31 juli



Idag gick jag och Emil upp vid halv 10 och pappan i huset tog sovmorgon någon timme till. Under tiden käka vi frukost, städa och bakade. Sen åkte vi och slängde skräp, tog en shoppingrunda på tornby fick med oss dynor och kuddar hem. Saknas lite lampor, blommor och ett "stenras" sen ska de väll va klart där ute!

Sen var vi hembjudna till Andreas, Matilda och Alvin på grillkväll, gotti! Emil börjar ju leka och är framåt på en gång efter ett tag kom Alvin igång han med och blev nyfiken sen höll dem låda båda två! :)

30 juli


Kimpan, Tommy & Melissa kom hit på mat bakad potatis, lövbiff & skagen. Bus, mys & babbel tills den ena blev tröttare än den andra ;) sen såg vi filmen squatters, tummen upp!  

Kolmården


















Vi vaknade vid 8 och vid 9 var vi redo för att åka till Kolmården med grannarna. Skulle jag fått välja skulle jag ju inte tagit en dag med gassande sol precis hela dagen, men hellre de än regn ;) jag är såå imponerad utav Emil han höll sig vaken från kl 8 till 16! Han har vart så nöjd hela dagen och hans ögon har vart såhäär stora hela dagen, delfin showen var nog de roligaste för att citera honom "wooow, ooj, klappar händerna, titta, där, wooow & största leendet". Han tog sig igenom nästan alla djur utom elefanterna och noshörningarna. Efter vi hade stått i stans längsta kö för att åka linbanan över safarit tvärslocknade han i vagnen. Har vart en kanon dag fast att jag vissa gånger trott att jag ska smälta bort och kidsen har skött sig kanon!

28 juli


Sommardagarna fortsätter, tog oss en cykeltur och tog en glass, badat & solat. Och Andreas kom förbi och hjälpte A sätta upp allt till taket så snart ligger de på plats! Li kom också förbi och klippte mig, Emil & Emil och sen kom mamma, Johan & björne och mamma fixa frippan också, tusen tack Li du är grym! Käkade pastasallad och glass och nyss åkte allt folk hem. Älskar dessa dagar & kvällar!!

27 juli


Idag blir vår älskling 1,5 år, 6 månader sen han fyllde 1 år och om 6 månader fyller han 2 år, galet galet galet! 

Vi har solat, promenerat en timme i väärmen och hängt vid poolen, den där åskan och regnet som skulle slå till slapp vi, sköönt! Vi har haft de kanon och Emil är som en fri fågel, bus hela dagarna. Och nog för att han tycker om sin mormor, men "morfar" Anders de är något speciellt mellan dem två, han skiner upp som en sol när han ser honom, han ska bära, sitta bredvid, sitta i knät, busa, leka... Ja de är han som gäller helt enkelt! :)

.

Jag skulle aldrig hindra Albert från att ha en grabbkväll, utekväll, spelkväll, ensamtid eller vad som. Och han skulle aldrig hindra mig. Jag ä l s k a r att spendera min tid med A han är min bästa vän! Men jag skulle aldrig välja bort en dag/kväll med mina vänner, även om jag föredrar mys kvällar i soffan med min familj så ses vi ju allt som oftast varje dag/kväll.. Jag är så glad och tacksam för att jag har så fina vänner, man ska va rädd om dem man har, dem växer inte på träd! ..

Kaggebo


Albert åkte imorse med några grabbar/gubbar för att vaska guld haha ni hör ju bara hur de låter. Får hoppas han kommer hem rik då ialf ;) 

Jag och Emil packade in oss i bilen imorse och åkte till kaggebo, mamma & Anders åkte vid lunch till mc dagarna i Västervik, dem kommer ikväll igen så jag och Emil har busat omkring själva här. Vi gick en timmes svettig promenad tillsammans med Malin och lilla lilla söta Molly, Emil satt så snällt i vagnen hela tiden och somnade när vi typ var hemma. Skönt att fått pratat av sig lite slipper mamma få skavsår i öronen ikväll hahah ;)

26 juli



Emil&Emil, skiljer 1 år och 2 dagar!

Sommarsommarsommar, u n d e r b a r t ! Albert byggde en trapp/trappsteg vid altandörren och en grind så ungen inte kan smita ut till lekplatsen hela tiden ;) under tiden de flög sågspån på hela baksidan badade jag och Emil och sen fick vi sällskap av Emil och Rasmus. Sen var de blöjmaffian som sprang runt och levde livet. Hjälpte Albert, sprang runt, busade och babblade i mun på varandra, haha!

25 juli

Igår när vi kom hem satte vi upp poolen och packade upp allt. Stor Emil kom hit och kramade om vår Emil han hade saknat honom massa, dem där två tillsammans alltså såå busiga och roliga. Lagom till kvällen var de 29 grader i vattnet att ta ett kvällsdopp! 

Idag har vi städdag och trädgårdsdag. A kastar skräp och målar för att snart kunna sätta upp taket i veckan, de blir bra när de väl är klart! 

24 juli



Idag gick jag och Emil ner och badade och solade medans A städade stugan. Vid 10 satte vi oss i bilen på väg hemåt. Emil sov nästan hela vägen till Västervik sen satt han och tjattrade lite. Stannade och åt lunch och handlade i Västervik och sen har vi busat i baksätet, duktiga du!

23 juli





Började morgonen med sol och bad. Även fast man smörjer in och skyddar med uv kläder på E så tar ju solen något fruktansvärt endå och går ju inte att hålla honom i skuggan så heldagar på stranden fungerar inte, iofs rätt skönt endå A och jag är ju inga som orkar ligga och pressa hela dagarna endå rastlösa som man är. Så idag tog vi en utflykt till Byxelkrok, åt lunch och strosade omkring. En vindsnurra gjorde Emils dag :)


När vi kom hem gick vi till leklandet som ligger på vår camping och lekte, cyklade, rutschkana, bollhav ja Emil va tok nöjd. Men jag lyckades få mitt lågtblodstrycksfall svimtjohej. Klarade mig från att svimma men fick sitta ute och försöka få måendet tillbaka, & nu mår ja kanon igen! De där med att dricka måste jag bli bättre på .. 

22 juli

Började morgonen vid stranden för lek, bad och solade medans lilleman sov. Vid lunch grillade vi korv och åkte sen till Borgholm.



Åkte sen hem till stugan tog ett dopp i havet och gjorde sen iordning oss för middag på restaurangen och lekte av lilleman för kvällen och nu sitter vi ute och myser med onyttigheter och kortleken i vanlig ordning!



Babbelbabbel


Emil har alltid babblat v ä l d i g t mycket på sitt egna lilla språk. Helt oförståeligt. Visst gör han sig förstådd men ibland kan de ta ett bra tag innan man förstår vad det är han vill. Han har inte varit dugg intresserad av att säga ord som "mun, lampa, kaka, hejochhå.." 

Men istället har han nu ett bra tag kunnat sätta ihop 2 meningar han använder sig flitigt utav. "Vad gör du" & "vad är det" sen kan han dem där standard orden som Hejhej, mamma, tack, titta, dä och allt vad det är.. Ibland klämmer han till med glass, äpple och chockar oss. Jag tror han gör som när han lärde sig gå, han tog aldrig 2-3 steg och ramla han väntade ut tills han kände sig självsäker och tog 20 steg på en gång och sen satt det! Dem börjar verkligen bli stora nu dem små!

Öland







Avslutade 2 dagar i kaggebo med kubb spel, god mat och dryck. Vart kanon dagar m. mamma och Anders. Emil har vart världens gladaste unge från att han vaknar tills han slår igen sina blå!

Idag åkte vi från kaggebo till Öland. Resan gick kanon, stannade i Kalmar för lite nödvändighets shopping och mat (trodde vi skulle få stanna någon gång innan och springa av E). Checkade in vid 15 (samma camping & en stuga ifrån förra årets) iofs de enda som fanns ledigt på Öland. Gick direkt ner och badade så skönt! :)



Båt & ring












Åkte ut med båten igen för att åka lite ring. Jag hade inte alls tänkt åka då jag är livrädd för att komma under vattenytan speciellt i hög fart, rädd för att inte hitta upp till ytan igen haha eller att det tar sådan tid innan dem plockar upp än ;) men A körde först och voltade något så dant när han flög av, hahah. Sen åkte jag i lagom fart och fick panik när det blev bautavågor och avbröt så jag klara mig från vattnet haha. Jätte kul men sen jag blev mamma har jag blivit ännu mer chicken!

20 juli















Idag vaknade vi upp till kanon väder, åt frukost och gav oss sen iväg för att åka lite båt. Emil tyckte det var jätte spännande och roligt samtidigt som han var lite skeptisk och såg lite rädd ut men han satt så duktigt och gick runt från famn till famn. Stannade till där dem röker fisk dock hade dem endast rökt ål kvar men de var faktiskt riktigt gott! Påvägen hem somnade Emil i min famn, på 2 röda. Åkte sen tillbaka till stugan grillade korv och lekte på gräsmattan!

Kvällsfiske







Emil hoppade i pyjamasen och sen gick vi bort till bryggorna för att fiska lite. Tog inte lång tid innan han somnade för natten. Vi fick tyvärr ingen firre alls, hade ingen mask så vi försökte med korv och deg haha ingen hit tydligen! 


19 juli









Idag jobbade jag 10-14, & nu har jag äntligen lite semester i 2 veckor! Åkte hem hämtade upp grabbarna och åkte sen förbi Malin och lämnade en liten present som fyllt år! :) och sen vidare till kaggebo, gick direkt ner till poolen och badade och ingen är ju lyckligare än Emil att få bada.. 

Köksmatta


Jag jobbar med mattor hela dagarna, hjälper kunderna med tips och råd men när det kommer till mitt eget hem tycker jag att det är så jäkla svårt och med Alberts hejvilda smak ibland blir jag rädd att jag halkar in på fel bana, haha. Jag vill ha en röd tråd i mitt hem jag vill att saker och ting ska passa ihop. I köket är det så tomt på golvet och A vägrar en plastmatta. Vi har suktat efter en patchwork i precis samma mönster som den på bilden men 9000 kr är saftigt när man har barn ifall något skulle hända och om man tröttnar, som jag är rätt bra på ;) Emil tok gillar när det kommer hem en ny matta ialf och den här fick mer än godkänt. Men kan inte bestämma mig om den passar eller inte, får suga lite på karamellen ... 

Picasso?


 
Albert ringde idag till jobbet och sa att Emil gjort sitt första riktiga bus. Han hade fått tag på en tuschpenna som ligger i hallen i en låda jag trodde han inte nådde till. A var på toa och Emil var tyst som en mus (vilket brukar tyda på rackartyg) han gick lös på tapeten, fotöljen, tvbänken och sig själv. Man kan ju inte annat än och skratta åt de gjort är gjort. Man kan tydligen tabort tusch med våtservetter, t-röd, hårspray?! Men de är ju inte lite heller så de får bli en omtapetsering. Lite nytt förnöjer?! ;)

Morgonlek


När Emil vaknar på morgonen väcker han oss och säger godmorgon och sen springer han allt som oftast in på sitt rum, tar en bok och kryper upp i sängen och sitter och bläddrar och babblar något så dant! Så mysigt att se hur han sysselsätter sig själv och pysslar bland alla böcker och leksaker i sitt lilla rum. 

18 juli


Igår kom jag hem till karln som stod i köket och fixade kyckling och potatisgratäng till middag. La Emil straxt därefter och sen satt vi ute och myste till sena kvällen, när de börja bli kallt gick vi in och såg filmen endless love, inte världens bästa men den var så där fin ni vet. & häromdagen såg vi need for speed, den va tummen upp, en Louise film! Har vart så dåligt med bra filmer nu ett tag så man blir så glad när man ser en bra hahah.. 

Myshörna

Klippte till en rund matta till loungegruppen idag. Blir lite mer "ombonat". Nu saknas bara lite blommor, lampor och värme så blir de kanon!

Ska försöka få upp taket till veckan så man kan ställa upp matgruppen sen är det bara att sätta sig ner och chilla! ;)

!



17 juli


Mys kväll deluxe. Kimpan kom hit lagade mat, hon önskade lax, potatis och romsås, klart vi fixade de! Invigde sen nya soffan och satt ute till 23 och tjattrade. Slängde oss sen i soffan och tittade pretty little liars innan hon åkte hem. Nu ska jag krypa ner i en ensam säng .. 

16 juli


Dem här grabbarna följde med mig till jobbet för lite morgonfika och mys med mormor. Jag ska för första gången sova ensam i huset utan mina killar! Dem ska till A's mamma och pappas land och vara där tills imorgon. Men jag får spendera min kväll med bästa Kimpan så jag är nöjd endå, mat, onyttigheter och massa tjatter <3

Nöjd kille!


Den här killen är galen i maskiner, åkgräsklippare, traktorer, truck, bilar ja typ allt man kan sitta på/i och som har en ratt och spakar. Bara lyser om ungen!

Jag är ..

Jag är en väldigt öppen person och folk har väldigt lätt för att öppna sig för mig. Både nya människor som vänner. Fråga mig något och jag svarar precis som det är, vare sig de är sex, känslor, något jobbigt, pinsamt eller va tusan som helst. Jag är väldigt ärlig och rak och säger precis vad jag tycker och känner, jag kan inte hålla saker inom mig då exploderar jag. (Vill säga om det inte är något jag ska va tyst om, de stannar hos mig!) Jag är väldigt känslosam, jag kan skratta med dig, jag kan gråta inför dig och med dig, är jag arg och besviken lär du få höra det lika så när jag är glad och lycklig. Behandla folk så som du själv vill bli behandlad..

Bebismys







Idag kom Johan, Ida och nykomlingen Meja hit på mys. Emil var så nyfiken och jätte duktig tills han insåg att man kunde gunga på bilstolen, jätte kul tyckte han men ajabaja! Grillade hamburgare, bebismys, efterrätt och lite mer gos. Emil skötte läggningen själv idag, somnade kl 19 utan ett ljud haha vi blev jätte chockade! Och hur söt är inte den lilla godingen då, smäller av! Och plötsligt blev Emil sååhääär stor. Bilder i dåligt ljus utan blixt blir sissodär.. 


Loungegrupp


Idag har vi varit på stor shopping. Hyrde ett släp och fyllde med en loungegrupp och en matgrupp till altanen! Kommer bli kalas!

Efter velande hit och dit och ett x antal mms trackande till mina vänner blev de en helt annan haha. Vi valde att "bygga våran egna hörnsoffa". Den på bilden fast större och som en hörnsoffa. Super nöjd! 

12 juli







Ikväll var vi över hos grannarna på grillkväll. Julia var jätte duktig och hade hand om småttingarna :) jag hade hand om efterrätten och inte ens de klarade jag, tur att jag gjorde en kladdkaka också som jag egentligen skulle ha till Johan och Ida kommer imorgon men får ordna något annat haha. Ungarna har busat hela kvällen och jag har målat naglarna på tjejerna och nyss lagt Emil som tvär slocknade på två röda! Härliga sommarkvällar.. 

Livet med barn ..

Innan vi fick barn fick vi hela tiden höra, passa på att sov nu för det kommer ni inte få göra på länge sen, njut av varandra för det finns ingen tid för egentid och vuxenmys. Glöm en lång skön dusch och tid för att fixa hår och smink. Du kommer gå i nerspydda, svettiga kläder med hål i. Håret har inte sett schampo på en vecka och ansiktet har aldrig fått vila så länge.. Och det här med att komma i tid, ni kommer aldrig kunna passa en tid.. Så fel, så fel jag är inte "handikappad".. Och de som skyller på att det inte hinner städa att hemmet är ett rent kaos kan inte skylla på att det inte finns tid, det handlar om vad man prioriterar jag priorterar inte jämt städning men det går alltid att ta sig tid!
 
Sen vi fick barn så har livet börjat, det här är livet. Jag har aldrig haft så roliga dagar fast att vi ibland klättrar på väggarna men ju mer Emil växer ju mer kan man göra tillsammans och prata med varandra, han är som min kompis. Ibland blir jag arg och irriterad på att han inte lyssnar, kastar saker och pillar där han inte ska. Men det är 5% resten är u n d e r b a r. Jag har haft dagar då jag brutit ihop och gråtit en skvätt, dem dagar är räknade på en hand. 

Jag sa innan Emil kom att jag inte vill ha ett blygt barn och att vi skulle lämna bort honom en gång i månaden om de så bara var för en timme eller en dag, riktigt så blev det ju inte ;) men jag vill att han ska känna trygghet hos andra, att vi ska få sakna och längta. Och där måste jag säga att vi har lyckats Emil är framåt och tyr sig väldigt lätt till andra, han älskar barn som vuxna och är så nyfiken på världen! Jag älskar att spendera mina dagar med dig, du är mitt liv!

Fredag



Emil mår bättre och hostan vet jag kommer sitta i ett par dagar (hoppas natten blir lugn bara). Han blev så rastlös efter han sovit en stund på dagen så vi tog fram lilla poolen med lite vatten i så han kunde sitta och plaska lite. A går på semester idag 3 veckor. Så han och Emil får mysa själva nästa vecka. Sen får jag med 2 härliga veckor!

11 juli



Typ 3 h sömn skrapade vi ihop och inte sammanhängande någonstans. Han andas så häftigt, det bara tjuter och rasslar vid varje andetag man hör hur ansträngd andningen är, men nu är de nåågot bättre. Gick ner satte på en film och fick i han en Festis han orkade leka Allan Ballan 20 min sen däckade han och en så länge har han inte vaknat av hosta.

Vi blir hemma idag från jobb och dagis och håller alla tummar och tår att det här bara vara för en natt.


Krupp


Tänk om du skulle få sova såhär gott inatt hjärtat!

Inte nog med att Emil somnade seent, så vaknade han någon timme senare med hooostanfall, han hosta så dant att han spydde. Var inte lätt att få han att somna men de gick, 1,5 h senare vaknade han upp med krupp.. Vi har stått vid fönstret, vi har gått runt runt runt, han har somnat mot min axel, hostat vaknat, han får panik, somnar om, anfall, vandrat runt runt runt. Min rygg värker! Men äntligen har jag fått honom att somna i sängen. Hoppas det lugnat ner sig att han får sova, & jag med!! 

10 juli


Jobbar jobbar jobbar.. Dock går dagarna jäkligt fort och vi hinner med att få i oss lite d vitamin om dagarna också, perfekt! ;) hämtar lilleman, lagar mat spaghetti & köttfärsås och hur kul är det inte när ungen älskar ens mat?! Emil äter bra allt som oftast men ibland får han ryck och äter typ dubbelt så mycket som en själv :) 

Kvällarna spenderar vi ute i sandlådan, gungan, leker med grannarna, springer på altanen och A bara bygger och bygger och vilka fina grannar vi har som hjälper till! De blir sena kvällar för Emil, det är såå varmt på övervåningen vi kör med korsdrag och klockan hinner bli mycket innan kvällskylan hjälper. Får fixa en ac eller något till helgen!!!! 

Utemöbler


Googlar och söker och letar inspiration.. Vårt utebord vi hittat och typ bestämt oss för att köpa har såklart slutat att säljas och var fel på den senaste produktleveransen, Jahopp! Det är då man är glad att man har sin handyman, vi gör ett eget i de mått vi vill ha, typ som vårt köksbord fast lite enklare modell (utan ram) Har inte bestämt mig om vi ska smacka på de och ta 8 stolar eller 6.. & sen har vi bestämt oss (tror jag) för att ha en loungegrupp "i hörnet" kommer bli kalas!!! Det är tur att man är rik, pengarna växer på träd eller menar det är bara att hämta ut dem från "den där i väggen".. Eller vad är de man säger, man lever bara en gång man måste unna sig?! & om det är något man ska lägga ner pengar på är det väll hemmet det är ju där man ska trivas och spenderar sin tid.. Jajamensan nu är till och med jag övertygad!

Festissss



Mamma! Man behöver inget sugrör man kan dricka såhär.. 

9 juli




Att kunna dra ut grillen och springa runt och dansa på en altan, lycka i Emils ögon. 

Idag tog vi morgon redan klockan halv 6. Här hemma slår vi inte upp ögonen innan halv 8 annars så de kändes vill jag lova. Men med den värmen som vår övervåning bjuder på är de omöjligt att sova "gott". Köpte en fläkt igår hjälpte ju lika mycket som att öppna fönstret, så får väll inhandla en ac eller kall luft på burk typ.. För det här funkar ju inte. Har ialf fått lite gjort, duschat, diskat, städat, lagat kvällens mat och tvättat, huuja!

8 juli





Snacka om att sommaren har kommit, men att jobba i denna värme är svettigt och jobbigt! Men ingen ide att klaga alla har vi väll de lika jobbigt. Men att ligga på en strand och svalka sig med ett dopp är ju inte liite lockande. 

Albert hämtade Emil från dagis idag och så kom jag hem till maten som stod på bordet, lyx! A och en granne skruvar trall och jag har fått sola lite medans Rasmus och Emelie har turats om att gunga Emil, den där ungen gillar hööga höjder tjuter av skratt, haha. Försökt att lägga Emil men han är dygnsur, håret är helt blött, svin varmt på övervåningen... 

För liten ..

Emil du måste ha hjälm ..
Jag hjälper dig
(åååh jag når inte ner till tramporna juu)
Så försök nu!
Jätte ledsen, irriterad kille som också vill cykla som dem andra barnen.. Inte lätt inte!

7 juli



Jobb 10-18 (2 veckor kvar med 10-18 varje dag + lördag, sen SEMESTER!) Var massa folk idag och 31 grader i butiken svettigt! + att jag fick kniven i benet idag ajajaj blidde ganska djupt.. 

Lagade pestopasta m. räkor idag och Emil rent utav slickade i sig tallriken, mumsade i sig 2 portioner och massa räkor och bladspenat ;) sen har vi hållt på med altan, halva trallen är nu klar sen tog virket slut. 



Grillmästarn



Överlycklig nyvaken kille som fick se sin nya grill. Blev bjuden på grillat innan dagis och jobb. Lägger på korvarna, äter, tar av och på locket, pepprar, saltar och drar runt på grillen. Min stora lilla kille! 

Ullared




Igår ringde klockan 04.00, inte många timmars sömn där inte. Sen väntade ca 3 h bilfärd till ullared m. Malin och Sandra! Vi var där straxt efter öppning och vi var typ ensamma på parkeringen, galet! Shoppade, shoppade, åt, shoppade, åt, shoppade, packade in, åt och sen hemåt, hahaha. Gick som en zombie där inne sista timmen rödsprängda ögon och såå trött. Tryckte in mig i baksätet bland alla jäklar påsar och vilade ca 30 min, utvilad! Haha. Va hemma runt kl 22 och började packa upp ;) härlig dag med två preggos! 

Altan..



Ä n t l i g e n börjar de se ut vad de ska bli, haha. Stengången gjorde Albert i fredags, igår började dem med altanen/trallen. Skulle jag inte åkt till ullared idag så skulle de kanske stå ett färdigt tralldäck där ikväll men vad är viktigast lixåm? Hihi 

Kvällsdopp






Rasmus hade tjatat hela dagen om att få åka och bada. Så tillslut åkte vi allihopa för att ta ett kvällsdopp, Rasmus, Emil och Emil bara sprang i. De va ISKALLT! Och Emil är tokig han bara går och går längre ut och tror han kan gå i från bryggan. Badtokig! 



5 juli



Bara lite trött, vägrade sova i vagnen när vi tog en vända i spåret, gick in satte på en film som knappt hann börja innan någon slocknade! Vi gjorde sen en kladdkaka till barnen och karlarna som fixar med altanen :) 

Tjejkväll






Vi skrapade ihop 6 tjejer för en tjejkväll. Mat på new york Legends (fotbollsnördarna..) och sen vidare till yellow fellow för drinkar. Så mysigt där inne nästa gång va! Typ första sommarkvällen på läänge, slutade i snurra "burken" ge en slängpuss till han, be gubben om en drink, fråga om du får göra din egna drink, ställ dig på bordet håll tal, gå iväg till ett tomt bord och ta en selfie, fria, dansa, när hade du senast... De kan ju inte sluta i mer än skratt och tårar! ;) Vi åkte sen laget runt och lämnade av en efter en, sen åkte ja och Malin på rådjurssafari i 30 km/h haha galet! 

Kvällen slutade sen hos grannarna ute på deras altan innan vi nannade kudde, 8:15 blev man väckt då skulle karln iväg till tippen och köpa virke, snark, men jag mår som en prinsessa! :) tack för igår mina fina!

3 juli


Idag har Emil varit på utflykt med dagis. Dem åkte buss till Åtvid, lekte i lekpark, grillade korv, klappade kaniner hos en fröken och åkte sen bussen hem. Han hade vart toknöjd hela dagen. Jag slutade kl 14 och dem var inte tillbaka förens halv 4 så jag kunde åka och storhandla i lugn och ro, Lyx!

Här hemma har vi vart ute sen vi kom hem i de charmiga vädret som bjuder på mulet, regn och sol om vartannat. Ungen har ramlat fått en fläskläpp och blod som forsat och lekt kull och sprang lite för fort så han flög med pannan i gruset och repade pannan. Men de verkar inte beröra honom ....

2 juli

Förra veckan blev de snabbmat/skräpmat i 4 dagar, Max, donken & pizza x2. Denna vecka har de blivit fika varje dag och veckan ut. Grabbarna önskade chokladbollar tills imorgon och jag vill ha Marcus cheesecake på fredag ;) onyttiga klubben! 

Albert jobbar sent idag och jag jobbade till 18 var bara att hämta Emil från dagis göra hamburgare och sen lägga honom. Egentid och Louise program resten av kvällen! 


Bakdag





Vädret är ju inte de roligaste så vi körde på en bakdag Emil tycker de är jätte kul att hjälpa till och när kakan var klar fick han slicka av de som blev kvar, överlycklig, slickade rent ut sagt ur hela skålen! ;) hoppas kakan blir lika god som smeten, hihi 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus