30 oktober


Nu ska väll endå hela Emils höst och vintergarderob vara fulländad. Var bara ett par fodrade gummistövlar som saknades och dem fick g o d k ä n t ! 

Jobb jobb jobb, mat, mys och bus med lilleman innan läggdags, tränat och har nu intagit soffposition för kvällen!

29 oktober






Idag har vi haft mys dag med Malin, Seth, Ida och Meja ❤️ Emil är nog lite små kär i Meja. Suttit och klappat, kramat och pussat på henne nästintill hela tiden. Pizzalunch, "marängswish" mellis och massa prat och mys. 

& så blev jag medlem på svenskaspel så nu jäklar ska ja vinna eurojackpot (heter de så?! Haha) vi har ialf en deal om någon av oss vinner i framtiden. Känns tryggt haha.. 

Ledig dag







Onsdag, vår lediga dag. I väntan på att Malin, Seth, Ida och Meja skulle komma så lekte vi ute. Just nu är de ju bobbycar som gäller för hela slanten. Men han hoppade mellan gunga, rutschkana och sandlådan innan dem äntligen kom. Överlycklig unge :)

Snapchat



Hahah.. Asså jag som alltid är sist och emot allt blir sen "beroende". Jag vägrade Facebook i början minns att när jag gick i 1:an gjorde Beata en åt mig flera år senare än alla andra.. Instagram nä vad är de för skit, sen blev de än och haft i flera år och nu snapchat vad fan är de för skit, skicka bilder för att se några sekunder jag kan väll skicka ett mms om ja vill något. Hahahaha jo men visst här skickas de på allt flera ggr om dagen. Malin och Hampus fel... 😜😁

ö.våning / hall



Nu ikväll satte vi upp tv och "tvbänk" i hallen på övervåningen. (Saknas bara bord/fotpall och en lampa) Hallen är ganska stor så kändes bra att utnyttja den! Blir perfekt när jag och Albert inte kan samsas om tv kanalerna/filmerna. Eller när Emil vaknar tidigare på morgonen ;) eller som Albert tycker hans tvspelshörna... 

25 oktober



Igår efter jobbet gick jag och Emil hem till Sarah & Millan på fika och prismärkte kläder som vi sen åkte och lämnade in till lilla ullared i grebo (några säljer kläder åt en och finns massssa kläder man kan fynda som andra lämnat in)

Åkte sen hem till Kimpan där hon dukat upp med chips, dipp, godis och läsk. Perfekt fredag kväll med sin bästa vän, babbel babbel hela kvällen ❤️

Idag har de varit jobb, fyndat lite på lilla ullared sen åkte vi till tornby och handlade typ allt annat än de vi skulle haha.. Och nu står min karl och lagar mat, kött och potatisgratäng 👌

Busunge






Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar denna unge. Min alldeles egna busunge, du är så rolig, skrattar åt dig, skrattar med dig! ❤️

22 oktober

Min lilla pussgurka 😚

Idag är vår dag här igen, dagarna bara rusar ju fram, rätt skönt endå då jag inte är något fan av de här blöta gråa vädret. 

Vi ska till tornby köpa hem lite nödvändigheter. Vill få iordning på vårt sista rum och hallen på övervåningen, sen så :)


21 oktober



Emil har i cirkus 2 veckor vaknat PRICK 7 varje morgon inte en minut senare. Han brukar ialf sova längre om han vart vaken längre än 19.30 som är hans läggningstid. Men icke helg och vardag har börjat klockan 7 numera. Men idag fick ja väcka godingen vid 9 för att hinna till dagis. Va en väldigt tyst morgon där jag hann träna, duscha, fixa iordning mig i och ur diskmaskin, vika tvätt och köra en maskin. Älskade vän, finns de något finare.. 

20 oktober


I lördags jobbade jag, på kvällen åkte vi hem till mamma och firade henne med tacos (taco helg!!) marängswish och gottigotti! 

De som gäller nu är rita rita rita. Och jag eller Albert eller båda måste också ha en penna i handen hela tiden och gärna måla något som han kan måla över. Haha. 

18 oktober






Igår kom våra fina vänner + bebisarna hit på fredagsmys. Tacos, cheesecake och gottigotti :) Emil tog hand om dem små klappade på dem, busade med meja och ville bra gärna ta henne i handen och gå iväg och leka med henne ;), han var lite avis på att dem var så små så han la sig tillslut i mejas liggdel, haha. Taaack för igår 😘

17 oktober




Idag är det min fina mammas födelsedag! Grattis grattis grattis! Så på jobbet blev det tårta, glass och lite sång :)

Ikväll blir det fredagsmys här hemma med Malin, Hampus, Seth, Johan, Ida & Meja! 

16 oktober



Igår kom Li hit vid 15 och började trolla med mitt hår. Färgade först utväxten och sen massssvisssss med folieslingor. Och sen toppade håret. OM det blev bra?! Jag är sååå nöjd. Och de är inte ofta den här damen blir nöjd med sitt hår. Tusen tusen tack! Svårt att få de rättvist på bild men så snyggt! 

Mamma och Anders kom hit med, och mamma klippte sig också och sen käkade vi kyckling burgare och tittade bonde. Emil slocknade vid 22 i soffan, helt färdig :)


14 oktober



Efter jobb och dagis åkte jag och Emil och handlade och när vi endå var i Åtvid åkte vi och hälsade på Malin & Seth. Lilla mini killen så söt man kan va ❤️ Bästa av allt, ses vi snart igen! 

13 oktober

Sådär lagom snygga!

Jaa just nu har vi ju haft extra öppet på helgerna på jobbet så känns som man inte gör så mycket mer än vaknar, jobbar, lagar mat, slänger sig på soffan och sover, vaknar, jobbar .. Ekorrhjulet! 

Men ä n t l i g e n har jag fått tillbaka lite inspiration för matlagningen igen. De är inte sådär ap tråkigt att hitta på nya recept och laga mat. De kommer verkligen och går de där. Kanske för man lagar goda maträtter mitt i veckan och inte bara på helgen. Senaste dagarna har vi smaskat, fläskfile, hasselbackspotatis & champinjonsås, räkor m. gräddig pestopasta, pasta carbonara, flygande Jakob, bakadpotatis & Skagen, tacopaj. & nu ska jag leta nya recept :)

Ljuva livet

Jag är stolt över att jag är ärlig att jag vågar säga vad jag tycker och känner och kan stå för de! Jag är ingen som behöver krydda på sanningen för att mitt liv ska se bättre ut. Att livet är rosa fluffiga moln hela tiden.. 

Förstår mig inte på de där när man vet om verkligheten men folk ska "ljuga ihop ljuva livet" på nätet. När de egentligen är tvärtom för stunden.. Antingen håller man sig till sanningen eller säger inget alls?! Eller bäst av allt lägger mer energi på att få de där ljuva livet.. 

11 oktober



Igår var vi ute och lekte efter jobb&dagis tills A kom hem. Då slängde vi upp vår gamla soffa på släpet som stått i vårt vardagsrum alldeles för länge och åkte hem till min lillebror och släppte av den. 

Åkte sen och tjockade i oss mat på Max och sen hem till sebbe, Nettan och Filip. Emil var i himmelriket bland alla bilar, robotar och tusen andra saker. Slutade med att vi fick med oss en hel låda med leksaker. Tacktack! Nu är de jobb hela helgen .. 

1 år & 8 månader


Emil är nu 1 år och 8 månader. Snart fyller han 2 år. Jag kommer aldrig sluta säga att tiden går fort, för fytusan va den flyger fram.  & vad det händer saker med den här lilla killen!

Han babblar konstant, från morgon till kväll, munnen går i ett. Och de ploppar upp nya ord, och framför allt meningar! Och han har blivit en härmapa! Han gör allt som vi gör, kliar jag mig någonstans kliar han sig där med, skrattar jag, skrattar han, pussar jag Albert ska han pussa han med, ja listan går att göra lång. Och som i helgen var de en tant som pratade med honom och började hosta då satt han och fejkhosta tills hon gick. Hahaha... 

8 oktober






Dagarna går sååfort.. I måndags hämtade mormor Emil på dagis och åkte hem till dem. När jag och Albert slutade jobbet så åkte vi dit åt mat och sen storhandlade i lugn och ro, sköönt :)

Igår efter jobb och dagis mumsade vi fruktsallad, tränade och lagade pesto pasta m. räkor tills A kom hem. Sen fuskade vi med godis framför big brother 😁

Idag är vår lediga dag. Tränade på morgonen, såå sköönt att kunna köra när man vill! Gick ut och gick spåret, Emil älskar skogen 😄 nu sover han gott i vagnen, min lilla rumpnisse. 

Mejas dop













Idag var det Mejas tur att bli döpt. Emil skötte sig galant i kyrkan satt helt stilla. Och lilltjejen var ju så sööt. Sen var det dags för mat, tårta och paketöppning. & Albert fick sig en överraskning av Meja en fin spya på sig ;) Och Emil härjade runt med alla andra kidsen och är helt slut nu. Tack för att vi fick komma! 💕👶


90 års kalas




Igår var vi ute och åt på Ming m. min familj för att fira min lillebror som fyllt 21 år. Alla gick därifrån mätta med alldeles för mycket mat och dessert i magen. Men de får vänta ett tag till tills vi drar med E på restaurang igen. Är glad att de fanns ett akvarium där ;) han satt ialf stilla en halvtimme mycket mer kan man ju inte begära men vi håller oss till snabbmats restauranger ett tag till när han är med ;)

Idag har vi spenderat dagen uppe i huvudstaden. Varit på 90 års kalas. Emils gammelfarfar fyllde år. Massa folk, mängder med mat och alldeles för mycket tårta i magen är vi nu på väg hemåt för att ladda upp för morgon dagen med ännu mer festligheter :)

Kladdig


Igår satt Emil i mitt knä och åt en clementin. Och den här ungen avskyr att vara kladdig om händerna. Så då säger jag du får säga till pappa att du är kladdig. Då säger han som ingenting "jag är kladdig" och tydligt också!! Haha man blir så chockad när han klämmer ut vissa ord och meningar. Han är ju vääldigt babblig med sitt språk men snart vänder de väll bara, han sitter och laddar upp sitt ordförråd innan vi börjar snacka samma språk 😉

2 oktober


Jobbade 10-18 hem laga mat och sen fick Albert för sig att vi skulle åka och handla lite så vi stannade till och hälsade på Malin och Hampus och för att säga hej till Seth! Åh ja smälter, hur söööt får man va?! Så himla himla liten, ett halv kilo mindre än Emil när han föddes och ja tyckte han var mini. Åh så mysigt! 😍

1 oktober







Onsdag min lediga dag. Och en dag med Emil och mamma mys. Vi åkte till busfabriken när det öppnade och hade det helt för oss själva framtill typ 12. Super mysigt och så kul, finns det något bättre än att se sitt barn så lycklig och sprallig!? Vi käkade lunch där sen somnade någon i bilen, så jag kunde shoppa i lugn och ro och sen svängde vi förbi jobbet och bjöd på fika. Efter de åkte vi hem till saga och Ella och busade med deras 2 nya kattungar dem köpt. Kanon dag! Älskar att spendera mina dagar med mitt lilla hjärta ❤️

Före, efter, nu


Jag tycker kroppen är så häftig så fantastisk och cool. Jag har burit ett barn en liten knodd på 3310 g i min mage, en spermie från A och ett ägg ifrån mig gjorde våran Emil och han tillverkades i MIN mage! Magen blev en stor rund boll och skinnet sträckte ut sig till max, efteråt har jag ca 1 cm "lång" bristning under naveln kvar. Kroppen har gått tillbaks helt och hållet och mer därtill, jag ligger under min startvikt och kärlekshandtagen har minskat. & jag har inte bantat, tagit till några metoder mer än att jag promenerade med barnvagnen och gymmade. Jag äter mer onyttigt än någonsin men önskar jag skulle kunna trolla bort de där sötsuget. 🙈 hejja kroppen den är fantastisk! Undra om kroppen klarar av en andra graviditet lika bra i framtiden..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus