterätt igår med, hihi. Och grabbarna satt med varsin iphone som skulle byta delar så Tilda skulle få en fungerande telefon, slutade med att dem tog sönder båda?! och under tiden var ju inte deras humör och tålamod det bästa, herregud och dem klagar på oss??.. 
 
Idag ska A skotta snö så jag, Emil och Johan åker hem till mamma och Anders på mat. Jag och A börjar gå varandra på nerverna, eller vi börjar inte vi GÖR. Det är så jävla tråkigt, mitt humör kan verkligen ändras på mindre en än tiondelssekund, och det går ju fortare från glad till arg än tvärtom, hatar dålig energi och sura. Men men det är väll nyttigt det med.. 

10 januari

snart 1 år sedan, h e l t . g a l e t !
 
När vi vaknade till liv här hemma, hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på en springrunda innan frukosten, skön morgonstart. Och när A åkte till gymmet hoppade jag och Emil i ett skumbad och gosade sen in oss i en filt i soffan framför filmen Turbo, mys! & ikväll är vi bjudna hem till Ida och Oskar på mat :) härlig fredag.

Torsdag

Hämtade upp Bella så åkte vi och köpte massa hårfärg och sen hem till henne och så började hon kleta i håret. Mörkbrun botten och ljusa toppar, fick lägga i blondering två gånger sen blev jag n ö j d. Det blev faktiskt kalas bra, jag trivs såhär, liv i håret, förändring och slippa störa sig på utväxt, tusen tack Bella :) Kom hem och karln hade gjort raggmunk, sen väntade jag på ett sms ifrån tilda ifall jag skulle hoppa i träningskläder eller mjukiskläder, blev det sista, fast rätt skönt endå ;) Nu blir det grönsaker och dipp framför revenge.
 
Här hemma har vi börjat med plankan challenge. Vi är på första veckan, torsdag. Just nu går det skit bra (vi kör t.om längre än vad man ska) men jag börjar undra när vi kommer upp till typ 3 min - .. för de gör vi då inte nu, haha

9 januari

sitta på axlarna och sitta på ryggen, skiiiit kul!
 
Medans pappan i huset åkte på ärenden i stan, gick jag och Emil till öppna förskolan idag, massa nya ansikten. Emil lärde sig idag att åka rutchkana själv, klättrade upp vände sig om och åkte ner på mage, om och om och om igen! Satte honom i vagnen och de va inte många minuter han orkade hålla upp ögonen, helt slutkörd ;) 
 
 
Idag ska jag få hjälp att färga håret utav Bella, såå sugen på ombre igen, fast inte lika "skarp" ombre utan bara krama i färg i topparna och lite här och där, typ som bilden, sjukt fint! Dock är jag jäkligt rädd att det blir pannkaka då jag har rödbrunt nu och vill helst slippa bli morot, men som sagt vi prooovar..

8 januari

 
Idag åkte jag och Emil hem till Sarah och Edwin. Började med att gå ut och gå en timme i hopp om att lilleman skulle somna då han vägrade sova hemma, men det var skrik kalas, så satte mig i bilen och körde en sväng när vi kom tillbaka, men han total vägrade. Så vi gick in och busade, trodde de skulle fortsätta med skrik och gnäll men han skötte sig kanon, man blir ju dösvett och helt slut och jag som inte är van, haha. Och Sarah hade gjort såååå god choklad cheesecake, muums! Får se hur rolig kvällen blir med en unge som inte sovit en blund på hela dagen.. 

7 januari

såhär såg det ut när vi kom tillbaka, (precis innan hade de tydligen varit skrik kalas, haha)
 
 
haha stackars Alvin, E använder honom som hjälp för att ställa sig upp.
 
tjosan i trosan, idag kom Tilda hit vid halv 10 lämnade av Alvin här så A fick träna på att va tvåbarnspappa medans morsorna tränade fläsket, ja menar mucklerna. Det är så jäkla skönt att börja morgonen med ett träningspass, då har man hela dagen fri sen och man har gjort något vettigt, h ä r l i g t. Åkte sen iväg och handlade med E och åkte förbi jobbet för att skriva ut inbjudningskort och fika lite, så pappan i huset fick lite ensamtid, snäll jag är ;) 

6 januari

jag avskyr att ta kort med mobilen blir så tråkiga bilder enda gången det blir bra är utomhus. Känns som alla andra får fina bilder med sina mobiler, men jag och min samarbetar inte, jaja det blir som det blir..
 
Idag busade vi på Leos lekland m. Kimpan, Tommy och Melissa. Jag vet inte vem det var som hade roligast, A såg ut att ha roligast i bollhavet och drog med Emil upp i alla klätterställningar och åkte rutchkana efter rutchkana. Jag föredarar "badringarna" framför rutchkana m. stötar och jävla gupp, haha. Men det var nog inte sista gången A åkte dit ialf, haha och han säger att jag är som ett barn. 
 
När vi kom hem kom mamma och Anders hit på fika och pumpade ut ytterligare lite energi från lillleman, hur orkar han? han skulle kunna hålla igång dag ut och dag in utan problem. Emil följde sen med dem hem en stund och jag och Albert åkte och tränade, tänkte testa på kanonhuset men vi var bara inne och vände, det var inget att ha, för litet och för mycket folk så vi hamnade i tannefors, dock var vi ju inte ensamna där heller men mycket bättre ;) 

Söndag

Något liknande ska lille E få ha i sitt rum n ä r vi flyttar om mamman får bestämma, så mysigt. Pappan kan, pappan vill ;) Men först blir det ett litet mindre projekt. (bilder lånade från Kidsfactory)
 
Grabbarna tog med sig Björne hem efter att dem busat där hela dagen, men dem han knappt innanför dörrn så var vi på väg hem till Hägg och Tilda där det bjöds på grillkväll, gottigotti! Får än ju inte att längta ännu mer efter den där förbaskade sommaren, fybubblan så grått och trist det är ute .. Nu har vi precis lagt en ö v e r t r ö t t kille, han somnade på två röda när vi satte oss i bilen, så jag ska väll fortsätta söka inspiration till "barnrum" ;)

5 januari

 
Goddagens, här startade morgonen klockan 8 för mig och E, tidigare än vanligt men han lägger sig ju tidigare såå.. Dock verkade inte pappan i huset vant sig vid de, för han tog sovmorgon till KLOCKAN 12!! Emil och Albert åkte hem till Björne för några timmar sedan så jag har hunnit va i Mr. Greys värld, surfat runt på nätet och gett mig ut på en springtur, hurtigt!!
 
Det blev ju så tomt i lillemans lilla krypin när vi tog bort sängen, så vi hade tänkt att göra en mysig kuddhörna att sitta och läsa och mysa i, eller jag har nog tänkt det fortfarande fast min händiga karl får nog ta fram hammare och spik, hoppas det blir som jag tänkt mig och att han går med på de ;) Men han är nog glad bara han får ett litet projekt.

Lördag

mitt lilla hjärtegryn 
 
Inte nog med att man är vecko och dag blind när man är mamma ledig, men man höll ialf reda på när det var helg eftersom A var ledig på helgerna och räknade ner dagarna och det var lyx att ha honom hemma. Men nu går ju A hemma också, vi vet knappt vad det är för dag och vet inte hur många gånger bara idag vi har missat att det är helg, en lördag, haha jisses.. båda två trodde typ vi skulle ha dödat varandra vid det här laget, men vi har endast småtjaffsat några gånger per dag om typ soppåsen, vad vi ska äta, vem som ska gå upp, vem som sover för länge osv, sånt där man överlever ;) 
 
Vi tog en vända till tornby idag, jag var ute efter ett par nya mjukisbrallor, men tydligen är jag kräsen på den fronten så fick med mig hem en ny sportbh och tröja. A köpte NHL 14, karln är inte ett dugg intresserad utav hockey för fem öre och det ser ju inte allt för roligt ut.. Till middag fick det bli potatisgratäng och kycklingspett och straxt därefter la vi lilleman för natten, det tog cirkus 5 minuter från att vi gick in i sovrummet tills han somnade, om ens det, tänk om det fortsätter så .. "peppar peppar". 

4 januari

vinter utan snö, inga skridskor, ingen pulka.. 
 
Igår kväll lagade karln köttfärsfylld långfranska m. chilisås, jätte gott! Ställde sen in lillemans säng bredvid vår. Och körde kvällsrutinen, bad, pyjamas, gröt, mys och läggdags. Han satt i sin säng en stund, fick lite välling och sen ville han ligga mellan oss och sen bar vi över honom, gick kanon! Så vi myste ner oss i soffan och tittade på getaway, den kändes väääldigt lik 12 rounds, dock är den sjukt mycket bättre. 
 
& idag startade jag och Tilda morgonen med ett pass på gymmet igen, (från ingenstans igår fick jag sjuuuk träningsvärk i vänstra ljumsken) det kändes idag kan jag lova, men ska man bli fin får man lida pin. Det märks redan nu att jag behöver det här, gå ut och röra på mig, gå till gymmet. Jag sover mycket bättre, känner mig piggare och har bättre matlust. Och så är det riktigt skönt att komma hemifrån en stund och bara tänka på sig själv :) 

saknarsommaren.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rensar min sommarmapp, går igenom år efter år från 05 till 13, minnen, gamla vänner, nya vänner, gammal kärlek, ny kärlek, resor, fester, fyllor, sol, bad, skratt. Se sig själv, sina vänner växa upp, förändras.. Jag är så glad att jag har sparat så många bilder, kunna gå tillbaka, minnas, skämmas, skratta åt, de va underbara tider, det är underbara tider. 
 
 
 
 

3 januari

kameran vilar, datorn rensas, längtar efter sommarkvällar, gammal bild
 
Igår kväll mumsade vi i oss lax, potatis och romsås och efter det fick A för sig att ge sig ut och springa, sagt och gjort. Sen bänkade vi (läs: jag) oss framför Revenge, dubbelavsnitt som jag längtat! Vi gav oss även på att försöka få lilleman att sova i sin säng, i sitt rum igen, mission impossible! Så ikväll ska vi börja om från början, ta in sängen i vårt sovrum igen och få honom att gilla sin säng igen. Det får ta den tid det tar, vet ingen 15 åring som ligger imellan mamma och pappa så ..
 
Hör och häpna medans jag och E åkte och slängde alla flaskor från nyår och annat skit så åkte A och köpte sig ett gymkort och tränade, han ville inte va sämre han ;) Sen kom Emils farmor och farfar hit på fika och bus med lilleman. Och nu är det snart kväller igen, dagarna går alldeles för fort.. & jag har endast träningsvärk i "armhålan?!" känns när man bär E och klär av sig vill jag lova, annars liiite i magen, så kanske inte är så otränad trotsallt, hahaha..

2 januari

 
Igår blev det inte många knop, A låg i sängen typ H E L A . D A G E N och endå lyckades han somna igen vid läggningen med E och sov H E L A . N A T T E N.. aja det var ju lugnt och skönt ialf, vi tittade ialf på en film tillsammans familjetrippen, haha. 
 
& idag slängde jag i mig lite frukost och sen åkte jag och Tilda och tränade, jag är så otränad men så jäkla skönt det är att svettas och bli helt mör i kroppen, (ska väll inte ens tänka på vilken träningsvärk min stackars kropp kommer ha i morgon) nu får vi peppa varandra så kommer det där bli skit bra! Jag har mätt mig igen så nu hoppas jag på lite resultat om en månad så man blir ännu mer peppad ;D 

1 januari

 
carola fläkten, hahah...
 
Lilleman somnade halv 2 inatt, förstår inte hur han orkar, men han älskar folk och vill inte missa en minut. Vi kom i säng runt halv 4-4 och jag blev väckt av en super pigg E halv 10, kunde sovit liite längre, men icke. Så vi gick upp åt frukost med mamma och Anders och städade iordning allt. E älskar damsugaren så han var överlycklig. A låg i sängen tills vi åkte hem och tog med sig E in i sovrummet igen och somnade om. Han mår inte bra, och det är inte ett dugg synd om honom, att dem aldrig lär sig, klarar man inte av att blanda öl, whiskey, vin, champagne så lååååt bli! Så det har varit en lugn och skön första dag på 2014 för mig, säkert för många andra också men jag tampas inte med någon huvudvärk inte ;)

Gott Nytt År

 
Igår firade vi in det nya året på bästa sätt, alla fina vänner samlade, god mat, onyttigheter, mys, paketspelet, raketer, blåstest, pussar och champagne. Ungarna höll sig vakna till tolv slaget och hängde med ut och kollade på raketerna. Tack för en bästa sista dag på 2013 ♥
 
.. tänk att förra året var jag gravid i 8 månaden och vi väntade så på E, idag är han 11 månader. Det här året har bjudit på så många första gången, första gången E log, satt, kröp, skrattade, stod, va på öland, såg raketer, åkte grävmaskin.. bästa året än så länge. Nästa år om vi firar allihopa igen så är det inte bara två ungar, utan en liten bebis som nu ligger och gror i magen och vi hoppas på att fira med MINST 3 barn nästa år, s å  h ä r l i g t : )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NYÅRSPUSSEN ♥ 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus