30 mars

 
 
Igår jobbade jag 10-15 med bossen, dagen gick skit fort. Albert och Emil hämtade upp mig efter jobbet så åkte vi ut till grebo A skulle bara spackla lite och så tittade Björne och hans mamma och pappa förbi. Hängde sen med dem hem (dem bor bara några hundra meter ifrån oss) kollade in Björnes nya motorcykel och blev bjudna på kvällsfika :)
 
När vi åkte hem började jag känna mig hel skum i kroppen, yrsel och huvudet hängde inte alls med, när vi stannade och handlade kände jag att snart ligger jag på golvet vilken sekund som helst. Kom hem fick världens feberfrossa och ont i hela kroppen, ja men lagom tills E är frisk åker jag på skiten fyfan vilken natt mått så jävla dåligt, jag som a l d r i g blir sjuk. Vaknade upp idag och kände att jag får försöka ta mig igenom dagen på jobbet på något vis, men insåg sen att när jag inte ens kan stå upp utan att få yrselattacker och har noll energi så fick mamma hoppa in.. 

Fredag

samtidigt som det är skönt med kortare hår så är det ju förbaskat snyggt med långt hår,
OM man sköter de och fixar det och det gjorde jag ju inte varje dag..
 
Fredag kväll och som förra fredagen sitter jag här hemma ensam med en sovande liten kille i soffan framför lets dance. E har sovit 5 ggr idag och minst en timme varje gång, jag hoppas då att han är så pass trött att han sover hela natten också, man kan ju önska ialf. Saknar min stora kärlek, vi har knappt setts någonting på en vecka lagom tills han kommer hem går vi och lägger oss, men och andra sidan måste ju någon jobba i huset ifall det ska hända något :) Till påskhelgen har vi sagt att vi ska flytta in sen om det blir tidigare eller senare återstår att se, vi har ju ingen brådska den här lägenheten har vi kvar till 1 juni så det är skönt, fast jag längtar att få flytta in och börja inreda..

28 mars

 
 
 
Igår hade Moa "praktik för en dag" och skulle vara hos någon hon kände så då valde hon mig, vem vill inte va med mig lixåm ;) De var ju tur att hon lärde sig lite under dagen typ hur man mäter med en tummstock haha ja dör hon fick mig och Markus att skratta ialf och hur många snapchat gjorde tjejen under dessa få timmar?!
 
Mamma hade Emil under tiden och han hade väll inte gjort mycket mer än sovit, febern kom tillbaka så vi myste i soffan resten av dagen och kvällen. Albert kom hem på sena kvällen lagom tills jag skulle hoppa i säng för att försöka skrapa ihop några timmars sömn, 4 timmar är inget att hurra för. Men blev inte många fler inatt heller och på soffan dessutom men men allt för att lillen ska försöka sova.
 
Idag har febern gått ner lite men han är så slö och såå törstig men hans hosta gör så han spyr upp allt när han dricker för fort, så lät honom dricka upp ett helt glas på någon minut och ja hela mattan blev nerspydd. Så nu kör vi var tioende minut en klunk, missnöjd kille men en så länge har allt fått stanna kvar fast han typ hostar sönder magen. Stackarn om inte febern är helt borta imorgon tyckte dem att vi skulle åka in med honom. Så hoppas det går över. Och att matlusten snart kommer tillbaka, lilla vän.

27 mars

 
Igår var vi bara hemma Emil var inte riktigt sig själv, han som brukar ha världens energi ville mest ligga i soffan eller sitta i knät. Och framåt eftermiddagen började han bli varm. Bytte av Albert i dörren så åkte jag till kvinnokliniken för att fixa nytt p-piller recept och när jag endå var där gjorde jag de där cellprovskontrollen?! bara slänga upp benen i stolen och fläka fram kissikatten, jaja nu är det gjort ialf ;)
 
Hemma fixade karln mat och E hade 38 graders feber så det var inte så farligt. Han somnade i soffan en timme på kvällen och var vaken tills vi gick och la oss vid 21.30 sen sov han bra i fyra timmar sen hade han hosta och stekhet 40 graders feber, lilla vännen fick sin första feber. Var inte lätt att få honom att somna om så vi gick in i vardagsrummet och efter 2,5 h somnade han äntligen om i 1,5 h, såå trött.. Ingen mer feber nu på morgonen ialf, peppar peppar, så mamma ska ha honom några timmar för jag ska ha Moa på jobbet :)

26 mars

 
 
Igår hade vi en lugn hemma dag, rensade lite, packade och myste. Inbillade mig hela dagen att jag hade ont i magen och väntade bara på att få springa på toa, men tack och lov var det bara inbillning, var ju med Kimpan och dagen efter åkte hon på magsjuka och sen smsade jag med Tilda som också var magsjuk, isch!! När jag ringde och sa det till A att Kimpan var magsjuk fick han ont i magen direkt hahah så man är ju skapligt bra på att inbilla sig, fybubblan jag har haft mitt för i år... 
 
 
A åkte direkt efter jobbet till grebo och var där till sena kvällen med Anders, dem fick upp tapeten i sovrummet och jag är nööjd, kommer bli kanoners när heltäckningsmattan ligger på plats med säng osv. Beställde hem väggdekorer till Emils rum igår, ska bestämma mig för en heltäckningsmatta också lutar åt en grön eller blå. Vi valde mellan golv eller heltäck men det är ju mycket mysigare att sitta på plus att det dämpar ljud och blir såå mycket mysigare och varmare.

24 mars

en ny liten kompis till Emil :D
 
Morgonen börjar med att jag vaknar en timme innan Emil, händer ju inte allt för ofta, hur söta är dem inte när dem sover, älskade barn. Och mitt i frukosten kommer Malin och hälsar på, dem hade vart på ultraljud på morgonen och hade med sig bilder på bebisen. Så jäkla mysigt jag vill vara med om den där resan igen, pirret, längtan, magen, det där att man vill SKRIKA UT TILL HELA VÄRLDEN att man är gravid, väntar barn. Meen jag nöjer mig så länge med att njuta av mina fina vänner som ska få barn, tänk att vi snart får lära känna 2 nya små liv, så underbart, är så glad för eran skull :)
 
Tvättstugan stod på schemat idag och mellan varven åkte vi och shoppade på bauhaus och byggmax åt karln. Mamma kom sen förbi på kaffe och åkte sen och mötte upp en tjej på ikano som skulle köpa min balklänning hon fick klä av sig och prova den vid toaletterna haha va folk glodde typ möhippa eller något. Men nu är den såld såå skönt. Åkte sen hem och lagade mat åt mamma och lilleman och nu sitter jag här i soffan alldeles ensam, A är i huset och målar men han skulle inte bli såå sen kanske hinner kramas lite innan det är kväller IGEN.

Mitt i kaoset

här är väggen som var mellan kök och vardagsrum
 gamla köket
 river kök
 städproffset
 här ska "tv hörnan" vara
 lägger golv och så snyggt det blev!
 han bara skulle ha hampus hörselkåpor hela tiden

Söndag

här har ni lite av vår baksida då som går upp mot skogen. Altanen ska rivas och byggas om + ett soldäck
 
Tjilivippen, hämtade upp lillebror imorse så åke vi och köpte tapeter till sovrummet, blommigt ska de va. Köpte med oss donken till grebo och tjockade i oss. Sen kom även Ebbeson och Sebbe förbi med väärldens picknick fika, dem hade med sig nykokt kaffe, festis, delicatobollar, bullängd och kakor :D Johan var barnvakt åt lilleman så kunde jag spackla en vägg, sen kom Anders och hjälpte till. & nu ikväll var mamma där också och vad det lät på karln så hade dem spacklat och slipat och rivit och ja de va full rulle..
 
Åkte sen hem till Kimpan och Missan där Emil var på rackarhumör, assååå snacka om att göra precis allt som är NEJ, AJA BAJA. Dem vet ju så väl att dem gör fel endå fortsätter dem om och om igen. Missan tog efter, efter ett tag. Fyy ibland kan man bli så irriterad. Vet inte om det blir för mycket för honom när man är i huset, inget är ju lixåm barnvänligt, kablar hit och dit, el, vassa saker osv så om han blir trött på att man inte får göra någonting inte ha någonting och inte ta på någonting, jaja.. Smaskade i oss baguette m. skagen innan jag åkte hem med en unge som däckade på sekunden, skönt :)

23 mars

 
I fredags åkte jag och Emil hem till Malin och spenderade förmiddagen där, Emil lekte med kattleksakerna, kastade råttor, klappade katterna och pillade på allt i vanlig ordning, haha. När Hampus kom hem från jobbet åkte vi och käkade pizza/kebab och sen åkte vi alla ut till Grebo. Där Albert och Johan börjat lägga golvet och sen kom även Oskar och Ida med färska bullar, mmhm! :D Kvällen blev ensam hemma framför let's dance inget godis inget onyttigt allt var kvar i huset, snacka om deppigt haha..
 
Igår åkte Krull, Albert och hans pappa och slängde allt skräp och hämtade köket. Jag och Emil skulle åkt och köpt tapet till sovrummet som snaaart kan tapetseras men jag kunde inte bestämma mig, men efter massa googlande och försök till att hitta inspiration vet jag nu vad jag vill ha så får åka och köpa det imorgon. Vi hängde i sandlådan x antal timmar med E's nya leksaker och hälsade på några grannar. A kom hem skapligt igår så vi fortsätter onyttiga veckan med kebab och godis framför gladiatorerna.
 
TUSEN TACK till alla er som hjälper oss, utan att vi ens behöver fråga. Själv spenderar jag timmar ute i sandlådan och lekplatsen med en huligan som helst skulle vilja hjälpa till att renovera han med. Han damsuger och borstar och är rätt duktig på att vara ivägen, själv känner jag att jag mest är i vägen jag med. Och längtar tills allt är klart så man kan börja inreda. Dock är det inte såå långt kvar lite spackel, lite slipning, målning, tapetsering och upp med kök sen så. Innan dess kanske jag har satt en spik, dragit ett penseldrag, skruvat ihop en låda så jag också har varit med på resan, hah..

Torsdag

 
Vid halv 5 fick vi komma in i huset, fick vänta en stund innan städarna var helt klara så vi lekte en stund på gården. Sen kom Anders och Andreas. Så ikväll har vi hunnit riva ut hela köket, ta ner väggen mellan kök och vardagsrum (såååå jäkla mycket bättre det blev, kommer bli kanon) rivit ut golvet i kök och hallen. Mamma och Viveland kom förbi också så blev nog mer klart än vad karln hade räknat med, skönt :) Åkte hem vid 20.00 med lilleman så han fick sova, men tror inte dem blir så sena där ikväll.. 

20 mars

 
 
Idag har vi varit och skrivit på alla papper på banken, så nu äger vi huset, såååå skönt! Har ju vart lite struligt fram och tillbaka men de blev äntligen av idag, nu väntar vi bara på att städfirman som är där ska bli klara så vi kan börja riva ut köket. Sitter på jobbet Emil sover, & Marcus och Albert är iväg och köper golv till nedervåningen så vi har det klart. Ä n t l i g e n är den här dagen här som vi väntat på 1,5 månad. KUL :D

19 mars

 
I morse hoppade jag in i en dusch och klädde av Emil och lät honom leka med pottan på golvet under tiden. Eftersom han kommit in i en period där han ska sätta sig på allt, brandbilen, damsugaren, skålar osv så tänkte jag att då kanske han sätter sig på pottan frivilligt också, jo visst gjorde han det men sen gick han av satte sig på huk och både kissade och bajsade på golvet hahaha.. Ska bara försöka få under pottan nästa gång då. Heeelst skulle man ju vilja att han lärde sig gå på toan för att slippa hålla på med pottan men man börjar väll kanske med pottan då för att han ska kunna "gå själv". Finns ju "trappsteg" till toan man kan använda sig utav men de kanske man gör när dem blir lite äldre .. aja en början ialf haha
 
Annars har det varit en väldigt "lugn" dag, både jag och Emil klättrar ju på väggarna efter ett tag av att bara vara hemma. Bakat negerbollar, lekt, städat, lekt och gav oss till och med ut i regnet en stund, han älskar ju att plaska i vattenpölarna men sen tittar han på mig med sin busiga blick och vips sätter sig ner och börjar asgarva och sen ställer sig upp och gör lika dant igen, dem är roliga dem. Sen stekte vi raggmunk tills pappa kom hem och E åt som aldrig förr, han tok älskar raggmunk. Får tillbaka på skatten med såååå jäkla skönt förra året fick jag ju betala tillbaka 900 bajs kronor.

18 mars

 
 
Efter frukost och lite bus inne gav vi oss iväg till centrum, vilket brukar ta 10-15 minuter när man går. Men idag skulle lilleman gå hela vägen själv både dit och hem, tog typ 45 min dit. På hemvägen har jag ingen aning han stannade och lekte med pinnar och stenar, så frisk luft har vi ialf fått ;)
 
Fyllde på kylskåpet lite och så fick E en ny mössa (dock nåågot stor men storleken under satt tight?!) och en ny tröja. & så är Kimpan på ullared och shoppar lite kläder till Emil med om hon hittar och MASSA våtservetter haha. Rensat bort stl 74 så garderoben är i behov av påfyllnad utav 86 för vissa 80 börjar snart bli lite smått, nu handlar man inte på "baby avdelningen" längre utan på barn, stor kille :)

påskris..

 
 
 
 
Idag gick Emil och jag upp i skogen och plockade ihop lite påskris, ingen är väll gladare än honom för att få plocka upp pinne efter pinne och ge till mamma. Har ingen aning när man börjar med sånt där men hade fjädrar hemma så har man inget att göra så får man tjuvstarta lite ;) nu väntar vi bara på påskmat, påskmust och påskägg, hihi..

17 mars

 
Igår blev det jobb 11-15, hem mysa lite med lilleman och sen hoppa i träningskläderna för ett jympa puls/medel pass. Skönt att röra lite på fläsket och komma hem till att maten står på bordet för att sen inta godispåsen, hihi busigt. 
 
Idag åkte jag och Emil till jobbet några timmar fram till lunch för att fixa med lite saker till hemsidan. Och han härjade runt överallt, springer runt runt runt och följer efter grabbarna så han var slutkörd när vi satte oss i bilen somnade på en gång. Ikväll blev det ett core pass med Tilda, dem där två magrutorna jag har är inte till någon vidare hjälp, jisses va det tar i magen och ryggen, gör typ ont, vart är musklerna?! haha

16 mars

roligare bild än såhär blev det inte .. 
 
Gooodmorgon.. Hur tokig blir man inte på sig själv kom i säng någongång efter 02 och vaknar vid 7?? När Emil väcker mig annars vid 7 håller jag på att avlida jisses när man lixåm fåååår sova ut. Lilleman sover hos sin mormor så antar han bjuder på en sjuhelsikes sovmorgon då?! ;)
 
Jobbade 10-15 sen var det bara hem och svischa om lämna Emil hos mamma och Anders och sen mötte vi upp våra krigar kompizar på laserdomen. Jag hade ju räknat med att vi skulle köra själva vi 9 stycken men tydligen skulle vi köra mot ett annat lag med en massa nissar i. Men jag är nog glad för det för annars hade jag väll gjort mig ovän med alla, vilka ord jag kan och så arg jag blir när någon skjuter än hahaha. Första gången minns jag inte på vilken plats jag hamna (HÖHÖ) men andra gången 10/17 heeelt ok ;) 
 
Sen käkade vi på mörners förrätt, huvudrätt och efterrätt klämde jag i mig, rullar fram.. De flesta drog runt 00 tiden och jag fattar inte jag får aldrig med mig Albert hem han ska alltid vara kvar spelar ingen roll om jag är kvar ap länge, åååh tokig. Så han och krulla hällde i sig öl efter öl efter öl (A skulle slutat för sissodär 6 st sen). Så jag skiter i dem där och ska åka hem tror ni inte parkeringshelveteshusfan har stängt? jag hade typ lust att lägga mig på marken och tjuta men sen såg jag skylten att dem kunde komma mot 300 kr. Så fick med mig båda fyllekrattorna och bilen hem och kom i säng somnades till någon som låg på toan och fick ur sig det han precis hällt i sig, onödigt?! ;) 
 
Tack för en jätte rolig kväll! Meeeeen nästa gång får någon annan dra ihop en tjejkväll, parkväll, lekkväll, pyjamasparty, picknick, fest, islandshästar, gokart va tusan som helst. Det är ju inte bara att boka/planera och köra för folk hoppar av, säger dem ska komma, kommer inte, hör inte av sig, svarar inte. PUSS! ;) men jag är så glad att just ni är mina vänner, ni betyder mer än vad ni tror!
 

14 mars

 
åååh så var snart fredagen slut, A har vart heela dagen hos Tomas och gjort klart köket. Så jag och Emil började morgonen lugnt och skönt gick ut en sväng efter frukosten efter att ha röjt runt på lekplatsen träffade vi på Tor och hans pappa (skiljer 2 veckor på grabbarna) var ute och lekte i 2 timmar, dem hade så kul ihop. Så himla glad att bo så som vi gör bara öppna dörren så finns det barn och ännu gladare att vi valde ett hus i ett område (då vi tittat på hus på landet förut också) så förhoppningsvis kommer lilleman alltid ha någon att leka med om han vill :)
 
Sov en timme sen hoppade vi in i bilen och åkte till mantorp, skulle va typ 70% på team sportia och har man inget bättre för sig så varför inte, men nää va åkte med ett par skor till lilleman och strumpor haha. Social och sällskapssjuk som jag är åkte vi vidare hem till Andreas och Alvin där det bjöds på kaffe och lek. Och eftersom Albert inte kom hem förens sent vägrade jag laga mat själv hemma så ringde min matkompis Kimpan, åkte hem till hennes mamma och pappa där ungarna busade med missans morfar och sen åkte vi och handlade så fick Tommy laga mat till oss, snäll han ;) Slingade håret på kimpan medans vi turades om att försöka få Emil att somna, vilket han gjorde på egen hand 3 timmar senare än vanligt, lilla vännen. TACK FÖR EN BRA DAG :)

13 mars

 grillväder
 
I tisdags åkte jag och Emil hem till Ida när vi vaknat. Där bjöds det på pannkakslunch och ingen är väll gladare än Emil då, han fick sitta och äta på golvet då jag glömde stolen, haha men han var nog lika glad endå, kunde han mata Otto lite också. Gick en liten promenad och sen satte vi oss ute i solen, så härligt!
 
Igår jobbade jag hel dag med Tomas, och idag är det jag och Marcus. Suttit ute och solat lite mellan kunderna, måste ju passa på när vädret tillåter, men va det blåååser. Idag kommer mamma och Anders hem ifrån Teneriffa så ska åka och hämta upp dem på rece efter jobbet, se om dem fått någon färg. (japp jag har dötid på jobbet, kände att intresseklubben antecknar)

Emils bok

 
Beställde hem förra veckan en bok från photobox, när Emil fyllde 1 år fick man utav libero att göra en gratis fotobok med 30 sidor, p e r f e k t ! Så den kom hem idag och jag som älskar bilder och det är ju så tråkigt att bara bevara dem i datorn.
 
Men har ju fortfarande en hel del jobb med fotoboken om Emils första år, en hel del bilder att gå igenom så den får vänta ett tag till tills den ska beställas, Emil fick ju ett presentkort hos en fotograf utav Ida och Oskar på dopdagen vill få med dem bilderna, men får vänta att boka så Emil slipper va blå om näsan.. 

10 mars

min blåslagna hjälte (ser värre ut i verkligheten :()

Igår fick jag för mig 20 minuter innan farmen började att jag var sugen på att springa, haha så jag hoppade i träningskläderna och körde 1,7 km skulle orkat mer men tv:n är ju viktigare haha så jag körde ett träningspass inne framför farmen också, rygglyft, benböj och armhävningar ett par varv ;)
 
Idag började ju inte morgonen som jag tänkt mig direkt och det vääärsta utav allt är ju att det är mitt fel, fybubblan så dålig jag känner mig. Emil pillade där han inte fick så jag tog tag han i byxan så han satte sig på rumpan, men andra gången jag gjorde likadant lutade han sig framåt och körde näsan rakt ner i golvet och va han grät och jag blir ju livrädd, på 2 sekunder svullnade näsan till dubbel storlek och blev röd och blå. Ringde 1177 men dem sa att det inte var någon fara så länge han kunde andas genom näsan och att näsan inte var sne.
 
Vi gick till öppna förskolan och innan gick jag till min bvc tant och bad henne kolla på Emil och hon ville att en doktor skulle få kolla på det, så det inte var något. Så en timmes lek på öf sen gick vi ner till vårdcentralen en doktor tittade och vi skulle höra av oss om vi tyckte näsan var sne för då söver man honom och går in via näsan och trycker upp "benet" som har brytits ner, ja jag hoppas av hela mitt hjärta att vi ska slippa det, lilla hjärtat.. Nu sitter vi ute i solen på framsidan, Emil sovandes i vagnen och jag lapar lite sol, så härligt.

9 mars

 
 
 
Igår kom Kimpan och Melissa hit och lekte, ungarna hånglade upp varandra och turades om att rida på damsugaren haha, pannkakslunch och massa babbel, härligt! Satt under tiden och drömde om en godispåse haha så när dem åkte hem åkte jag och Emil och köpte godis (men kimpans godisställe var inget att hänga i granen, haha) käkade flygande jakob tills det sprutade ur öronen och sen "mellomys" ah jag vet inte, typ dra fram skämskudden..
 
Idag har vi tillbringat hela dagen hos Andreas, Tilda och Alvin. Albert skulle laga bilen så kände att dem behövde lite sällskap utav mig också, haha. Ungarna lekte och gick och gick och gick, måste typ ha träningsvärk efter sissodär 6 timmar. Grillade korv och hann med en tripp till tornby och sen lite fika på det och solen har legat på sådär härligt, känns i ansiktet att man fått färg, ä n t l i g e n ! Emil däckade innan han ens hann sätta sig i bilstolen, slutkörd. 

7 mars

 
Tjilivippen, jobbade några timmar på morgonen, vår hemsida kille var där, fick träna på min engelska igen hahah den kommer bli kalas snygg, men det blir en massssa jobb för mig, just nu känns det som att han tror att jag är raketforskare och jag vet inte om jag kan sånt där, men det är ju kul att lära sig ;) jabadabada...
 
Åkte hem till mina grabbar och käkade lunch och sen åkte vi hem till Bella som fick ge sig på att klippa Emil, A har ju provat och lyckades bara där fram haha. Så jag hade inte såå stora förhoppningar trodde vi skulle gå därifrån med en sida klippt. Men hon hade tålamod hon (killen är ju inget fan av att sitta still så långa stunder direkt) en smoothie så var ena sidan klar, gagnamstyle lite till, frukt klipp klipp, mobilspelpill och en bilnyckel i handen sen var han klar och så snygg han blev! Tusen tack. 
 
Fortsatte sen kvällen med att slänga E i ett bad så kunde A färga min utväxt + ljusa upp ombren lite, han kan han med ibland ;) sen körde vi den obligatoriska fredags tacosen och liite lets dance tills A tröttnade, så blir serie tittande istället..

kalasfin

 
 
 
 
Fina killen på Alvins kalas, han hoppade och sprang in i ballongerna och körde tills håret stod åt alla håll, haha. 

6 mars



Sitter på jobbet, jobbar heldag för att en viss mamma/chef åker till solen en vecka och har det lite för bra, inte ett dugg avis, fybubblan! Vi skulle ju också åkt en vecka men jag har tappat bort mitt pass och vi åkte på magsjuka och sen köpte vi ju ett hus mitt i allt det där så det får vänta, känns som dem där 15-20000 behövs lägga på något som håller mer än en vecka, men va skööönt det skulle va innan vardagen börjar igen.. men här sitter ju jag och tjänar pengar och inte slösar, haha!

5 mars

my boyfriend he loves me he loves me very much, lalala
 
Den här morgonen tjöt alarmet igen, hade bokat tvättstugan 7-12, aldrig hänt, kommer nog aldrig hända igen. Efter frukosten åkte Albert hem till Tomas igen och jag och E lekte här hemma varvat med tvättstugan, efter lunch lämnade jag lilleman hos A så åkte jag och jobbade 2 timmar och sen kom mamma tillbaka med Emil, så var vi kvar en stund på jobbet. Emil lekte kurragömma med Marcus och härjade runt överallt, nöjd kille!
 
Till middag idag blev det hemmagjord pizza och pizzan fick 10 poäng utav både mig och Albert. Bättre än pizzahut och alla pizzerior, kanske borde starta en egen, haha. Nää men den blev såå god, måste tipsa er om de här receptet på pizza deg, namnamnam!

4 mars

 
vaknade inte utav min vanliga väckarklocka idag utan av en riktig alarm signal, 06.30 jisses, ögonen stod i kors men hoppade i träningskläderna och slängde i mig en macka, hämtade upp mamma så var vi på gymmet vid 7, hurtigt! (påtal om min mamma, hon hade frågat Albert när hon pratade med honom om det var jag som var gravid igen, hon tyckte det var riktigt dåligt att få reda på det genom min blogg isåfall, HAHA hon om någon borde ju veta att jag VERKLIGEN inte vill ha någon mage än på ett tag igen, jag skrev ju att en ny liten mini kommer till världen snart ;)
 
Fick lunch besök här utav Andreas och Alvin, Albert köpte med sig donken hem. Han åkte sen och storhandlade själv duktigt och efter det åkte vi hem till Andreas och Alvin där vi grillade. Och äntligen börjar grabbarna leka ihop, nu följer Alvin efter E, och E får klappa och krama honom utan några tårar, kul! :) 

3 mars

 
 
Albert kom hem lagom till maten igår, lagom tills lilleman skulle sova och imorse hann vi äta frukost ihop sen åkte han iväg igen, det är som att han har börjat jobba igen aldrig hemma, men hoppas dem är klara snart så man får några dagar ihop innan det är dags för vår tur att renovera, flytta, packa, städa och gå tillbaks till jobb igen, tillbaks till den "gamla vardagen" men med en ny familjemedlem, en ny vardag, spännande :) OM jag kommer sakna mamma ledigheten ♥ men jag har ca 1,5 månad kvar och jag ska njuta till max.
 
Idag har vi busat, sovit, ätit (tar lite längre tid nu när lilleman ska äta själv med sked, han är jätte duktig men det är tur man kan ge varannan sked annars skulle de ta tid ;) varit ute och gått och gått och gått, han tycker det är så rooligt så man behöver ju inte oroa sig för att man inte får tillräckligt med frisk luft haha. 

hahah

ser ni, ser ni? haha nää jag vet men dem finns där.. ;)
 
Sen jag började träna har magen fått kämpa, jag har fått magmuskler och det har gett resultat, A är imponerad att jag har "sid magmuskler, STENHÅRDA" haha. Nu tränar inte jag för att få magrutor vilket jag skulle få träna som fan isåfall, meeeen jag har fått 2 magrutor där "uppe" inte tuttarna alltså utan under. Och mamma och Albert skrattar så dem håller på att kissa på sig, 123 SPÄNN! ser ni ser ni? känn!! haha.. Dem syns asså dem fastnade inte riktigt på bild bara och då hade jag tryckt i mig en halv chipspåse + godis och det syns fortfarande, fattar ni hahahah... bara att stå på toan och ta en "magbild" jag dör, jag var bara tvungen! :D jag återkommer igen när jag har 4 till då!

2 mars

 
 
Fredagskvällen blev väll inte riktigt som vi tänkt oss, A kom hem med godis och jag hade tänkt vi skulle mysa framför let's dance bara det att A hade trampat på en spik precis innan han åkte hem från Tomas, så jag bad honom ringa 1177 och dem sa att det inte var något att skojja om att det är farligt så han fick en tid på infektionskliniken och en stelkrampsspruta senare var han hemma, snabbaste akut besöket jag varit med om.
 
Igår jobbade jag och när jag kom hem möttes jag av mina grabbar som var ute och lekte, den där ungen alltså han tröttnar aldrig, A åkte direkt hem till Tomas och fortsatte med köket så jag och Emil badade och lekte tills A kom hem, gjorde hemmagjorda hamburgare, la Emil och sen var det dags för soffan och kväller igen, fooort dagarna går.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus