30 december

foto modellen ;)
 
Igår kom Tommy, Kimpan och Melissa hit på pannakaksluch och bus. Det är så jäkla kul att se dem där två ihop, dem leker så bra tillsammans, kryper den ena iväg följer den andra efter, ställer sig den ena upp gör den andra likadant, pratar den ena pratar den andra.. gullungar! Bytte julklappar och sen skjutsade vi iväg dem för att droppa lilleman hos mamma och Anders så vi kunde åka och handla inför nyår i fred, sköönt. Han sitter i kundvagnen 5 min, sen ska ha stå i den i ca 10 min, sen ska man bära och han är TUNG, och helst vill han krypa omkring på golvet och de funkar ju inte.. puuh. Efter vi handlat allt, köpte vi med oss mat hem till mamma och Anders och åt mat där och busade tills det var dags för lilleman att ta natta..
 
 
Idag sov vi till 9.15 som alla dagar, känner mig överkörd när jag vaknar alldeles för många timmar sömn, men det är grymt skönt haha. & jag har nu i två dagar börjat morgonen med att springa, mitt mål är att kunna springa 5 km, så i lördags gav jag mig ut själv och sprang 1 km, (jag har endast två ggr i mitt liv sprungit 2,5 km) och igår följde A med då blev det 1,3 km, gick lite och sen sprang vi sista biten hem, så skrapade ihop 2 km.. Jag börjar lugnt och ska varje gång springa längre än gången innan om det så bara är 2 steg. Jag vet och känner att jag klarar mer men mitt huvud säger så fort de blir lite tungt "stanna, du orkar inte, stanna vid lyktstolpen..". 

kusinbus

 
I lördags kom Emils två kusiner hit m. familjer. Vi fikade och sen var det lek och bus, leksakerna var utspridda överallt. Och så hade vi lite julklappsutdelning, vi köpte en pizza m. tillbehör till Benjamin, han lekte med den hela tiden, ingen fick röra, han var helt inne i sin lek, så kul haha. Och Filip sprang runt och kramade Emils stora nalle och gav E leksaker hela tiden :)
 
Kvällen blev det till att gotta i oss kött och sambal oelek och mysa ner oss i soffan och varva med papa pear, jävla mobil spel blir ju beroende, har till och med vart "tvungen" att ta tillbaka facebook för att A ska kunna ge mig liv och ja till han, jissesss.. 

11 månader ♥

Igår blev våran skrutt 11 månader, tänk om en månad firar vi en 1 åring här hemma, tiden har gått så sjukt fort, samtidigt som man vill stanna tiden vill man fortsätta se framsteg, se den här lilla krabaten växa upp och bli en stor kille. Tänk att du är vår, vår alldeles egna underbara älskade unge ♥
 
♥ Han tar sig fram genom att krypa.
♥ Står stadigt själv, men han inser det inte riktigt själv.
♥ Ä L S K A R att bada & duscha
♥ Blöjor stl 4
♥ Storlek 74/80 i kläder
♥ Favoritmat blodpudding, kalops och spaghetti m. köttfärsås
♥ Så sjukt envis ..
 
Rensade Emils garderob idag, han kan fortfarande ha 68 i vissa kläder men när det står 4-6 månader så känns det sådär va, sparade två byxor han använder flitigt annars åkte allt ut. Och rensade bort nästan alla bodys utan dem "finaste", vi föredrar NU t-shirts och tröjor, man får väll inte säga att det är "barnsligt" när det gäller barn va, så skyller på att garderoben svämmade över så behövde plats för allt nytt ;)
 
 

28 december

saknar mitt lååånga hår.. om 2 år ses vi väll kanske igen, pöhöö..
 
Ja dagarna dem går.. I torsdags kollade vi in mellandagsrean på stan, förstår inte varför egentligen, jag hatar att trängas (värst när man har vagn, går ju inte bara att smita förbi..), mår illa och blir yr av att stå i kö. Och om sanningen ska fram är de ju för fan ingen rea, det som är rea på internet är inte i butikerna och det är samma som är på rean som var innan jul, vilket skämt.. 
 
& dumma som vi är åkte vi till tornby igår, haha.. Men gick bara in på lager 157, fick bli lite nya underkläder och en tröja, skulle tagit en runda på IKEA men var ju kö bara för att komma dit och få parkera så vi köpte med oss fika och åkte hem till Tilda, Andreas och Alvin. Blev kvar där till kvälla, tog en promenad till affären och gjorde hemma gjord pizza, gotti!
 
Idag har A stor städat hela lägenheten, duktig karl, han kan om han vill ;) Emils två kusiner med familjer kommer hit på fika idag, så blir väll full rulle, tripp trapp trull, så kul att dem nästan är jämngamla :) 

Julafton

 
 
 
 
 
 
Vi firade julafton i Åtvidaberg, åt julmat så man fick ont i magen, kollade på kalle, förra året somnade alla men i år var det bara Lina som inte orkade hålla upp ögonen, hah. Paketutdelning, Philip agerade jultomte. Emil fick så himla mycket paket, nästan pinsamt finns dem som inte har råd eller får några alls. Men Emil tackar så mycket för alla fina paket, pengar, kläder och leksaker. & till och med mamman som inte önskat sig något alls fick presentkort på p.a.u.s, Ikea och en stavmixer :) När alla paket var öppnade körde vi julklappsspelet, som vanligt världens hets och alla ville ha nöffe (en stor mjukis gris, haha) och triss såklart, man blir ju döösvett.. Emil var nog mer än nöjd med sin första jul, han klättrade i trappan sissodär 50 ggr, hoppade från famn till famn och hade alltid någon som busade med honom, skönt ;)
 
Idag har vi tillbringat dagen hemma hos Alberts mamma och pappa. Emil fick ännu fler julklappar, åt god mat, efterrätt och bara haft det skönt. Imorgon håller vi nog oss hemma om vi inte tittar förbi på stan en sväng men lilleman måste få tillbaka sina sovrutiner på dagarna, inte blivit mycket till sömns alls de senaste dagarna, han kan bara inte missa något! haha..

Uppesittarkväll

 
 
Igår åkte vi hem till mamma och Anders för uppesittarkväll, baguetter m. olika fyllningar och pålägg, tradition. Emil fick tjuvstarta med en liten lilljul då Anders inte firar med oss idag, så han fick två julklappar. En slagbräda och en bobby car, tusen tack :) Emil fattade på en gång att man inte behövde hammaren, han trycker ner dem med fingret istället, så sööt. Ingen av oss vann på Bingolotto, fan man brukar ju ialf vinna en ny lott eller 100 kr, men icke.. 
 
Idag blir det att åka till Åtvidaberg, firar jul hemma hos, Yvonne, Lina och Philip :) GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS!

23 december

 
Idag sov hela familjen till 9 imorse, skönt, och att slippa vakna utav A's alarm som börjar tjuta från klockan 05. Han har nu gått hem för säsongen och är hemma cirkus 3 månader, så jävla skönt men samtidigt är jag rädd att vi ska hoppa på varandras nerver, så jag hoppas på lite snö lite då och då, så vi får lov att sakna varandra lite grann ;)
 
Idag åkte A till stan och mamma ringde och sa att jag och Emil skulle vara på jobbet vid 10, så blev snabba puckar. Morfar och Inger kom in med tårta, vilken måndagslyx, fick julklappar av jobbet, chokladask och pengar, satt väldigt fint! & ikväll blir det uppesittarkväll hemma hos mamma och Anders, mysigt :)

20 fakta om mig

 
Knåpade ihop en sådan här lista om mig själv som cirkulerar runt på instagram nu, om sig själv, barnen, förlossningen osv, kul att läsa, så nu hoppas jag att er som jag utmanat ger mig något kul att läsa, hihi.
 
1. Sjukt dåligt lokalsinne
2. Äger cirkus 100 par strumpor
3. Älskar tända ljus
4. Lätt för att gråta
5. Har haft ett ohälsosamt oboy beroende
6. Mörkrädd
7. Har 5 tatueringar
8. Är i stort sätt nykterist, "tål" inte alkohol och har lika kul nykter som onykter.
9. Hatar folk som biter på naglarna
10. Blev av med oskulden i 6an..
11. Vill ha ett barn till
12. Ringer alltid mamma om det hänt något eller om jag är ledsen
13. Tårt, bull och kak monster
14. Skulle kunna äta choklad till frukost lunch och middag
15. Grym på att spela sönder låtar
16. Älskar att shoppa och fynda, samtidigt är jag snål
17. Får jag inte som jag vill ibland kan ja hoppa, tjura och gnälla tills de blir så ;)
18. Min näsa är alltid kall
19. Har alltid sagt innan jag blev tillsammans med A att jag vill ha en kille som A men inte han. Haha..
20. Blev tillsammans med en av mitt ex's närmsta vän .. och så bra de blev :)

våra första år

 
Man har ju fått höra att ens graviditet kan/kommer att bli som sin mammas, hade hon mycket bristningar kommer du få det, gick hon upp mycket kommer du det, hade hon en liten mage osv osv.. Det där är nog bara lotto och klart dem som fick precis som sin mamma tror mer på de än en som fick tvärtemot, ialf.. 
 
Jag tycker det är så roligt att sitta och titta i "De första åren" boken min mamma skrev om mig, när jag föddes, första året osv. Och jämföra mig med E. Jag tycker inte det finns några likheter mellan mig och E överhuvudtaget. Jag var mörk och knubbig, E var ljus och liten.
 
Men jag och mamma vaknade upp samma tid, 04 och fick våra första värkar! Jag behövde dock bara vänta tills 20.30 hon fick gå med värkarna ett dygn innan jag tittade ut. Jag vägde 4010 g & 52 cm lång, E vägde 3310 & 48 cm lång. Emil har inte fått några tänder ännu, jag fick min första vid 11 månader, vi började åla vid samma månad, & vid 1 år gick jag ordentligt, så vi får se ;) 
 
Emil vägde vid 10 månader (han blir 11 månader nu) 9550 g och var 74 cm lång, Jag var vid 1 års ålder lika lång och vägde 9.910 såå jag tror Emil är större då ;) Emil som är mindre än alla sina kompisar som är yngre än honom, haha plutten.

upp och ned, ned och upp

 
Inte nog med att den här grabben är överallt och ingenstans, han har börjat att försöka göra något som liknar ett försök till en kullerbytta och ibland slänger han sig över våra ben och gör en kullerbytta, skit glad, haha. Och när A hänger han upp och ned är det någon som tjuter av skratt och drar på världens leende, tokstolle! För varje dag som går så blir han bara roligare och roligare, han förstår mer och är mer med, fina unge.

21 december

det här fick bli årets julkort
 
Igår kväll när jag kom hem var Sebbe här, var uppe med dem en timme tills han cykla hem och vi kröp ner i sängen. Albert och Sebbe ska till tornby idag och köpa julklappar så jag och Emil får väll ha en mysig hemma dag, just nu ligger A och E och sover förmiddagslur, själv prioriterade jag en lååång, vaarm dusch. På vardagarna får jag duscha med Emil i famnen, han älskar att bada och duscha och får han inte följa med in i duschen vrålar han tills han tuppar av typ. Fattar ni hur coola vi morsor är, hur mycket vi klarar av, jag är imponerad själv, kan prata i telefon, bära E, äta, plocka in i diskmaskinen och sminka mig samtidigt typ, whoola.. 
 
& va mysigt det är med alla julkort som dimper ner i brevlådan nästan varje dag, tusen tack! Och alla som vi skickade till har nu fått en julhälsning också, allt blir så mycket roligare nu när man har barn. Och snart om sissodär 3 dagar, firar Emil sin första jul, så mysigt!

paketspelet

Det blev inte så många bilder och vissa får jag nog långfingret om jag lägger upp, haha. Men bilden längst ner som Sara tog, ser ut som ett "klassfoto", Ida är hjälplärare åt Malin, hahah..
 
Igår var vi hemma hos Ida med alla tjejerna, där bjöds det på pizza och efterätt, fredags lyx :) & såklart paketspelet, tänk om man hade någon som filmade under speletsgång, haha herregud det är på liv och död, mina skrattmuskler fick jobba rejält, tårarna sprutade och fick sådan där skratt attack att det går bara inte att sluta skratta och minsta lilla triggar igång det igen, haha u n d e r b a r t ! Innan hade Malin sagt man får inte ta av någon som bara har ett paket, alla ratade det, dagisfasoner, slutade med att jag inte fick någonting, men jag tar igen det på alla de andra spelen, höh.. Tack för en härlig kväll, nästa gång ses alla + grabbarna på nyår, SÅ KUL!

my favorite

 
 
Gunilla knäppte av några kort här om dagen, haha älskar bilden längst ner ..
 
Idag har jag slagit in alla julklappar. Köpte en sista sak och när jag endå var ute och farde stannade jag till på jobbet, tredje dagen i rad, haha. Men älskar att Emil kan krypa runt överallt, gå runt överallt och få ur sig all energi, toppen! Och så kan jag prata av mig lite också. Tomas och Marcus har fått någon dille på Bastu klubben?! från Partaj, dem pratar som dem hela tiden, va tvungen att få ett youtube klipp för att fatta va dem höll på med, jisses ;)
 
Ikväll lämnar jag grabbarna hemma så dem kan ha grabbkväll. För ikväll blir det tjejkväll, mat och paketspelet hemma hos ida, h ä r l i g t, m y s i g t, u n d e r b a r . f r e d a g !

bladdermaja

 
Ni är många som tittar in här varje dag, väldigt många.. Och många av er går in flera gånger per dag. Jag har aldrig haft en blogg för att få många läsare, jag gör det här för min skull, för att kunna gå tillbaka, läsa och minnas dagar, månader och år. Men också för familj och vänner då jag vet att dem uppskattar att se vad vi gör om dagarna och framförallt se Emils utveckling. 
 
Jag har mycket i mitt huvud och jag är en sådan där riktig bladdermaja, jag kan prata hål i huvudet på folk, på jobbet har dem lärt sig att stänga av öronen, har jag inte vart med någon under dagen märks det vääldigt tydligt, munnen går i ett. Jag har varit sådan här sedan jag var liten. Och att skriva hjälper, att skriva av sig, pumpa ut ord. Egentligen skulle jag bara kunna öppna upp ett word dokument på datorn och låta orden flöda fritt, men istället låter jag alla ta del av mina ord, mina bilder, vårt liv.. & jag har ingen aning om vilka jag öppnar upp mig för, läskigt, jävligt läskigt. Är ni intresserade? snokar ni? .. jag är öppen och ni är så hemliga

20 december

 
La Emil i sin säng igår, tittade lite tv och gick och la mig innan A och var totalt utvilad, SKÖNT!
 
Igår åkte jag till jobbet, corren var där skulle ta nya kort så var bara att ställa sig där hålla i mattan och le som vanligt, Emil hade tydligen fastnat på bilden också, haha. Stannade kvar där några timmar, E lekte av sig och så kom farmor och farfar förbi också, jätte kul. Åkte sen och köpte lite julklappat och paket till alla paketspelen som ska spelas i jul. Mamma kom sen hit på kvällen och käkade mat med oss, lax och bakadpotatis, gott med lite hemlagad mat, de senaste dagarna har vi fuskat med andreas gatukök och saigon. 

17 december

Idag hade jag bokat tvättstugan och skulle tvättat hela dagen, men Sara kom hit istället så bokade om den tills imorgon, så mycket roligare så vi käkade pasta med pesto och räkor, E tyckte väll inte att det var någon höjdare haha och sen var det fullrulle som vanligt med huliganen, överallt och ingenstans. Sara fick sig ett par rediga nyp och blev nerkladdad med äpple, han vill att alla ska smaka, hah ;) 

Stockholm

 
 
I lördags packade vi in oss i bilen och åkte till Stockholm, mötte upp min morbror på stan och vandrade runt, ååh vad vi ångrade att vi inte valde ett köpcentrum eller att glo i affärena på söder. Det var såå mycket folk, och jag som hatar köer och att trängas, hah. Men fick med oss hem massa fina kläder till lilleman ifrån Zara och presenter till Benjamin som var viktigast :)
 
Åkte sen till hotellet och checkade in, vilade en stund innan vi gick hem till min morbror, Therese och hennes två barn. Tyvärr missade vi mina kusiner, Paula jobbade till sent på natten och Kim kom inte hem från Usa förens på söndagen. Men vi blev bjudna på gooood mat och hade barnvakt hela kvällen, Liam och Nellie hade fullt upp med att busa med E, så kul :) 
 
 
lilleman fick sova i en liten "låda" så mamma och pappa kunde mysa lite själva ;)
 någon tyckte det var skit kul att riva ut alla pappersservetter, hihi
 kramgo innan brottningsmatch ;)
 
ååh vad vi älskar dig trollunge!
 
På söndagen började vi morgonen med den bästa hotell frukosten jag varit med om, det fanns verkligen A L L T och det var såå gott. Och Emil var nog mer än nöjd, han moffade i sig gröt, ananas, melon, leverpastej macka, gurka, skinka, kalas nöjd ;) Gick sen upp och var mer än spyfärdiga, gjorde iordning oss checkade ut och åkte till Nacka köpcentrum som dem hade tipsat om, STORT, FINT och bra affärer och alldeles lagom med folk, två tummar upp. 
 
Åkte sen hem till Matilda, Åsa och Benjamin där B hade 2 års kalas. Pannkakstårta, fiskdamm, lek och bus. Benjamin hade det inte så lätt alla barn ville leka med hans leksaker, han hade fullt upp med att ta tillbaka sina saker, det var ju hans, haha stackarn. På vägen hem som vanligt är det bilolycker så vi fastnar alltid i dessa köer, tur att E sov igenom hela vägen hem :)
 
 

13 december

snön kom lika fort som den försvann..
 
Igår när Albert kom hem från jobbet hade jag gjort iordning tacos som vi gottade i oss innan vi åkte hem till Sebbe, Nettan och Filip. Sebbe fyllde 40 år igår och vi är egentligen bjudna på fest på lördag men vi kan inte komma så vi bjöd in oss på fika och hade med oss en datorstol i present någon hade försökt rädda sin gamla liite för länge, haha. Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma, ska snart åka till jobbet på lucia fika :)

12 december

går igenom alla bilder, månad efter månad, vilken stor kille du har blivit, så goo men samtidigt sååå envis!
 
Igår tog vi det bara lugnt här hemma, jag går på värktabletter hela tiden så gör inte ett dugg ont, ser mer ut som att jag går och hamstrar bara, haha. Lite svårt att äta men inget emot förra gången, så jag njuter. Höll på med Emils fotobok som jag gjort ett par dagar, om hans första år, vilken tid det tar. Men nu är jag klar, ska bara invänta julen, nyår och hans ett års dag så ska den beställas sen, så kul! Skulle gått ut och ätit med jobbet igår men tackade nej ser ju ut som jag inte vet hur man äter ordentligt så jag avstod, haha. Åkte istället och storhandlade med A när han kom hem, kylskåpet och frysen har ekat tomt här ett bra tag, älskar när det är proppat med godsaker!
 
Idag drog jag med mig Kimpan och Melissa till öppna förskolan som hade "julfest". Luciatåg med 4-5 åringar, så gulliga och sen dans runt granen, E fick sig en redig smäll idag, han kröp omkring och sen springer en stor kille på honom och snubblar och landar på honom, stackarn fick sig en fläskläpp. Sen blev det gröt och skinkmackor :) Emil slockna så fort han landade i vagnen och sov från kl 12-15, haha va hände lixåm?

10 december

9 december, första stegen
 
I morse blev det att sätta klockan och dra upp ungen ur sängen, inte alls glad, lämnade Emil hos Albert så han fick vara med pappa på jobbet en timme. Hämtade upp mamma och sen satt jag i operationsstolen kvart i nio, lika nervös som sist, dock höll jag på att kissa på mig denna gången så nervös var jag! Denna gången hade jag en tjej och hon var inte lika hårdhänt så käken är inte lika misshandlad, men usch så obehagligt det är med bedövning, men nu är det gjort, så nu är det bara den här smärtan kvar, äta på ena sidan och knarka värktabletter i ett par dagar, skööönt!
 
Igår tog Emil sina FÖRSTA STEG, liten börjar bli stor. Emil är mer vild än tam, men när det gäller det här med att stå själv är han så försiktig, han gör det bara när han håller något i händerna så han koncentrerar sig, han gör knäböj när han står själv så balansen har han, men spärren sitter fortfarande i att våga. Men vi har ingen brådska, nu visade han ialf att han kan, han fortsätter när han är redo :)

9 december

åh, det där charmiga tandlösa leendet 
 
kolla va håret växer på ungen :)
 
Vilket vinterland vi bor i nu, så mysigt! Men vi håller nog oss inne idag, så att Emils hals/andning inte blir sämre. Det tråkiga är att man ser vilket kaos man bor i när man är hemma en hel dag, haha kanske måste köra ett städrace ..

helgen

 alltid samma sak, någon älskar att va med på foto och ska alltid va så seriös, haha..
 
I lördags var vi ju på julbord med Alberts jobb på konsert och kongress, julshow med Alcazar. Det var trevligt dock är ju inte det där min musik smak kanske men så roligt att titta på allt folk, haha men bäst var ialf trollkarlen, man blir ju tokig av alla dessa trick, man försöker titta överallt för att se vad som egentligen händer, men vad fan är det som egentligen händer?! haha. Vi åkte hem vid halv 12, lilleman ville inte somna, men vem låg och sov när vi kom dit? lilla hjärtat, det blev en kanon natt han vaknade bara 2 ggr och var lite ledsen men somnade om lika fort igen, såå skööönt.. Vi gick upp vid 8 och lät pappan i huset sova ut till 12!! 
 
Åkte sen hem till mamma och Anders och sen gick vi i snöstormen till Ånestad stallet där det var Luciashow. Emil somnade 10 minuter efter att det hade börjat efter han hade fått se några hästar, hur han lyckades med de har jag ingen aning för tjejerna som pratade i mikrofon, skrek så det skar i öronen, nä den där julshowen var ingen hit, alldeles för lite show med hästarna. Gick innan det var slut och traskade hem till mamma igen där det blev mat, önskade fläsk, potatis och löksås, namnamnam... Albert åkte sen iväg och jobbade vid 19, så vi har sovit ensamna inatt, gick bra förutom att ungen fick krupp igen vid halv 5, men det var knappt någonting gemfört med första natten. Mamma har varit här på morgonen en stund och får se hur rolig A är när han kommer hem från jobbet vid 16? efter att ha jobbat typ 20 h i sträck.. 

falsk krupp

 
När Albert kom hem från att ha skottat snö, hade han med sig donken och kom precis lagom tills idol började. Gick och la oss när det var slut och hann väll sova knappt en halv timme så vaknade vi av att lilleman hosta, skrek jätte hest och va så ledsen. Jag trodde bara han var hes men Albert bara han har fått krupp. Jag panik slagen, ring då eller läs vad man ska göra. Det första man ska göra är att lugna barnet inte det lättaste när man själv är skakis och hjärtat går i hundra. Kan bara sammanfatta natten att det blev inte många timmars sömn och det gjorde så ont i hjärtat att se sitt eget barn andas så häftigt låta som jag vet inte vad och ha så svårt att andas. Och så vet man att det är inte farligt men det låter som ungen ska dö och man är livrädd att somna när han gör det ifall han skulle sluta andas, puh.. Fick honom ialf att sova 20 minuter åt gången hela natten innan han fick en ny attack. Lilla hjärtat.. Nu är han 90% sig själv med massa energi men han hostar och andningen låter lite ansträngd..
 
Ska på julbord med Alberts jobb ikväll, Emil skulle ha sovit hos mamma och Anders inatt men vi åker och hämtar honom när det är slut, kommer säkert bli en jobbig natt igen men hoppas att så som jag läst att första natten är värst.. peppar peppar

pulka premiär

håller på att försöka lära mig photoshop igen, tar ju sin tid och får ju inte sitta mer än några minuter i taget men sakta men säkert går det väll kanske framåt, haha.. 
 
Vaknar upp och så ligger det snö på backen, så mysigt. Så vi gav oss ut och körde ett premiär åk med pulkan. Emil såg ut att trivas förutom när vi vände om och blåsten kom i ansiktet. Men annars så blir nog det där en höjdare i vinter, eller det kanske nu det är vinter? haha. 

5 december

 
 
 
 
sådär som bilderna egentligen ser ut, haha.
 
Idag har vi busat med Melissa och Kimpan, blev bjudna på lunch där och åkte sen till Fridas skola så hon fick knäppa lite bilder på busungarna, hon fick allt till några riktigt fina julbilder. Inte det lättaste med dem där små när dem vill göra allt annat än sitta stilla. Men jag är jätte nöjd! :) Så nu har jag under kvällen knåpat ihop ett julkort som kanske dimper ner i din brevlåda, haha.. 

Onsdag

 
Sovit, busat, läst, vilat, film, gos och så en promenad till affären, köpte hårfärg till hela familjen så ska slänga i färg i håret ikväll när A kommer hem. Träffade på en gammal kompis ifrån gymnasiet, blir alltid lika förvånad så fort tiden gått, känns som vi tog studenten för något år sen, dem har hunnit plugga, rest och gjort ditt och datt. Och själv har man iofs gått runt med bulle i ugnen nästan ett år och haft Emil i snart ett år, vaknar väll snart upp och är 40 år, haha guuud..
 
Emil total vägrade vagnen på vägen hem, det enda som dög efter jag burit honom ett tag var att stå upp i vagnen, inte okej, men inte det lättaste att bära runt på en tung unge och styra vagnen samtidigt, puuh.. Får nog ta och inse att vi måste vända på vagnen, har något emot det, ser ju inte ungen! men han vill tydligen inte se oss längre utan nyfiken på allt annat, haha.

4 december

 
Igår åkte vi hem till Ida när vi vaknat, gick till affären och handlade för att sedan baka lussebullar och bli bjudna på pannkakslunch, gott! Jag älskar lussebullar och finns det något godare än nybakade, mmmmm.. När vi bakat klart och Emil härjat färdigt, haha. Åkte vi och mötte upp A på tornby, han skulle byta abonemang och sen drog vi en runda på Ikea och fick med oss lite små saker hem och passade på att äta när vi endå var där. 
 
Skulle sen ha åkt och tränat med Tilda, jag som hade taggat till men jag inbillade mig nog att jag mådde bättre än vad jag gjorde, vart snorig och täppt, yrsel attacker och kroppen helt tung, Albert tyckte inte att jag skulle träna, så jag lyssnade på honom och stannade hemma. Men kanske var förnuftigt, sovit såå dåligt i natt och känner mig inte hundra, jag har inte ork eller tid att va sjuk puhuu, så ska vila upp mig och må toppen imorgon! ;)

2 december

 
Igår var vi bara hemma och hade en slapp söndag, kollade film och somnade lite då och då, gick en promenad och handlade hem räkor och baguetter till kvällen, yummie. Idag började vi morgonen lugnt åkte sen iväg till tornby och köpte nya träningsskor till mig och lite annat bra och ha saker och sen tittade vi förbi på jobbet en stund. Nu har vi precis gottat i oss lax och bakad potatis, sjukt gott! :)
 
Emil fick prova på det här med filmjölk och karamell färg som alla tipsar om att barn ska tycka är kul, först häller Albert ut halva flaskan filmjölk och typ halva burken karamell färg, haha tänkte han med, jag har ingen aning om hur mycket man ska ha men kan tänka mig endast några droppar karamell färg jag menar det fastnar ju på kroppen? Såg framför mig en smurf till bebis i ett par dagar haha, men jag vet inte Emil tyckte inte det där var någon hit, sen blandade det ut sig med vattnet så blev bara blask efter ett tag.. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus