Symaskinen


Ledig dag. & planerarna blev ändrade så jag och Emil kollade lejonkungen sen skulle jag städa men kom bara till en låda sen var tyger och symaskinen utdragen över hela vardagsrummet. Haha. Sydde en mössa för första gången, den första blev för liten, den andra för stor och den tredje "bra". Sen när Emil sov fick de bli ett par byxor som matchade. Haha så de kan gå. 

För att inte vara något vidare på att sy blev de faktiskt riktigt bra. Man kollar ju aldrig sömmarna noga så klapp på axeln. 


29 april

I brist på bilder.. Hah

Igår fick jag ett samtal där karln sa "du kommer nog bli glad nu". Jag kommer hem tidigt ikväll! asså woohoo inte kl 18 som han sa men han kom innan 20 ialf! 😊

Så jag och Emil lyxade till det med lövbiff i vitlök&örter m. potatis i ugn. Dock fick vi ju äta innan pappan i huset men han kom ialf hem! Så mysigt att ha någon som håller om en när man sover och pussar en godnatt. 

Jag och Albert pratade om det här i helgen. Det är ju väldigt ensamt på vardagarna utan honom. Men fasan va de stärker vårt förhållande. Inte att vi haft det dåligt eller så. Men man tar ju lätt varandra förgivet. Vi har typ blivit nykära igen ni vet när man får massa gulliga sms, kramar och pussar varandra lite extra mycket och bara njuter av tiden man får tillsammans på helgen. Det är då fasan bra att sakna varandra lite! Jag skulle ju mer än gärna ha honom hemma varje kväll men nu är det ju såhär och det funkar ju kanon. 

27 april



Igår hade vi vårstädning på gården. Kokt korv till lunch och när det var klart åkte vi och slängde all skit i carporten och beställde utemöbler till framsidan. 

Idag hämtade mamma Emil på dagis och jag åkte och storhandlade efter jobbet så nu är kyl och frys proppfullt! 

Lördag




Idag har vi hängt på tornby. Vi har varit på biljakt. Hyundai ix35 eller Nissan qashqai. Jag är impulsiv och velig men karln jag lever med är velig så det står härliga till. Jösses vad den karln kan ändra sig på mindre än en sekund. Om Emil kan svänga med saker och ting fasan inget emot A. Haha Jisses! Den som lever får se..,.

Shoppade lite och sen fick vi besök här hemma utav Alvin och Andreas. Kidsen leker så bra ihop nu, sköter sig själva största tiden! Så kul. Tjockade pizza till middag och nu slappar vi soffan :)

25 april


Ä l s k a r fredagar! Bästa dagen på hela veckan. Man får slänga sig i famnen på sitt stora hjärta. Pussas, kramas och sitta sådär löjligt nära varandra hand i hand. Bus och lek ute och grillat till middag, mums! La Emil för natten och sen kollade vi igen serier vi missat tills någon somnade på mig ;) 

Motorcykel



Den här mallgrodan är sådär löjligt nöjd över sin motorcykel han fick av grannpojkarna som växt ifrån sina leksaker. En motorcykel, traktor och skottkärra norpa han åt sig. Han tyckte inte de räckte med allt annat som tar upp vår carport ;) körde ett varv i skogen och hade helst velat sova med den. 

23 april


Svårt med bild men såg värre ut i verkligheten :/

Idag ringde dagis vid 11 och berättade att Emil gått runt i ett par för stora skor och snubblade och slog huvudet i en skoknekt och fått gigantiska bulor. Och att de enda han ville göra var att gå och lägga sig i vagnen..

Snacka om otur. Men jag ringde 1177 och dem sa att de inte var någon fara så länge han inte börjar kräkas. Så jag drog med honom till jobbet han sov en stund sen vaknade han och var sig själv. Sprallig och glad! Så skönt!

Onsdag




Igår åkte vi till tornby efter jobbet. Köpte lite sommarkläder till Emil, nya handdukar, bilar till hans bilbana och lite annat nödvändigt! Åkte sen hem till mamma och Anders där Emil och Anders byggde bilbana och jag fick laga mat ;) sen sovde vi över där, mys!

Idag frågade Emils idol Emil om vi skulle följa med till busfabriken så så fick det bli. Och ett stopp på donken överlyckliga killar :) sen har vi vart ute klippt hela dagen. Har typ solsting haha. En granne red hit med sin häst och lyckan när Emil fick hoppa upp och rida. Så nöjd! 😄 Sen hade vi turen att bli inbjudna på mat hos grannen med så slapp man laga mat, tack och bock!

21 april



Igår åkte mamma och hämtade Emil så lekte dem där hemma. Fick sen ett samtal från grannen om att han var tvungen åka upp till akuten med ena barnet och hade ingen möjlighet att hämta deras Emil på dagis. Klart man ställer upp! Så hämtade upp han efter jobbet, vi köpte med oss pizza och åkte hem till min mamma och käkade. Min Emil blev såå glad när Emil kom :) lekte en stund där och åkte sen hem och fortsatte leka och kolla film tills Emils mamma hämtade honom. Och när Emil vaknade imorse trodde han att Emil var kvar haha.

Slutade tidigt idag så ska snart åka till tornby med E och shoppa nödvändigheter. Sen stannar vi hos mamma och sover över där. Ledig imorgon så ska jag och E hitta på något kul :) kan ju hoppas karln kommer hem någon dag den här veckan. Hoppas kan man ju alltid ..

Helgen



Ja i helgen har vi inte haft något planerat. Jobbat och bara chillat. Någon somnade i lördags samtidigt med Emil kul kille! Men skönt att haft karln hemma ❤️

18 april



Hörrni det är inte så svårt att hitta en ny bil att tycka om. Jag har sen några år tillbaka haft Hyundai ix35 som en "jag vill ha bil". Det sitter fortfarande i. Måste bara va vit & automat, så är jag nöjd ;) Ja vem vet kanske kanske..

Ja igår kom ä n t l i g e n pappan i huset hem. Jag jobbade till 18 kom hem till fredagsblommor (något han sagt han ska köpa varje fredag;) och uppdukat med tacos. Mys! Saknat ihjäl mig efter den där karln ❤️

16 april

Underbara du

Nu sitter man här igen i soffan framför tvn. Har hunnit laga mat, äta, mysa med E, träna och lagt Emil för natten. Tiden går så jäkla fort, försöker få Emil till sängs vid halv 8 på kvällarna men när ja slutar 18 är hemma vid 18.30 laga mat och äta så säger de bara swish, men till kl 20 ialf..

Nu har vi sovit ensamma här hemma i 3 nätter snart. Vi har inte sett skymten av pappan i huset sen i söndags. Ååh vad vi saknar honom! Vad hade jag gjort om vi inte hade haft Emil?! Fybubblan så ensamt det hade vart. Visst skulle de vart lättare att dra iväg på kvällarna efter jobbet till vänner men dem har ju med familjer. (Märks att jag varit van att ha A hemma i några månader nu va, inte fått sakna varandra så mycket men det kääänns nu ska ja säga)



15 april


Igår inveg A husvagnen så han kom inte hem. Usch så dåligt jag sov. Inte för att jag märker av när han kommer hem på nätterna eller går upp på morgonen men bara att veta att man sover ensam. Eller ja jag har ju Emil men jaa ;)

Ekorrhjulet fortsätter, sova, jobba, laga mat, äta, fixa, slappa, sova. Mamma är i Italien så jobbar till 18 hela veckan. Och jisses vad jag saknar mitt stora hjärta och inte tala om vad Emil saknar sin pappa men snart är det fredag. ❤️

Citroën cactus



Jag har kärat ner mig i en BIL! Den är sådär jäkla fulsnygg att den passar mig perfekt! min marabou bil.. Nej just de den kommer inte bli min för den kan inte dra vår husvagn. Asså fy vad ledsen jag blir.

Nu ska jag försöka hitta någon annan. Jag som inte är "bil intresserad" den ska bara rulla från a till b. Men den där fastnade hos mig. Kan inte släppa den lixåm. Jag vill inte ha något som ser ut som de vi har då behöver man ju inte ens byta bil?! 

14 april



Ja ni.. Emils rum ja blir tokig. Hade lixåm bestämt mig för en djurtapet och har väll inte helt raderat tanken men väggen har ju mongolidmått "snedvägg" så ja bilden blir beskärd jätte fult.. Hm självklart googlar man och hamnar i olika tankebanor. Beslutsångest!

Jaja jobbade till 14 sen var det drop-in fika på Emils dagis. Stannade och fikade och lekte lite innan vi begav oss hemåt. Lekt med bilar, tagit ett bad och lagat mat. Nu sitter vi kollar film innan de är dags för sängen för lilleman och jag kanske ska träna lite istället för att va soffpotatis .. 

13 april




Ledig dag idag. Myste hemma bakade chokladbollar och kollade film innan de var dags att bege sig till sjukhuset allergicentrum för en uppföljning. Inte nog med att de va kaos att hitta parkering och skyndade oss som tusan för att komma i tid så har dem flyttat?! Asså fiiifan och så går de inte att ringa dem.

Men vi sprang tillbaka till bilen och kom 20 minuter sena, svettigt! Stod 3 st och väntade på oss.. Fick en högre dos kortison och stämpeln förskylningsastma. Kommer troligtvis växa bort men vi kör med inhalatorn och de fungerar ju! :)

Sen har vi haft Kimpan och Missan här. Pannkaksmiddag, bil lek och så lite dans på de! Gullungar! :)

12 april


Idag har jag och Emil hängt hos Malin & Seth. Emil frossade bland seths alla leksaker. Blev bjudna på lunch av Hampe, gick inte att säga nej till potatismos ;) 

Sen har vi hängt ute, tvättat och lagade kassler m. ananas och ris till middag. Nu ligger ungen och sover och jag skulle kunnat somna jag med. A har tillbringat hela helgen i husvagnen så nu äntligen är den snart klar.

På ett sätt blir jag ledsen för helgen är enda gången vi ses. Jag längtar till helg för att få tillbringa den med honom. Men helg för honom innebär också att va med mig och Emil men även enda gången han kan fixa med huset, bilen, få slappa, umgås med någon eller vad som. Thats life! 

Tapet Emil




Jag har möblerat om i Emils rum och vill nu tapetsera en vägg. Trodde häromdagen att jag hade bestämt mig men sen hittar man något mer och sen blir man velig. Haha

Emil älskar djur och bilar. Och jag tycker dem 2 med djur skulle lyfta rummet de ger glädje och färg. Men sen känner jag något för den andra också haha. Hmmm.... Inte svårare än att tapetsera om men att man inte bara kan bestämma sig.. Hjääälp

Tuudiluu




Halli hallå! Dagarna rullar på. A har verkligen kommit igång med sitt jobb igen. Vilket betyder att vi inte ses överhuvudtaget på vardagarna. Det märks att det tar hårt på Emil den ungen saknar då sin pappa, inte konstigt då han varit hemma med honom i över 3 månader och nu bara ses på helgen.

Ja men här hemma i veckan har vi haft frisörkväll med vår pärla Li! Vi har hängt ute i västerlösa, Emil har busat med Alvin & igår kom björne och hans tjej förbi en stund. 

Den här helgen behövdes vilket väder!! vi var på shoppingturne igår. (Krossade min skärm häromdagen så lämnade in den skönt att kunna se vad som står på den nu 😁) A har typ bott i husvagnen de var visst fukt i den men ja byggare Bob han kan han. De enda han inte kan är att fixa mer tid, fler timmar på dygnet. 

Husvagn


Idag efter jobbet åkte vi till A's jobbar kompis i borensberg och tittade på deras husvagn dem skulle sälja. Blev kvar där i flera timmar. Dem hade två äldre tjejer och en kille som är ett halvår yngre än Emil. Så Emil va kalas nöjd. Dem lekte, härjade och hade skit kul. Och efter ett par timmar kom vi därifrån med en husvagn. 

Så nu slipper A åka hem när de blir sena jobb kvällar och vi får husvagnssemester 😄

Lördagen


Hur orkar kidsen?! Igår var Emils kusin Benjamin och hälsade på och dem hade lekt konstant. Varsin cykel och dem hade kört hela spåret. Imponerad!

På kvällen kom våra grannar över på tacos. Emil var överlycklig över att ha sin idol Emil, Rasmus och julia att busa med en hel kväll. Det var inte en lugn stund och glädjen i Emils ögon, obetalbar! Dem där två är som bill&bull helan&halvan. I ett år har dem kännt varandra nu och dem fann varandra från första dagen. Vår Emil tjatar om "memil" från de att han vaknar till han ska sova, haha. 

4 april



Igår grillade vi hemma hos mamma. Albert somnade på soffan och Emil körde runt med sin morbror. Alla fick påskgodis i sina ägg medans Emil fick duplo och en militärbil?! Överlycklig för de! :) 

Japp jag är stolt över oss att vi inte gett Emil godis. Om vi äter godis får han alltid något annat alternativ som lite russin, popcorn, chips, salta pinnar eller frukt. Han har inte ens fått slicka på en klubba eller ens en liten tablettask. 

Alla är vi och gör olika. Det är de enda vi känner att vi vill försöka hålla på så länge som de bara går. Däremot läsk får ungen på helgen, det är helt omöjligt om vi har folk hemma eller är bortbjudna. De går inte att luras med saft eller mjölk han vet vad de är och bara ska ha 🙈 

3 april




Igår var de påskfest på dagis. Gick bra att sminka Emil tills han fick för sig "jag kan själv". Smetade ut mitt och försökte själv. Hihi sötprutt! (Som vanligt får man inte ta kort på ungen så blir ju halvdant ;)

Helt chockad ringde A till jobbet vid 14 och sa att han slutade. Herrejösses lär väll aldrig hända igen. Men mamma vill ha Emil så hon åkte och hämtade han från dagis och när jag slutade hämtade ja honom och kom hem till karln som stod och grillade, mums!


Idag ska vi hem till mamma efter jobbet och mysa med grillat igen, vi skippar allt som har med påskmat och göra ;) Men påskägg ska jag allt ha och ge! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus