29 juni


Albert har hållt på med underarbetet för altanen idag, allt är nu utgrävt och sten, grus hejochhå är nu så gott som på plats tror jag haha.. Sen är de bara att klicka på beställ så kommer allt virke, vi ska bara få tiden till att "få tid" också.. Jaja är ju inget sitta ute och glassa väder endå så tar de någon vecka längre så vad spelar de för roll ;) 

Jag och Emil har under tiden cyklat runt grebo, dammsugit, torkat golv och lagat bakad potatis med kräfttzatsiki, gotti! Ungen badar och sen är de natta, då ska jag förbereda mat för imorgon och sen slänga mig på soffan, skööönt!


Busfabriken







Började morgonen på busfabriken. Vi har ju varit på Leos lekland x antal gånger men tycker att de fanns mer för dem små att göra på busfabriken eller så är de bara uttjatat kanske, haha.  Hoppa studsmatta var nog de roligaste tyckte Emil och åka pulka. Klättrade och sprang omkring överallt så nöjd och tittade på alla stora djur överallt helt fascinerad! Pannkakslunch och sen slocknade någon direkt i bilen :) 


Klätterapa


Passande att göra hyss när man kollar på Emil i Lönneberga haha. Meeeen va den här ungen har börjat klättra upp på tvbänken, upp på toastolen och bara måste stå och spola, sviiin kul! 

När andra pratar om sina sjövilda ungar som klättrar på allt och använder kökshandtagen som stege och klättrar upp på köksbänken känns de här som dagisnivå och hoppas de stannar där... Men min huligan har väll aldrig varit den som varit lugnast men hoppas de vänder hah

Byxdress

Fick hem den här byxdressen idag kan inte bestämma om jag passar i den eller inte haha. Är ju iofs som shorts och linne eller klänning typ.. Sjukt skön men väljer nog ett smalare bälte nästa gång ialf ;)

Påtal om något helt annat.. Eller om att det är helg varje dag. Marcus undrade hur jag skulle se ut om jag inte tränade (jag tränar ju typ aldrig haha!) men eftersom jag äter godis och godsaker varje dag typ, blir äcklad av hur mycket de blir men det är ju såå gott!! Tänk då (Louise) istället hur snygg kropp du skulle ha om du skippade lite godsaker eller tränade mer.. Jag brukar säga att jag tränar för att få äta men just nu äter jag bara.. Det bor en tjockis i mig. vad hände med godsaker endast på helgerna?! Skyller på Albert. Undra hur mycket skit det är I MIN kropp.. 

25 juni



Ä n t l i g e n är min trollunge hemma igen. Han stannade kvar i sommarstugan och var med mormor själv i tre dagar. Stannade och fikade i falerun och sen for vi hemåt. Såå kramig! 

Men vilket litet monster han kan förvandlats till de har hållt på ca 2 veckor. Minsta lilla som går imot honom (att han inte når upp till handtagen på vagnen, inte får mer lingon, måste lämna tillbaka korgen i affären, gå upp från badet, batteriet tar slut i en leksak, får ett nej, osv osv) han slänger sig på golvet, skriker och tar i från tårna och blir helt vansinnig. Men jag har googlat och vid 18 månader har dem världens utvecklingsfas så de är tydligen helt normalt som allt annat.. Dem ska lära sig ett helt nytt språk, vill mer än dem kan, blir inte alltid förstådda, och testat gränser osv förstår jag de men va matt man blir! Men tur de finns dem där mysiga stunderna också annars skulle ja slita av mig håret :)

Emils rum




Emils rum .. Inte klart ännu om man nu någonsin blir de med ett rum, framförallt barnrum. Men sängen ska kläs in vit eller bygga en vit ram runt?! Och lite roligare sängkläder ska inhandlas alla fina till spjälsängen har mallans grabb fått ;) och M A S S A kuddar! Sen är ju den där väggen vid sängen såå tom vet inte om den ska få sig en blå tapet, en tavla åker upp eller ja, vi får se..

Altanen





Fortsättning riva altantaket och fixa gången för plattorna. Emil (grannen) hjälpte till med spaden och skyffla grus. Och 2 grann karlar hjälpte till att få ner taket va inte lika lätt som A hade tänkt sig men ner kom de! Nu hoppas ja arbetet rullar på och att de s n a r t blir klart. Albert glömde den lilla saken att han jobbar sådär överdrivet mycket när han började riva att de tar sin lilla tid när man inte har mycket tid över på kvällarna när man måste hinna sova också. Men han är så duktig och det kommer bli så bra!

24 juni


Jobbade 10-18 igår åkte sen direkt hem till Kimpan och Missan där det bjöds på tacos och bus. Melissa höll låda hela kvällen hon ville verkligen inte sova men tillslut så, ser Emil i den där fröken mer och mer hihi. Sen åkte chipspåsen fram morgans grillchips och jag var inte hemma förens 12 på kvällen, kom hem till en karl som låg utslagen i soffan. Han skulle tydligen hålla sig vaken tills jag kom hem, haha.

Emil kommer inte hem idag heller mormor ville behålla honom en dag till så åker imorgon efter jobbet och hämtar honom. Saknade unge!!

23 juni

Saknarsaknarsaknardig!

Va tomt det var här hemma igår. Tänk att den här tomheten levde man med förut, det här var ens vardag, ens liv. Ingen som kryper upp i ens famn ger en kram eller som tassar runt med sina små fötter på golvet. Eller som för den delen skriker och gnäller ibland de var bara Alberts och mitt gnäll då ;) 

Men det är ju nyttigt att sakna och ha lite egentid. Och han får ju egentid med mormor. Och vi får lite gjort här hemma, drog en storstädning här på morgonen och plockat iordning överallt, välbehövligt! Men nu blir de jobb sen hem till min saknade vän :)

22 juni


Det har varit riktigt skönt att kommit hemifrån ett par dagar och bara haft det lugnt och skönt. Vädret kunde ju varit bättre men det är ju det enda man inte kan påverka. Vaknat upp till framdukat frukostbord varje morgon och grillat varje kväll, skönt ;) 

Vi åkte hem utan lilleman idag, TOMT. Men han ska ha egentid med mormor ett par dagar. Dock inte lika kul att lämna honom där när han har feber pågrund av dessa jäkla tänder han biter på fingrarna, handen, napparna, allt!! Men han har fortfarande samma energi med bus och lek så hoppas tänderna ploppar upp snart så han slipper eländet för en stund :)

Här hemma har vi mumsat i oss räkor och kräftor och gjort lite nytta, fått upp gardinstänger, sytt upp gardiner, satt upp ljuskrona över bordet, rensat på övervåningen och sågat bort buskar. Längtar tills altanen är klar för just nu ser de ut som fan ... 

Lördag





Efter regn kommer solsken.. Trädgårdsröj, lek, tipspromenad, fika, vilat och snart blir det grill och kanske en båttur. Skönt med ledighet :)

Regn regn regn



21 juni


Jag som hade packat ner sommarkläder och badkläder och hade hoppats på årets första dopp, men tror inte det va kallt, grått och regn.. 

Midsommar


Packade in oss i bilen imorse för en långhelg och midsommar firande i Kaggebo m. mamma, Anders, Gun, Eskil & Yvonne. Midsommarklänningen fick hänga kvar i garderoben, finns inget värre än att frysa! Och kameran fick tråkigt nog vila också ..



Midsommar lunch, chokladhjul, dans "runt" midsommarstången eller Emil ville hellre stå och dansa vid orkestern och sångarna så han kunde klappa efter varje dans/sång haha gullunge! Fika och sen grillat och jordgubbar, glass, godis och chips på det. PROPPMÄTT! 

19 juni


Började morgonen med inskolningssamtal på dagis, dem tycker han är så go, kramig, duktig och har alltid så nära till skratt. Känns skönt att höra. Han har nu lärt sig/fått börja äta knäcke vilket han tydligen är tokig i och sitter nästan aldrig i barnstol med bygel längre och dricker nästan alltid själv ur glas. Alltså hur fort fram går de egentligen?! Han har växt massa sen han börja på dagis, han förstår och uppfattar så himla mycket..

Halvdag på jobbet idag, det bjöds på midsommarlunch eller ja ifrån spice n rice ;) åkte sen och hämtade lilleman från dagis som bara hade sovit 30 min åskan väckte varenda unge och soppa var ingen hit så knappt någon mat i magen och åka och handla på det var vidrigt slutade i skrik & panik och en super snäll pappa hjälpte mig att packa alla varor åt mig. Helt slut bröt jag ihop hemma.. Men nu jäklar är jag fulltankad med energi och tålamod igen. Från att känns sig hopplös till stark! & äntligen är Albert hemma igen, fredagsmys!

Love life


Hand i hand genom livet

Jag är så lycklig, så lyckligt lottad! Ibland måste man stanna upp njuta av livet, frysa ögonblick och inse hur bra man har det. Jag har turen att ha ett bra jobb där jag trivs, bil, hus, fina vänner, familj, världens finaste son och man! 

Tänk att någon dag kanske vi har ett till barn, ett syskon till Emil, vårt "drömhus" och kanske en till ring på fingret som gifta! Jag är NÖJD nu men mycket vill ha mer och man kommer aldrig sluta drömma och hitta nya mål, önskningar och drömmar. Allt det där spelar egentligen inte så stor roll en stor bonus, bara man har varandra och är lyckliga och trivs med livet, men man lever ju bara en gång. Tänk att behöva leva olycklig när man kan va lycklig? 



18 juni

Jag och Emil har haft kvällarna för oss själva efter dagis och jobb. Myst tillsammans och sen har jag fått kämpa själv med att hålla fast en ledsen kille som absolut inte vill andas i någon jäkla mask han är så stark och stretar imot, förstår jag de men de är ju för en bra sak om han förstod det! Och det är så ensamt när han gått och lagt sig saknar den där karln inte setts på två dagar och blir inget förens imorgon, jobbar seeent och börjar tiiiidigt. Men snart har vi lång ledigt :)

17 juni


Jobbade till 14 idag åkte sen och hämtade Emil och så kom Li hit, Emil var verkligen i behov utav en klippning håret stod åt alla håll haha. Käkade jordgubbar och glass och sen var de bara att sätta igång gick mycket bättre än vad jag trodde en hårtrimmer, youtube och några pauser sen var de klart och blev så bra, tusen tack! :) 

16 juni

Liten blir stor så fort ..

Björne kom förbi här på kvällskvisten och hälsade på en stund, Emil super lycklig. Sprang runt i hans mc hjälm och busade för fullt. Vi har börjat kriga med Emil på kvällarna masken 2 doser 12 andetag = helt jäkla omöjligt han HATART han får paniiiik känner mig så dum. Och sen få han att somna i eget rum inte så vidare värst lätt hur trött han än är så vill han bara gå upp och leka finns ju så mycket roliga leksaker i hans rum. Men skam den som ger sig, får ta den tid de tar ... :)

15 juni



Igår åkte vi hem till Malin och Hampus, fikade lite och sen lämnade vi Emil där som skulle sova över. Lilleman har ju inte sovit hos någon annan än sin mormor men någon gång måste ju va första gången och kul för dem med lite träning innan deras grabb kommer, som tur är kommer den ju inte ut och kan springa de första den gör, lite lugnare tempo hihi ;) 

Vi åkte hem satte oss på framsidan med musik, dricka och bara njööt! Cyklade sen bort till dentus och käkade och sen vidare hem till Alberts chef där de var lite folk och massa vuxendricka haha, sen gick vi bort till rock logen där olika band spelade och de var helt okej, förstås roligare om man skulle känna massa folk, men fybubblan va kallt de var när vi cyklade hem trodde jag att jag skulle döö.. Vi hoppade i ett kokhett bad när vi kom hem och slängde oss sen i soffan med godis och chips tills vi inte orkade hålla upp ögonen. OCH sen att få sova en hel natt utan att bli väckt av minst lilla pip så skönt men nu saknar ja honom så jag spricker :) tusen tack Malin och Hampus!

14 juni


Tjena hallå hej, här startade jag och Emil morgonen kl 06.30 han som aldrig vaknar innan 07.30-08.30 annars men tror de är hans femte tand som spökar den är nästan helt igenom. Dem ploppar upp i rasande fart nu :)

Vi ska snart åka och lämna Emil hos Malin och Hampus som ska sova där, mysigt och kul att åka ifrån mamma och pappa ;) & jag och Albert har velat mellan mat på stan, bio, picknick.. Men de lutar åt mat på dentus grottan och sen på rockfest här i grebo som tydligen ska vara jäkligt trevligt så vi får hoppas på de ;) 

Johans student

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår tog min lillebror studenten. Kunde ju tyvärr inte vara med på utspringet. Men vi kom ju sen och firade honom hemma hos mamma och Anders m. Yvonne, morfar, Inger, farmor, farfar och Stoffe. Smörgåstårta och sen jordgubbstårta och kladdkaka till efterrätt, gottigotti, Lojsan kan hon ;)

13 juni


Idag tar min fina lillebror studenten! Tyvärr kan jag inte vara med på utspringet och när han åker bil (han skulle minsann inte åka något jäkla flak, haha). Men direkt efter jobbet blir det firande hemma hos mamma! :)

12 juni





Vilken härlig dag det har varit, åkte hem till Ida och busade där hela dagen. Emil fick bada badbalja och var såå nöjd med att sitta och ösa vatten och springa runt nakenfis. Sen kom Albert och Oskar hem bjöds på grillat m. bakad potatis till mat, alltid så himla god mat och så efterrätt på de proppmätt ännu. 




Allergicentrum


Kl 8 befann vi oss på allergicentrum redan där vart de ju galet Emil går ju annars upp vid 8 halv 9 så att behöva väcka honom var ju inte alls poppis.. Gjorde pricktest och de visade ingenting såååå skönt! Skulle sen göra ett näsprov de behövdes 4 stycken för att hålla fast honom han var så ledsen och visste inte vart han skulle ta vägen stackarn.. 

Sen fick han springa i korridoren fram och tillbaka och ingen var nog lyckligare än honom och så visade de sig att andningen blev ansträngd och han började hosta. Så nu har vi fått en inhalator med mask, så nu ska han medicineras i 6 veckor och förhoppningsvis försvinner hostan, blir han förskyld kan de bli värre igen och då medicinerar vi för de. Men hon trodde att hostan bara berodde på att luftrören är irriterade och att vi inte medicinerat tidigare eftersom deras luftstrupe är så liten, i Emils värsta fall är de förskylningsastma och behöver isåfall bara medicin vid förskylning. Kanske bara blev massa svammel men de var skönt att de inte var "värre än så". Ingen allergi ialf! 


Paulas student





















Familjen kaos i en bil påväg till Stockholm i rusningstrafik. Vi åkte fel, x antal varv i rondellerna och hade endå gps hejja!! Men fram kom vi. Paulas student firande massa god mat och efterrätt. Emil var jätte duktig hela vägen upp och busade för fullt med alla barnen och hittade en jämngammal kille de första dem gjorde var att kramas om och om igen sååå sööta! Sen fortsatte dem med följa john, brottning, knuffas och kramas hihi. Trevlig kväll :) 

9 juni

Min lilla bebis.

Igår kväll fick jag ett sms som fick mina smileband att åka upp till öronen och ögonen att tåras, lyckotårar! Fina Ida och Johan hade äntligen fått sin fina dotter. (Jag hade rätt om den där dagsländan älskar sånt så häftigt!) jag vet precis vilken underbar bebisbubbla dem är i just nu vilket häftigt äventyr dem varit med om jag är avis, jag vill känna allt det där igen! Ååh vad jag längtar efter att få bebismysa :)

& inte nog med den glada nyheten så fyller mina bästaste finaste Ida år idag, STORT GRATTIS! 

8 juni

Igår satte sig en dagslända sig på Idas mage, de måste ju vara ett tecken på att bebis kommer idag? Den vill ju hinna vara med om att bebisen kommer innan den dör?! :) hoppas hoppas

Igår jobbade jag sen åkte jag ut till västerlösa till Johan & Ida där Albert och Emil redan var, Emil "körde bil" och A hjälpte krull att kakla badrummet fin fint! Lekte i lekstugan, sola, grillade och massa babbel, Härliga kvällar! :)

.

bara lite lättroad :)

7 juni





Jobbade 11-15 igår, åkte hem lekte en stund ute på gården och sen kom Kimpan, Tommy och Melissa. Vi grillade och sen hade Albert önskat dumlemousse m. grädde och jordgubbar till efterrätt! Emil somnade för en gångsskull tidigt han som alltid ska envisas med att vara vaken alldeles för sent när de är folk hemma ;) så Missan fick all uppmärksamhet, skönt! hihi

5 juni

 
 
jag smäller av vilken fin kille jag har ♥
Mamma är själv på jobbet idag så vi kom hit imorse och hjälper henne. Konstigt att det är såå mycket folk just idag då, men det är ju bara kul. Emil kommer ju bli en grym mattförsäljare när han blir stor ;)

emil ♥ mormor

 
 
 

3 juni

Idag hann jag duscha och slänga ihop en ugnspannkaka på morgonen innan Emil vaknade, sen hade vi mys innan det var dags för jobb och dagis. Hel dag idag och jobbade med bossen de andra var iväg till Emmaboda för att shoppa mattor hos vår leverantör. 

& när vi kom hem var de bara att värma maten så var de klart, såå smidigt! Och nu ikväll skulle jag göra maten för imorgon tror ni inte de blir strömavbrott mitt i allt?! Men som tur var kom den tillbaka efter en timme så imorgon behöver man heller inte tänka på att laga mat de första man gör, tacopajen är färdig. Japp, Albert tycker jag är duktig! ;) 



Bissingarna

Den här killen med sitt charmiga tandlösa leende har ju fått 3 små bissingar nu och det ser ju så kul ut, haha! :) han är så jäkla goo den där ungen, är så glad att han äntligen är tillbaka till sitt rätta jag, busig, skrattar och leker igen och fortfarande är sådär gosig och kommer och kramar en lite då och då :)

2 juni

Tar bild på sig själv! ;)

Jag rev ju tornet, bygg upp igen då! 

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, en vecka ledigt från jobb och dagis. Märktes att Emil saknat dagis sprang in och vinkade glatt hejdå till mig men var jätte glad när jag kom och hämtade honom också, sprang inte iväg som annars ;) 

& nu har vi lämnat in alla nycklar till gamla lägenheten så nu har vi bara ett hem, skönt! 

River altan


Idag påbörjade vi projekt altan. Albert, grannen + barnen hjälpte till och rev bort allt. Bara taket kvar och så har vi börjat gräva ur lite. Blir bra när det är klart men just nu ser de kaos ut.. Björne kom förbi på kvällen och han tyckte nej nej nej på att glasa in, han ville inte sitta i någon jävla bubbla haha så tror Albert hoppar de, han är så velig den karln ;)

1 juni

Tog en runda i spåret för att få lilleman att sova, häärliga väder! & dem snygga bilderna på denna morsa är så typiska Albert. "Tar en bild, klick precis när man sätter på eller tar av brillorna, ameen en ny! När solen är mitt i skallen istället eller när man pratar och sen får de vara nog, hahah"


Ida och Oskar kom hit efter lunch. Dem har inte varit här sen vi var mitt i renoveringskaoset och det är ju liite skillnad ;) Emil är äntligen sig själv igen så han skrattade och busade och så fikade vi, slängde ihop en kladdkaka m. plopp i och grädde. Och sen såklart gungade vi stora som små ;)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus