365 av 365




Här började vi morgonen ute i snön. Emil vill inte sitta i pulkan när inga andra barn är ute så vi har gått i spåret och han har dragit pulkan efter sig hela tiden. Såhär kan vintern vara jämt lagom kallt och lagom med snö, helt perfekt! :)

Ikväll firar vi in det nya året ute i västerlösa med härliga vänner, kan inte bli annat än u n d e r b a r t ! 

2015


31 december





Igår var de jobb åkte sen till tornby för att köpa jeans till A. Ville sen hitta en ny klänning eller köpa nya bh-ar. Mina tuttar har krympt så mina axelbandslösabhar sitter inte så bra :/ men folket som var på ikano jisses, jag avskyr att trängas och långa köer. Så vände och åkte hem till mina grabbar..

Emil fick nya gosedjur som han sprungit fram och tillbaka över, haha. Och vår lille grabb har blivit SÅÅ pappasjuk. Jag duger inte till någonting sålänge A är hemma. Jag får inte byta kläder, blöja, göra frukost, skära hans mat. A ska göra allt och får inte gå någonstans längre än att Emil ser honom. Tur att jag ialf får lägga honom om kvällarna och då får jag ligga tätt tätt intill, får kramar och pussar och allt är tillåtet, ingen som knuffar bort än eller säger nej, lillevän ❤️

29 december


Snart snart snart har vi ett nytt år framför oss. Snart snart snart påbörjar vi 2015. Spännande. Vi firar in det med fina vänner och nya nyårslöften. Kan inte bli annat än bra, vänner, kärlek & barn ❤️ 

28 december


Om jag var arg i morse, ohoj! Allt var som vanligt tills jag skulle gå ut och värma upp bilen och packa in. Bilnyckeln hade Albert tagit med sig och på reservnyckeln är batteriet slut och självklart hade låset frusit fast. Om någon var ute just där och då så fick den höra många fina ord. Använde upp en hel låssprayflaska och svor lite till. Skällde ut Albert... Men de löste sig han kom hem och jag kom till jobbet endå, men något sen. Men fybubblan så kallt det är, det är så jäkla fint ute just nu men tjena några grader för kallt, ungen vill ju inte ens gå ut! 

28 december


I fredags spenderade vi hela dagen hos Emils farmor&farfar, där även hans kusiner med familjer var. Mat och ännu mera mat och massa julklappar till kidsen. 

Min jobb helg och självklart blir Albert utringd kl 03.00 igår. Och då är jag så himla tacksam för dem fina människor vi har omkring oss som mer än gärna spenderar sin dag med Emil. Och Emil var ju inte missnöjd med att få vara med Anders. 

På kvällen åkte grabbarna hem och jag åkte till Kimpan. Film, babbel, hämtmat, onyttigheter och ännu mera prat inpå småtimmarna, älskade vän! 

Idag jobbar A också så Emil får hänga hemma hos Kimpan & Melissa. Tack tack tusen tack! 

25 december


Idag tog vi sovmorgon. Och har slappat hela dagen. Victorias secret fashion show, pettson&findus. Och så kom björne och hans mamma förbi på fika under dagen. Emil överlycklig, björne fick puzzla, snickra och va tvungen att sitta bredvid hela tiden :) har precis käkat middag på donken. Kylen är full av julmat och kände inte för att laga något. Men är Emil nöjd är vi nöjda 😄

Julafton




















Bildbomb.. Julafton! Fick frukost på sängen av mina killar och sen tittade vi på sista avsnittet av julkalendern.

Vid 12 kom alla hit och sen var det dags att hugga in i julmaten. Och alla fick mer eller mindre matkoma ;) kallemys och sen julklappsutdelning. 

Jag fick hur mycket fint som helt utav Albert. Emils personligafödelsetavla, mjukisdress, vantar, parfym, underkläder, byxor och filtar! 

& av mamma och Anders fick vi presentkort på en spahelg. ååh tusen tack blev helt tårögd!

Emil fick som vanligt mest. Tycker de blir lite för mycket. Han skulle egentligen nöja sig med bara ett men ja alla vill ju köpa. Han fick ett bilgarage, en hoppkossa, skor, kläder, pengar, verktyg, puzzel och massa annat fint tusen tack! 

& såklart julklappsspelet. Haha jag blir så stressad av de kan inte sitta still så står upp och hetsar haha. Men vann massa fint! Summa kardemumma en kanon jul! 

Söndag






Bakat julgodis, kollat film och lekt med pinnar i skogen. Kolmörkt och vildsvinsljud, puuh livrädd... Snart har vi pappan hemma på heltid i några månader ❤️ Det får gärna snöa lite för pulkaåkandets skull, och så lite för att vi inte ska hoppa på varandras nerver ;) 

21 december


Igår kväll var de Emil och mamma mys, pappan i huset åkte in till staden för mat och öl. Hör och häpna han åkte buss hem på kvällen helt chockad, haha. Jag kände inte för att sitta ensam i soffan en lördagkväll så Emil fick va vaken med mig men slocknade vid 20.30 i soffan, mysigt att ha någon att ligga bredvid. Men blev inte så långvarigt jäkla hosta han har, så han fick bara sova någon timme innan han gav upp. Lillevän ❤️ 

Nu ska vi snart upp med frukost på sängen till pappa A och försöka få liv i honom. Baka lite julgodis idag kanske?! :)

20 januari


Igår kom Kimpan & Melissa hit, kidsen gav varandra julklappar. Missan fick frost klänning & Olof i gosedjur, Emil fick en kassaapparat som jag med köpt till honom haha ;) 

Vi käkade hasselbackspotatis och fläskfile. Och sen fortsatte vi med monopol och någon gick all in ialf ;)

& idag har vi spenderat heela dagen i Norrköping. Nästan alla julklappar klara nu, skönt :)

18 december


Igår åkte vi hemifrån vid 10 och var hemma vid 22. Vi spenderade hela vår dag i Motala. Lunch, fika, prat och bus hemma hos min farmor och farfar. Sen åkte vi och hälsade på hemma hos Amanda och Joy. 81 veckor sen vi sågs sist. Emil var bara några månader gammal sist, har jag sagt att tiden går fort?! Var jätte kul att ses, kidsen lekte, busade och hade dragkamp om vissa leksaker haha. Och sista stopp blev hemma hos min storebror och tjej. Där bjöds det på gröt och skinkmackor. En leksakslåda så höll sig Emil nöjd och två hundar att pussa på. Någon somnade på två röda när vi satte oss i bilen! :) kanon mysig dag, med massa saknade människor! 

Tisdag


I söndags var de andra gången den här vintern som de gick att åka pulka. E hade dragit sin pulka själv och åkt höögst upp från backen som de äldre barnen. Och tur är väll att man har en kompis som kan dra än hem i pulkan ❤️ 

Nu längtar vi efter mer snö, fler dagar i backen m. mys och varm choklad! & snart går pappan i huset hem på långledigt, va vi längtar! 

16 december


Idag när jag hämtade Emil från dagis hade dem gjort julgranspynt. 2 hjärtan som nu hänger i vår gran. Lillevän va du växer, va du utvecklas och va stor du börjar bli! Skrämmande va fort tiden gått ...

julkort

 
Årets julkort. Inte nog med att jag beställde hem den "oredigerade" så hade jag på något vänster glömt att NYTT stavas med två t, hur kan man va så klantig.. Märkte det inte ens när det kom hem utan när jag hade lagt i hälften av korten i kuvert, men men.. Man ska väll va glad att man får ett julkort ;)

14 december


Igår jobbade jag och Albert blev utringd på sandning så Emil fick vara hos Anders. Inte han emot :) jag åkte sen och storhandlade, har nog aldrig ekat så tomt här hemma. 

På kvällen gjorde vi ugnsstekta fläskfile, hasselbackspotatis & champinjonsås. Så förbaskat gott! Mango&passionsmousse m. grädde & riven choklad till efterrätt. Mums! Emil somna bums halv 8 så vi myste framför serier och fick sovmorgon till halv 9, skönt! 

13 december



Igår var de luciatåg på Emils dagis. Han tyckte nog det blev lite knas när både jag, Albert, mormor & Anders kom till hans dagis + massa andra föräldrar. De va dem äldre barnen som hade luciatåget men dem små fick stå med där framme om dem ville men ja Emil lekte Allan Ballan bland alla vuxna istället ;) sen var de fika och lek! 

Var en trött kille vi fick med oss hem. På kvällen åkte vi hem till Ida, Johan & meja där det bjöds på mat, onyttigheter och massa mys! Fasan så gulliga Emil och meja är med varandra. "Pratar sitt egna språk" skrattar, klappar, busar, gosar och bara är för söta :) 

11 december


Igår kom mamma, Kimpan och Li hem. Slingkväll stod på schemat. 18.30 kom dem och sisteman åkte hem 23.30. Stackars Li haha och hon var nära på att inte komma hem, någon hade tankat fel i bilen 🙈 och nu känner jag mig fräsch igen, ingen utväxt längre! 

10 december




Idag har vi myst hemma hos Malin & Seth. För varje gång så blir han ju bara större och större de första året går ju så fort händer ju saker hela tiden. Var inte längesen han var en liten fågelunge och min "bebis" är ju ingen bebis längre stora killen! Förutom att han gav en halmgris?! i ansiktet på honom så är han så försiktig och vill pussa, kramas, mysa, ge nappen och klappa på honom :) 

Nu väntar jag på att 3 damer ska ramla in så ska vi ha slingkväll. Vilken lyx man har att frisören kan komma hem till en! 

9 december



Idag har vi haft pepparkaksbak här hemma. Emil tyckte de va jätte kul att kavla sin lilla bit och ännu roligare när han insåg att man kunde äta degen också. (Vi har ju "bakat" med Trolldeg innan och de smakar ju pyton, haha) men efter en 20 minuter var de inte så kul längre så där fick jag sitta själv och kavla och trycka ut figurer haha :)

8 december


I lördags var vi på julfest på konsert & kongress, studio 54 med Alberts jobb. Julbord och show. Liiite roliga timmen varning ibland men gratis är ju gott. Haha. Sen gick vi vidare till Harrys med Johan & Ida (såg dessvärre inte ut som på bilden den kvällen haha) nästa gång ska Ida med ha lite alkohol i blodet ;) sov hemma hos mamma och Anders och segade oss igenom hela söndagen.

Preimär på pottan


Premiär på pottan! Inget i men han satt frivilligt. Vi har frågat innan men aldrig tvingat. Ett nej är ett nej och han har inte varit intresserad. Men sen ett par dagar tillbaka tar ungen av sig blöjan x antal ggr om dagen han tycker de är skit kul och vill inte ha blöja på sig. Och idag satte han sig frivilligt på pottan han satt läääänge och gick upp och satte sig osv. Hoppas han tycker de är kul nu! Och ännu roligare blir de väll när han väl gör nr 1 eller 2! Stora killen 

5 december


I onsdags var vår lediga dag. Åkte till tornby och shoppade. Emil sov hela shoppingrundan så jag kunde gå i lugn och ro :) åkte sen hem och monterade upp kiosken och lekte. På kvällen kom Kimpan och jag skulle tydligen ge mig på att blondera hennes hår. Slutade med att hon inte visste om hon skulle skratta eller gråta 🙈🙊

Igår var vi ute och åt med jobbet på mörners. Gottigotti, inte nog med att jag åt lax & bakadpotatis och efterrätt så fick jag med mig en godispåse hem framför PH... 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus