30 september

Lääääägg av, jag äter knäckemacka!

Jobb 10-14 sen åkte jag hem myste med lilleman. Millan kom förbi och lekte en stund tills vi åkte in till stan mötte upp A och köpte presenter och kläder. Köpte sen med oss wok away hem, vart sugen på de såå länge wokade nudlar, kyckling, grönsaker, cashewnötter och jordnötssås, mums!! 

Mini Seth!

En ny kompis till Emil har tittat ut :)

Igår föddes en ny liten mini människa. Malin och Hampus lilla Seth! När ja fick reda på det igår fick jag fjärilar i magen och drogs tillbaka 1,5 år när vi själva låg där jag kom ihåg det så väl, den där bebisbubblan man är så lycklig och de finns inte så mycket annat än sin lilla familj där och då. Så mysigt och jag är så jäkla glad för deras skull leendet går från öra till öra 😄 han är så sööt så jag smäller av, det där har dem gjort bra! (jag lånar en bild jag fick av dig Malin 🙈👶❤️) 

29 september



Studiedag på dagis idag. Så blev en mysdag. Lek och bus, 20 min på crosstrainern och sen åkte vi hem till Sarah & Edwin och fikade, busade och babblade. Kollade in deras nya hus, såå fiint! En kanon dag helt enkelt 😊 

Crosstrainer

Idag köpte jag mig en crosstrainer. Ä n t l i g e n ! När man har en karl som jobbar helt oregelbundna tider och aldrig har någon koll på när han slutar oftast seeent. Så är de inte så lätt att ta sig till något gym. Och det här med att springa ute i mörkret nä det är inget för mig. Men det häär det är min grej, den är snygg, smidig och låter knappt ingenting. Jag kan träna på morgonen innan jobbet och på kvällen, p e r f e k t. Nu kan jag äta med gott samvete igen ;) och förhoppningsvis tappa något kilo .. 

28 september


I helgen har de blivit jobb 10-17. Igår var farmor Liza barnvakt så både jag och Albert jobbade Korvfest på jobbet ;) helgen har gått skit fort och de har varit skit kul att jobba! Blev bjudna på mat igår och sen åkte vi hem slappade framför en film och massa onyttigheter haha ovanligt.. 

26 september




Jobbat, hämtat på dagis, lekt ute och sen kom mamma hit på mat pulled pork och bus med lilleman, mitt i allt bus klämde han ur sig lägg av! Hahaha. Fredagsmys firar 20 år så vi tjockar lite extra framför big brother med chips och godis ;) 

24 september





Idag har vi spenderar dagen hos Ida och Meja, Karro och hunden zeke kom också och myste. Vi fick pannkakslunch, busade och babblade som vanligt så skönt när man verkligen kan prata om ALLT mellan himmel och jord! Fikade, myste och busade tills vi satt i bilen påväg hem. Tack för idag ❤️


Nyklippt unge



Nyklippt unge. Försöket gick ju såådär igår. Så jag bad Li komma hit idag när han somnat. Tog upp honom och de gick bra en stund i min famn tills han vakna. Hahah.. Slutade med att han spela mobilspel Albert körde med trimmen och Li klippte lite samtidigt. Slutresultatet kanon, men kändes ett tag där i början att man skulle få gå med skämskudden. Men alla sätt är ju bra utan dem dåliga 😄

22 september


Igår började morgonen med höst städning på gården. Emil lekte med Millan och åkte runt runt runt på bobbycar. Jag och Sarah kratta lite och fixade kokt korv & fikat! 

Sen kom Kimpan, Tommy och Missan hit. Karlarna fixade med bilarna och ungarna lekte och vi babbla. Sen kom Li hit och klippte Kimpan och skulle ha klippt Emil men han vägra hon lyckades med kanske 4 klipp. Jahopp! Bättre lycka nästa gång.. Fortsatte kvällen med tacos och sen slog vi oss ner i soffan jag slingade håret/torterade Kimpan. Och kidsen körde slut på sig själva sprang fram och tillbaka fram och tillbaka typ idioten hah. Tack för igår 😘

Malins babyshower











Idag hade vi Malins babyshower. Vi var 16 tjejer som överraskade henne. Fika, lekar och mys! Och massa fina presenter fick hon/lilleman 😘

Redo för vintern


Nu är vi redo för vintern! Nu har vi köpt allt som kan tänkas behövas för att lilleman ska klara sig utan att behöva frysa. Kläder för alla väder. 2 overaller, överdragsbyxor, 2 vinter skor, fleece, vinterjacka och en fodrad väst. Skönt och ha de klart.. 

Garderobsdörrar



Sen ett par dagar tillbaka är garderobsdörrarna klara. Nu ska dem bara upp också ;) och så ska de köpas ny inredning till garderoberna. Vi målade garderoberna med griffelfärg och prov ritade idag, OM de gick hem hos lilleman han ritade och ritade och ritande, kul! 😄👍

18 september


Emil har länge kunnat säga mamma. Men nu sen ett tag tillbaka tjatar ungen ut ordet rejäält. Mamma mamma mamma mamma MAMMA! Ja står och lagar mat han sitter i soffan och ser mig mamma, mamma mammamammamamma, ja vad är det? Mamma, HEJ mamma! Hahaha går jag på toa springer han efter och ropar mamma mamma mamma. Förut var ordet nej, allt var nej nej nej nej nej de har bytts ut. Undra va nästa ord blir som sägs konstant 😜

17 september


Såhär ledsen blir man när man inte får gå ut


Vi sov till halv 9, frukost och slängde oss i ett bad. Sen klädde Emil på sig keps och skor och ville gå ut som vanligt men i handduk och blött hår fick han allt vänta en stund haha så missnöjd. Sen en tid tillbaka når Emil upp till alla handtag och kan ta sig ut, vår dörr är typ alltid låst numera för de går fort och vips är han ute och leker. Vart ute och lekt en stund och ska straxt åka och slänga skräp och panta alla dessa burkar som tar upp hela tvättstugan och sen till mallan! :)

16 september

Emil älskar sin pyjamas med linne&kalsonger med dinosaurier på. & klipptid är bokat typ hohohockeyfrilla.. Tänk om E skulle vart en tjej va låångt hår hon skulle haft nu :)

Emil hade ingen mer feber igår efter han sovit sin lunchlur var den som bortblåst och han var helt sig själv. Vi gick en timme pw med vagnen, lagade tacopaj och lekte ute lite.

Idag kom mormor på morgonen och hälsade på Emil fick en ny bok och massa bus. Efter lunch åkte vi och handlade och stannade på jobbet och fikade och fixade lite. Lekte ute tills det var dags för mat korvatroganoff och ris, ungen slickade tallriken! Blev långledigt den här veckan är ju ledig imorgon så blir inget dagis då heller. 

Första tatueringen


Emil fick en "flygplans dricka" med fruktjuice i. Och i den döljde de sig ett kinderägg med lite smågrejer och en tatuering på dusty spridenfält, wow, titta! hihi 👆😄 

15 september



Blev ingen lång jobb dag idag inte, 1,5 h hann jag vara på jobbet innan dagis ringde och sa att Emil fått feber. De sa bara poff så var han kokhet. Han hade vart helt normal lekt, busat och stojat innan. Antingen en tand eller dagisbascill / höst förskylningsfeber. Blir soffmys då, lilleman ❤️

14 september


Jobbat, röstat, ute lek, räkor, kräftor & vitlöksbröd till middag, seriöst de godaste kräftorna vi ätit! Nu, söndagshäng i soffan! 

Lördag




Jobbat idag och sen har vi pysslat lite här hemma, åkte till Åtvid och käka pizza och handla lite. Emil skippade lördagsgodiset och köpte en uggla för veckopengen. 😜 haha eller snarare Emil la i alla gosedjur som fanns i affären i korgen och A lät han behålla de största, jamendåså! 

Brandbil


Pappan i huset åkte och köpte en brandbil till Emil också. Inte nog med att man kan leka med den, sitta i/på den och förvara alla leksaker så är den ju en inredningsdetalj också. Emil är toknöjd och för 49kr klagar väll ingen ;)

12 september

Hitta ingen roligare bild haha.

Idag efter jobbet kom Sarah & Millan hit och hade med sig fika och kidsen lekte och vi tjattrade, mys! 

Fylld lövbiff till middag och sen har vi fått upp två tavlor på ö.v och en spegel i sovrummet. Och i helgen ska garderoberna i hallen få lite kärlek. Det blir inte "ladgårdsdörrar" hahaha som tanken var först, vi behåller dem fula som är men slutresultatet blir nog kanon! 

11 september



Idag är det min och Emils dag. Vår lediga dag! Vi myste på morgonen innan vi hoppade in i bilen och begav oss till tornby. Först ett korvstopp och sen en sväng på ikea för lite shopping och sen slocknade Emil i vagnen så jag fortsatte köra igenom jysk och rusta och fick med mig både de ena och de andra! Han vaknade ganska precis nyss och sitter och leker på hans rum. Polisbils/pall/förvaringen blev succé alla leksaker åkte i och E pröva han med!

Bad killen


Så fort en kamera kommer fram börjar den här ungen med alla grimaser och miner han kan! 😜

9 september


Igår efter jobbet åkte jag in till staden för att träffa Ida blev bjuden på mat på mörners och fick jätte fina örhängen i födelsedagspresent, tusen tack! Mysig kväll med massa prat :)

Idag efter jobbet slängde jag i Emil i vagnen och gav oss ut i spåret 1 km pw & 1 km spring. Jobbigt med en sulky men de gick. Behöver röra på mig var läänge sen! Gick sen hem till grannen så Emil fick leka med Emil och ja fick mysa små kattungar. 

7 september



Vilade efter frukosten några timmar innan vi gick upp och bubblade och solade en timme, såå förbaskat skönt!! Hamburgare till lunch och handlat på taxfreen och straxt ska vi gå av för att åka hemåt och lämna en kanon helg bakom oss! 😄

Kryssning





Bääästa, mysigaste, roligaste dagen/kvällen/helgen på läääänge! Förutom de där att man måste åka buss 3 h, sitta och vänta på att få gå ombord 1,5 h. Men annars såå!

Såå mycket goda drinkar, spelat på maskinerna (har en favorit som är en evighetsmaskin vinner hela tiden ;) roulette, black jack, skaldjursbuffé, HUMMER!, kollat på folk, skrattat, sjungit, skakat rumpa och fick mig 2 ragg även fast Albert stod bredvid hahaha! Men jag fick bli A's kvart i tre ragg, då ramla vi in i hytten efter att ha dansat uppe på terassen. Skrattattack, frukostbuffé och nu ligger vi och vilar oss. Vad jag älskar denna karl! 

6 september



Lämnat E hos farmor&farfar. Medans vi ska mysa på havet i helgen kryssning m. skaldjursbuffé med min andra hälft kan inte bli så mycket bättre. Förutom att sakna lilleman 💕 (någon sa att vi kunde räkna fram att om 9 månader har vi två barn, men nä ni här skyddas de och ingen ägglossning ;)

Mattjätten tävling


Ni som bor i Östergötland gå in på Facebook och sök på Mattjätten Linköping och va med i en super enkel tävling med chans att vinna ett presentkort värt 500 kr! 

Behöver du inte själv en ny matta så är de ju en perfekt present till mamma, mormor eller en vän! :) 

5 september


Köpte ett verktygsbord igår till E, ett blocket fynd! Någon blev sådär överlycklig när han kom ner imorse. Satte direkt på sig hjälmen och pillade lite på allt innan han tog hammaren och börja hamra, gulle! Idag längtar E tills pappa kommer hem efter jobbet dem har inte setts på 4 DAGAR! 

4 september


Min lediga dag idag men imorse befann sig jag och Emil på jobbet vid 9 för att fixa iordning för en Google maps fotografering. (Man kan snart gå en rundtur på vårt jobb genom datorn/mobilen ;) åkte sen till öppna förskolan där vi inte vart på flera månader, Emil lekte av sig rejält han var äldst men lekte så fint med alla de andra kidsen, rutchkanan var höjdpunkten åkte typ 10000 ggr.

Åkte och handlade och sen har vi myst här hemma och sen har både Emil och Millan ringt på dörren så har vart fullt hus. Lekt frisör, lekt med bilar och jagat varandra ;) nu inväntar vi maten mozzarella fylld kycklingfilé inlindad i bacon m. klyftpotatis! 

Hejhej, hallå hej!

 

Här där vi bor i grebo är alla så hejiga och trevliga. Man hejjar på alla i affären, när man är ute och går, möter någon på cykeln, varenda unge hälsar. Och så sitter man i bilen och någon man möter tar upp handen för att göra en vink. "Fan, kände jag han eller?" Nä visst fan man hejjar ju på alla här. Såklart super trevligt man kan ju inte le eller säga hej för mycket.

Till skillnad när man är på stan, hejjar man på någon man inte känner blir ju reaktionen "ursäkta, känner jag dig eller?, eller varför hälsar du på mig?!".. Men när jag kommer in i en affär kan ja bli irriterad när ingen säger hej när man kommer in, de är ett tecken på att jag ser dig, du är välkommen, jag finns här om du behöver hjälp. Vi hälsar på ALLA som kommer in på jobbet.. Så med detta kan ni ju förstå att jag är grym på att hälsa, och säga hej nu! haha.. Från stadsbo till lantis eller? 😉

Shopping


Var länge sen jag shoppade något åt mig själv. Förutom några bra och ha leggings och linnen som gått sönder typ. Så klickade in på nellys rea och så damp det ner en påse med kläder igår i brevlådan. Bland annat det här + lite till för ynka 300 kr! Japp det var jag värd! :)

ho aj aj aj aj buff


Emil har varit lite krånglig vid läggningen ett tag. De tog ju cirkus en halv timme-timme vid varje läggning, slutade med att A somnade eller att man blev wätt irriterad. Övertrött unge som ska spela Allan Ballan. 

Men nu somnar han ALLTID i sin säng och jag ligger bara bredvid och sjunger "när trollmor har lagt sin elva små troll och bundit dem fast i svansen, så sjunger hon sakta för elva små trollen, de vackraste ord hon känner..." 3-4 ggr så har han somnat för natten! Så mycket mysigare de blir med enkel läggning och jag slipper bli sådär trött :)

Kryssning & lyxig skaldjursbuffé


Åååh vad jag längtar tills helgen! Kryssning m. lyxig skaldjursbuffé med min älskade! Såsåså mysigt.

Just nu går vi om varandra helt. Albert har börjat jobba tiiiidigt hela veckan och kommer bara hem äter och går och lägger sig. Så tråkigt så ska bli mys med en helg bara vi två tillsammans ❤️

2 september


När Emil började dagis var han nya Emil. Nu kallar alla barnen honom för lilla Emil. Hej lilla Emil, nu kommer lilla Emils mamma, lilla Emil ska gå hem nu. Haha lilla du! 

Jobbet började som vanligt idag tills Marcus och jag skulle kapa en 11,5 m lång entré matta någon slant med kniven och skar sig rätt illa i fingret. Jag som har svimmat av en droppe kaninblod är inget perfekt stöd i sådana lägen. De bara droppa blod överallt och ja ropar på mamma och står helt förstelnad och mår så illa och blir helt yr och blek. Ja Marcus va cool lugn man kunde tro att de va ja som gjort mig illa. Mamma och han åkte upp till akuten och jag blev kvar på jobbet ensam. Usch usch usch glad att det inte var jag, stackarn.. 

1 september


Idag hämtade mormor den här busungen på dagis. Och hade en mysdag tills jag slutade jobbet. Då blev det pannkakor och bananpannkaka till en matglad kille! :)

Pusspusspuss


Haha hans kärlek för småkryp. Skiner upp när man ser en fluga, myra, spindel och ska gå fram och "klappa" och denna gång fick den till och med sig en PUSS! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus